Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג׳ו 2008 2016

galbh
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצויינת לך, לאחרים ממש לא, כך שאי הצלחתה יש לו מקור, אני לא סובל את הנדסת האנוש, ובכלל היותה פיג'ו, ועם רצועת הטיימינג אז בכלל דיל ברייקר.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בקושי יש מודעות פרטיות של רכבים כאלה.

יש שנתונים שמכרו רק SW?

דווקא יש לא מעט רכבים ביד 2,גם במודלים 2015,2014.

פורסם

אני שוקל להחליף רכב בגלל אמינות מפוקפקת ועלויות תחזוקה גבוהות. פג׳ו מתיישנת מדורות קודמים היא פחות הכיוון כרגע. יותר 2016-7

פורסם
מצויינת לך, לאחרים ממש לא, כך שאי הצלחתה יש לו מקור, אני לא סובל את הנדסת האנוש, ובכלל היותה פיג'ו, ועם רצועת הטיימינג אז בכלל דיל ברייקר.

הייתי מאוד שמח אם הוצאות התחזוקה החריגות והלא סבירות של האסטרה היו מסתכמות ב- 2500 ש״ח חד פעמית בתקופה שהרכב בבעלותי .(החלפת הטיימינג)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אז האסטרה נמכרה. ואפילו יחסית מהר ובמחיר לא רע :-)

רציתי לשאול את דעתכם לגבי קניית 308 האצבאק. האם זאת החלטה כלכלית גרועה מכיוון שכמה שהרכב ״נדיר״ עכשיו יהיה בלתי אפשרי להפטר ממנו עוד 3-5 שנים?

פורסם

הפיגו 308 תהיה עסקה מעולה לדעתי, המחיר זול לשנתון גבוהה בגלל המוצא שלה אבל מקבלים רכב מצויין, המחיר יבוא לטובתך בקניה ולרעתך במכירה.

לדעתי אפשר למצוא 308 שמורה בסביבות 50-55k ש״ח משנתון 2015-16, לי אישית קצת קשה העניין שלוח המחוונים יושב מעל ההגה אבל בגדול מדובר ברכב מצויין.

פורסם

כאמור יש לי 208, כך שאני מכיר את לוח המחוונים ושאר הפרטים...

השאלה היא כלכלית, האם לקנות רכב ״נדיר״ שיש 2-3 מודעות פרטיות בסה״כ מבחינת היכולת בכלל למכור אותו אחר כך.

מדובר על האצבק ולא על סטיישן שיש בלי סוף מליסינג.

פורסם

אנחנו רכשנו שני רכבים ,2008 ו- 308 מטרייד מוביל בשביעות רצון גדולה,ה2008 בכלל הייתה בת 3 אבל הרכב היה חדש לחלוטין.

פורסם

אתה עם ילד או ילדים... יש יתרונות ברכב עם בסיס גלגלים גדול כמו הסטיישן.

עם i30cw דור ראשון עם בסיס גלגלים של 2.70 ביום חורף גשופ אני נכנס לתוך השורה השנייה ויכול לחגור את הילדים בלי לשבור את הגב. נוח זה לא, אבל יותר נוח מכל אופציה אחרת.

רק עכשיו הגדול מצליח לבעוט לי בכסא נהג.

איך אתה מסתדר עם 208 עם כסא בטיחות נגד הכיוון?

פורסם

אנחנו זוג+1, יש ב-208 כסא בטיחות עם כיוון הנסיעה ואין שום בעיה.

סטיישן פחות רלוונטי כרגע, מלבד השימוש של הרכב כראשי לנסיעות משפחתיות הוא רוב הזמן ישמש את אישתי לנסיעות עירוניות באמצע השבוע. יהיה לה קשה עם זה.

וכפי שרשמתי אני מעדיף כרגע להמנע מהחלפה באופן קבוע בין הרכבים. (ל-208 התקנתי וו גרירה בשביל מתקן אופניים).

פורסם
אנחנו רכשנו שני רכבים ,2008 ו- 308 מטרייד מוביל בשביעות רצון גדולה,ה2008 בכלל הייתה בת 3 אבל הרכב היה חדש לחלוטין.

משיקולי תקציב אני מעדיף בשוק הפרטי ו ״להנות״ מהשוק החלש של הרכבים האלה. לצורך העניין את ה-208 (אקטיב פרו 2016) קנינו כשנותרה חצי שנה לאחריות, עם 54 אק״מ ב- 50,000 ש״ח מיד ראשונה פרטית.

פורסם

אתה טועה בהשערה שלך שמיד פרטית תוכל להשיג רכב במחיר זול יותר,תדע לך שדווקא בעלי רכב פרטיים עקשניים יותר על המחיר מאשר סוחר ,שמודע למצב השוק בכלל ולשוק של הרכב ויודע שאם הוא לא ישתווה או יתגמש הוא לא יתפרנס.

• תוכן חדש...