Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נעקצתי, או מאוהב בעקרב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש חבר, היא מהממת!

הרכב יפה יותר אחרי הורדת המדבקות.

מה עם קצת פורנו דיטייל? 50/50, פוליש משהו?

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יותר יפה, בהפרש!

והכוח הזה על הקופסת נעליים הקטנה הזו נשמע בהחלט להיט.

אני גם מאוד אוהב את המראה הסליפרי. שאפו!

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

האמת לא התעסקתי בכלל בלצלם במהלך הפוליש וההכנות.. אבל ההבדל הוא של שמיים וארץ. לגבי התמונות העדשה במצלמה שלי שבורה ככה שהאיכות בהתאם.

היום יצא לי פעם ראשונה לקחת אותה לנס, חייב לציין הבדל משמעותי לרעה לאומת המיאטה האוטו הרבה פחות טכני וקל מידי חהגיע איתו לקיצון..

מצד שני כדיילי דרייבר אין מה להשוות ה500 לוקחת בענק.

פורסם
האמת לא התעסקתי בכלל בלצלם במהלך הפוליש וההכנות.. אבל ההבדל הוא של שמיים וארץ. לגבי התמונות העדשה במצלמה שלי שבורה ככה שהאיכות בהתאם.

היום יצא לי פעם ראשונה לקחת אותה לנס, חייב לציין הבדל משמעותי לרעה לאומת המיאטה האוטו הרבה פחות טכני וקל מידי חהגיע איתו לקיצון..

מצד שני כדיילי דרייבר אין מה להשוות ה500 לוקחת בענק.

לא לקחת אותה לנס הרים לפני ששמת תוכנה?

:idea:
פורסם

לא.. היום הייתה הפעם הראשונה.. הבעיה היא ממש לא בכוח היא שקצה גבול היכולות של הרכב מגיע הרבה יותר מהר מבמיאטה.. אני על רהעיית פירלי חדשים ככה שהצמיגים זה לא הבעיה.

שלא תהינו לא נכון מאוד מאוד נהנתי איתה בנס וזאת כמובן הפעם הראשונה לאט לאט כשאכיר את הרכב טוב יותר מאמין שההרגשה תשתפר.

פורסם

זה רע? דווקא על הקצה זה איפה שכל הכיף קורה..

ואם כבר, יכול להיות שאני מדמיין או שאני מרגיש שרמת האחיזה בימים החמים האלה ממש ירדה? הישבן של האוטו יוצא לטיול נוכח הפרובוקציות הקלות ביותר. העליה בטמפ' לאחרונה מספיק קיצונית כדי לגרום לזה?

אם ככה, הולך להיות שמייח בקיץ..

:idea:
פורסם

הכביש היה יחסית במצב טוב, אין מה לעשות הבסיס גלגלים של המיאטה הוא מדהים, אבל שוב אני לא מחליף תאבארט במיאטה, נטו מבחינה טכנית היא נופלת מולה ( כמה פעמים בשנה כבר יוצא לנו לטייל? 10-12?), ביום יום האבארט מעולה.

פורסם

מצחיק, עד לשרשור הזה בכלל לא ידעתי שקיימות גרסאות כאלו לפיאט אבארת' וביום שישי האחרון ראיתי ביכין סנטר בפ"ת ביום אחד 3 כאלו והן אכן יפהפיות אמיתיות. התחלתי להזיל ריר (או גם אני נעקצתי)!

"כל מי שנוסע לאט ממני הוא אידיוט, וכל מי שנוסע מהר ממני הוא מטורף"... :lol:

• תוכן חדש...