Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק מוגזמת מאוד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל - מצטרף לקודמי - ממש אל תמלא ככה דלק, ברגע שהמשאבה מפסיקה למלא דלק תעצור. 

לגבי מדידת דלק - אל תשבור את הראש. 

אני למשל - משתדל תמיד להשאיר רבע מיכל דלק - אמנם זה נכון לרכבים ישנים שהמשאבה היתה מסוגל לשאוב לכלוך מתחתית המיכל לתוך הפילטר אבל עדיין זה הרגל. 

קודם - תאפס צריכת דלק ותתדלק מלא - עכשיו יש לך נקודת אפס.

תיסע עד שישאר מעט דלק במיכל אבל אל תגמור אותו - תצליח להגיע לתדלוק - בכל זאת, תשתדל לא להגיע למצב שהמשאבה עלולה לשאוב אוויר (היא תיהרס) - ברגע שיש לך רבע מיכל - עשה לעצמך טובה, תדלק.

ברגע שהגעת לתחנה - מהאיפוס הקודם... עכשיו אתה ממלא דלק ורואה כמה ליטרים נכנסו - מחלק את כמות הקילומטרים שעברת בליטרים שנכנסו והופס יש לך צריכת דלק אמיתית על המשאבה\חשבונית. 

יונדאי כמו שלך ממה שאני זוכר עושה בממוצע 1:9  (יש לחבר מהעבודה אחת כזו - רכב זריז יחסית, חביב מאוד! אבל לא חסכוני). 

אז אם יוצא לך 1:7 - יכול להיות שאתה נוהג כבד מאוד על הגז. 

מעבר לזה - המוסך שציינת בהתחלת השרשור - התחבר עם סורק OBD ובדק נתונים בזמן אמת? 

תנקה חיישן MAF.

תנקה מצערת

בכלל תעשה ניקוי פיח בהזרקה לכל המערכת. 

תוודא! פילטר אוויר נקי ויושב נכון בבית הפילטר.

שים תוסף דלק בתדלוק הבא שלך. 

ומעבר לזה יתכן ויש לך גם בעיה בגיר ממה שאתה מתאר או תושבות בלויות. 

בהצלחה. 

• אהבתי 2

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בוא אגלה לך משהו: כמות הירידות בחיפה זהה לכמות העליות.

סגנון נהיגה יכול להשפיע מאוד, שימוש במזגן יכול להשפיע, וכמובן שפקקים ועמידה ממושכת עם מנוע מונע.

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

סגנון הנהיגה נשאר זהה, אני לא נוסע כמעט בפקקים, לא עומד עם מנוע מונע אף פעם, ומזגן הפעלתי אתמול לראשונה מזה חצי שנה~. (ובכל מקרה יש לי סטטיסטיקה ונתונים של שנתיים אחורה עם נתונים ברורים של צריכה בקיץ לעומת החורף)

אבל כל זה לא רלוונטי כאן. לא רק שאני מסכים איתך, אלא שזה בדיוק מה שבאתי להגיד שטופוגרפיה זה רק פרמטר אחד מיני רבים לצריכת הדלק.

עריכה אחרונה על ידי tza
פורסם
בתאריך 1.4.2022 בשעה 22:20, Max221 כתב:

נסעתי על למצב שנגמר הדלק לגמרי מילאתי מגריקן כמה ליטרים עד לתחנת דלק ככה 3/4 פעמים 

זה מיותר לגמרי ולא בריא. מיותר, כי צריכת דלק זה כמות הדלק הכוללת שמלאת חלקי המרחק הכולל שנסעת. גם אם תמלא חצי מיכל כל פעם החישוב יעבוד באותה הצורה. לא בריא לרכב להגיע למצב שהדלק נגמר לגמרי, זה עלול להרוס את משאבת הדלק. לא בריא לך להסתובב עם ג'ריקן בנזין ברכב ולהסניף אדי בנזין.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 6 שעות, eladts כתב:

ולהסניף אדי בנזין.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...