ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,568 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
השתחררתי לפני כמה חודשים ואני רוצה לקנות רכב..אמין וחוסך בדלק כמה שאפשר..הסתכלתי קצת ביד שניה ובחנתי כמה רכבים ואני רוצה לשמוע מה אתם אומרים.. ראיתי הונדה סיוויק מודל 2003 מנוע 1600 וזה מה שאמר בעל הרכב על הרכב : הרכב שנת 2003 , טסט עד 30.3.20 , לפני שנה החלפתי מנוע (המנוע רשום ברשיון ) בשעון הרכב עשה 272,000 והמנוע עשה 65,000 , החלפתי משאבת מים , רצועת טיימיניג , בולמים , משולשים , תפוחי הגה מוטות מייצב , מצבר , תושבות מנוע וגיר , מזגן חום/קור עובד פיקס , חלונות שחורים, גאנטים , מסך מולטימדיה התמונות שלו ניראות במצב טוב..יש לי בבית מחשב רכב, אני רוצה ללכת לראות אותו ולבדוק אותו במקום.. יש עוד רכב שראיתי טויטה יאריס, שנת 2001 גימור סול, 213 קילומטר, טס…
הודעה אחרונה מאת Potato, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכל חברי הפורום : ) אנחנו מחזיקים רק רכב אחד, שהוא רכב הליסינג הצבאי של בעלי ואסור לי לנהוג עליו באמצע השבוע עד עכשיו הסתדרתי יפה ואפילו הייתי גאה בנסיעות באוטובוסים ובלאסוף את הילדודס בהליכה מהגנים, אבל עכשיו אני בהריון וחםםםם לי אני מחפשת לשכור/לקחת ליסינג ל-3-4 חודשים, יש לכם ניסיון עם דבר כזה? המלצות או "תתרחקי" כלשהם? המון תודה ליאת
הודעה אחרונה מאת EliC25, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
ברשותי היום מאזדה לאנטיס שנת 1999 זקנה, אני איתה 11 שנים והגיע הזמן להתחדש. הרכב מתוכנן להיות שני במשפחה, לא נוסע הרבה, אני מחפש רכב יד 2 עד 30000 ש"ח וחושב לחזור לרכב סופר מיני גיר ידני? . חשוב לי כמה פרמטרים: 1. רכב אמין 2.אחזקה זולה / סטנדרטית 3. רכב שמזדקן בצורה יפה, מתכנן להיות איתו לפחות 10 שנים קדימה, כל עוד הוא אמין כמו שנשארתי עם המאזדה 4.רצוי שיצרוך כמה שפחות דלק ויהיה חסכוני האופציות שחבתי עליהן הן פז'ו 208, פורד פיאסטה, רנו קליאו גיר ידני בנוסף בגלל הניסיון הטוב שלי עם מאזדה חשבתי לקנות מאזדה 2 דינאמיק (אני יודע ששותה דלק, אבל אמין) שנתון 2013-2011 או פורד פיאסטה שנתונים 2010-2012, אשמח גם להתייחסות לנושא הזה, ומה עדיף בכלל מבין כ…
הודעה אחרונה מאת tepic, -
-
-
- אחראי פורום
- 33 תגובות
- 11.6 אלף צפיות
אהלן, מתעניין ברכישה של אחת כזאת מכיוון שאני אוהב את סגמנט המשפחתיות הגדולות ובגלל הסטיגמה שיש לצרפתיות אפשר להשיג אותן במחירים יחסית זולים. האם יש למישהו חוות דעת על הרכב הזה(החדש יותר עם המנוע של 165 כ״ס)???
הודעה אחרונה מאת Ron.P, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 510 צפיות
שלום, אני מוכר את הפיג'ו 3008 דיזל. מעוניין לעבור לרכב קטן יותר. רכב ליחיד. נסיעות ראשון- נס ציונה, פעם בחודש לצפון. מחפש רכב אמין, רמת אבזור די טובה, מערכות בטיחות במידה ואפשר. הסתכלתי לאחרונה על רכבים: ההתלבטויות הן: שברולט ספארק, יונדאי I20 יתכן מאזדה 2 אשמח לקבל חוות דעת עליהם ובכלל הצעות אחרות. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי סגרתי עקרונית על סיד, 2015, 100K נסועה, מהשכרה , 42K בשקלים במהלך הבדיקה,הבוחן שמע רעשים חלשים מאד ואמר שכדאי לבדוק את הקלאצ, כי הוא לא בטוח אבל נדמה לו שיש רעשים. הבחור הגדיל וסגר את כל הרעשים מסביב במבחן (מוזיקה, מאוורר, מזגן של האוטו) וחיכה איתי דק' ארוכות להשמיע לי את הרעש. חזרתי לסוכנות , ביקשתי לקחת את האוטו למוסך להביא אישור תקינות של הקלאצים, מפה לשם, האוטו 4 ימים במוסך כבר וכנראה (אין לי עדיין סיכום של המוסך) אבל מחליף גלגל תנופה. ממה שקראתי , בעיה ידועה בסיד עם מצמד כפול. אני מניח שיש פה עניין של כמות נסועה שלאחריה הבעיה מתרחשת, אבל האם עצם ההחלפה כעת מקצרת את הזמן לבעיה הבאה בתור? ז"א - האם זה מחוייב המציאות שבעוד 40-50-60 אלף קילומוטר, אני…
הודעה אחרונה מאת yonimoses, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
היי, רגע לפני ההחלטה להזמין את האוקטביה החדשה (2019, מנוע 1.0 טורבו דגם אמבישן) בליסינג דרך העבודה, אשמח לשמוע חוות דעת מהמומחים כאן בפורום (חוו"ד חיוביות ושליליות יתקבלו בברכה...), וכמה שאלות ספציפיות: האם מנוע ה-1.0 מספיק חזק מבחינת ביצועים וכוח? יצא לי לנסוע על ה-1.5 שמרגיש כמו מטוס (ולצערי לא זמין כרגע בליסינג). השאלה אם ה-1.0 מספיק טוב. לא נהג מירוצים, אבל מחפש מספיק כוח לתוואי נסיעה הררי עם מזגן חזק מבלי שצריך לקרוע את האוטו. שמעתי קצת שמועות על רעידות של המנוע 1.0 בתחילת הנסיעה ביציאה מעמידה (בגלל הירידה ל-3 צילינדרים?) - עד כמה זה מורגש ומפריע? בקרת שיוט אדפטיבית - מישהו התנסה ויודע לספר אם זה כולל "זחילה בפקקים"? (כלומר האם המערכת ממשיכה לעבוד באופן עצ…
הודעה אחרונה מאת ntd, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום חברים, אמא שלי החליטה שהגיע הזמן למכור את הריו 2012 שלה ולקנות רכב חדש. הקטגוריה הרלוונטית היא סופר-מיני. עד עכשיו היא נהגה על גיר ידני, אבל מעוניינת לעבור לאוטומט. התקציב הוא כ-80-90 אלף, אבל יכולה להיות גמישות קטנה כלפי מעלה, וכמובן שאם אפשר לחסוך אז זה תמיד עדיף. אח שלי מנסה לשכנע אותה לקנות דצ'יה סנדרו חדשה מהיבואן. לדעתי צריכות להיות עסקאות יותר משתלמות ב-0 ק"מ. באופן כללי יש לי דעה קדומה נגד דצ'יה, ואני לא יודע אם היא מבוססת או לא. מבדיקה זריזה באתרים שמפרסמים רכבי 0 ק"מ נראה שיש לא מעט אפשרויות כולל 208, C3, i20 וגם יאריס ומאזדה 2 עם חריגות קטנות מהתקציב. הדרישות שלה הן (בסדר הזה): 1. בטיחות. 2. אמינות. 3. נוחות בנסיעה (אם אפשר היא מעדיפ…
הודעה אחרונה מאת ntd, -
-
- 13 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
אני כבר חשבתי המון זמן על לקנות גולף כזאת הנתונים יחסית מרשימים אבל חברים אומרים שהטורבו והDSG7 בעייתים נורא חוות דעת אנשים?
הודעה אחרונה מאת fusion-x, -
- 3 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מה הדרך הנוחה והפשוטה לבצע תשלום עבור רכב בקניה מיד 2 ? האם יש כמה אופציות ? תודה
הודעה אחרונה מאת pooh-bear, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אחרי הרבה בדיקות וחפירות, שיחות עם מוסכניקים צימצמתי את האפשרויות לסוזוקי sx4 וקיה פורטה. רציתי לשאול איזה מהם עדיף, התקציב שלי הוא אזור ה50000. ראיתי שאני יכול להשיג סוזוקי ב50,000 ברמת אבזור glx, מה רמת האבזור מכילה? יש מסך מולטימדיה ומצלמת רברס? מצד שני ראיתי שאת הקיה אני יכול להשיג ברמת אבזור lx. איזה מהמכוניות עדיפות? מבדיקה מהירה ראיתי שלסוזוקי יש 4 הילוכים באוטומט, זה בעייתי?
הודעה אחרונה מאת Shlomi Levush, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 669 צפיות
אהלן, אני מחפש ייעוץ על רכב (אוטומט) שמתאים לדרישות שלי ממנו ואשמח לעזרה. אז ככה: אני לקראת תחילת לימודים כסטודנט ואני רוצה לקנות רכב רציני אחרי שנה וחצי עם דייהטסו סיריון 2003 אחד הדברים החשובים לי הם הכוח של הרכב, בעיקר בעוצמה שלו שלא יעלה מעל 11 שניות ל0-100 כמובן שכמה שפחות יותר טוב. דבר נוסף זאת הצריכה של הדלק, אומנם אני עובד קרוב יחסית לבית וגם הולך ללמוד יחסית קרוב (בממוצע אסע 25 קילומטר ביום) שהצריכה לא תרד מאיזור ה11 לליטר בממוצע. הכיוון שלי הוא בעיקר סופר מיני כי יש בבית רכב עבודה נוסף שנועד לנסיעות מיוחדת ככה שרוב הזמן הרכב יחיל אדם אחד או גג 2 ולא אנשים מאחורה. והדבר האחרון זה הירידת ערך, אומנם מן הסתם בלתי אפשרי לחזות אותה במדויק אבל עדיין אני ל…
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 3 אלף צפיות
שוב שלום לכולם, צירפתי תמונה של תוצאות בדיקת רכב במוסך מורשה. הרכב עשה 45,000 קילומטר עד היום. רציתי לדעת בעיקר בנוגע לנזילה בבלם אחורי משמאל ולנזילת שמן בתיבת הילוכים: 1. כמה זה חריג לרכב שעשה 45,000? אני צריך לדאוג מעוד תקלות שצפויות או שמסתתרות? 2. במידה והתקלות יתוקנו יש לי עוד מה לחשוש? 3. האם זה פוגע בערך הרכב? תודה לכל העונים
הודעה אחרונה מאת אייזיק דייטש, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 20 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
חיפשתי המון גם פרסמתי בפייסבוק אבל לא מצאתי הצעה טובה מחפש משהו עד 30000 ש''ח תודה לכל העוזרים!!
הודעה אחרונה מאת Alf3, -
-
- 1 תגובות
- 517 צפיות
1. האם הרכב מומלץ מבחינת אמינות ? מה המחלות הנפוצות שלו? מה הצריכת דלק שלו? 2. האם הייתם הולכים למכון בדיקה עם רכב בשנתון ועלות כזאת? ואם כן איזה מומלץ באזור ראשל"צ? אני ראיתי אונליין נגיד את "נבדקי רכב" ,איך הוא? תודה מראש לעונים.
הודעה אחרונה מאת Yellow Engine, -
קורולה EXCITE
מאת raoulk-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 574 צפיות
אני זמן מה מחפש לקנות רכב, התכווננתי על היאריס אבל זה היה לטווח קצר של שנתיים. זה אוטו שני במשפחה כאשר הראשי הוא אוטלנדר בליסינג אבל בכל זאת יש לי 3 ילדים (2,7,10) אז היאריס לא יוכל להחזיק מים להרבה זמן. אני קצת מתלבט אם ללכת על הקורולה EXCITE היברידית החדשה , אבל לא יודע כמה זה שווה בהינתן שבאותו המחיר אפשר לקנות את הסדאן או ה-SPACE. מה שכן ה-EXCITE נראית פצצה (במיוחד עבור קורולה) בנוסף אני רואה בגרסה המשודרגת EXCITE+ ההערכות מראות שצריכת הדלק קצת פחות טובה. איך זה יכול להיות? אותו הרכב לא?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 4 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום, אני מחפש בראבו ידנית 1.4T או פיאט איבו 1.4T שקשה מאוד למצא , חשוב לי מאוד התנהגות כביש של הרכב ,אבל לא מצאתי על זה הרבה מידע, איך הם מתנהגים מבחינת סטוק? ומי מהדגמים האלו יותר אמין? ,כי הבניתי שזה מנועים שונים. הפיאט בראבו ידנית טורבו קצת יותר נפוצה מהאיבו איך אני יכול לדעת כמה כאלו עלו על הכביש? יש תחלופה לרכבים האלה עד 25K? חשוב שהיה עם טורבו וידני ושנתון גבהה,עם החזקה של רכב משפחתי.
הודעה אחרונה מאת סאפיר, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
סתם עדכון לטובת הבאים שיקראו יום אחד את הפוסט, ההתנהלות עד כה היתה ככה: מצאתי רכב שאני אוהב שנתון 2016, כחצי שעה לאחר תשלום המקדמה (בהקלטת שיחה הובטח כי יוחזר הכסף במידה והעסקה תיפול) הסוכן התקשר אליי להודיע לי ש-"בבאר שבע באותו הזמן במקביל גם כן הזמינו את הרכב ותפסו לפניך", זאתמרת אין רכב אבל חויבתי ב- 2000 שקל . הפלא ופלא יש פתאום רכב שנת 2017 וכל מה שאני צריך לעשות זה רק להוסיף 3,000 שקל (תודה לכם, כה אדיבים) אמרתי שאספוג את העקיצה הקטנה הזאת וכשהגעתי היום לקדם עניינים הם לקחו את הרכב שלי (טרייד) לבדיקה במכון בדיקות שלהם שהמציא בדו"ח שהחליפו אצלי דלת + מכסה מנוע + פגיעת שלדה (לא קרה מעולם, ברכישת הרכב נבדק במכון מורשה חיצוני - בוצע כיוון פרונט ו…
הודעה אחרונה מאת GOLF, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 849 צפיות
היי, אני עומד לקנות את הרכב הראשון שלי, התקציב כאמור הוא 40K. אז הדרישות הן: ברשיון מצוין שאני יכול לנסוע על אוטומט בלבד, ולכן חשוב שיהיה אוטומט 1. הרכב ייסע כ-25K בשנה, ולכן אצטרך שיהיה חסכוני 2.חזק מספיק כדי לגרור עגלה 750ק"ג. 3.אמינות הרכב, שלא יהיו בעיות נפוצות וכו. חשבתי על סיאט איביזה נראה שהוא דיי עונה על דרישות אלו. אשמח לשמוע דעתכם והמלצות בנושא
הודעה אחרונה מאת דב קרדו, -
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום לכולם, חדש כאן ומעוניין בדעות של אנשים נוספים. קצת על עצמי - כרגע נוהג ב-Kia sportage GTline משנתון 2016, הרכב נרכש כחדש מהסוכנות, לפניו הייתה לי אלפא רומיאו 159 משנתון 2011. בגדול, אני אוהב רכבים מהירים, חזקים ויפים שמגיעים עם תחושת "feel good" שיש לצערי בעיקר ברכבי יוקרה. לאחר 3 שנים עם ה-sportage אני מתחיל להתגעגע לתחושה שהעניקה האלפא לפניו - מן תחושה של כמיהה לנהוג ברכב בדרך לעבודה וחזרה, תחושה של כיף כשאני פוגש את האוטו בבוקר וגעגוע כשאני משאיר אותו בחניה בסוף היום ובנוסף התחושה שכשתכננו את הרכב חשבו בעיקר על הנהג. מבחינת אופי השימוש מדובר בנסועה שנתית של סביב ה-15-18K ללא ימי מסלול או ימי התגרזנות למיניהם - בעיקר נסיעות מנהלתיות עם קצת אקסטרה כ…
הודעה אחרונה מאת nirhud, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם, חדש כאן אני מעוניין לרכוש רכב מיני. עשיתי סקירה מקיפה של כמעט כל רכבי המיני בשוק ועלו לי שני רכבים שמצאו חן בעיני - הקיה פיקנטו והשברולט ספארק. בעיקרון יותר התחברתי לשברולט בעיקר בגלל הכוח שלה ביחס לשאר הרכבים בקטגוריה. מה אתם חושבים ?
הודעה אחרונה מאת eliya123, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום חברים, אני מתלבט בין רכישת רכב חדש 2019 אפס קילומטר לבן רכב יד 2 עם קילומטראג' ושנתון נמוך יותר. בהתחלה חשבתי על האפשרות הראשונה ולרכוש רכב מיני סטנדרטי בתקציב של 60K פחות או יותר. אבל פתאום ראיתי שביד 2 עם תקציב כזה אפשר לקנות Audi A1 שנה 2015 עם קילומטרג' של 100K בערך. (האאודי רק לדוגמא שהאפשרויות שניתן להשיג ביד 2 גדולות במיוחד). האם רכב חדש "מהניילונים" באמת שווה את המחיר או שרכב משומש במצב טוב לא רחוק ממנו? עד כמה ההבדלים גדולים? עוד שאלה לגבי הקילומטרג' - עד כמה קילומטרים הרכב ישאר במצב טוב וכדאי יהיה לקנות אותו? תודה לכולם - פורום ענק!
הודעה אחרונה מאת eliya123, -
-
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
קרובת משפחה מתלבטת בין פיקנטו החדשה, טויוטה יאריס ומאזדה 2 כולם משנתון 2017 קילומטרא'ז עד 50,000 המחירים דומים (הפיקנטו מגיעה עם מובילאיי ו-7 כריות אוויר) בעיקר לנסיעות קצרות בתוך העיר, ומדי פעם נסיעות ארוכות לגליל או לדרום מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת gilsun, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 19 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אוקיי מיקדתי את החיפוש, מחפש מעל הכל חסכון בדלק, אמינות גם כמובן מוכן להתפשר על השאר איזה מהן הכי חסכונית? עוד שאלה שהיא קריטית, אני 1.78 לצערי שוקל כרגע 150 אז במאזדה 3 מוריד את הכסא עד הסוף בשביל שיהיה נוח. איזה מכל הקטנות האלה יתאימו למישהו בגודל שלי? בהתחלה חשבתי גם על אלטו אבל היא נראית ממש קטנה מבפנים....
הודעה אחרונה מאת me5000, -
-
I30 או סייד
מאת Palsar- 4 תגובות
- 760 צפיות
I30 או הסייד? שנתונים 2014-2015 לא דגם הסטיישן.. וגם איזה דגם בI30 כדאי?
הודעה אחרונה מאת dani12, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 573 צפיות
הי, אנחנו מעוניינים לקנות רכב שני. תקציב 55k. הרכב מיועד בעיקר לנסיעה עירונית. פעם בשבוע לצאת מהעיר (גם חשוב). מושב אחורי ישמש לכיסאות בטיחות לילדים. תא מטען צריך להכיל עגלה, אז מיני לא בא בחשבון. הרגשה נוחה על הכביש. לא להרגיש כל בור (מזדה 2 היתה סבירה). לא מעוניינים בגיר רובוטי או מנוע טורבו. אחרי שנסענו על הi20 והריו החלטנו ללכת על המזדה 2 D או יאריס sol. מהשנים 2014-2015. אולי 2016 אם נמתח. לצערנו גילינו שמצב השוק במכוניות האלה לא משהו.. אין כמעט בידיים פרטיות. בסוכניות הרוב בקילומטר גבוה מאוד או בעבר מוזר של בעלות ושיעבודים וקילומטר אפס ו.. 5 אלף מעל המחירון... המלצה על רכב אחר? עצה?
הודעה אחרונה מאת timmyy, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום אתמול בבוקר רכשתי אאוטלנדר מכלומביל טרייד אין השירות היה בסדר ונעים, אני מרוצה מאוד מהרכב והבדיקה יצאה מצויינת אז מה הבעיה ??? נאמר לי שהאספקה של הרכב היא עד 8 ימים , הסברתי שאני לחוץ וצריך את הרכב ליום שישי (יש לנו קמפינג ובניתי על הרכב) הסוכן שטיפל בי אמר שהוא לא מבטיח אבל יעשה את מה שאפשר על מנת לספק לי את הרכב כמה שיותר מהר חזרתי מהבדיקה והתיקונים היחידים שנדרשו זה החלפת שני צמיגים קדמיים, הרכבה של איזה קליפס שברח במכסה של צינור האוורור וטיפול 60 אלף . לשמחתי הרבה חשבתי שאולי אצא עם האוטו כבר באותו היום או מקסימום למחרת אבל די מהר התבדתי . הטעות העיקרית שעשיתי היתה לשלם את כל הסכום, אני חשבתי שככל שאני יעביר את הכסף יותר מהר כך יגדלו הסיכויי…
הודעה אחרונה מאת sarig.lev, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 603 צפיות
ערב טוב. עובר בקרוב לצפון ומחפש רכב שיתאים לזוג צעיר (כרגע ללא ילדים). הנסיעות הצפויות הן בינעירוניות כ60 קילומטר כל כיוון. אשמח להמלצות לרכב על פי הדירוג הבא: 1. חסכוני בדלק 2. בטוח לנסיעה 3. אמין 4. ביצועים התקציב הוא בסביבות ה-35K תודה רבה רבה!
הודעה אחרונה מאת Ghost_Rider, -
-
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היי, אני צריך לבחור בין 2 רכבים בעבודה קיה נירו או רנו מגאן קופה דיזל. אני 1.90 ואליי מתווספים אשה ו 3 ילדים (1 בכסא בטיחות). שאלה 1 והחשובה ביותר : מי לדעתכם יותר מרווח במושב האחורי ? במבט חטוף ראיתי הרוחב של המגאן מתאים יותר ל 3 ילדים מהנירו אך מכיוון שאני גבוה מרחב הרגליים פחות טוב מבנירו. שאלה 2 מישהו יודע עם דגם הדיזל מגיע עם מערכת שיוט אדפטיבית ותיקון נתיב כמו שיש למשל בסקודה אוקטביה? תודה
הודעה אחרונה מאת Ghost_Rider, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אהלן, ברשותי רכב משפחתי (פולקסוואגן ג'טה) וכעת אני צריך לקנות רכב נוסף, השיקול המרכזי זה רכב זול וחסכוני, התקציב נמוך.. חשבתי על הסוזוקי אלטו שהיא גם זולה וגם צריכה נמוכה וגם אמינה. אך ראיתי שיש לא מעט פריוסים במחירים דומים בשנתונים של 2008-2009 עם קילומטראז' סביב 200,000 (לא המון יחסית לטויוטה). אני מעדיף את הפריוס מכיוון שהוא רכב משפחתי - בטיחותי יותר, נוח יותר ויוכל גם לשמש אותנו לנסיעות משפחתיות. מישהו כאן מכיר את הרכבים הנ"ל ויוכל לייעץ לי?
הודעה אחרונה מאת אודיה ומתן מליחי,
-
מי מחובר 55 משתמשים רשומים, 13 אנונימיים, 571 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Beacon
- RedLabel
- itaysamurai
- ronen2b
- asher111
- flytomars
- Itzik-b
- גולדן191
- Rongaflugen
- baer
- yuvk
- danbr