ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,568 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 886 צפיות
עוזר למישהו קרוב אלי. הדרישות מהרכב פשוטות: * הרכב יסע כ-25,000 ק"מ בשנה בנסיעות בינעירוניות (כ 70 ק"מ ביום. נסיעות ארוכות כמעט בכל סופשבוע) * הרכב יהיה בבעלותו 3-5 שנים ללא שינוי באופי הנסיעות * אמינות מהווה פקטור חשוב מאוד. אין זמן וכוח לבלות במוסכים * עקב הקילומטראז' גם צריכת הדלק מהווה שיקול משמעותי * התקציב 20,000-25,000 ש"ח * עדיפות לסופר מיני מבחינת גודל. משפחתית גם בסדר * עדיפות לאוטומט, ידני גם אפשרי * לא חשוב מוצא, גזע וצבע הנאה מנהיגה היא בונוס חביב אבל לא חובה. יאיר
הודעה אחרונה מאת yair.arad, -
- 3 תגובות
- 10.4 אלף צפיות
אני מתעניינת בדגם של אוריס הבירידי של טויוטה שנת 2014 שמצאתי פה https://www.galileasing.co.il/car-sale/ ויש לי כמה שאלות לפני שאני עושה החלטה: הרכב הזה נחשב אמין וטוב? ההיברידיות עושות בעיות שונות ממכוניות רגילות? איזה תקלות נפוצות יש בהן וכמה הן חמורות בד"כ? ויש להן גם בלאי יותר גבוה? קראתי פה https://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001194779 שצריך להחליף סוללה ברכב אחרי 10 שנים בערך, זה נכון? וכמה זה עולה בערך? וזה נכון שגם שאר התיקונים ברכב כזה הם יקרים יותר כמו שכתוב שם? והמחיר של הרכב הזה (54,000 ש"ח) טוב? אני לא מוצאת מחירון של הדגם הזה בהיברידי, מישהו יודע כמה הוא יותר יקר מהדגם הלא היברידי? ועוד שאלה לגבי הטרייד אין שמציעים שם - הם ייתנו לי על רכב ישן מחיר…
הודעה אחרונה מאת orenweb, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום מחפשים לקנות גיפון עד 150K שיהיה חסכוני (מחפשים רכב שיעשה +1:15). יש לנו היום את הקיה ספורטאז 2 ליטר שבסך הכל מאוד מרוצים חוץ מזה שהוא ממש לא חסכוני עושה 1:10. מתלבטים האם לקחת את הספורטאז דיזל החדש . הבנו שיש בעיות עם הגיר הרובוטי. מישהו יודע לתת קצת מידע? ישנם בנוסף את הסקודה קארוק /סיאט אטקה והפיזו 3008 מישהו יכול לתת קצת מידע על תצרוכת הדלק, חווית הנסיעה, תיקונים, סחירות? תודה
הודעה אחרונה מאת amir74, -
- 1 תגובות
- 493 צפיות
כרגע עם שברולט סוניק rs אוהב האמת את הרכב מאוד,הוא נוח זריז ולא עושה יותר מדי בעיות,אבל התפנה קצת תקציב והתחלתי לחשוב לכיוון של פיג'ו 208 gti,אשמח להמלצות לרכבים בסגנון הזה,אם אפשר גם ידני וגם אוטומט
הודעה אחרונה מאת RazDar, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 661 צפיות
מה אומרים? שווה לקנות?
הודעה אחרונה מאת silentnoam, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 18 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
באפשרותי לקבל מהעבודה איוניק חדשה, אך כל הסיפור סביב הקרינה שנפלטת די מוריד לי את החשק. יש משפט שאומר: יש ספק, אין ספק.. יש לי תינוקת שלעיתים תשב במושב האחורי.. אז יש שורה תחתונה? לינק? תודה!
הודעה אחרונה מאת omerkot, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 542 צפיות
לפני קניה של רכב. במכון בדיקה אמרו שרואים קורה קדמית שחורה ולא בצבע הרכב מה שאומר שהרכב עבר פגיעה מקדימה כולל החלפת פגוש. באותה נשימה אמרו שאולי זה קרה לפני שהרכב הגיע לארץ, ואם יש העדר תביעות אז יש מצב שהכל בסדר. בקיצר אני מבולבל. לטענת כלמוביל, לא ברור מאיפה האינפורמציה ה'מוזרה' של מכון הבדיקה. המוכר הראה היעדר תביעות דעות המלצות יתקבלו בברכה
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, אני מחפש רכב בתקציב של כ 15,000 ש"ח, עם אפשרות חריגה עד 20,000. בטווח השנים 2009-2013 ושיהיה כמה שיותר משתלם מבחינת צריכת דלק וטיפולים. בנוסף אם כבר, האם אפשר למצוא סיריון במחירים האלה בלי ששחטו אותה בקילומטרז'?
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 915 צפיות
שלום לכולם, אני צריך עזרה רגע להבין מה הכי משתלם לי לעשות במצב הנוכחי שלי. המצב כרגע הוא שהזרמתי עם רעיון של המשפחה המצומצמת שלי לרכוש טויוטה אייגו 2019 חדשה מהניולנים (עלתה כ72K עם כמה תוספות קטנות), כשאין לי באמת את סכום הכס ובסוף מה שקרה זה תשלום חודשי עם הלוואת בלון, סיפור שיגמר עוד 8 שנים אם אני אשאר עם הרכב הזה עד הסוף, לא בא לי לשלם כלכך הרבה שנים על רכב. עברו כארבעה חודשים מאז שהרכב יצא מהחברה וחשבתי כמה זה היה נכון לעשות את העסקה הזאת, אני חושב שלא כלכך. ידוע לי שברגע שהרכב יוצא מהחברה הוא אוטומטית מאבד מהערך שלו סכום די גדול, ואני שוקל למכור אותה ולהביא רכב זול בתקציב שבו אוכל לעמוד בלי לקצץ בדברים אחרים בחיים (למשל בסביבות ה10-20K, ראיתי שממליצים פה …
הודעה אחרונה מאת pooh-bear, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 792 צפיות
פרסמתי כבר פוסט אחד בנושא שמאוד עזר לי וכתוצאה מכך הגעתי עם מספר רכבים סופר מיני ידניים לקו הגמר ואשמח לדעת מה יותר כדאי לי. מדובר ברכב משני לבית אשר ישרת אותי ובמידת הצורך להסעה של בתי התינוקת תקציב 30-35k מקס הפרמטרים שחשובים לי: 1. אמינות 2.אחזקה זולה / סטנדרטית 3. רכב שמזדקן בצורה יפה, מתכנן להיות איתו לפחות 10 שנים קדימה, כל עוד הוא אמין כמו שנשארתי עם המאזדה 4.רצוי שיצרוך כמה שפחות דלק ויהיה חסכוני. האופציות הסופיות: פורד פיאסטה קיה ריו פז' 208 - אקטיב כמה נקודות * אשמח לדעת באיזה שנתונים להתמקד? * כמו כן שמתי לב בקיה ריו עד שנת 2015 ופורד פיאסטה אין מד חום מנוע, אלה רק נורית חיווי של קור/חום האם זה קריטי? * אם…
הודעה אחרונה מאת arik1983, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 738 צפיות
שלום רב, לאור התרחבות המשפחה מחפש להחליף את הרכב שלנו - גולף 1.4 שנת 2014 אני מחפש רכב מרווח יותר 2 כסאות תינוק + כלבה בגודל בינוני מבחינת תקציב נניח בסביבות 110 אלף גמיש נסועה שנתית 10 אלף קמ - בעיקר נסיעות קצרות ביום יום ונסיעה בסופש להורים צופה להחזיק בו כ3-4 שנים חשוב מאוד שיהיה בטיחותי על הרכב הנוכחי - ק״מ עומד על 50 אלף צריכת דלק ממוצעת 1:14 עלות ביטוח (2 נהגים מעל גיל 30 שמית) בערך 5500 עלויות אחזקה - סבירות, מטפל אצל רון כל שנה היה צריך להחליף קפיץ שעון ~3000 ש״ח, קלאצים אחרי 40000 הוחלפו באחריות מאז נוסע בפקקים בזהירות ללא בעיות מיוחדות הרכב זריז, שקט ונעים לנסיעה מועמדים שבחנתי ספורטז 2000 אורבן טופ 2017 - …
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 18 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
יש לנו בעיית תקציב נמוך שכרגע אין אפשרות למתוח אותו הרבה מדי. התקציב הוא 30K, וזאת בהנחה שנמכור בכ10K את הרכב הנוכחי (מחיר ריאלי יחסית). אנחנו צריכים רכב של 7 מקומות הרוב אצלנו כמובן ילדים. 90% מהנסיעות הן של נהג יחיד או גג 2. עוד נסיעות בודדות הן לטווח הקרוב עם 5 נוסעים. נסיעות של כולם יחד קורות פעמיים עד גג 4 פעמים לחודש, הרוב לטווח ממש קרוב, ולפעמים נוסעים נסיעה גם מחוץ לעיר (אחת לחודשים שלוש). אנחנו גרים בעיר ויש גם אופציה לתחבורה ציבורית אבל לא נוחה. בשורה התחתונה, למרות שהשימוש שלנו ברכב לכולם הוא יחסית מועט, לא מתאים לנו שבזמנים משפחתיים לא יהיה לכולנו רכב אחד לסוע בו. אבל אני מתחילה לתהות האם הברירה היחידה היא באמת מיני ואן שתיין, וכז…
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 676 צפיות
מעוניין לקנות לאופי נסיעה הררי בין עירוני לזוג + 2 תינוקות , מה דעתכם על אמינות ,דלק ,ונפח תא מטען , אני מבין שבגרסה הידנית האבזור זוועה , אני סוחב עגלת תינוק +2 כיסאות בטיחות התקציב עד 40k.
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 993 צפיות
מדובר על טויוטה יאריס חדשה מהסוכנות מול רכב בן 2.5~3 אני ממש בלבטים אחרונים ודי מתכוונן לקנות רכב חדש מהסוכנות. דגם בנזין רמת גימור STYLE. מעבר לכל עניין האמינות וצריכת הדלק שכבר באים יד ביד עם טויוטה יאריס , חשוב לי מאוד השכירות של הרכב כשאגיע למכור אותו יד שניה. נכוותי קשה מאוד עם פורד פוקוס שלקח לי מעל 3 שנים למכור אותו במחיר הגיוני. ברור לי שברכב חדש אני יאבד יותר עקב ירידת ערך גבוהה יותר (בכל מקרה זה 12~15% לשנה), מצד שני אני מקבל עם זה אחריות ל-3 שנים, ביטחון שלא קונה חתול בשק, אבל מעניין אותי אם יהיה יותר קל למכור רכב בן 3 במחיר מחירון לעומת רכב בן 6 במחיר מחירון. ק"מ סביר 18 אלף בשנה בלאי סביר.
הודעה אחרונה מאת אייל, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 499 צפיות
היי חברים, אשמח מאד לעזרתכם. אני מחפש להוריד עלויות ברכישת רכבים לצי רכב. חשבתי על רכב היברידי שמעניק הנחה במיסוי וגם חסכוני בדלק. ממה שהבנתי החל מ -2020 יחול המיסוי החדש על רכבים ומס הקנייה יעלה, כך שכדאי לרכוש כבר בשנה הקרובה. עדיף לרכוש רכב שהציון הירוק שלו עד 100 כי אז ההטבה המירבית היא 60 אלף ש"ח, ציון עד 130 מעניק הטבה של עד 20 אלף ש"ח. 1. אשמח לקבל המלצה לרכבים, הן מיני והן משפחתיות או משפחתיות בינוניות (זקוק ל25 קטנות ו - 25 משפחתיות/משפחתיות קטנות) 2.להבין כמה הן עולות לפי חוקי המס החדשים או לקבל הסבר איך לחשב את המחיר ואחשב בעצמי 3. אם יש למישהו כיוון אחר מרכישת רכב היברידי שיכול להפחית אף עוד יותר את המחיר אשמח לשמוע. תודה! ארז.
הודעה אחרונה מאת orenweb, -
-
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, אנחנו מעוניינים ברכישת רכב ועקב ניסיון טוב עם טויוטה אז אנחנו מאוד רוצים להמשיך עם רכב תוצרת טויוטה. חשובה לנו אמינות, חווית נהיגה, טכנולוגיות, צריכת דלק. תקציב בערך 130000. התלבטות בין טויוטה קורולה היברידית חדשה לראב 4 היברידית שנת 2016-2017. אנחנו זוג + יחד בן 3. אשמח לחוות דעת ועזרה בהלבטות בין שני רכבים מקטגוריות שונות. מה הייתם לוקחים? תודה.
הודעה אחרונה מאת sfargol, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אז ככה יש לי הזדמנות לקנות 2 רכבים טוסון 2016 דגם פרימיום 2.0 ב 97 אלף ש"ח עשתה כ 10,000 ק"מ או דגם IX35 שנת 2014 דגם OPEN SKY ב 79 אלף ש"ח עשתה כ 54 אלף ק"מ ההבדל בין שניהם הוא 18 אלף ש"ח שניהם במצב מכני מצויין מה אתם הייתם בוחרים?
הודעה אחרונה מאת Shay Shd Dave, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 29 תגובות
- 7.7 אלף צפיות
שלום, אשמח לעזרתכם.. אני מעוניינת לרכוש suv בו רמת האבזור הבטיחותי גבוהה, בגז׳ של לפחות 500 ליטר..אמין..שיהיה apple car play או ממשק בו אפשר לחבר את הטלפון למולטימדיה של הרכב מבלי לשלם חודשית עוד כספים מיותרים לחברות... והכי חשוב, מכיוון שאני מחליפה רכב כל 4 שנים, שיהיה רכב שיחסית קל למכור (אני יודעת שלא ניתן לדעת היום מה יהיה עוד 4 שנים..אבל הבנתי שלטויוטה לאורך השנים יש ביקוש די יציב ולכן שוקלת לרכוש את הראב 4) התקציב המקסימאלי הוא 180,000₪ האם יש חלופות טובות? או שהראב 4 הכי כדאי? תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת Shay Shd Dave, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 2 אלף צפיות
היי חבר'ה. אז אחרי ייעוץ טוב של אנשים מהפורום החלטתי לוותר על גולף/איביזה למיניהין- אמינות זה הכי חשוב לי אז i20 או פיקנטו נראות הכי אידיאליות. גם היאריס היא אופציה אבל היא יקרה יותר "שלא לצורך" כביכול (אני מבין שזה טויוטה זה רמה קצת אחרת.) מכאן השאלה שעולה היא האם לקנות מפרטי או סוכנות. כמה אנשים המליצו לי ואמרו שהסוכניות הגדולות יכול להציע עסקה טובה עם רכב איכותי, אבל קראתי וגם שמעתי קצת את ההיפך ושלא כדאי. מה דעתכם? בכל מקרה אלך יום אחד למגרש של באדג'ט, אפשר להרגיש טיפה את כל המכוניות במקום אחד. תודה לכם והמשך שבוע נעים.
הודעה אחרונה מאת claudia5, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מחפש לרכוש רכב, רצוי קטן. תקציב 50 k. גמיש מעט אם ממש אצטרך. כמובן עדיף ק"מ נמוך. הנסיעה בעיקר בעיר אבל פעם בשבוע בממוצע יוצא לנסיעה בין עירונית. חשוב לי שארגיש שהאוטו זורם לחלוטין בנסיעה בין עירונית (בפיקאנטו למשל הרגשתי לא נוח מבחינת כוח, רעש, תחושת הרכב..). לא גיר רובוטי או ידני. מנוע טורבו- מעדיף שלא. תא מטען סביר- יהווה יתרון אבל לא קריטי. נושא נוסף היא הסחירות, חשוב כמובן שיהיה רכב שאכן קיים בשוק בהיצע סביר ולא רק "על הנייר". תודה
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 527 צפיות
אני מחפש לקנות רנו קליאו דור 4, מנוע 1.2 אוטומטית, די ננעלתי עליה אבל הרבה אמרו לי עליה שהיא לא אמינה, כדאי ללכת עליה או לחפש משהו אחר?
-
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי, אשמח להמלצה לרכישה של רכב שטח ראשון 4X4, בתקציב של עד 30K. (דגם\שנתון\מחירון) רכב שגם ישרת אותי בנסיעות כביש כ100 ק"מ בשבוע בממוצע (דגש על נוחות) ליחיד\זוג. חסכוני בדלק, אם אפשר עם גיר כוח. תחזוקה, מוסכים, ללא יותר מדי סיכונים ובעלות ממוצעת. לא להרפתקאות אקסטרים, יותר לצורך נסיעה בשבילי ג'יפים כדי להגיע למקומות שרכב כביש לא מגיע. מה דעתכם ? תודה
הודעה אחרונה מאת asypeer, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 1 אלף צפיות
היי, מתלבטת אם לקנות קיה סיד 2009 ex עם 150000 יד 2 (ראשונה היתה ליסינג)? האם לוותר ולחפש עם ק״מ נמוך יותר? מה בעיות נפוצות? תודה
הודעה אחרונה מאת msg, -
-
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
הרכב המדובר הוא סיאט איביזה שנת 2016 , 44,000 קילומטרז' דגם סטייל מאובזר יש שחיקה בצמיגים (בלאי של רכב משומש בגדול) אלו צמיגים רכבים , אחרי 40 אלף אם אני לא טועה יש צורך לבצע החלפה ? כי לא בוצעה הסעיפים שמפריעים לי זה שחיקה בצלחות ורפידות , בגלגלים הקדמיים הבפנים של הצלחת (רפידות) שקועות פנימה קצת והקצוות של העיגול בולטות (הקוטר של העיגול.) אני פחות הבנתי מה המשמעות של זה , המוסכניק אמר שצריך לפרק את הגלגלים לבדיקה טובה יותר הסעיף השני זה שילוב הילוך באיחור , ששמים רברס ה"ביפ" קורה אחרי 2-3 שניות (זה הדגם של הגיר או שזו בעיה ספציפית?), המוסכניק אמר שצריך "לעדכן גרסא" (כולל לגבי הרעידות , שתכלס לא באמת מורגשות או מפריעות) הכוונה שלו הייתה להחליף גיר ? …
הודעה אחרונה מאת אייל, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הרכב המדובר זה Audi a4 2014 1.8 הרכב עשה 107 אלף ק"מ יד שניה חיצונית שמור מאוד מאוד מאוד ללא תאונות לקחתי לבדיקה : הבוחן אמר יצא בסדר גמור ותפקודי מנוע מצוינים ללא דליפות שלדה נקיה. ו אל תיתיחס לאיקסים בדף .רק לדאוג לטפל בזמן .ולעשות בקרוב טיפול שמנים חוץ מיזה הכול בסדר אני כמובן לא מבין בזה ממש אבל אני יעלה לכם את התוצאות תגידו לי מה אתם חושבים . וגם מה זה האיקסים שהוא אמר לי לא להיתיחס כי הוא אמר ש האוטו לא חדש 2014 וזה נורמאלי.אז חייב להיות איזה בלאי קטן תודה רבה לכל העוזרים תמונות
הודעה אחרונה מאת אייל, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 954 צפיות
היי, מחפש לסטודנט בתא רכב יד שנייה בתקציב של עד 25k, עם אופציה לחריגה ל 30 נסיעה בערך 10 קמ בשנה, נסיעה משולבת עירוני בינעירוני, כאמור רכב בת"א מעדיף ידני! מעבר לכך חשובה צריכת דלק נוחה וזהו כל השאר לא קריטי מתלבט בעיקר בין המיני הנפוצות כמו קיה פיקאנטו, שברלוט ספארק, סוזוקי סוויפט וכו אודה להמלצה כמה ק"מ עדיף לקנות( למשל שלא אצטרך לעשות טיפול מאסיבי אחרי 5 אלף ק"מ) ואם יש עוד דברים שכדאי להתחשב בהם תודה לכולם
הודעה אחרונה מאת Justice145, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכל חברי הפורום, אני מעוניין לקנות רכב ראשון, שיסיע אותי מ A - ל B (נסיעות סביב איזור המרכז - ת"א, הוד השרון, ראשון וכו') עם מינימום תקלות. מבחינת סדרי עדיפויות ברכב: 1. אמינות (!) 2. חסכוני בדלק 3. יפני/קוריאני כמו כן, אני מעדיף לא לקנות רכב מקטגוריית המיני (i10, spark וכו') , אלא אם כן תגידו לי שזה ממש טיפשי לקנות רכב אחר בתקציב הזה. דוגמאות לרכבים שחשבתי עליהם עד כה: Toyota Corolla 2004-2008 Honda Civic 2004-2006 Hyundai Getz 2005-2008 Suzuki Swift אשמח אם תוכלו להאיר את עיניי ולהמליץ על רכב שיתאים לצרכים שלי. תודה מראש על העזרה, עם המון הערכה, אליאור.
הודעה אחרונה מאת Potato, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 961 צפיות
היי חברים. אני יודע שכבר פתחתי 2 דיונים בנושא, אבל זה הרכב הראשון שלי אז כל תהליך ה"המחקר" יצא לי קצת הפוך. בכל מקרה. - אני מחפש מיני או סופר מיני. אנהג בו לרוב לבד - לנסיעות בעיקר בתוך העיר אך גם מחוץ - אמינות וחיסכון זה הכי חשוב לי - עדיף שיהיה נוח - אפשר גם רכב קצת יותר זקן סביבות 2012- אם אמצא עם קילומטראז' נמוך - בתקציב של 45 - 50 אלף שקל אני חושב בכיוון של פיקנטו, סוופיט או יאריס. אשמח להכוונה והמלצות מכם על כל רכב שאתם חושבים שיתאים. תודה ושיהיה לנו שבוע טוב.
הודעה אחרונה מאת Benor, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי אף פעם לא היה לי ניסיון עם גיר רובוטי, מה למעשה ההבדל מגיר אוטומטי מבחינת התפעול שלו? דבר שני המוכר אמר שהאוטו מליסינג, זאת אומרת הוא היה בליסינג בשנה הראשונה ואחרי זה הוא קנה את האוטו. מה ההשלכות של זה?מה אתם חושבים על האוטו לעומת הספלאש והסוויפט באופן כללי? תודה!
הודעה אחרונה מאת Benor, -
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
היי, מחפש לקנות רכב ראשון. וידויי קטן - לא מבין כלום בעולם הרכב. צורך עיקרי נסיעה לעבודה וחזרה - כ 100 עד 120 ק"מ ביום הרוב בכביש 2. (חיפה חדרה) צריך יהיה אמין וחסכוני. אוטומט (אבל לא תנאי מחייב) תקציב סביבות 40K (גמיש יחסית במספר) אל מה תמליצו ? (דגם, שנתון , ק"מ או סתם הערה חשובה...) תודה מראש, שיהיה בפניכם כביש פתוח כל החיים!
הודעה אחרונה מאת Krd,
-
מי מחובר 55 משתמשים רשומים, 13 אנונימיים, 571 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Beacon
- RedLabel
- itaysamurai
- ronen2b
- asher111
- flytomars
- Itzik-b
- גולדן191
- Rongaflugen
- baer
- yuvk
- danbr