ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,571 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
התקציב שלי הוא בערך 20 אלף, האינסטינקט אומר ללכת על מאזדה 3 אבל בערך. באותו מחיר אפשר לקבל שנתון יותר מתקדם בc3, איך האוטו הזה? יש לו בעיות מיוחדות? תודה.
הודעה אחרונה מאת me5000, -
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם אני רוצה לקנות את היונדאי וולסטר הטורבו 1.6 . רציתי לקבל את חוות הדעת שלכם על הרכב. 186 כוחות סוס נשמע לי לא רע בכלל עם מנוע של 1.6 ידנית. המחיר שלה גם לא כלכך בשמיים והבנתי שחלקי החילוף הרבה יותר זולים מחלקי חילוף גרמניים. בדקתי לגבי הלאון FR 1.4 ידנית והציעו לי הצעות מחיר לביטוח כמו 14 אלף ומעלה. מה דעתכם באמת על הרכב ? האם ניתן לעשות עליו תוכנה לניהול מנוע שתשפר את הרכב ? איך הגיר הידני שלה ? מה דעתכם על הצריכת דלק שלה ? והאם באמת שווה לקנות כזה רכב במידה ואני לא מוכן לשלם ביטוח כלכך גבוהה בשווי של 12 או 14 אלף שקל.
הודעה אחרונה מאת mcshmupi, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 10 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
הי אחרי סיבוב טרייד אינים לא קצר היום. הציעו לי פיג'ו 308SW שנת 2015. כיוון שידעתי שזו אחת האופציות היותר מעניינות בהתחשב ברכב שמחליפים, תקציב וצרכים, עשיתי שיעורי בית מראש וידעתי לבדוק לגבי מחלת הטיימינג. אז יש שני רכבים על הפרק - האחד עשה 83000 קמ אבל בערך ב74000 קמ נכנס למוסך אחרי שנדלקה נורת אזהרה ובתיקון החליפו רצועה ומצאו "שבבים" בכל מיני מקומות במערכת. הרכב השני עשה 113000 אבל לא הגיע למוסך עם נורת אזהרה או "שבבים". החליפו לו טיימיניג אחרי 110000 (לאחרונה) וזאת לאחר שנורת לחץ שמן נדלקה לסירוגין. מה דעתכם? אני נוטה לרכב עם הק"מ הנמוך יותר (שאגב יקר יותר) אך חושש מאפקטים נלווים לעניין הטיימינג המתפוררת שיקרו בקדנציה שלי. יש לציין שהרכב כבר עשה 10K ק"מ ל…
הודעה אחרונה מאת galbh, -
-
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכם. עומדת על הפרק כרגע מכונית כזאת יד ראשונה אבל דרך סוחר. (לכאורה אמין ולא במקומות המועדים. ואנחנו גם מבררים עליו). כרגע על קצת פחות מ160K. לא ניקו אותה או משהו לכבודנו ובאורגינל היא נראית סביר. יש שיפשוף או 2, והפלסטיקה בפנים כנראה היתה במצב טוב יותר. כל זה לא כל כך קריטי לי אם מדובר ברכב טוב שבתקציב שלנו. הבנתי שגלאקסי עד 2011 עדיף מאלה שמ2012 מבחינת המנוע כי החדשים יותר בעיתיים. האמנם? זו אחת הסיבות שרציתי דווקא 2011 (ולא שיש לי תקציב להרבה יותר אבל מילא..) מה צריך לקחת בחשבון? למישהו יש נסיון אמיתי עם צריכת דלק של הרכב? חשבנו אולי להסב לגז. יש למישהו נסיון עם זה? ומידע על עלויות? תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת פלג_, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום אני מעוניינת לקנות רכב סופר מיני חדש כרגע אנחנו זוג + ילדה, ומתכננים ילד נוסף בשנים הקרובות אנחנו מעוניינים ברכב סופר מיני בעיקר כי גרים במרכז תל אביב וחשוב לנו שהרכב יהיה קטן יחסית בגלל ענייני חניה מבחינת השימוש שלנו: משתמשים ברכב בעיקר בסופי שבוע כדי לבקר משפחה ולטייל, ביומיום לא מזיזים הרבה את האוטו בשנים האחרונות יש לנו סוזוקי סוויפט שבגדול היינו מרוצים ממנו, אבל הוא כבר מתחיל לעשות המון בעיות וזה קצת מלחיץ אותנו בגלל התינוקת ולכן מתכננים להחליף מה חשוב לנו (לפי הסדר): בטיחות (מבחני ריסוק ואביזרי בטיחות) ואמינות (מאסנו בביקורים במוסך) כאמור רכב קצר לאור אילוצי חניה אם הרכב יתאים לזוג + 2 זה יהיה נחמד נוחות נסיעה המון תודה!
הודעה אחרונה מאת Jack457, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום חברים. לאחר שהחזקתי במשך כחמש שנים ברנו מגאן שנת 2008, הגיע הזמן להתקדם. אמינות הרכב היא הגורם הכי חשוב לי. וכאן המגאן הפתיעה מאוד לטובה. אני חייב לציין לטובה את חוות הדעת שקיבלתי כאן בפורום לפני שרכשתי את הרכב, שנעזרתי בה רבות והתבררה כרצינית ומדויקת. אני מעוניין כעת לשדרג לרנו מגאן או פלואנס, מהשנים 2012-2015. רכב שני במשפחה, לנסיעות קצרות. מה חוות הדעת על שני הדגמים מהשנים הללו? ראיתי שהפלואנס היא בעיקר דיזל ואין לי שום ניסיון ברכבי דיזל. אודה לתשובות בדגש על היבטים של אמינות, תקלות ואחזקה. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת NP1, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום חבר מעוניין לשדרג את רכבו בעסקת טרייד באחד ממגרשי הליסינג. ידוע לנו שנצליח לקבל יותר במכירה פרטית וחסרונות הקנייה מחברות הליסינג ומוכנים לשלם את המחיר על הנוחות. עברנו בכמה חברות כולן נתנו הצעות דומות שמגלמות הורדה של 8000 ש"ח מעסקת מחירון תמורת מחירון בכפוף לבדיקה . (מעוניינים לקנות פיקנטו שהיא מבוקשת מאוד ומוסרים רכב פחות סחיר). חברה אחת(בלו סקיי) נתנה הצעה משמעותית יותר טובה: מחירון תמורת מחירון ללא בדיקת הרכב שלנו. מעבר לבדיקה במכון מטעמנו, מה כדאי לבדוק?
הודעה אחרונה מאת electric, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 2 אלף צפיות
היי, יש פה למישהו outlander ידני שנת 2014/2015, איך עלות האחזקה (ביטוח/רישוי)? טיפולים/מחלות? צריכת דלק?
הודעה אחרונה מאת redroze, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 22 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי בעיה שלא מצאתי לה פתרון באופן אישי. אני נוסע בשנה סביב ה 50,000 ק"מ לפעמים יותר... עד היום קניתי רכבים של שנתיים שלוש על הכביש (אחת טיוטה והנוכחית סיטרואן), תמיד יד 1 , פרטיות, ק"מ נמוך מהמקובל, מציאות מה שנקרא. מחיר הקניה של המכוניות הללו, תמיד היה מתחת למחירון, אבל לא מחיר שחיטה, כי בכל זאת קשה היה למצוא נתונים כאלו. לאחר שנה וחצי שהגעתי סביב ה 140-150 אלף ק"מ, אני מעמיד את הרכב למכירה וכך הלאה. שמתי לב, לפחות במכוניות האחרונות, שמחיר ריאלי למכירה שנותנים לי -- פשוט מחירי רצפה, כלומר רכב מטופל רק במורשה, ללא תאונות, מתחילים בהצעות (אם בכלל יש הצעות) ב 20-30 אלף ש"ח מתחת למחירון ואפילו יותר. עכשיו אני מתלבט... קודם כל האם לקנות …
הודעה אחרונה מאת yonisi, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 3 אלף צפיות
אני מתעניין בקניית רכב חדש, וההבדל בין ההיברידי לרגיל מסתכם פחות או יותר בהבדלי הוצאות . יוצא לי שבשנה שאני נוסע 20K ק"מ , יש הבדל של כ-250 ליטר דלק חיסכון בהיברידי ~1,600 ש"ח בשנה. מזה להוריד 400 ש"ח שנתי ביטוח מצבר זה 1200 ש"ח על 3 שנים ~ 3,600 ש"ח חיסכון לטובת ההיברידי שזה ברך ההפרש בקניה . אז השאלה הגדולה היא כמה הציבור שמפש יד שניה קונה היברידי בידיעה שיום אחד צריך להחליף מצבר....
הודעה אחרונה מאת orenweb, -
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
האם קיים בארץ רכב חדש בעל התכונות הבאות: 1. מנוע בעל מומנט גדול מ-20 2. בקרת שיוט אדפטיבית 3. תיקון אקטיבי של סטיה מהנתיב 4. חיסכוני בדלק 5. רצוי - בלימה אוטונומית במהירויות בינעירוניות 6. מחיר עד 110000 שח. אשמח מאוד להמלצות. תודה.
הודעה אחרונה מאת sashoks, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 672 צפיות
אהלן חברים אני מחפש לקנות רכב לתקופה של 3 4 שנים בתור סטודנט. תקציב עד 27 אלף פחות או יותר עדיפות לשנתון מעל 2013 רוב הנסיעות שלי הן בתוך העיר בירושלים המקסימום זה פעם בשבוע עד שעה מחוץ לעיר לא מעבר.. נתקלתי ב שברולט ספארק ביד 2 מנוע 1.2 82 כח סוס גיר רגיל וראיתי שיש אותן בשנים יחסית גבוהות וקילומטרז נמוך לא הצלחתי להבין כל כך או למצוא מידע רלוונטי לגבי הרכב מבחינת אמינות, תקלות צריכת דלק וכו פחות רלוונטי לי מראה של הרכב. בקטגוריה של המחירים שלי ראיתי גם I10 מנוע 1.0 גיר רגיל וקיה פיקנטו על אותו סטוטוס אבל מחירים טיפה יותר גבוהים. אשמח לחוות דעת בעיקר על הספארק אבל כל דעה תתקבל בברכה!
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי, אני מעוניין ברכב שישמש את אשתי בעיקר (נהגת חדשה). התקציב הוא בסביבות 25K, הרכב חייב להיות אוטומט. חשבתי על ניסאן מיקרה שנתון 12-13, מה דעתכם על הרכב? חשוב שיהיה חסכוני בדלק ובעיקר אמין. יש המלצות לחלופות טובות יותר? תודה.
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 15 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
ההתלבטות שלי היא כזאת , יש עסקת ליסינג של סיאט איביזה TSI 1.0 DSG 115HP REFERENCE 2019 מחיר מחירון 94,900 , העסקה - מקדמה של 8900 ועוד 1318 כל חודש למשך 34 חודשים , סך הכל יוצא 53,700 העסקה לא כוללת ביטוחים או אחזקה, כמובן שיש עוד אופציות שעל פניו יותר משתלמות כמו יונדאי i10 שעולה 84,000 והעסקה היא 872 לחודש (מקדמה אותו דבר) אבל אני רוצה סיאט איביזה וגם שאני לא נכנס בפיקנטו או יונדאי i10 עכשיו אני נהג חדש וזה רכב ראשון, נציין שאני יכול לקנות את הסיאט 2019 בלי ליסינג, אין בעיה של כסף, יכול לתת מזומן ולקבל את ההנחה על זה , אבל לא מעוניין בתור נהג חדש ורכב ראשון להוציא סכום כזה , לכן המטרה של העסקה היא להחזיר את הרכב בתום תקופת הליסינג , עכשיו לפי כל הבדיקות שע…
הודעה אחרונה מאת _Tal_, -
-
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכם קיבלתי הצעה דיי זהה במחיר לליסינג פרטי עבור שני הרכבים הנ"ל כרגע אני נוסע בפיגו 308 . מה חשוב לי הוא איכות הנסיעה כיסא תומך טוב וכמה שפחות רעשי רקע ברכב נוסע כ- 1500 קמ בחודש אודה לתשובתכם
הודעה אחרונה מאת shaharper, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אני מוכר את הרכב ,יש לו טסט עד 21 לאוגוסט + טיפול "קטן" (במוסך המרכזי) שמבוצע באדיקות סמוך לטסט כל שנה. כמה עליי להוריד ( בצורה הוגנת) ממחיר הרכב? Sent from my LM-G710 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Crazy motorcycle, -
-
- 3 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום ראיתי אותה בסוכנות ומתלבט בין דגם הבנזין לדגם דיזל. אשמח לשמוע דעות לכאן ולכאן. נוטה יותר לדיזל..
הודעה אחרונה מאת op7777, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אהלן, אשמח להכוונה מחפש רכב קטן-בינוני לבחור צעיר, רוב הנסיעות הן בין עירוניות. חשובה צריכת דלק וכוח (עליות/עקיפות וכו') עדיפות לשנת 2008 ומעלה.. ניתן לחרוג בתקציב עד 20 אלף אם יש רכב ששווה את זה. תודה!
הודעה אחרונה מאת khalil, -
-
שלום לכולם, ראיתי ביד 2 את הרכב הבא: יונדאי i20Premium אוט' 1.4 (100 כ"ס) יד 2 , דגם פרימיום ,2012 ,אוטומט,88,000 קילומטר,טסט לשנה!, גג נפתח, מערכת מולטי מדיה (מסך מגע) , מצלמת רוורס לד, חיישני רוורס, ריפוד דמוי עור צבע באז' ,מטופל במוסך מורשה. נראה טוב והכל עכשיו השאלה שלי מה אתם חושבים בכללי על הרכב? המוכר דורש סביב 35 - 37 אלף. ולגבי מחירון של לוי יצחק שבדקתי יש שם איזה תוספת של "גג נפתח חשמלי הרכבה מקומי" הדיבור על סנרוף והאם צריך להוסיף את זה? המוכר טוען שכן וזה מוסיף איזה 3000 למחירון אבל לא הייתי בטוח לכן אני שואל כאן. מחירון לאחר שקלול בלי להוסיף את מה שציינתי: 39,800. מחירון לאחר שקלול עם להוסיף את מה שציינתי : 42,200. תודה!
הודעה אחרונה מאת Psdd, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 860 צפיות
מחפש רכב סופרמיני אוטומט עד 20 אלף ש''ח, מתאים לסטודנט, זאת אומרת כמה שיותר חסכוני בדלק אחזקה וכ'ו, אבל שיוכל לסחב עליות ונסיעות בין עירוניות. אם אפשר גם המלצה לסוג ולשנתון
הודעה אחרונה מאת Ghost_Rider, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
היי, אני מחפש רכב משפחתי חמוד ולא יקר. מה דעתכם על האוטו? לא מחפש אבזור וואו ולא מחפש "פוזה" מחפש אך ורק נסיעה פעם פעמיים ביום וזה יהיה רכב שני. מה רמת הבטיחות ברכב זה? תודה
הודעה אחרונה מאת omerkot, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום רב, אבקש לקבל הסבר איזה הבדלים קיימים ומי לדעתכם עדיף בקניה של רכב קיה ריו טורבו או איביזה חדשות . הכוונה מעבר לאיכות הרכבים , גם לטיב סוגי המנוע טורבו- בשניהם 1 ליטר , עם מערכת הילוכים זהה . תודה
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 678 צפיות
שלום חברים. מעוניין לבדוק את הרכב הנ"ל לפני רכישתו. שנת היצור 2016. מתגורר באזור הקריות. במידה ויש לכם המלצה, אשמח גם לדעת מהי העלות בעבור אותה בדיקה. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת chaimv, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 948 צפיות
אני מחפש לקנות במיידי רכב יד שניה בן 2-3, אמין, חסכוני, ושיהיה קל למכור עוד שנתיים שלוש. אני די סגור על יאריס בנזין עם דגם המנוע החדש 1.5 שיצא רק ב-2017 . יש לי 2 אפשרויות כרגע על הפרק , שניהם מסוכנויות משנה טויוטה - בתוכנית הסלקט: 1. רמת גימור BLACKTOP (עם החלונות הכהים שאני אוהב) , 35,000 ק"מ - טסט באוגוסט הקרוב (הרכב בן שנה ו-10). מחיר 81 אלף ש"ח 2. רמת גימור סטייל (לצערי בלי החלונות הכהים) , 31,000 ק"מ - בדיוק עבר טסט (הרכב בן שנתיים) מחיר 77 אלף ש"ח.
הודעה אחרונה מאת Michazzz, -
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
שלום, יש לי אקסנט 2005 והתחילו אצלה כמה בעיות ואני מחפש להחליף אותה ברכב ידני קטן יותר (אבל שעדיין יתאים ל5 נוסעים), אמין יותר, חדש יותר (מ2015 ומעלה) וחסכוני יותר. נסיעה שבועית של 350 ק"מ בשבוע. על הפרק: שברולט ספארק (הצורה החדשה) וסיטרואן קקטוס C4. על מה אתם ממליצים? איזה עוד אופציות יש? ממה להיזהר? הייתם קונים מסוכנות? תודה!
הודעה אחרונה מאת amir74, -
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אהלן אני כרגע עם תקציב של בין 15-18K אני מתלבט בין סוזוקי סוויפט 2007-2008 לפיגו 207 2011-2012 אני מתלבט מבחינת אמינות ,צריכת דלק וביצועים הבנתי שה207 אמינה אבל הרבה מזהירים אותי כי בכל זאת פיגו... אשמח לשמוע חוות דעת על הרכבים ועל איזה מבניהם אתם ממליצים תודה מראש
הודעה אחרונה מאת ron_man, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 968 צפיות
אם אני קונה רכב יד שניה מסוכנות טויוטה סלקט , האם בכל זאת כדאי לעשות בדיקת רכב לפני קניה או שאפשר לסמוך עליהם? אני שואל כיוון שמן הסתם סוכנות טויוטה זה אל בנאגם פרטי ומן הסתם יש להם קשרים עם המוסכים בסביבה שלהם שעושים בדיקות רכב לפני קניה. אם הם ישרים והכל בסדר - אז אפשר לסמוך עליהם. אבל אם חס וחלילה הם לא ישרים - הם מספיק בעלי קשרים עם המוסכים כדי להשפיע על תוצאות הבדיקה ()זה לא מוסך שאני מכיר ליד הבית שלי - אלא מוסך שקרוב לסוכנות טויוטה)
הודעה אחרונה מאת GOLF, -
-
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 2 אלף צפיות
כבר תקופה אני מחפש רכב 7 מקומות ואני קצת נאבדתי.. נסועה של כ6-7 אק"מ בשנה בעיקר בתוך העיר .ראיתי smax ואפלנדר. לגבי גרנדיס ראיתי רק כאלה מעל 220 אק"מ ונראות לא טוב,האם כדאי ללכת על גרנדיס עם הרבה ק"מ או פורד או שברולט עם ק"מ יותר נורמלי? מה המומלץ כאן בהתאם לתקציב? 30,000 ש"ח ומטה.. אני ישמח אם מישהו שהיה לו אפלנדר\smax משנתונים 08\09 בשנים האחרונות שיוכל לשתף .תודה.
הודעה אחרונה מאת yonisi, -
אני שוקל להחליף את הרכב הראשי הנוכחי (אסטרה טורבו 2013) שאצלנו קצת מעל 3 שנים משיקולי אמינות, זאת הוצאה לא מתוכננת ובמידה ואעשה את זה אני מעוניין להוציא כמה שפחות (עדיין זה כנראה יהיה בסביבות 30 אש״ח...) אלה שיש להם ניסיון, האם זאת החלטה טובה לנסות למכור את האסטרה מהשיקולים שרשמתי? הרכב השני שלנו הוא פג׳ו 208 2016 אקטיב פרו, אצלנו חצי שנה, מרוצים מאוד בנתיים. נקנה במחיר מצויין בגלל השוק שלו. מכיר את כל הדיונים על הרכב ואת נושא רצועת התזמון. חשבתי על פג׳ו 2008 מאותם שיקולים של מחיר, מכיוון שהבגאז שלו משמעותית יותר גדול מה-208 (מתכנן להחזיק את הרכבים האלה 4-5 שנים, אך כמו עם האסטרה - מי יודע? מבין גם שקונים בזול ומוכרים בזול), אני מניח שסלון הנוס…
הודעה אחרונה מאת Ron.P, -
- 1 תגובות
- 689 צפיות
אשמח לשמוע חוות דעת על הרכב הנ"ל והאם כדאי לרכוש אותו. תודה מראש והמשך ערב נעים.
הודעה אחרונה מאת yossi23,
-
מי מחובר 54 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 202 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- o.r
- סידן
- phpclub
- Chmimo
- SurfHigh
- גולדן191
- SlowRide
- `Infinity
- save
- פינדר
- motizkn
- lanosforce