Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי הטרייד - ההבדל אצלנו לא היה קיים כי 1,000 ש״ח מעל המחירון היבש הובילו למחירון המשוקלל.

בהתחשב בבזבוז הזמן מול קונים ביד2, אולי הייתי מצליח לקבל עוד 2,000 שקלים אבל העדפנו לשלם על הנוחות במקרה הזה.

לגבי הלוח מכוונים הדיגיטלי - ביאס אותי שאין עוד אופציות לעיצובים שהוא מציע ושמד הק״מ הדיגיטלי תמיד נמצא בצד ימין, הייתי מעדיף להזיז אותו לאמצע (מרגיש טבעי יותר) ללא צורך בלהוסיף אותו לאמצע בנוסף למה שקיים בצד ימין, מה שמוביל אותי להיות עם 2 מדי קמ״ש דיגיטלים ויחד עם הוויז זה 3 😀.

מוזר מאוד שמתחילים לייבא את ה1.5 עם לוח מכוונים רגיל, מה בעצם הייתרון שלו מול ה1.0 למעט המנוע? לא בטוח ששווה תוספת של 8,000 ש״ח למי שהמנוע פחות משחק תפקיד; זה לא שהלוח מכוונים הדיגיטלי כן שווה את זה אבל בסדר.

פורסם

לוח המחוונים דווקא מציע כל מיני תצוגות, יותר ממה שנהוג אצל יצרנים אחרים. נסה לחטט קצת בתפריטים במסך המרכזי, יש אפשרות לבנות תצוגה מותאמת אישית. אני חייב להגיד שלטעמי הלוח עצמו קצת מסובך מדי ודורש יותר מדי הפעלות מתגים וגלגלות לעומת המסך המרכזי של לוח המחוונים הסטנדרטי. 

המנוע הוא רכיב מאוד משמעותי, מקבלים כאן מנוע חזק משמעותית לעומת גרסת הכניסה ולדעתי זה שווה 8,000 ש״ח. 

• תוכן חדש...