Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מקווה מאוד שהם יכירו בזה וחבל שאחריות לא מכסה טיפשות..

אם יש דבר אחד שהאחריות לא מכסה בצדק, זו טיפשות.

עכשיו שגילתי שלא בוצע טיפול איך בדיוק עף הבורג? גם זה מעניין.

גם אם הרכב היה עובר טיפול, לבורג הנל אין שום שייכות לטיפול.

בהצלחה ביום רביעי ותחזור לעדכן.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)
הוא היה בעל הרכב בזמן שהרכב היה בן שנה/ עבר 15 אלף ק"מ והוא יכל גם לשרוף אותו אם הוא רוצה.

אתה לעומת זאת בתור קונה היית צריך לבקש היסטוריית טיפולים לפני הרכישה, זה בערך אחד הדברים הראשונים שמבקשים כשבודקים רכב.

אני מקווה בשבילך שהכל יסתדר ואשמח לעידכון לגבי הבורג.

זו טעות שלי אין על מה להתווכח.

אך עם זאת המגרש שהייתי בו זה מגרש דיי וותיק הם לא יעלמו יום אחד ומבחינתם יש אחריות 5 שנים מרגע רכישת הרכב אצלהם.

כמה זה שווה באמת? רק הזמן יכריע.

ובנוסף כל הנושא של המוסך על חשבונם וביקשתי גם שיחליפו לי לנורות מקוריות כי בעל הרכב הקודם שם מנורות כלכך גרועות שעדיף לסוע עם פנס.

תודה על העצות ברביעי אפרסם עדכון.

עריכה אחרונה על ידי DoctorDamu
פורסם

למה שבעל הרכב יחליף מנורות לרכב בן שנה? הם לא נשרפות כ"כ מהר, ותוסיף לזה שהוא לא עשה אפילו טיפול, משהו פה מריח כמו דג.

פורסם

זה כבר מתחיל להיות די ברור מי היה בעל הרכב הקודם, עם נורות אעלק קסנון בשקל וחצי.

יאללה, אנחנו מתחילים להכניס את בעל הרכב לסרטים.

די.

פורסם (נערך)
למה שבעל הרכב יחליף מנורות לרכב בן שנה? הם לא נשרפות כ"כ מהר, ותוסיף לזה שהוא לא עשה אפילו טיפול, משהו פה מריח כמו דג.

כי האורות דרך הם צהובים והלדים הם פשוט לדים. קצת כחולים. רצה להתאים אותם ביחד

כל הדגים יתבררו ברביעי.. עד אז הכל סתם השערות

בגירה, עלית על זה בול!

תוסיף לזה חריטה כל שהיא בשמשה האחורית של חמסה (אין דרך להוריד את זה והיא נראת רק עם פנס בלילה.) ורמקולים 6X9 של פיוניר שלא ממש נשמעים לאוזן..

פורסם

בקיצור- קנית ערסמוביל לשעבר!

ממליץ לך ללכת בדחיפות לבדיקה כללית במכון מטעמך כדי לוודא מה בדיוק קנית ואילו בעיות בדיוק יש לרכב.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

חברים תפסיקו להלחיץ את הבחור - זה לא עוזר לאף אחד. יש סוחרים הוגנים, ויש גם רכבים טובים במגרשים. זה שלא מסתדר לכם כמה דברים - לא אומר שאתם צריכים לבנות סיפורי מעשיות. מחר הוא ילך למוסך ויקבל את כל המידע.

פורסם (נערך)

טוב עדכון אחרי שהייתי היום במוסך

האוטו עבר בדיקה כללית. לא התגלו דגים ואפילו ריח אין :wink:

בוצע טיפול קטן ונבדקו כל שאר המערכות והכל תקין. לא נגרם נזק (זה מה שהמוסך אמר)

הטיפול בוצע ב21 אלף ק"מ ולמען הסדר הטוב ב30 אלף ק"מ אתייצב לטיפול מקיף. לא בהמלצת המוסך.. אך עדיף להיות בראש שקט.

הטיפול היה על חשבון המגרש שהרכב נקנה ממנו. לא היו בעיות בכלל.

תודה לכולם על התגובות והדעות.

עריכה: לגבי הבורג הזה שחשבתי שעף.. אז אני טעיתי בכיוון. ככה זה צריך להיות וראיתי אפילו פיקנטו בתצוגה ממול שהייתה בדיוק אותו דבר.

לפי הנציג זה חור שעוזר לשחרר שם משהו.

פורסם

משמח מאוד לשמוע, תודה על העדכון.

שאלת אותם בנוגע לאחריות?

פורסם

מתלבש על השרשור - האם בשביל לשמור על אחריות צריך מוסך מורשה יבואן או שמספיק מורשה משרד התחבורה?

כמובן שהמורשה משרד התחבורה צריך לטפל לפי המלצות יצרן בדיוק. (או שאולי אין לו אפשרות כי אין לו חיבור למחשב רכב?!)

A3

A4

פורסם

עקרונית, עפ"י חוק, אתה יכול לעשות את הטיפולים בכל מוסך מורשה משרד התחבורה.

אבל, להרבה יצרנים יש אחריות מורחבת של רצון טוב ולעיתים גם תיקוני רצון טוב בסמיכות לאחר תום האחריות.

אם תיקנת במוסך שהוא לא מוסך מורשה יבואן, שכח מכל מחווה של רצון טוב.

פורסם
בקיצור- קנית ערסמוביל לשעבר!

אם קיה פיקנטו זה ערסמוביל עכשיו, אני לא בטוח שאני רוצה להמשיך לחיות בכוכב הזה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

זה לא ערסמוביל ועוד לא הגענו למעמד של הונדה סיוויק 99 (זי דורבו?).

האחריות כפי שהנציג במוסך אמר לי לא נפגעה ומבחנתם אין חריגה רצינית בטיפול. זה בטווח שמבחינתם זה עוד נחשב בסדר

האישור בכתב של תקינות הרכב נמצאת בדף שנותנים בסוף הטיפול , יש מלא סעיפים שמקיפים את כל המערכות באוטו ובסוף ישנה חתימה של המוסך עם תאריך הטיפול ק"מ וכו'

אין שום דבר חריג. יש בלאי רגיל ואני לא חושב שעדיף לסחוב את זה עוד 15 אלף ק"מ. נטפל שוב ב30 ונגמור עם הסיפור הזה.

קמתי לבוקר מעצבן גם ככה.. יצאתי לאוטו וראיתי שפשוף בטמבון האחורי בצד שמאל.

20160218_095945.jpg

למי שתוהה הרכב הלבן שמשתקף בתמונה זה הרכב שחשוד כפוגע.. יש לו שפשוף יפה בטמבון הקדמי בצד ימין, נראה שניסו לצאת ונתנו שפשוף קטן. חבל שלא השאירו פרטים.. שמתי פתק שיצרו איתי קשר.

• תוכן חדש...