Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג׳ו 2008 2016

galbh
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני שוקל להחליף את הרכב הראשי הנוכחי (אסטרה טורבו 2013) שאצלנו קצת מעל 3 שנים משיקולי אמינות,

זאת הוצאה לא מתוכננת ובמידה ואעשה את זה אני מעוניין להוציא כמה שפחות (עדיין זה כנראה יהיה בסביבות 30 אש״ח...)

אלה שיש להם ניסיון, האם זאת החלטה טובה לנסות למכור את האסטרה מהשיקולים שרשמתי?

הרכב השני שלנו הוא פג׳ו 208 2016 אקטיב פרו, אצלנו חצי שנה, מרוצים מאוד בנתיים. נקנה במחיר מצויין בגלל השוק שלו.

מכיר את כל הדיונים על הרכב ואת נושא רצועת התזמון.

חשבתי על פג׳ו 2008 מאותם שיקולים של מחיר, מכיוון שהבגאז שלו משמעותית יותר גדול מה-208 (מתכנן להחזיק את הרכבים האלה 4-5 שנים, אך כמו עם האסטרה - מי יודע? מבין גם שקונים בזול ומוכרים בזול),

אני מניח שסלון הנוסעים בגודל דומה ל-208, אולי טיפה יותר גדול וזה בסדר. (זוג + 1).

כמובן שאני מתכוון ל-2008 אוטמטית מהדגמים החדשים 1.2T

האם אכן זה רכב דומה ל-208 מבחינת אמינות וכו׳?

המלצות/דיס-המלצות נוספות עליו? יש סיבה מיוחדת להתעקש על רמת איבזור כזאת או אחרת?

האם זה רעיון גרוע להמר על 2 רכבים על PSA? אני ממש לא מעריץ או משהו כזה. נהנה מהנסיעה ב-208 ומקווה לא להקלע להוצאות תחזוקה גדולות או תקלות שדורשות גרירה)

עריכה אחרונה על ידי galbh
  • תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם השיקולים בבחירת ה-2008 הם תא מטען עדיף על ה-208, עדיף שתעשו חושבים שוב, הוא גדול בקושי ב-40 ליטר.

ברמת העיקרון 350 ליטר עם דלת חמישית מספיקים למשפחה קטנה אבל רק אתם יודעים מה אתם באמת סוחבים ברכב...

חוץ מזה, לדעתי לפחות, אחלה רכב.

אגב, הייתי מחפש גם סיטרואן קקטוס (מ-2017 אז הגיע האוטומט) שהוא מרווח במעט מה-2008, וננעל על האקזמפלר הטוב ביותר.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

לגיסתי יש 2008 3 שנים,היא מאד מרוצה מהרכב.

תא המטען די גדול ועם קיפול הכסאות אפשר להעמיס שם הרבה.

אם אתה רוצה רכב משפחתי שמרווח בלא מעט לך על ה308 SW.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש לי 208. טיילתי בחו'ל ב 2008 שכור.

על הנייר אולי אין הרבה הבדל בנפח תא המטען, במציאות יש הבדל אדיר. הנפח נמדד לדעתי עד גובה החלונות ולכן אולי לא הרבה יותר גדול ב ביחס ל 2082008. אבל המבנה הסטיישני של ה 2008 יוצר בפועל תא מטען גדול בהרבה, ובנוסף, גם החלק שמתחת לקו החלונות הרבה יותר פרקטי לשמוש.

אמינות ? זה ממש אותו רכב פרט לכמה חלקי פח.

פורסם

תודה על התשובות בנתיים.

סטיישן לא רלוונטי, הרכב יהיה רוב הזמן אצל אשתי (בנסיעות עירוניות) וזה יהיה לה קשה. גם לא רלוונטי להחליף עם ה 208 כי יש לו וו גרירה למתקן אופניים.

בכתבות על ה 2008 החדשה רשום שתא המטען גדל ל 410 ליטר. משום מה במפרט באתר של לובינסקי רשום 350. https://cars.walla.co.il/item/2975627

פורסם
יש לי 208. טיילתי בחו'ל ב 2008 שכור.

על הנייר אולי אין הרבה הבדל בנפח תא המטען, במציאות יש הבדל אדיר. הנפח נמדד לדעתי עד גובה החלונות ולכן אולי לא הרבה יותר גדול ב ביחס ל 2082008. אבל המבנה הסטיישני של ה 2008 יוצר בפועל תא מטען גדול בהרבה, ובנוסף, גם החלק שמתחת לקו החלונות הרבה יותר פרקטי לשמוש.

אמינות ? זה ממש אותו רכב פרט לכמה חלקי פח.

יש לי כזו בבית ואני מסכים ב 100%. ההבדל גדול מאוד מ 208. התא נוח ושימושי והפתח גדול וקל להעמסה.

ממליץ מאוד על ה 1.2. עם גיר יפני ואיכות נסיעה מצוינת, לדעתי הוא הטוב בקטגוריה נכון להיום

פורסם

בסיס הגלגלים זהה ל-208, אך היא גבוהה יותר מה שמאפשר להסיט את המושבים לאחור, כך שהמרווח מעט טוב יותר.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

קניתי את ה-208 על בסיס המידע שהיה באותה תקופה לגבי אמינות (דגם בן שנתיים וחצי).

האם לדעתכם זה ״הימור רע״ להחזיק 2 רכבים כאלה?

פורסם

"

זאת הוצאה לא מתוכננת ובמידה ואעשה את זה אני מעוניין להוציא כמה שפחות (עדיין זה כנראה יהיה בסביבות 30 אש״ח...)"

לא הבנתי אתה מתכנן תקציב של 30K, ובזה אתה רוצה לקנות 2008 טורבו?

אם אתה מוצא אני גם רוצה...נראה לי שאתה לא בתקציב

פורסם
"

זאת הוצאה לא מתוכננת ובמידה ואעשה את זה אני מעוניין להוציא כמה שפחות (עדיין זה כנראה יהיה בסביבות 30 אש״ח...)"

זו אנראה התוספת לתמורה שתתקבל ממכירת האסטרה.

גם ה-308 האצבק יכולה להתאים לדרישות פותח השרשור.

פורסם
"

הכוונה הייתה תוספת אחרי מכירת הרכב

פורסם
זו אנראה התוספת לתמורה שתתקבל ממכירת האסטרה.

גם ה-308 האצבק יכולה להתאים לדרישות פותח השרשור.

בקושי יש מודעות פרטיות של רכבים כאלה.

יש שנתונים שמכרו רק SW?

פורסם
בקושי יש מודעות פרטיות של רכבים כאלה.

יש שנתונים שמכרו רק SW?

ה-308 המצויינת בכלל לא היתה הצלחה מסחרית.

רוב מכירות ההאצבק היו לשוק הפרטי ורוב הסטיישנים נמכרו לציי הרכב שהיוו נתח עיקרי של מכירות ה-308.

עם קצת סבלנות ניתן למצוא 308 האצבק.

בהצלחה

• תוכן חדש...