Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הוא ישים לב אחרי שאנשים יצפרו לו שהוא גורר חתיכת גדר על הכביש :)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעתיים, yuvk כתב:

לפני כמה שנים פיצחתי את הרגל על וו גרירה כזה, בולט על מדרכה צרה (ובנוסף חשוכה). שמתי פוסט עצבני בפייסבוק אבל הבעלים ממשיך בשלו.

תבדוק אם אתה יכול לתבוע כנפגע תאונה דרכים (ברצינות)...

פורסם

חוץ מהכבוד וסימן כחול, לא ממש נפגעתי. מה שמרגיז אותי שבמקום גם הולכים קשישים, ואניט בטוח שאני לא הראשון ולא האחרון שנפגע. והוא - ממשיך בשלו.

:turn-l:
פורסם
לפני 4 שעות, SlowRide כתב:

בעולם טוב יותר היה סימון אדום לבן על המדרכה הזו, ובעולם מושלם לא היו מאשרים מדרכות כאלה צרות. אבל בעולם שלנו קשה להאשים את הנהג. או שהוא מפריע לתנועה בכביש שהאוטו בולט קדימה או שהוא חוסם מדרכה. מניח שבשכונות כאלה המקומיים כבר יודעים מתי צריך לעבור למדרכה בצד השני כשהולכים עם עגלת ילדים.

או הצד השני אפילו - עיריות שמקימות מדרכות, עם אבני שפה, אבנים משתלבות וכו', שמובילות משום מקום, לשום מקום.

• רעיון טוב! 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אני הייתי פונה לבעל הרכב\שם לו פתק ומסביר לו את הבעיה.

אגב, הרכב שלו נראה די מטופח חיצונית, אולי תסביר לו שזה לטובתו להתרחק טיפה מהמדרכה כדי להימנע משריטות על הרכב במקרה של אנשים שבטח נתקעים לו ברכב המון פעמים במהלך החניה.

במידה וזה לא עוזר שווה לנסות את האופציה של הקנסות, אבל לא הייתי עושה את זה לפני שהייתי מנסה לבוא אליו "בטוב"

פורסם
לפני 5 שעות, Roy142 כתב:

אגב, הרכב שלו נראה די מטופח חיצונית, אולי תסביר לו שזה לטובתו להתרחק טיפה מהמדרכה כדי להימנע משריטות על הרכב במקרה של אנשים שבטח נתקעים לו ברכב המון פעמים

לגמרי, גם כשאני חונה, אני משתדל לא להפריע לאנשים ובאותה מידה שאנשים לא יפריעו לרכב שלי... 

במקום שהבעיה נקודתי אפשר לשים על הכביש, מעצור חניה כזה, 

אצלי זה סה"כ באורך של 4 מטר, ודרשתי מהקבט של העריה לשים כאלו, נראה מה יהיה, 

pas-blima-gumi-1.b197b0.webp

פורסם

מעצורים כאלה עלולים לסכן הולכי רגל שימעדו עליהם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

המעצורים על הכביש במקום שאנשים לא אמורים ללכת, ואגב, זה מדובר בחניה שבתפוסה מלאה כל הזמן( כמו בכל המדינה בערך... 😃)כך שזה לא הבעיה אבל, כמובן לפותח השרשור זה לא רלוונטי כי זה נראה אורך גדול של מדרכה ולא נקודה מסויימת

פורסם
לפני 12 שעות, טרבלסקי כתב:

המעצורים על הכביש במקום שאנשים לא אמורים ללכת, ואגב, זה מדובר בחניה שבתפוסה מלאה כל הזמן( כמו בכל המדינה בערך... 😃)כך שזה לא הבעיה אבל, כמובן לפותח השרשור זה לא רלוונטי כי זה נראה אורך גדול של מדרכה ולא נקודה מסויימת

אתה לא יכול לשים מעצור כזה כי הוא לא מתחשב בהבדל בין טנדר לפרייבט, אם תמקם לפי הטנדר תקבל פרייבטים שחונים קילומטר מהמדרכה

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

אני לא חושב שהם לא מודעים, פשוט לא אכפת להם.

לפעמים גם אצלי הטוסיק בולט וכשזה קורה אני מתקן וגם אם החניה לא מספיק ארוכה אז אלך לחפש חניה אחרת.
גם אותי זה קצת מפחיד שהרכב בולט, פוטנציאל למכות של הולכי הרגל אבל יש מצב לליסינג לא באמת אכפת.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם (נערך)

אלה שנתקלתי בהם מודעים היטב, פשוט ה"תירוץ" שלהם זה "אז מה אתה רוצה שאני אעשה?", מה נפלת עליי כהולך רגל? מאיפה אני יכול למצוא לך פתרונות? תפנה לעירייה שאתה משלם לה ארנונה שתפתור לך את הבעיה.

ואם חס וחלילה להולך הרגל אין פתרון קסם (ואין לו פתרון קסם) - אז הוא ימשיך לחנות ככה "כי אין לי ברירה".

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
בתאריך 3.4.2022 בשעה 09:49, llaavvii כתב:

נושא של הוו גרירה הפתוח לא חוקי (הוו גרירה אמור להיות מנותק כל הזמן למעט בשימוש של חיבור עגלה).

מעניין מאוד.אז רק רכבים עם וו קבוע לא צריכים לפרק אותו אך שאני מבין.אגב הפרוק שלו קל?

• תוכן חדש...