Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ראשית אציין שמחיפוש בפורום לא מצאתי תשובות קונקרטיות לשאלות שלי.

קצת רקע - אני נוסע כ20 ק"מ ביום בממוצע בנסיעה עירונית - הבנה רבה ברכבים אין לי.

אני עם טויוטה קורולה כבר מעל 12 שנה והגיע הזמן להחליף - כי הבלאי הטבעי נותן אותותיו.

המטרה היא רכב להרבה שנים קדימה.

אני שוקל רכישת טויוטה אוריס היברידית שנתון 2015.

כמה שאלות שעלו לי :

1. אוריס היברידית 2015 - איך היא מבחינת אמינות / תקלות נפוצות ?

2. מה כדאי לבדוק/לשאול נקודתית לרכב זה בהגיע למעמד עסקה ?

3. טרם היה לי רכב היברידי - במה הוא שונה מרכב רגיל מבחינת עלות תחזוקה שוטפת ?

4. ראיתי באחד הלוחות אוריס היברידית 2015 במצב שמור - יד ראשונה מפרטי עם 50 אלף ק"מ ב83 אלף ש"ח - עם אחריות מגרש, זה מחיר טוב ?

תודה מראש לעוזרים,

פורסם (נערך)

שלום, בכמות הנסיעות שלך הייתי קונה קורולה 2015 ולא אוריס.

יותר מרווחת, ללא מערכת היברידית ( אחרי הרבה שנים כנראה תזדקק להשקעה כלשהי בהחלפת סוללה ).

הרבה לא תחסוך בהוצאות דלק בנסיעה של 20 קילומטרים ביום.

גם במכירה העתידית יהיה לך קל יותר, בטח עם כל כך מעט קילומטרים שתצבור ( עדיין תהיה שווה סכום נאה יחסית לרכב ישן ותיחטף מהר מאוד ). רכב היברידי בן 12 או משהו בסגנון, פחות קל למכור בגלל החשש למערכת היברידית.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מסכים עם הכותב מעלי,

הייתי מוותר על המערכת ההיברידית(שעולה 300 שקל בשנה במוסך).

קורולה 2016-2017 תעשה את העבודה מעולה.

ממליץ לרכוש מטרייד אין טויוטה או מוכרים פרטיים,הרכב דיי נפוץ ואין סיבה להגיע לסוחרים.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

הבעיה שלמצוא רכב היברידי יד 2 בן 4 שמור עם ק"מ סביר זו משימה לא פשוטה. רוב הרכבים היו עם ק"מ מפגר כשאני חיפשתי לפני כחצי שנה.

ביקשו ממני כ- 90K על אוריס היברידית שנת 2014, בזמן שא' היא עומדת להתחלף וב' חדשה כזו בליסינג 0 ק"מ עולה סביב 120K.

בסוף החלטתי להישאר במסגרת התקציב של 60K ולרכוש הונדה ג'אז צורה חדשה סוף 2015 יד ראשונה פרטית עם פחות מ 50000 ק"מ.

אם הייתי לוקח אוריס היברידית גם הייתי חורג מהתקציב, מוותר על מערכות בטיחות אקטיביות, וקונה רכב עם ק"מ גבוה יותר.

אבל אם מצאת אחת שמורה בסביבות 60K עם ק"מ נמוך (נגיד 50 אלף ק"מ) לך על זה. אבל אם זו אוריס הייבריד עם 120K, לא.

• תוכן חדש...