Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כבר הצעתי לו למשוך עוד עם הרכב הנוכחי . בערך עד 500K . הוא כנראה לא נלהב מהרעיון. אולי בגלל החלפת מזרקים יקרה.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

אכן הכי כלכלי זה לנסוע עם הרכב כמה שיותר ק"מ עד שימות. אבל אם רוצים להחזיק יחסית חדש במינימום נזק אז לא חסר דאצ'יות דיזל חדשות ב 70 - 80 אלף, גם אם מוכרים אותם אחרי שנתיים ב 30 אלף פחות ממחיר הרכישה, ירידת הערך ש כ 1300 ש"ח בחודש עדיין משתלמת, ונוסעים על רכב חדש וחסכוני.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

האם אתה עצמאי? אני מניח שכן, ואז צריך להכניס לתמונה גם את חישובי המס.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
היום יש לי פיקאסו דיזל ... הגעתי ל 150 אלף

למרות שהכל בסדר טפו טפו .. יש לי אמונה פנימית כזו לא למשוך מעבר לזה ולהחליף, כי אין לה מה לעשות הזמן עושה את שלו והמכלולים מתיישנים וכל החלפה לא רק שווה כסף, אלא גם איבוד ימי עבודה וכו' שאין לי אפשרות לכך.

ולכן ההצעות שאתה מקבל גם כן לא מדהימות. אם אתה לא רוצה את המכונית החרושה שלך, למה שמישהו אחר כן ירצה? הכי כלכלי זה להמשיך למשוך כמה שאפשר, אין מה לעשות.

פורסם

רקע:

אני משנת 2002 נוסע במכוניות צרפתיות דיזל, עברתי במצטבר משהו כמו 800 אלף ק"מ. שזה בממוצע משהו כמו 50 אלף ק"מ בשנה גם כן, אולי קצת פחות.

יש לך רכב (פיקאסו 2.0 ליטר דיזל) שמיועד לכיסוי מרחקים. למכור אותו אחרי 150 אלף ק"מ ולהחליף באחד חדש יותר זה בזבזו כסף.

תטפל בו הכי טוב שאתה יכול, לפי הוראות בדיוק, בשמנים ובנזולים הנכונים ותסע.

ב 350 - 400 אלף ק"מ תחשוב להחליף.

פורסם

אני סתם זורק משהו, יתכן ואני טועה בדרך בחישוב.

פיקאסו דיזל בת שנתיים תמכר סביב ה100 אלף.

אחרי שנתיים ו150 אלף קמ הרכב יהיה שווה בערך 40-50 מחיר ריאלי? כלומר 50 60 אלף שח הפסד, שהם 25 30 בשנה.

במידה ותמשיך עם הרכב 6 שנים, אפילו אם תפסיד את כל ה100 אלף שקל (ואתה לא, כי גם לרכבים שחוטים יש שוק כלשהו), יצא לך יותר זול מאשר להחליף כל שנתיים רכב (גם ההתעסקות בקניה ומכירה גוזלת ממך זמן.)

כמובן שטסט לרכב פחות חדש הוא גם יותר זול.

וכמובן שביטוח לרכב יותר זול מוריד עלויות שוטפות בהתאם.

כלומר תפסיד 17.5 אלף בשנה שהם בערך 10 אלף פחות כל שנה.

ההצעה להשאיר את הרכב היא עדיפה, אמנם יהיו תקלות, אבל יתכן ופחות מפחידות ממה שאתה חושב מאחר וככל הנראה הרכב לא עושה 400 אלף קמ בנסיעה עירונית פקוקה אלא בכבישים יותר פתוחים.

פורסם

הפתרון פשוט - במקום לקנות רכב בן שנתיים כל 3 שנים, תקנה רכב בן 4 כל 3 שנים, תחסוך לדעתי לפחות 40% מירידת הערך (אחרי 4 שנים הרכב כבר ספג ירידת ערך משמעותית וההמשך יהיה פחות תלול).

רכב חדש זה overrated :)

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

• תוכן חדש...