רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,616 נושאים בפורום הזה
-
קודם טסלה ועכשיו זה: https://www.topgear.com/car-news/electric/looks-lexuss-new-ev-will-have-yoke?fbclid=IwAR0T_nbdVZYbnlv95XOlvsHzlcM1LPDCFZhDvXpuluo1RIxN7b5zdWZJbO0 האם הטרנד הזה צפוי לתפוס עוד יצרניות? רק אני חושב שזו זוועה ארגונומית?
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 10 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
יוני 5 21:1 באיחור לא אופנתי, הנה המבחן למשפחתית הנוכחית של סיאט. קרדיט ל@פבל על התמונות מביטים מבחוץ הלאון החדשה היא אוטו דיי נאה, היא מחליפה את הזוויות החדות של הדגם יוצא בעגלגלות יותר ועדיין מצליחה לשמור על מראה דינאמי וזורם. את הפנסים האחוריים א-לא ספורטאז' פחות אהבתי, אבל זה טרנד שהולך ומתפשט ביותר ויותר מכוניות בשנים האחרונות. הצבע הלא שגרתי של רכב המבחן מבליט את העיצוב לטובה ומושך הרבה מבטים מהעוברים ושבים, בולט מאוד בים של לבן כסוף ושחור. נכנסים פנימה תא הנוסעים של הלאון חונך כמה שינויים מהותיים עבור המותג. הלאון החדשה היא הדגם הראשון של המותג שנפרד מידית ההילוכים הקונבציונלי…
הודעה אחרונה מאת tepic, -
-
2 סוללת ברכב 1 2
מאת טרבלסקי- 7 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
חשבתי על רעיון, הרי אחד המגבלות הכי גדולות של הרכבים החשמלים, הוא שבעוד רכב עם מנוע בערה מתדלקים ב 3 דקות( חוץ מ11 בלילה לפני עליה במחיר הדלק..) רכב חשמלי לוקח המון זמן, גם בטעינה מהירה, אז למה שלא ייצרו 2 סוללות קטנות יותר, וכשמטעינים את הרכב, יטעינו את שניהם בבת אחת, והופ, חסכנו חצי מהזמן???
הודעה אחרונה מאת eladts, -
כמעט בטוח ב 100% שהמוסך לא החליף את החלק עליו שילמתי (סוף אירוע - הסתכלתי על החלק הלא נכון. המוסך החליף כפי שחייב)
מאת itaiwas17-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 9 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם , היום הייתי עם הרכב שלי במוסך , פיג'ו 208 שנת 2015 מנוע 1.2 110כ"ס. כבר תקופה שהנורת Checkengine באה והולכת , לפעמים זה גם מלווה ב"איבוד כוח" של המנוע. בקריאת תקלות עלתה שגיאה P0011 ונאמר לי שהבעיה כנראה בשסתום תזמון משתנה וצריך להחליף אותו. שילמתי עבור השסתום המקורי והחלפתו 1250 שקל. שהגעתי לאסוף את הרכב סיפרו לי שכמעט והתייאשו במהלך העבודה בגלל שראש הבורג היה חרוש והגישה אליו מאוד לא נוחה וזה לקח להם הרבה זמן אך בטוב ליבם החליטו לא לגבות על כך תשלום נוסף. חוץ מזה הם השאירו לי את השסתום הישן באוטו כהוכחה לכך שהחלק אכן הוחלף. חזרתי הביתה ופתאום עלתה לי תחושת בטן שמשהו לא בסדר והתחלתי לבדוק את העניין. איתרתי את מיקום השסתום ברכב ומה שאני רואה זה שה…
הודעה אחרונה מאת SG159, -
-
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מחפשת ספר הרכב מודפס של טויוטה אונסיס 2011. אין לחברה. אין במוסך מורשה. חברת טויוטה הפסיקה הדפסתו. אמנם יש קובץ למחשב, אך אינו נוח לשימוש.
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
נושא 1: התמונה המצורפת רצה מהבוקר בכל קבוצה שניה שאני חבר בה. נטען שהותקנו מצלמות בכניסה לגשר קוקה קולה לצורך אכיפה של כניסה לצומת לא פנויה. אני מעולם לא קניתי תמונות עם טקסט שרצות בווצאפ ולא מצאתי לכך שום מקור מסודר. גם המצלמות עצמן נראות כמו מצלמות אבטחה רגילות ששייכות לעיריית גבעת שמואל. האם בכלל יש חיה כזו שהמשטרה אוכפת עבירות מהסוג הזה במצלמות קבועות? האם מישהו יודע ממקור מוסמך שאכן מתבצעת כזו אכיפה במקום הזה או במקומות אחרים על עבירה מסוג זה? נושא 2: בכבישים רבים בישראל קיים לאחרונה שילוט שהנסיעה מותר בנתצ במידה ואיקס אנשים נוסעים ברכב, למשל בירושלים בירידה מרמות לכיוון בגין יש נתצ ארוך שמותרת בו הנסיעה ל+3, בסוף הנתצ …
הודעה אחרונה מאת Be roo, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 14 תגובות
- 3 אלף צפיות
מוכר את הקיה נירו שלי בקרוב. היא משועבדת עם הלוואה. במידה ואמצא רוכש, איך זה עובד? הוא מעביר לי את הכסף? הרי הוא עדיין יראה שהרכב משועבד. מה הפרוצדורה?
הודעה אחרונה מאת שי, -
-
- 4 עוקבים
- 11 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אי שם בשנות השמונים הגיעה סדרת סרטים בשם "בחזרה לעתיד" מי לא ישכח את הרכב האייקוני דולוריאן שמפציע כאשר דוק בראון פותח את הדלת של הטריילר ומתוך העשן מפתיעה אחת המכוניות המדהימות שיש - דולוריאן. כן כבשה את הדמיון של כל מי שצפה בסרט הראשון כבר והפכה להיות הפוסטר השולט בעיני רבים אצלם בקיר החדר. האמת אין כמעט אדם שלא התאהב ברכב ואיך לא? גוף מפלדת אל חלד וכנפי שחף - קנו את כל האנשים. האמת שרכב ספורטיבי הוא לא היה עקב כל מה שקרה בתהליכי היצור והמנוע העצל של רנו v6 מעולם לא גרם לו להתנהג כרכב עם יומרות ספורטיביות. אבל מי לא אוהב את הרכב? והעולם המשיך להצביע בידיים והרגליים ומחירי הרכבים האלה אפילו שהם משומשים גורפים עשרות אלפי דולרים. אחת הגי…
הודעה אחרונה מאת kobi_g, -
- 5 עוקבים
- 15 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
הי, ברשותי שני רכבים, בנזין וסולר. עד היום תמיד מחיר הסולר בתחנות הזולות בסביבה היא דומה למחיר הבנזין. פתאום, מאתמול, הסולר עקף את המחיר הבנזין בכ-70 אגורות. ככה בכל התחנות המוזלות שאני מכיר. מה הסיבה? מי קובע בכמה עולה מחיר הסולר? תמיד בחדשות מדברים רק על עלייה במחיר בנזין 95. ראיתי כתבה שאומרת שמחיר הסולר עלה החודש ב.1.13 שקלים. למה העלייה שונה כ"כ? תודה
הודעה אחרונה מאת om2, -
-
- אחראי פורום
- 11 עוקבים
- 15 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
אז מעשה שהיה כך היה: הבת שלי נסעה במוצ"ש ברכב שלה, רנו קליאו 2014. אחרי בערך 10 דקות פתאום המנוע "קפץ", נכבה, ולא הסכים להניע יותר. הסטרטר נשמע תקין, אבל אין שום תגובה מהמנוע. חשוב לציין שגם לא נדלקה שום נורית אזהרה. הזמנו גרר, הוא לקח את הרכב ושם אותו במוסך מורשה בפ"ת. החבר'ה התחילו לעבוד עליו, וביקשו 800 ש"ח + מע"מ בשביל הבדיקה. עברו יומיים, וקיבלנו מהם טלפון שהם עדיין לא מצאו את הבעיה, ומבקשים עוד 400 ש"ח כדי להמשיך לבדוק. זה כבר מתחיל להיראות לנו מוגזם. מה דעתכם? יש הצדקה לבקשה כזו? להעביר אולי למוסך אחר? המלצות?
הודעה אחרונה מאת חולגי, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 21 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
היי מה נשמע חברים? אשמח לעזרכתם קניתי לפני משהו כמו שבוע יונדאי אקסנט 2008 1.4 הרכב נוסע לא רע אבל הוא זולל דלק בקטע מטורף אחרי בדיקה שנעשתה וסיום מחא של מיכל הדלק ומילוי מחדש פעמיים, לפי החישוב הרכב שורף 4 קילומטר לליטר. הרכב בכללי במצב נהדר 180 קילומטראז מטופל בזמן והמחשב לא מוציא שום שגיאות . הרכב היה במוסך 4 ימים בדקו אינג׳קטורים , מצתים, ממיר , חיישן אוויר , פילטר אוויר ודלק , הכלל מ א׳ עד ת׳ ואין שום רעיון לתקלה לאמא שלי יש בידיוק את אותו הרכב רק מנוע 1.6 המיכל שלו מספיק ל500 קמ בערך שלי במקרה הטוב 200קמ אבל לרוב באזור ה 150קמ יש לכם אולי רעיון ?
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום חברים, פעם ראשונה שאני מוכר רכב. הרכב בן מעל 15, מחירו מניח 8 ומטה. סליחה על שאלות התם מראש. 1. איך נכון להתנהל מבחינת המודעה - לא לשנות מחיר/להוריד מהר מדי אם לא פונים ? 2. טכנית נניח שמגיע מוכר - איך אני מוודא שהכסף עובר לפני העברת הבעלות ? עד סכום מסויים הכי בטוח לדרוש מזומן ? (שלי ישן שעולה עד 8 אלף - סביר לדרוש הכל מזומן ?) ראיתי באתר שאם חלק מהסכום עובר בבנק, לבקש העברת זה"ב שהכסף מיד מופיע בחשבון ובלתי הפיך ? הרי בהעברה רגילה לוקח יום יומיים עד שהכסף עובר, וניתן אולי לבטל ? מניח שאותו דבר לגבי אפליקציות bit ? 3. דמי העברת בעלות, על הקונה אני מניח. 4. בזמן שהקונה לוקח את הרכב לסיבוב…
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לפיג'ו בגרסה GT Pack מנוע טורבו בנזין 3 צילינדרים בנפח 1.2 ליטרים עם הספק של 155 כ"ס ומומנט של 24.4 קג"מ. מולטימדיה - מסך מגע מרכזי משודרג בגודל 10 אינץ' עם מערכת ניווט מקורית התומכת בממשקי Apple Car Play ו- Android Auto. חישוקים קלים בקוטר 18 אינץ' לעומת 16-17 אינץ' בגרסאות האחרות. מחיר: 157,990 ₪.
הודעה אחרונה מאת eyalkar, -
-
- אחראי פורום
- 13 עוקבים
- 15 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
החושך כבר מזמן ירד על מלון Burg Windeck המשקיף על גגות העיר Buhl כשהחלטתי לעשות הפסקה בארוחת 4 המנות ולצאת החוצה לוודא שהנציג של חברת ההשכרה שהביאה לנו את הרכבים לא מפספס אותנו. פגשתי אותו בחוץ בתזמון מושלם ומידה סויימת של תסכול מההבנה שאת המנה הבאה כבר אוכל קרה . יחד עם עוד שני חברים, ירדנו לכיוון מגרש החניה לפגוש פנים אל פנים את 3 המכוניות שהזמנו. את הצללית הראשונה הכרתי היטב. ה-M2 Competition לא מאוד שונה חיצונית ופנימית מה-M2 שיש לי בבית. את הצבע הכתום המיוחד לא ממש ראו בחושך, ולמעט לוח המכוונים החצי דיגיטלי, שינויים קלים בעיצוב הדשבורד, חזית הרכב וכמה כיתובי Competition זה אותו הרכב. ההבדל העיקרי חבוי מהעין ונמצא מתחת למכסה המנוע. דגם הקומפ…
הודעה אחרונה מאת Itzik-b, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם, רציתי לדעת מה התהליך של קבלת רכב חדש שלא מאוחסן בישראל. ממה שהודיעו לי הרכב הגיע לארץ ביום חמישי, ביום שישי וראשון פרקו את הרכבים באילת... משם ואילך איך זה מתקדם עד שהרכב מגיע אלי? רישוי? הכנה ? מתי כבר יש מספר שילדה? אשמח שתחכימו אותי
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
שחרור חלפים בייבוא אישי תקוע בגלל העדרות (ה)עובד (היחיד) - מתוך "כלכליסט" וזו לא בדיחת 1.4...
מאת student- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בדקתי שתאריך פרסום הכתבה איננו ה-1 באפריל כי אחרת זה קשה להאמין: https://www.calcalist.co.il/local_news/car/article/r1qfgtuqq במשרד התחבורה הפסיקו לבדוק חלקי חילוף שהוזמנו מחו"ל כבר לפני שלושה שבועות, מה שיצר "פקק" של חלקים מיובאים שצפויים להשתחרר מבדיקות רק אחרי פסח. הסיבה: מפקח היבוא עבר תאונת דרכים ואין לו מחליף .................. אך מדוע במשרד התחבורה הפסיקו לתת את האישורים? ל"כלכליסט" נודע כי הסיבה היא עובד אחד של משרד התחבורה – מפקח היבוא - אשר עבר תאונת דרכים לפני שלושה שבועות. המפקח השני אשר אמון על התחום פרש לאחרונה, ומחליף עבורו נמצא עדיין בתהליכי קליטה. במשרד התחבורה יפעלו בעת הקרובה להחזרת מפקחים בפנסיה ולהכשרת מפקחים חד…
הודעה אחרונה מאת lior134, -
תמונה שצולמה בנמל חיפה. ההשקה כנראה בקרוב. יש למישהו מידע על גירסאות/מחירים?
הודעה אחרונה מאת zaf, -
- 18 עוקבים
- 27 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
אצלי בשכונה יש מצוקת חנייה ניכרת. כרגיל, תוכנן לכל יחידת דיור מקום חנייה ולרוב המשפחות 2-3 כלי רכב. כדי להוסיף קושי יש כמה נהגים באזור שמתניידים בטנדר תפלצתי אמריקאי. נוצר מצב שכאשר הם מחנים את הרכב בניצב למדרכה (ככה רוב החניות באזור) הרי כדי שחרטום הספינה הארוכה לא יבלוט יותר מדי לכביש הדו מסלולי הנהג חונה "עד הסוף" אחורה. בהינתן שהרכב מצוייד בוו גרירה אימתני נוצר מצב שלפחות חצי מרוחב המדרכה נגזל ונותר מעבר צר מאוד. אפילו עגלת תינוק לא עוברת ברווח שנותר, שלא לדבר על כסא גלגלים של נכה או קשיש עם הליכון. גם בשעת חשכה שהתאורה אינה ממש חזקה ממש קל לחטוף מכה מהבליטה החדה של התקן וו הגרירה. האם חנייה כזו היא חוקית? האם יש תקנה שמתייחסת לכך? ברור שלרוב ה…
הודעה אחרונה מאת דובצע, -
- 6 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
קרוב משפחה שסובל מעיות ריכוז קשות (והחל לנהוג לאחרונה), טוען שהמגבים מפריעים לו לנהוג כשהם עובדים. הוא חושב על רעיון של מגבים שקופים (הכל, כולל הזרוע כמובן). אז התפתח דיון סביב העניין. אני אישית לא רואה לזה שוק, במיוחד אם יוצאים מנקודת הנחה שייצור של דבר כזה יהיה יקר בצורה שלא משתלם לייצר אותם. עם זאת, אני אדם שלילי, זה ידוע אז נפנה לחוכמת ההמונים שמטיילים על דפי אינטרנט אלו. מה אומרים על רעיון כזה לחיוב ו/או לשלילה?
הודעה אחרונה מאת race driver, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
קצת יותר מ-93000 כלי רכב נרשמו לתנועה בדרכים ברבעון הראשון של השנה (כנראה שעד אמצע החודש יעודכנו עוד כלי רכב במאגר וסביר שהמספר יעלה ויגיע ל-95000) כללי: המותגים המובילים את השוק לא השתנו והשלישיה המובילה היא יונדאי, טויוטה וקיה. היצרנים האירופיים סובלים קשות ממחסור במלאי, והדבר ניכר בטבלת המסירות. כלי רכב חשמליים: טסלה מובילה בבטחה, ואחריה יונדאי וג'ילי. מרצדס נמצאת במקום הרביעי עם יותר מ-300 מסירות של כלים חשמליים, סרס מטפס למקום החמישי עם יותר מ-250 מסירות (בזכות מלאי זמין) בעוד MG ואייווייז שכתבה במקומות גבוהים בטבלה ב-2021, מדשדשים בשל זמינות מלאי נמוכה) ראויים לציון מוסטנג Mach-E עם 30 מסירות (כולן בייבוא מקביל), סקודה אנייאק מ…
הודעה אחרונה מאת PriceDevil, -
יוניון מוטורס, יבואנית טויוטה - הפסיקה שיווק היאריס (לבינתיים?!) - מתמקדים ביאריס קרוס 1 2
מאת student-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 20 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
חבר רצה להזמין יאריס חדשה מהיבואן ופרט לעובדה שהרכב כבר לא מופיע כעת בדף הדגמים באתר האינטרנט (אלא רק בחיפוש עקיף באתר), נאמר לו בסוכנות שלא ניתן לפתוח יותר הזמנות חדשות כלל ליאריס בכל רמות הגימור ובשני המנועים - בנזין והיברידי. היאריס תמשיך להגיע לארץ לעת עתה אבל כל הרכבים שיגיעו מוזמנים ונמכרו כבר (חלק מההזמנות עוד מסוף 2021). אפילו לא ניתן היה להשאיר פרטים כדי שייצרו קשר במקרה שיהיו עודפים. כל הרכבים מכורים. במקום היאריס (108/112 אלף לדגם הבנזין; 118/120 אלף לדגם ההיברידי) הוצעה לו היאריס-קרוס (מיני-ג'יפון מבוסס על היאריס) אשר מכנית (כמעט) זהה לחלוטין ליאריס. במחיר של 122-132 אלף לבנזין או 138-140 אלף להיברידי. ספק בעיות אספקה מהיצרן…
הודעה אחרונה מאת student, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 12 תגובות
- 2 אלף צפיות
טוב אז עברו איזה 10 שנים מאז שנהגתי לאחרונה על גיר ידני קיבלתי רכב ידני מהעבודה ( פיאט דוקטו) הבעלים מאוד קשה בכל מה שקשור לרכב ורוצה שהנהגים ישמרו עליו אשמח להמלצות של מה לעשות( או לא לעשות) על מנת לשמור על הקלאץ והגיר בריאים ושלמים וגם לחסוך בדלק תודה שמואל
הודעה אחרונה מאת _-?, -
-
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
שלום, התקינו לי מצלמת דרך לרכב (קדמי ואחורי). ההתקנה התבצעה דרך תיבת הפיוזים של הרכב. לאחר ההתקנה, המצלמה עבדה טוב אך במצב חניה (זיהוי פגיעה ברכב בזמן חניה) המצלמה לא מזהה את ה"פגיעה" שביצעתי. כדוגמא- דפקתי על השמשה וניסיתי לנער את המצלמה ככה שתזהה כאילו יש פגיעה. לאחר בדיקה יותר מעמיקה הבנתי ש: *כאשר הרכב נעול ולא מונע המצלמה לא מזהה פגיעה- אין מתח למצלמה *כאשר הרכב לא נעול ולא מונע המצלמה כן מזהה פגיעה- יש מתח למצלמה *כאשר הרכב מונע המצלמה עובדת רגיל. הבעיה הנ"ל היא שהמצלמה לא מזהה פגיעה שאני לא ליד הרכב. אשמח לעזרתם במציאת פיוז בתיבת פיוזים שהוא מחובר ישירות למצבר ללא מעבר דרך הסוויץ' או משהו כזה …
הודעה אחרונה מאת ehud1699, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מתלבט הרבה בין אוונסיס 2009 עם קמ נמוך [כ140 ק"מ] מפרטי- לבין טיוטה אוונסיס 2011 עם כ 170 ק"מ אבל מסוכנות רכב מחיר שניהם שווה [בשניהם נתונים דומים ואין בעלות ליסינג וכדו'] ההתלבטות שלי 1] לגבי קנייה מה יותר שווה [קמ או שנה] 2] וכן אם ארצה למכור בהמשך למה יותר יקנו ממני ? אשמח להתעדכן תודה
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 968 צפיות
שלום, השאלה מופנית למי שרכש סוזוקי מהיבאן לפני כשנתיים - שלוש. האם קיבלתם כרטיס SIM למולטימדיה עם חבילת גלישה ל 3 שנים? אם כן, על שם מי נרשם הקו הזה? על שם היבואן או על שם הלקוח? מה קורה עם הקו אחרי 3 שנים? תודה.
הודעה אחרונה מאת ברנד, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 עוקבים
- 18 תגובות
- 4 אלף צפיות
יש לי סוזוקי איגניס 2006 יחסית שמורה.. אני רוצה לרדת לאילת עם חבר שלי (מאיזור ירושלים) האוטו יחזיק את הנסיעות?
הודעה אחרונה מאת SlowRide, -
-
- 6 עוקבים
- 9 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
על פי אתרי הרכב הבינלאומיים, בטויוטה בחרו תאריך מעניין להציג רכב חדש בגרסת GR. כולם משערים שמדובר בבודי של קורולה הצ'בק עם ניפוחים בכנפיים, הנעה ל4 גלגלים. מנוע 1.6 3 צילינדר זהה ליאריס GR או עם הספק משופר עד 300 כ"ס. אחרי 56 שנה של ייצור קורולות, סופסוף תהיה להם גרסת הוט-האצ'. https://www.motor1.com/news/576890/toyota-gr-corolla-teaser-the-detective-video/ https://www.caranddriver.com/news/a39560508/toyota-gr-corolla-release-date/ https://www.auto-motor-und-sport.de/neuheiten/toyota-gr-corolla-sportversion-daten-infos-preis/
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 16 תגובות
- 5 אלף צפיות
אהלן חברים, התלבטתי האם יהיה לי כוח לרשום סיכום רכישה וסיקור קצר על הרכב ולאחר שהתפנה לי קצת זמן שאלתי את עצמי ״מי ייקרא את כל זה״ אבל בסוף הוחלט לרשום כי בשביל מה יש פורום? נתחיל בסיפור הרכישה והחלפת הרכב הקודם- אז לקראת סיומו של חוזה הליסינג הפרטי שלי מול אלבר על מאזדה 2 שנהניתי ממנה מאוד בכמעט 3 שנים שהייתהברשותי, ולאחר הבנה שהשוק כרגע נמצא במקום מוזר שבו הוא שוק שלמוכרים, החלטתי שזו אחלה הזדמנות (דצמבר2021) להתחיל לגשש לקראת הרכב הבא. הדרישות - מרווח ל2 אנשים בצורה מספקת עם אופציה פתוחה לילדים בעתיד. חזק, חיפוש ממוקד למנוע טורבו. גבוה. אביזרי בטיחות סטנדרטיים להיום (בלימה אוטונומית/תיקון סטיה/בקרת שיוט אדפטיבית)…
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
אז עברה לה שנה ראשונה עם הקקטוס, אשר בהמלכה נסענו כ-9 אלף ק"מ, וסך הכול הק"מ עומד על 87250 אלף ק"מ. בגלל שזאת השנה הראשונה, אני תמיד מעלה סיקור וידיאו של הרכב, ועלויות אחזקה. אז מה היה לנו? וכמה זה עלה לנו? סיקור סיטרואן קקטוס: PURETECH ביטוח השנה ירד ל-2740 מקיף וחובה (נהג יחיד, עד 10 אלף ק"מ בשנה) לעומת 3 אלף שנה בשנה הקודמת. טסט עלה 980 שקל והקקטוס עברה אותו ללא בעיות. הטיפול השנה כלל החלפת פלאגים, לאחר שמימשתי שובר העברת בעלות, הטיפול היה אמור לעלות כ-700 שקלים, אך מתיחת כבל בלם היד העלתה את העלות, לדעתי 250 ש"ח מוגזם, אך כיוון שהרכב כבר היה במוסך (יבואן בנהריה) וזה משהו שעושים פע…
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
קבוצת כדורי, יבואנית סקייוול, מסכמת פתיחה מוצלחת ורבעון ראשון עם 150 מסירות ומעל 600 הזמנות ומודיעה על השקת שלוש תוספות חדשות לרכב הפרימיום החשמלי - סקייוול ET5. הראשונה מבין התוספות נובעת מהעמקת שיתוף הפעולה בין סקייוול ישראל לבין חברת האם של יצרנית הרכב, חברת Skyworth, יצרנית מסכי הלד מהגדולות בעולם. התוספת הראשונה מחליפה את מסך המולטימדיה 12.8 אינץ' בטלוויזיית 4K בגודל 32 אינץ' של Skyworth, המאפשרת את כל השימושיות של מערכת המולטימדיה המקורית של הרכב, כולל גישה למצבי הרכב השונים כגון מצב מסיבה ושינת בריאות, וכמובן מציגה את תפריט המולטימדיה בעברית מלאה בדיוק כמו במסך הרגיל. התוספת השניה מגיעה כחלק מהרצון להביע סולידריות כלפי על…
הודעה אחרונה מאת shlomub, -
-
מי מחובר 60 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 369 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- ידידיה1
- Yoyo770
- אהרן ג
- ELI001
- Stangg
- Tal7
- צוק
- dav9
- אלפרד חיות
- שחר 1
- Pavlik
- shmulik88