ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,568 נושאים בפורום הזה
-
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי מחפש לאחותי רכב משפחתי יד שנייה, תקציב באיזור ה35K, דגש והכי חשוב זה בטיחות, אחרי זה שיהיה מרווח בפנים. לשים 2 כיסאות של ילד מאחורה לפחות. אשמח לשמוע הצעות מוכן לרדת בשנתון עד 2012 Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת IloveCars, -
- 1 תגובות
- 626 צפיות
שלום לכולם, אשמח לעזרה בבחירת סטיישן עד 35K. אנחנו משפחה צעירה עם שני כלבים וילד בדרך. הנסועה המשוערת שלנו צפויה להיות 15-20K קילומטר בשנה, 50%בין עירוני 50%עירוני. דברים שחשובים לנו(לפי הסדר): 1)אוטומט 2)מקום לשני כלבים ועגלת תינוק בתא המטען 3)אמינות ותחזוקה זולה 4)צריכת דלק(כמובן שאנחנו מבינים שמדובר בסוף ברכב גדול) 5)בטיחות 6)כוח 7)נוחות נסיעה הדגמים שחשבנו עליהם עד עכשיו הם פורד פוקוס, יונדאי I30 ואחותה קיה סיד. כשמתוכן אנחנו נוטים לכיין הקיה. אם יש עוד דגמים שיכולים להתאים נשמח לשמוע. תודה מראש דני
הודעה אחרונה מאת CRuzer669, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 998 צפיות
הי בטח נושא שדובר בו רבות אבל אני אשאל בהנחה שאלו האופציות היחידות ומצב הרכבים טוב בשני המקרים אופציה 1 - אווטלנדר 2017 80 אלף קילומטר (instyle ) אופציה 2 - אווטלנדר 2016 65 אלף קילומטר (פרימיום ) כרגע מבקשים על ה 2017 5 שקל יותר, אבל נניח שירדו לאותו מחיר או קרוב. מה עדיף??? תודה ואחלה יום
הודעה אחרונה מאת שי, -
אהלן חברים, מחר אני אמור לנסוע לצפון, לצורך קנייה רכב (אני אמור לצאת מירושלים). ביום ראשון התקשרתי והמוכר טוען שזה רכב של גיסו והוא עוזר לו למכור. ביום שני ביקשתי מידידה שלי שתתקשר אליו והוא אמר לה את אותם הדברים שהוא אמר לי. המוכר מבקש שאגיע עם כסף מזומן ולא עם צ'ק. מחיר הרכב הוא בסביבות ה - 40,000. הרכב מפורסם ביד 2 מ - 28/5/2019. האם זה אמור להדליק לי נורה אדומה? האם יש משהו מיוחד שצריך להזהר ממנו? יש עצות/ טיפים? דיי דחוף תודה רבה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת ezuf, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 749 צפיות
מותר ליבא רכבי אספנות מירדן? ממצרים ? מסעודיה ? יכולים להכנס לישראל בנסיעה או חייבים גרר ?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 3 עוקבים
- 8 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
היי, מה דעתכם על הרכב הזה? בשנתונים שציינתי למעלה וכמובן אוטומט. לרכב משפחתי.
הודעה אחרונה מאת CRuzer669, -
- 2 תגובות
- 657 צפיות
שלום לכולם, אני חדש פה באתר חייב את העזרה שלכם מעוניין לרכוש פולו gti 1.4 2012 dsg הרכב יד 2 חייב את החוות דעת שלכם מבחינת אמינות , איכות , צריכת דלק , ביצועים , האם יש איזשהי תקלה ידועה ברכב , בבקשה תעזרו לי
הודעה אחרונה מאת AloniM3, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 857 צפיות
שלום, ראשית אציין שמחיפוש בפורום לא מצאתי תשובות קונקרטיות לשאלות שלי. קצת רקע - אני נוסע כ20 ק"מ ביום בממוצע בנסיעה עירונית - הבנה רבה ברכבים אין לי. אני עם טויוטה קורולה כבר מעל 12 שנה והגיע הזמן להחליף - כי הבלאי הטבעי נותן אותותיו. המטרה היא רכב להרבה שנים קדימה. אני שוקל רכישת טויוטה אוריס היברידית שנתון 2015. כמה שאלות שעלו לי : 1. אוריס היברידית 2015 - איך היא מבחינת אמינות / תקלות נפוצות ? 2. מה כדאי לבדוק/לשאול נקודתית לרכב זה בהגיע למעמד עסקה ? 3. טרם היה לי רכב היברידי - במה הוא שונה מרכב רגיל מבחינת עלות תחזוקה שוטפת ? 4. ראיתי באחד הלוחות אוריס היברידית 2015 במצב שמור - יד ראשונה מפרטי עם 50 אלף ק"מ ב83 אלף ש"ח - עם אחריות מגרש,…
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
- 3 עוקבים
- 8 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שלום, אנחנו מחפשים לקנות רכב יד שנייה של 3-4 שנים. 7 מקומות. יש לנו 1-2 כסאות בטיחות. מהו הרכב 7 מקומות שהתא מטען שלו הכי גדול? חשוב לנו שהמרחק בין הנוסעים בשורה השלישת, לבין סוף הרכב - יהיה הכי גדול. מצד שני, חשוב שזה יהיה רכב אמין שיש בו כמה שפחות תקלות ובעיות. חשבתי אולי קיה סורנטו, סקודה קודיאק, מיצטובישי גרנדיס... אנחנו לא מכירים באמת אף רכב. לאיזה מהם יש מרחק הכי גדול מהנוסע שורה שלישית עד לסוף הרכב? יש עוד אופציות שאתם מכירים? תודה רבה!!
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 3 אלף צפיות
לזוג בני 65 אשר גרים ברמת הגולן. נסיעה יומית ממוצעת 110 ק"מ. חשוב להם צריכת דלק טובה, רכב שניתן למכור לאחר 3 שנים, כלומר לא צרפתיות, שיהיה מרווח בפנים (כיום עם יונדאי I35) בגאז גדול לא פוסלים קנייה מליסינג 0 ק"מ התקציב יכול להימתח כאמור עד 130K כאשר מעדיפים כמובן לסגור עסקה סביב ה122K
הודעה אחרונה מאת יוסי 10, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
אהלן, הרגע הגעתי לגיל 18 ונגמר לי המלווה לילה, יש לי עוד משהו כמו 8 חודשים עד הגיוס והחליטו לקנות לי רכב. רציתי להתייעץ לגבי רכבים מומלצים עד 45000 ש"ח, אוטומטיים בלבד. הכיוון הכללי הוא נסיעות מחוץ לעיר מדי פעם אבל בעיקר בתוך העיר. חשבנו על מכוניות מיני כמו השברולט ספארק, קיה פיקנטו, ויונדי איי10, שאלה אחת היא אם יש עדיפות לאחת מהשלושה, מה כדאי לקחת, ובנוסף אם יש הצעות אחרות לרכבים באיזור המחיר הזה, לא חשוב מיני או לא, שהייתם ממליצים כרכב ראשון.
הודעה אחרונה מאת Shlomi Levush, -
-
שלום פורום, פתוח לשמוע דיעות ורעיונות - מחפש מכונית (שלישית במשפחה) שתשמש את שני הבנים שלי שכעת מתניידים על סיריון חביבה וסופר-אמינה שבשמחה היינו משאירים איתנו לעוד 10 שנים, אם רק היה לה מערך בטיחות מודרני יותר מ-ABS וכריות אוויר. הרעיון המקורי היה ללכת על חדשה מהניילון אבל אחרי מחשבה הוחלט שמישהו אחר ייתבשם מירידת הערך הראשונית, ולכן יד שניה תתקבל בברכה. מחליםת הסיריון חייבת להיות... 1. סופרמיני עם 5 דלתות 2. אוטומטית 3. נוחה (אבסולוטית או לפחות יחסית לקטגוריה) 4. עם שם שונה מפולו, פאביה, איביזה (בגלל ש-DSG מופיע הרבה מידי פעמים לטעמי בהקשר אמינות בעייתית) 5. מאובזרת בצורה סבירה+ 6. עד כ-70,000 ש"ח 7. רצוי עם אחריות כלשהיא מחליפת הסיריון ממ…
הודעה אחרונה מאת D4K, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
שלום לכולם, אשמח לקבל חוות דעת לגבי הרכב, אני יודע שמדובר בצרפתי ויש המון בעיות אך בכל זאת עם בעיות הגב שלי גם את זה כדאי לבדוק. אשמח לדעת על מחלות, בעיות או דגשים שעלי להשים לב אליהם לפני שאני לוקח את הרכב לבדיקה. המון תודות עמי
הודעה אחרונה מאת pooh-bear, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 4 אלף צפיות
שלום לכל המומחים אני מתעניין ברכישת הרכבים שבכותרת, שנתונים 2016-2019, ברמת גימור אקסלוסיב כדי להנות גם מאבזור הבטיחות שיש שם. מספר שאלות - 1. האם צריך לחשוש מכל נושא ההזרקה של המנועים הללו? קראתי וראיתי כמה סרטונים שאומרים שאורך החיים שלהם קצר בגלל שאין עדיין מערכת שמנקה כמו שצריך את השסתומים. 2. בהנחה ואני לא מתכוון למכור את הרכב בעתיד, עד כמה משתלם לקנות דווקא רכב חדש ולהנות מאחריות יצרן וראש שקט שאני היחיד שטיפל בו? 3. בהמשך לשאלה הקודמת, קראתי הרבה ביקורות רעות על השירות של לובינסקי, זה באמת כך?! צריך לחשוש מהנושא שירות הלקוחות? 4. מנסיונכם, האם הרכב באופן כללי אמין או שהסטיגמה על סיטרואן עדיין נכונה? תודה מראש לכל העונים! רז.
הודעה אחרונה מאת yehonatankapara, -
-
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 708 צפיות
שלום , אני מתעניין בפאביה שנת 2010 עם מנוע TSI 1.2 , גיר DSG. הרכב נסע 100K קילומטר . אחרי בדיקה גיליתי 2 בעיות : הראשונה בעיה ברצועת טיימינג במנוע הספציפי ( דגם CBZB 105 כ''ס) השנייה בגיר DSG 7 הילוכים. הבנתי שהיה RECALL לדגם הספציפי שהיה צריך עדכון תוכנה + החלפת שמן. לשאלה : אם הוחלפה הרצועה והדגם עבר את העדכון והחלפת השמן , האם כדאי לרכוש? או שלא כדאי להתקרב? אשמח לחוות דעת - תודה
הודעה אחרונה מאת yehonatankapara, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 874 צפיות
הי, אני מחפש רכב בתקציב של עד 40K כשהשימוש העיקרי בו הוא נסיעות בסופי שבוע בעיקר, ובערב מדי פעם, מחוץ לתל אביב. נסיעות עם עוד עד שני נוסעים, או לבד. בגלל שעיקר הנסיות הן מחוץ לעיר אז חשבתי שלא אלך על חבורת פיקנטו \ i10 \ אלטו וכו'. יהיה נחמד אם הוא יהיה חסכוני בתחזוקה ודלק. יחד עם זאת באופן לא כ"כ רציונלי חשבתי על גולף באיזור שנתון 2011. הבנתי שעלות התחזוקה שלהם יקרה בגלל בעיות בגיר ובמצמד(ים) בשנים הללו, ולכן לא בטוח אם נכון ללכת לכיוון הזה. אשמח לשמוע על איזה רכב הייתם ממליצים לצרכים אלו, חג שמח!
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
אני כמעט משוכנע שהרכב לא הגיע ביבוא סדיר ולא כלכך מוכר בארץ ולמרות זאת אסתכן בשאלה. אחרי תשע שנים על מאזדה 5 (סה"כ 3 רכבים שונים) אני מרגיש שמיציתי. המאזדה מצויינת, אמינה בצורה אבסולוטית, המזגן סבבה אבל אני מחפש משהו קצת יותר גדול וקצת יותר מפנק. הציעו לי אודסי 2.4 עם גיר רציף. נסעתי ברכב שכזה (לא נהגתי) הרכב היה מרווח מאוד. מזגן מלא לשורה השניה (חשוב בארץ חמה). לא שמעתי זעקות או רעש חריג מתיבת ההילוכים. הנסיעה היתה מעט קופצנית מהמצופה. דלק לא מעניין אותי וגם לא מחפש רכב להתגרזן במיוחד שאני נוהג רגוע ורק בסביבה עירונית. מה אומרים המומחים על הכלה? יש אפשרויות אחרות עדיפות בסגנון? (חייב 7 מושבים ורצוי דלתות הזזה) Sent from my iPhone using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת סולל הדרך, -
- 4 תגובות
- 867 צפיות
הלכתי ביום שישי האחרון לבדוק את הרכב הנ"ל בשביל חבר שיצר איתו קשר, אני מתלווה אליו בזמן האחרון מהניסיון הדל שלי באינטרקציה עם מוכרים. המודעה מיד 2, הבחור מנתיבות, מחכה לנו לפני הכניסה לעיר ומוביל אותנו לאזור התעשייה עם התנועה הגועשת שם חונה הרכב, לפני שבגלל ניגשים למכון בדיקה, ולאחר בדיקה ויזואלית, אני מסתכל ברישיון הרכב ורואה שלא שמו מופיע בבעלות אלא שם אימו, ששאלתי לפשר הדבר, הוא אומר לי שעשה זאת בגלל שאין לו עבר ביטוחי(פה נדלקה נורה ראשונה), מציע לי לדבר עם אימו בפלא', הייתי מאוד חשדן כלפיו, לא אהבתי את מקום הפגישה, מי מביא קונה לאיזור תעשייה רועש כשהרכב בחנייה צרה, בנוסף דיבר עם חבר שלי על אופן התשלום עוד לפני שראינו זוג צמיגים, הציע לו מפאת חוסר זמן לקבוע תור במכון ב…
הודעה אחרונה מאת Potato, -
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אנחנו בתהליך של רכישת רכב ראשון שלנו ומסתכלים על קורולה סטיישן החדשה וקיה סיד סטיישן החדשה. לאחר חיפושים רבים לא הצלחתי להגיע לתשובות על שני נושאים: מה המחיר הסופי הנמוך ביותר שאפשר להגיע בסוכנות על הרכבים האלו? האם ימי המכירות שווים משהו ומה אפשר לקבל בהם? אשמח לקבל את התובנות של אנשי הפורום בנושא כדי לוודא שלא עובדים עליי בסוכנויות. תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת eyalkar, -
פוקוס 2019 החדשה 1 2
מאת wwe1984-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
מתי אמור להגיע לארץ הדגם החדש? ובכמה אמור להיות מתומחר? והאם יש שינוי במנוע ומכלולי הרכב
הודעה אחרונה מאת guy.a, -
-
- 6 עוקבים
- 15 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
אהלן חברים, מצאתי דגם כזה. מחפש כמה שיותר פרטים על בעיות ידועות וטיפים. תודה
הודעה אחרונה מאת asafasraf, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
היי, אשמח לקבל ביקורות על האוטו. תודה
הודעה אחרונה מאת agent_amos, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 852 צפיות
היי חברים, אני מתעניין בדגם T8 ועדיין לא החלטתי אם אני רוצה את גרסת הR-Design או הInscription. הבנתי שלמחיר יש להוסיף 10 אלף ש"ח על צבע מטאלי שהוא לא שחור/לבן ואגרת רישוי + איתורן בעוד כמה אלפי שקלים. ראיתי שב19-21.6 וולוו יוצאים בימי מכירות. למה אפשר לצפות מבחינת גמישות מחירים? אני לא רוצה טרייד אין ולא מתכנן על מימון.
הודעה אחרונה מאת Kilka, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
היי, מתלבט בין 2 הרכבים האלו. נסעתי בשתיהן וכל אחת בעלת יתרונות וחסרונות: חיצונית: שתיהן בסדר, אין לי ממש העדפה. פנימית: הוולוו פשוט וואוו !! צריך לשבת במושבים האלו בשביל לבין כמה הם נוחים ונעימים, הגולף מאוד מאכזבת. מזגן: לטעמי הפיצ'ר החשוב ביותר ברכב, בגולף הרגיש לי מעולה, בוולוו הרגיש לי מעט חלש יותר, האם מישהו שם לב לזה ? מחיר: הגולף כנראה תעלה כ 40 אלף יותר מהוולוו, וזה מעל התקציב שהגדרתי לעצמי (100 אלף ש''ח), מצד שני אם נשקלל את העובדה שהגולף שומרת על ערכה בצורה מעוררת השתאות, יחד עם העובדה שמחיר הוולוו מתרסק בצורה לא הגיונית, מתקבלת אצלי הרגשה שהגולף תהיה בחירה כלכלית יותר הגיונית - מה דעתכם ? טיפולים: אני מניח שהוולוו תהיה יקרה יותר לאחזקה, אול…
הודעה אחרונה מאת אייל, -
-
- 10 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
קצת התייעצות, אמנם אני מתכנן להביא רכב עוד כשלושה חודשים - אבל שמתי את הרכב הנוכחי שלי למכירה ואם הוא ימכר במהירות פלא יש מצב גדול שאחליף כבר החודש. התקציב הוא פלוס מינוס 140, כמובן שזה תקציב מחושב - לא הכסף האחרון וזה לא תקציב שירצח אותי כלכלית. אם אין טעם לא צריך להשתמש בכולו. מחפש רכב, כנראה משפחתי - ירדתי מג'יפונים בעיקר בגלל שה"נורמאליים" שמגיעים עם אבזור כלשהו מתחילים ב 160 וזה כבר יקר מדי. אני יותר אוהב רכבים נמוכים ולכן מעדיף לקחת משפחתית מאובזרת וזריזה במקום לשבת גבוה. אופציות שחשבתי עליהן, החסרונות וההיתרונות שאני רואה בהן, אשמח בסוף לקבל מכם אולי נקודת מבט שונה וייעוץ. 1- מאוד רציתי סיוויק 1.5 ידנית שחורה, הלכתי לפני כמה ימים לסוכנות והודיעו…
שלום לכולם, ברשותי קיה סיד 2014 , טסט עד דצמבר, 117 אלף ק"מ. רכב נקי ללא שום תקלות, נרכש יד ראשונה מליסינג לפני שנה וקצת. אני רוצה להשתדרג ומקביל לא לחוות יותר מדי ירידת ערך ולכן התחלתי לפזול לכיוון הג'יפונים ובמיוחד לסובארו xv שדי הרשימה אותי , להבנתי שנתון 2015 רלוונטי אלי כאשר אני רוצה להוסיף עד 40000 שקלים חדשים... מה דעתכם ? אני מנסה לחשוב איך אני מתגלגל נכון במהלך השנים עם תחלופת רכבים וכן לרכוש רכב ששומר יחסית על הערך ואני לא אצטרף להוסיף סכומים כאלו כל פעם..
- 3 תגובות
- 973 צפיות
שלום לכולם הבוס גילה שיש לי קשר לפורום הוא בודק אפשרות רכישה של רכב ועל הפרק שני הדגמים הללו בלבד. שנינו הסכמו שעדיף ללכת על הVOLVO. מה שהוא חושש ממנו זה נושא התקלות. האם יש מקום לחשש (כאמור מול הסנטה-פה) תודה
הודעה אחרונה מאת windsurfer, -
- 0 תגובות
- 499 צפיות
התקציב שלי הוא בערך 20 אלף, האינסטינקט אומר ללכת על מאזדה 3 אבל בערך. באותו מחיר אפשר לקבל שנתון יותר מתקדם בc3, איך האוטו הזה? יש לו בעיות מיוחדות? תודה.
הודעה אחרונה מאת me5000, -
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם אני רוצה לקנות את היונדאי וולסטר הטורבו 1.6 . רציתי לקבל את חוות הדעת שלכם על הרכב. 186 כוחות סוס נשמע לי לא רע בכלל עם מנוע של 1.6 ידנית. המחיר שלה גם לא כלכך בשמיים והבנתי שחלקי החילוף הרבה יותר זולים מחלקי חילוף גרמניים. בדקתי לגבי הלאון FR 1.4 ידנית והציעו לי הצעות מחיר לביטוח כמו 14 אלף ומעלה. מה דעתכם באמת על הרכב ? האם ניתן לעשות עליו תוכנה לניהול מנוע שתשפר את הרכב ? איך הגיר הידני שלה ? מה דעתכם על הצריכת דלק שלה ? והאם באמת שווה לקנות כזה רכב במידה ואני לא מוכן לשלם ביטוח כלכך גבוהה בשווי של 12 או 14 אלף שקל.
הודעה אחרונה מאת mcshmupi, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 10 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
הי אחרי סיבוב טרייד אינים לא קצר היום. הציעו לי פיג'ו 308SW שנת 2015. כיוון שידעתי שזו אחת האופציות היותר מעניינות בהתחשב ברכב שמחליפים, תקציב וצרכים, עשיתי שיעורי בית מראש וידעתי לבדוק לגבי מחלת הטיימינג. אז יש שני רכבים על הפרק - האחד עשה 83000 קמ אבל בערך ב74000 קמ נכנס למוסך אחרי שנדלקה נורת אזהרה ובתיקון החליפו רצועה ומצאו "שבבים" בכל מיני מקומות במערכת. הרכב השני עשה 113000 אבל לא הגיע למוסך עם נורת אזהרה או "שבבים". החליפו לו טיימיניג אחרי 110000 (לאחרונה) וזאת לאחר שנורת לחץ שמן נדלקה לסירוגין. מה דעתכם? אני נוטה לרכב עם הק"מ הנמוך יותר (שאגב יקר יותר) אך חושש מאפקטים נלווים לעניין הטיימינג המתפוררת שיקרו בקדנציה שלי. יש לציין שהרכב כבר עשה 10K ק"מ ל…
הודעה אחרונה מאת galbh, -
-
מי מחובר 55 משתמשים רשומים, 13 אנונימיים, 571 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Beacon
- RedLabel
- itaysamurai
- ronen2b
- asher111
- flytomars
- Itzik-b
- גולדן191
- Rongaflugen
- baer
- yuvk
- danbr