Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

2 סוללת ברכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי מושג על מה אתם מדברים, יש סטנדרט לחיבור רכבים חשמליים TYPE 2 וכו', יש מערכים של סוללות של 400V ושל 800V. זה לא שיש 1001 שיטות לזה.

לפני 18 שעות, eladns כתב:

זה נכון שצריך 28 שעות לטעון רכב חשמלי מ0 ל100% בשקע רגיל של בית?

אני רואה המון אנשים מותחים כבל מאריך מהבית לאוטו.

זמן טעינה תלוי בהרבה גורמים, גודל סוללה וסוג המטען. משקע רגיל אתה יכול למשוך 2 קו"ש (KW/H) ועם מדובר על סוללה של 50 קו"ש  (KW/H) בהחלט תקבל כ-25 שעות. ברכבים במכבדים את עצמם יש מטען תלת פזי בהספק של 11 קו"ש  (KW/H) וזה יתן לך 5 שעות בלבד.

הדבר שלא מצליחים להפנים, שטעינה בבית מתרחשת בזמן "מת" כשהאוטו עומד בחנייה. בזמן נסיעות ארוכות יש מטענים מהירים של 150-250 קו"ש  (KW/H) שתוך 15-20 דקות תקבל טווח של כ-300 קילומטר וגם את הזמן הזה אפשר לנצל לאוכל או הפסקת שרותים, אני לא מכיר הרבה אנשים שאחרי 300 קמ' לא ירצו לצאת מהרכב למתוך את הרגלים.

פורסם
לפני שעתיים, viper83 כתב:

הדבר שלא מצליחים להפנים, שטעינה בבית מתרחשת בזמן "מת" כשהאוטו עומד בחנייה. בזמן נסיעות ארוכות יש מטענים מהירים של 150-250 קו"ש  (KW/H) שתוך 15-20 דקות תקבל טווח של כ-300 קילומטר וגם את הזמן הזה אפשר לנצל לאוכל או הפסקת שרותים, אני לא מכיר הרבה אנשים שאחרי 300 קמ' לא ירצו לצאת מהרכב למתוך את הרגלים.

בדיוק. מניסיון עדיף עצירת טעינה של 15-20 דקות שבמהלכה אפשר למתוח את הרגליים, לאכול משהו והכי חשוב ללכת לשרותים מתדלוק של 5 דקות שבמהלכו אתה צריך להיות ליד הרכב. אם אח"כ תרצה לעצור למנוחה תצטרך לעצור בנפרד.

• תוכן חדש...