Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אשמח להמלצה לרכישה של רכב שטח ראשון 4X4, בתקציב של עד 30K. (דגם\שנתון\מחירון)

רכב שגם ישרת אותי בנסיעות כביש כ100 ק"מ בשבוע בממוצע (דגש על נוחות)

ליחיד\זוג.

חסכוני בדלק, אם אפשר עם גיר כוח.

תחזוקה, מוסכים, ללא יותר מדי סיכונים ובעלות ממוצעת.

לא להרפתקאות אקסטרים, יותר לצורך נסיעה בשבילי ג'יפים כדי להגיע למקומות שרכב כביש לא מגיע.

מה דעתכם ?

תודה :)

פורסם

הרבה דרישות ומעט כסף

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

זה תקציב נמוך לרכב שטח לא שחוט. מניח שלפני יישור קו, ושים עוד משהו בצד לצמיגים ובעיות לא צפויות.

נשמע שגראנד ויטרה תתאים לך, אבל תצטרך לרדת ל 2007.

אם אותה באמת מחפש רק שבילים+ ולא זקוק להילוך כוח, פורסטר 2009 או הונדה CRV 2008 נוחה מאוד ומשום מה דגם זה מגיע מ"בתים טובים" מבחינת תחזוקה. רק מה תצטרך לחפש לא מעט. אני מתייחס למחירים ראליים לא למחירונים.

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

בתקציב הזה תוכל למצוא סוזוקי גרנד ויטרה או סובארו פורסטר ( מנוע 2.0 ) 2006-2008 עם קילומטראז' גבוה.

אבל אם הרכב שמור וטופל תמיד בזמן , יכול להיות שלא תבלה הרבה במוסכים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

דהייטסו טריוס או סוזוקי ג'ימיני.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
דהייטסו טריוס או סוזוקי ג'ימיני.

לא חושב... הג'ימני זה לחובבי הז'אנר, רכב חלש, רועש, בטיחות מינימלית וזה נדיב, הגה רועד מעל 80 קמ"ש, ששומר ערך (יהיה יקר בקניה) ושמפצה עם יכולות שטח רציניות הרבה יותר ממה שפות"ש זקוק.

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

• תוכן חדש...