Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש לקנות במיידי רכב יד שניה בן 2-3, אמין, חסכוני, ושיהיה קל למכור עוד שנתיים שלוש.

אני די סגור על יאריס בנזין עם דגם המנוע החדש 1.5 שיצא רק ב-2017 .

יש לי 2 אפשרויות כרגע על הפרק , שניהם מסוכנויות משנה טויוטה - בתוכנית הסלקט:

1. רמת גימור BLACKTOP (עם החלונות הכהים שאני אוהב) , 35,000 ק"מ - טסט באוגוסט הקרוב (הרכב בן שנה ו-10). מחיר 81 אלף ש"ח

2. רמת גימור סטייל (לצערי בלי החלונות הכהים) , 31,000 ק"מ - בדיוק עבר טסט (הרכב בן שנתיים) מחיר 77 אלף ש"ח.

פורסם

הפער בקמ ובמחיר עומד על 4000, ואנו לא יודעים באיזה מצב הן.

נותר לך להחליט אם שווה לך להוציא עוד בשביל עוד קצת אבזור ועם עוד קצת קילומטראז.

אולי כשתרצה למכור הגרסה המאובזרת תהיה קצת יותר אטרקטיבית ופחות נפוצה.

מקווה שנהגת בה והיא מספיק נוחה עבורך לפני שננעלת עליה סופית, כי זו נקודה חלשה אצלה.

פורסם

לגבי נוחות נהיגה: אני לא PICKY. הייתה לי יאריס היברידית ב-3 שנים האחרונות. לא משהו מיוחד אבל לא צריך יותר מזה.

לגבי אטרקטיביות בעתיד , זאת בדיוק השאלה שלי. אני חשבתי אולי שקהל היעד ליאריס בן ~5 שנים זה צעירים\סטודנטים ולכן הרמת גימור הפשוטה יותר תהיה קלה יותר למכור כי המחיר זול יותר. אתה חושב אחרת?

פורסם

לא באמת, הפער בין הגירסאות רק יצטמצם ככל שהאוטו יתיישן ושלך פשוט יהיה בעמדת נחיתות.

בנוסף חשוב לבדוק טיפולים כמו שעון במוסך מורשה יבואן בלבד(בלי תירוצים כמו לא טיפלתי כל שנה כי הרכב נוסע קצת, כל שנה תיעוד של טיפול - כאן הרבה אנשים אוהבים לחפף וזה חשוב בטח אחרי שהרכבים עומדים לצאת מאחריות יצרן).

אישית, אני חושב שזה מצחיק לקנות רכב בן שנתיים-שלוש שעוד מעט יוצא מאחריות באותו מחיר כמעט שבהם נמכרים רכבים חדשים בקטגוריה דרך ערוצי ה0 קילומטר, אפילו שאיני חסיד שלהם.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אני במקומך הולך על הדגם רמת איבזור שניראית טוב יותר, דווקא לדעתי בגלל שפער המחיר לא גדול גם בעתיד אנשים יחפשו את המאובזרת יותר.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לך על המאובזרת.

ותבדוק באפס קילומטר אולי שווה להתאמץ קצת.

בכל מקרה היאריס רכב בינוני מאוד ועולה יקר יחסית למה שהוא נותן, החלטה שלך כמובן

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

לדעתי, אתה יכול לקנות היום ב 84000 שקל יונדאי 20ו שנת 2019,חדשה 0 ק"מ, לדעתי אוטו עדיף משמעויות על הטויוטה. אתה תהנה מרכב טוב וחדש באותו מחיר

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

פורסם

אם הבחירה רק בין שתיהן- קנה את המאובזרת. הפערים לדעתי יגדלו עוד 5 שנים ואתה תננה מרכב יוקרתי יותר שיהיה קל יותר למכור

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

• תוכן חדש...