ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,563 נושאים בפורום הזה
-
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
לא יודע אם לשאול כאן או בפורום "אוף-טופיק", ננסה כאן. אישתי ואני שכירים, אך אישתי נותנת גם שירותי ייעוץ ויש לה עוסק פטור. מהעבודה השכירה היא מקבלת רכב והיא משלמת שווי מס - אך יש באפשרותה לוותר על הרכב ולקבל כסף במקום - אך זה לא יוקר לכל ההפרשות הסוציאליות. אני מצד שני עובד בחברת היי-טק ויכול לקחת רכב בליסינג אך זה יוריד לי מההפרשות הסוציאליות. לכן יש עדיפות לקחת את הרכב ליסינג מהחברה שלה. מצד שני אנחנו צריכים רכב נוסף, קטן (יאריס או משהו דומה). שאלות: 1. האם נוכל להגיש את הוצאות הרכב על העסק הפטור שלה למרות שהיא מקבלת גם רכב חברה מהעבודה השכירה שלה? 2. להבנתי כעוסק פטור אין הכרה בחישובי מס על קניית רכב חדש (אין אית ה-15% ירידת ערך שמוכרת במס) אבל …
הודעה אחרונה מאת raoulk, -
לקסוס is250
מאת Tomerv-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ערב טוב חברים יקרים. מתעניין בלקסוס is250 שנתונים 09-11. אשמח למידע מבחינת בטיחות אמינות מחיר אחזקה. ומה קורה עם המחיר שלו? ביד 2 המחיר שלו משתולל בין 49-85 אלף שח. בלי קשר לקמ שהרכב עבר. יצא לי פעם לעשות סיבוב על הרכב ומאוד נהנתי ממנו. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת bikeyb, -
-
- 3 עוקבים
- 11 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום, אני בחיפושים אחר רכב 7 מקומות. כרגע מתמקד ב-C4. קיבלתי מהמוכר את ההיסטוריית טיפולים המצורפת. מה דעתכם? המוכר ציין 2 נקודות: 1. הרכב עלה על מדרכה, וכשנסעו אחורה נתלש הפגוש הקדמי 2. נסע אחורה ופגע בעץ - השמשה של הבגאז' נשברה. הדלת הוחלפה (במקורית. הפעיל את הביטוח). לטענתו לא היתה כל ירידת ערך. הוא מוכן להתחייב בבדיקה שהרכב לא עבר תאונה. (אני משער שיהיה אפשר לראות את זה גם בדו"ח של מרכז הסליקה של חברות הביטוח) האם נשמע סביר? ומה דעתכם באופן כללי על ההיסטורייה המצורפת? (הערה - מדובר על בדיקה ראשונית. אני בכל מקרה מתכוון לקחת לבדיקה מטעמי במידה ורלוונטי) תודה!
הודעה אחרונה מאת מולטיפלה 05, -
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
בוקר טוב , אשמח להתייעץ אודות רכב הליסיינג הבא שלי , ברשותי קיה ספורטג 1.6 , מתלבט בין הטוסון החדשה ל פיג'ו 1.2 החדשה . אהבתי לנהוג בקיה אבל היה חסר בה כח . נהגתי ב 2 כלי הרכב המוצעים , הנסיעה מאוד נוחה בינודאי , הכל ברור והנסיעה זורמת בפיגו גם נהגתי , הבדלי נהיגה ברורים בין 2 כלי הרכב . רב הנסיעה שלי בפקקים כך שחשובה לי הנסיעה הרגועה , יש משהו בפיגו (כנראה שילוב הטורבו יחד עם תיבה ויחד עם 3 הצילנדרים ) שמייצר רעידות בפקקים ופחות אהבתי . מצד שני הרכב טוב ב 2 דרגות בשאר האלמנטים . אשמח לשמוע מה אתם הייתם ממליצים בין שניהם . תודה אייל
הודעה אחרונה מאת eyal k, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי לכולם, נתקלתי במצב די מוזר אני אמור לקחת רכב לבדיקה לפני הקניה חבר שלי, שיש לי נסיון לא מעוט בקניות רכבים, המליץ לי בחום לא ללכת לדינמומטר או קומפיטסט אלא למוסך שמתמחה בסוג רכב מסוים (אני מתלבט בין ניסן מיקרה או מיצובישי ספייס סטאר 2013). בעקבות המלצתו התקשרתי למספר מוסכים שמתחמים ברכבים האלה ושנמצאים בתל אביב וכולם סירבו בתוקף לבדוק את הרכב, גם כאשר אמרתי להם שאני לא רוצה התחייבות ורק איתור תקלות וחוות דעת ושלבעלים אין בעיה עם זה. ביום שישי אני אמור לקחת את אחד הרכבים לבדיקה...מה הייתם עושים במצב שלי? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת colauti 9, -
-
- 5 תגובות
- 893 צפיות
צהריים טובים, לפני כמה ימים יצא לי לראות כמה סקירות של מזדה 3 החדשה (2019). ההאצ'בק נראית ממש יפה . בכל אחת מהסקירות ציינו שהרכב שופר עוד יותר לעומת הדור הנוכחי, במיוחד התמקדו בבידוד רעשים. מעניין מתי הרכב יגיע לארץ על מנת להתרשם ממנו מקרוב ? הנושא הבעייתי היה ונותר-תא מטען צפוף עם רף העמסה גבוה . מה החלופות להאצ'בק של מזדה עם תא מטען גדול ונוח יותר ? הרכב מיועד ל-2 אנשים+נכדים מדי פעם בסופי השבוע . הדבר האחרון שמעניין אותי זה התנהגות ספורטיבית , מה שכן, בא לי רכב מושקע מכל הבחינות ,כולל בטיחות אקטיבית. תודה
הודעה אחרונה מאת eyalkar, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום, אנחנו מתכננים לקנות רכב 7 מקומות, וכבר הרבה זמן לא מצליחים להחליט איזה... התקציב: באזור 60K, עם מרווח לשני הכיוונים. נסיעה שנתית: באזור 10K-15K מתכננים להחזיק ברכב הרבה שנים. מעוניינים ברכב לא גדול מדי, שכבר ספג את הירידת ערך הגדולה. אמינות חשובה. קראתי הרבה בפורום, והתמקדתי לכיוון C4/גרנד סניק, גרסאות הבנזין (לאור הנסיעה השנתית היחסית נמוכה) גרנד סניק (בנזין) ניתן למצוא באזור מחירים של 35(2011) עד 65 (2014), עם 75-100 אלף ק"מ C4 מהסדרה החדשה ניתן למצוא החל מאזור 60K (2014) כמובן שמתכנן לעשות בדיקה פרטנית לרכב וכו'. נתקלתי בפורום בהרבה המלצות לגרנד סניק, אבל מצד שני יש דיווחים על כל מיני תקלות שדווחו ע"י כמה אנשים (לדוג' בעיות התנעה…
הודעה אחרונה מאת moshikoit, -
-
- 6 תגובות
- 993 צפיות
היי הולכים להתרחב בקיץ וחושבים על רכב שאפשר להכניס לבאגז שלו מזוודה עגלת תינוק וטיולון מטריה.. כרגע יש לנו טויוטה ספייס ורסו שיש לה באגז יחסית גדול, אך מחפשים רכב עם מנוע יותר חזק,חשבנו אולי על ניסאן נוט.. נשמח להמלצות תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת KipodYam, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הי אני מחפש רכב משפחתי מרווח אמין וחסכוני בדלק. לפיכך ראיתי לנכון לרכוש רכב היברידי כדוגמת טויוטה פריוס פלוס, אבל הבנתי שיש מעט מאוד מהן ואלו שבשוק גם יקרות וגם יש עליהן המון ק"מ. מצאתי רכב לא היברידי שעונה על כל התנאים: סיטרואן פיקסו C4 דיזל משנת 2015. הרכב מאוד מרווח, עם 3 מושבים נפרדים מאחור, בגאג' ענק, בקרת שיוט, מערכת מולטימדיה ועוד שלל פינוקים. היתרון הגדול ביותר שלו הוא צריכת הדלק, הרכב עושה 1:17 לדברי המוכר. החסרון (כנראה) הגדול ביותר הוא שזה סיטרואן, שכבר הבנתי שבארץ אין לה קונים, ודבר נוסף הוא שהאמינות שלה ידועה לשמצה. אשמח לשמוע מאנשים שיש להם סיטרואן או מכירים טוב את היצרן, האם המוניטין הגרוע של סיטרואן מוצדק? או שזה היה נכון בעבר ולא נכון יותר…
הודעה אחרונה מאת save, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 22 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
היי, אני מעוניין לרכוש סיאט איביזה 5 דלתות אוטומט ואני מתלבט אך ורק בגלל השמועות שפעם היו בעיות בגירים DSG... אני מתכנן ללכת על שנתון 2015-2016 אוטומט. גרסה רגילה לא FR. דעתכם?
הודעה אחרונה מאת guy.a, -
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
שלום חברים, מתלבט בקניית רכב משומש, תקציב 35,000 שקל. בעקרון מתלבט באירופיות, עד 110,000 קמ או פחות. חשבתי על גולף 11-12 מנוע 1.4 tsi שמפיק 122כס אופל אסטרה 12-14 מנוע 1.4turbo שמפיק 140כס. סיאט לאון 1.8 שנתון 10-11. אחרונה, רנו קליאו דור 4 שנתון 13-14, מנוע 1200 טורבו מטרת הרכב- קודם כל להנות מחווית נסיעה, עבודה 50קמ ביום ונסיעות בעליות ירושלים אחת לשבועיים כאשר הרכב סוחב בקלות. הכי חשוב רכב עם אמינות גבוהה, קראתי שלגולף יש מעט בעיות עם הגיר לדוגמה. והכי פחות טיפולים. רכב אמין שכשהוא מטופל כל 10000 הוא מחזיק לאורך זמן. שישרת אותי לפחות ל3-4 שנים הבאות. תודה לעוזרים.
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 738 צפיות
האם יהיה נכון להעריך את העלות החודשית של אחזקת רכב סופר מיני חדש (כדוגמת יאריס, ג'אס, IBIZA...) בכ~500 ש"ח למשך ה-3 שנים הראשונות? אני כולל בזה רק טיפולים+תיקונים רגילים וביטוחי חובה+מקיף. אני צריך את הנתון הזה עבור חישוב כדאיות רכב בליסינג תפעולי לעומת קניית רכב חדש. בשני המקרים משלמים בנפרד על הטסט, אגרה, ודלק - כך שיש להשוות רק עבור מה שאני מקבל בליסינג התפעולי
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
כיום יש לנו סוזוקי אלטו ידנית 2011 ,97K . רוצים להחליף לאוטומטית עם בגאג' יותר גדול אבל שתהיה חסכונית יחסית גם. הרכב מיועד לנסיעות של 40 קמ ביום ומדי פעם לטיולים ברחבי הארץ. חשבנו על מיצובישי אטראז' שנת 2014. היא במחינת תמורה לכסף נותנת הכל ,כולל מולטימדיה וחלונות כהים מאחור. קיה ריו 4 או 5 דלתות ,הבנתי שפחות חסכונית כבר. יונדאי I25 ,גם פחות חסכונית ויש 2 מנועים 1.6 או 1.4 ,לא יודע מה עדיף. הונדה אינסייט ההיברידית 2013 או 2014. מפחד אבל מהקרינה שם. חשבתי גם על דאצ'יה סטפוואי או סנדרו ,מפחד מירידת ערך ושוק אבל . חשובה גם אמינות כמובן. תודה מראש לעונים.
הודעה אחרונה מאת tokame, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום רב, אני בחיפושים אחר אוטו חדש, בעקבות מחקר של הצרכים שלי, החלטתי ללכת על הקורולה שנתונים 2015 או 2016. באחת השאלות פה של לפני יותר משנה ראיתי שמישהו כתב שלחלק מהקורולה 2016 קיימת מערכת בטיחות אקטיבית. כמה שאלות בעניין: 1. מה זה אומר? האם זה מערכת כמו מוביליי וכו'? 2. אם כן, האם יש הבדל בין מערכת כזאת מהיצרן או בהתקנה מאוחרת יותר? (נגיד שני רכבים דומים עם הבדל של 10 אלף במחיר והתקנה של 2000,אז מה עדיף?) 3. איך לזהות דגמים ומודעות שהמערכת הנ"ל קיימת? נ"ב: נושא הבטיחות מאוד חשוב לי. תודה
הודעה אחרונה מאת jaspion, -
- 1 תגובות
- 509 צפיות
שלום לכולם, אשמח לקבל חוות דעת, בעיקר לגבי אמינות ואיכות הנסיעה והחומרים לרכב הנ״ל. אני בעיקר מתמקד בדגם ה- acenta משנת 2011. אשמח לדעת איך מתנהג ובעיקר איך מזדקן הגיר הרציף של הרכב. תודה רבה, אלכס.
הודעה אחרונה מאת אלכס נמרמן, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם עברתי על הפוסטים השונים לגבי הרכב אז קודם כל תודה! לפי מה שהבנתי יש דגם עם 150 כ"ס והוא אמין וטוב והכל נפלא (לפי טענות של אנשים). מצד שני, ישנו דגם עם 165 כ"ס, לפי מה שהסבירו לי ישנו טורבו ברכב שגורם לרכב להיות פחות אמין ושהטורבו גורם לבעיות מכניות כאלה ואחרות (לא יודע איזה בעיות). אשמח אם תוכלו להאיר את עיניי המון תודות למען הסר ספק מדור בסובארו B4 שנת 2008 הסיבה שאני רוצה את הרכב הזה היא: 1. אני נכה עם בעיות וכאבי גב שלא ברא השטן - משתמש בכדורים וקנאביס. 2. בגלל סעיף 1 - אני רוצה רכב מפנק מרווח שלא תהיה לי בעיה איתו ובעיקר שיהיה אמין. שוב תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
ראיתי הרבה אפשרויות בתקופה האחרונה ונהיה לי קצת בלאגן בראש, החלטתי להתאפס מעט ולשמוע מההתחלה התקציב ברמת העקרון עד 100, במידה ויש מציאה 110. אין כרגע העדפה בין הנעה אחורי או קדמית מהסיבה שמעולם לא היה לי רכב עם הנעה אחורית, שוקל להיכנס לעולם הזה . לא מחפש רכב חסכוני אבל גם לא רכב שיעשה 1 ל5, עדיפות לרכב 2010 ומעלה אלה אם כן יש משהו מעניין בשנתונים יותר נמוכים כרגע ההתלבטות העיקרית היא בין כח ל"פאן", נתפסו בעין הBRZ והגולייטה תלתן אשמח לשמוע חוות דעת לגבי ה2
הודעה אחרונה מאת pasparto, -
-
סופר מיני
מאת Liel Baruch-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
פותח פוסט התייעצות חופר במיוחד למען חבר קרוב שלא חבר בפורום. מעוניין לרכוש סופר מיני, סביבות שנים של 15 ומעלה, הבחור חי עם בת הזוג במרכז, סטודנט, מידי פעם נוסע לצפון להורים (פעם בשבועיים - שלוש כזה). תקציב - סביב 60K~ מעוניין ברכב עם ביצועים נחמדים (להיות ראשון ברמזור עושה לו עור ברווז) ואמינות טובה, צריכת דלק אני מאמין שיהיה אותו דבר בין כל הפיינאליסטיות שלו וכמובן שזה תלוי נהג וכו׳ (מגיע מיונדאי גטס אוטו’ אז כל מה שיישתה פחות מ1:10 ברכה). מאמין שייסע סביב 15-17K בשנה. עם ההמלצות שלי ומחשבה שלו הוא הגיע ל-3 פיינלאסטיות שעלייהן אני מעוניין לשאול. מזדה 2 - התבאס שאין משענת יד ושנורות הLED מגיעות רק ברמות גימור גבוהות ויקרות יותר מהתקציב, מידי פעם צצה לה איזו…
הודעה אחרונה מאת Liel Baruch, -
-
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היי, מחפש רכב קטן, משפחתי ושיהיה מקום בבגאז'. חשבתי לקנות I20 של יונדאי שנת 2013-2015. דעתכם? יש המלצות עד 40 אלף ש"ח לקניית רכב משפחתי קטן ומרווח עם מקום בבגאז'? הזולים בעיקר זה רכבי מיני אבל אשמח לעוד הצעות. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
יש לנו סובארו פורסטר שמאד מרוצים ממנה והצלחנו להסתדר עם רכב אחד כבר תקופה. בעקבות מעבר עבודה של אשתי צריכים עוד רכב לנסיעות קצרות של 20 קמ ביום, אבל שיוכל להסיע 3 ילדים (בני 8, 5 ו3) מאחורה - רק לאיסוף מהמסגרות, לחוגים ונסיעות קצרות. הרכב הראשי לטיולים, סופי שבוע וכו' ישאר הפורסטר. התקציב הקצת גמיש הוא 140k ואפשר משומשות. האשה רוצה אודי Q2 (כמובן בגלל הלוק), אני המלצתי על סובארו XV ויש גם כנראה עוד כיוונים שאני פחות מכיר אז אשמח לשמע עצות וטיפים על הרכבים שרשמתי או אלטרנטיבות. תודה !
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי לכולם אני כמעט נעול על הרכב הנ"ל, מדובר במנוע 1.4 TSI עם 122 כ"ס אבל אחד הדברים שאני חושש מהם זה שתכף אמור לצאת הדור החדש של הרכב הנ"ל ורציתי לדעת אם זה משהו שאמור להוריד את המחירון של הדור הקודם בירידה חדה או שזה לא משהו שאמור להשפיע כל כך? כי לדעתי מצאתי דיל שהוא מאוד משתלם ורציתי את עזרתכם לפני קנייה אם אכן זו מציאה אז כמו שציינתי מדובר בגולף שנת 2014 דגם טרנדליין, 12 חודשי עליה (עוד חצי שנה אחריות על הקלאץ) הרכב עשה כ-60,000 ק"מ, 4 צמיגים חדשים של מישלן, שמורה והוא מתחייב בבדיקה לגיר מנוע ושילדה יד ראשונה פרטי. את האמת שלא כל כך דחוף לי רכב ובמידה ואמורה להיות ירידה חדה במחירון בעקבות הדגם החדש אז אני מוכן לחכות מספר חודשים
הודעה אחרונה מאת yakir_dayan, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 564 צפיות
שלום לכולם, אני עוזר להורים שלי לרכוש רכב שישמש להם לקניות/סידורים בתוך העיר בלבד, מדובר בנסיעות קצרות מאוד, סביבות ה 3/2 ק"מ ממוצע ליום אם בכלל. אשמח להצעות על איזה רכב לחפש, לבנתיים שמעתי על: יונדאי i20, פיקנטו ומיקרה. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 24 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
שלום לכולם, תודה על הפורום העוזר והנחמד ... מחפש לקנות רכב , יש לי תקציב של 85,000 ש"ח, מחפש רכב 5 דלתות ולא ספורט (( אין לי בעיה עם האטצביק )), מעדיף רכב משנת 2016 ומעלה, יש לי נסיעה יומית לעבודה של כ 70 ק"מ (( הלוך חזור )), לכן מחפש רכב יציב, אמין ובטיחותי. כמובן תיבת הילוכים אוטומטית, ק"מ נמוך יחסית. חשבתי על מזדה 3 הדגם החדש מנוע 2000 ? (( המלצות )) אני פתוח להצעות נוספות. תודה לכולם, מרואן.
הודעה אחרונה מאת adir10, -
-
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
קצת נתונים: - קילומטראז' שנתי של 30K, רובו על כביש 2 וכביש 6 - יש נהגים צעירים אז צריך להיות בטיחותי - חיפאים אז צריך ביצועים - נח לנהיגה - תקציב של 50-80 אלף. יותר חשוב שלא תהיה ירידת ערך של יותר מ-10 אלפים שקל לשנה, גם לסוחר גרוע כמוני. - מעדיף שנתון 2016 ומעלה, מוכן להתפשר על 2015. כל השאר כמו צריכת דלק, גודל תא מטען, צורה, אבזור וכו', תמיד נחמד אבל פחות חשוב לי. הרכב הזה יחליף את האופל אסטרה 2012 שברשותי 3 וקצת שנים, שהוא אמנם נח לנהיגה ובעל ביצועים לא רעים (מתרגלים לגיר מתישהו), אבל סובל מבעיות אמינות קשות, ופשוט מתפרק לנו בידיים. לכן מבחינה כלכלית הוא היה עסקה לא טובה. אבל לפחות נסענו איתו 100 אלף ק"מ כך שאת שלו הוא עשה.
הודעה אחרונה מאת AloniM3, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 757 צפיות
שלום לכולם. אשמח לדעת מה יותר מומלץ. אני מחפש רכב להורים. יחסית אמין אך נוח ומהנה יחסית לנהיגה. חשוב נוחחת.נסיעה ובידוד רעשים יחסית טוב. וכן שהרכב לא יהיה חלש ויגנח בכל עליה. וכמובן שלא ישתה יותר מדי דלק. מה יותר אמין נוח וחסכוני ?
הודעה אחרונה מאת Max.M, -
- 6 תגובות
- 806 צפיות
שלום, יש לי תקציב של 30 אלף שקל. אני יותר מתחבר לצורה של המאזדה, אבל ראיתי שהטויטה עם 124 כוח סוס, לעומת 105 כוח סוס של המאזדה. זה אומר שהטויוטה יותר חזקה לא? והאם שווה לרדת בשנתון כדי לקחת מאזדה ספיריט? כלומר עדיף מאזדה 3 אקטיב/קומפורט 2011-2012 או מאזדה 3 ספיריט 2009? עד כמה זה משמעותי מבחינה מכאנית? תודה.
שלום רב. מצאתי באינטרנט עסקת רכב חדש ב- 0 קילומטרים. נציג האתר הפנה אותי לחברת אלבר. בחברה לא מתכחשים לפרסום אבל אומרים שהמחיר הוא כ-4000 ש"ח יותר מהפרסום. מלבד אגרת רישוי מציעים תוספות כמו טיפול ראשון וכיסוי ביטוחי למראות ולפנסים. האם יש טעם להמשיך את הקשר עם החברה? זאת אפילו אם אצליח לחזור למחיר שפורסם או קרוב מאוד אליו. השאלה היא אם אפשר לסמוך על האמינות שלהם לנוכח התנהלות זו? מעבר לכך, האם למישהו יש המלצות / דיס-המלצות על החברה?
הודעה אחרונה מאת yael888, -
- 3 תגובות
- 583 צפיות
שלום לכולם, אני מחפש לקנות רכב פנאי משפחתי עד 80K (אולי 85K עם חריגה) בעדיפות לשנתון הגבוהה ביותר (2016-15 בערך) חשוב לי מאוד פנים רכב יפה ומאובזר, וכמובן איבזור בטיחות הכי טוב שאפשר להשיג בתקציב. צריכת דלק טובה-סבירה (קשה לי להאמין שאפשר להשיג דיזל במחיר הזה) ואמינות, כוח לא צריך משהו מעיף, לרוב אני נוסע נסיעות רגועות עם המשפחה ורוב הזמן הרכב יהיה בנסיעות עירוניות. חשבתי על הקיה ספורטאז' צורה חדשה 2016 עם האיבזור בטיחות, אבל לא יודע אם אני יצליח למצוא אחת נורמלית בתקציב (ביד 2 מוכרים ב85-90) יש לכם המלצות מעניינות אחרות? תודה.
הודעה אחרונה מאת Nisimo, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 612 צפיות
היי, יש לי כרגע פאביה 2016 ידנית ואני מעוניין להחליף לרכב מעט גדול יותר וגבוהה. חשבתי על הקקטוס לאור המחיר הנמוך יחסית לעומת התמורה. איך הוא מבחינת אמינות? מוסכים, חלקים? האם הוא נוח יותר מבחינת נסיעה מפאביה? רעשי רוח? באמפרים?
הודעה אחרונה מאת save, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
אני חולה על רכבים אמריקאים אמיתיים .היפניות והקוריאניות לא מדברות אליי ,אולי בזכות שניצלתי השבוע מתאונה קשה עם מאליבו שהייתה ברשותי הרכב הושבת ( טוטאלוסוט) .אין לי מספיק כסף לרכוש רכב בשנתון גבוהה וכל מה שראיתי בשוק איכזב אותי .מה דעתכם על רכישה של ביואיק לה קרוס 2012 עם 145000 ק"מ יד 4 שלטענת המוכר שמורה הייטב ? יאמר שאני רוב השבוע לא נוסע הרבה רק בשבתות וחגים לטיולים ואחזקת רכב אני מקבל מהעבודה כך שהוצאת דלק לא ממש מדאיג אותי .השאלה היא לגביי אמינות הרכב וכמה ק"מ אוכל עוד לעשות עליו כיאה לרכב אמריקאי אמיתי
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
מי מחובר 40 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 415 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- לירון .ה.
- Itaiosh
- eyalgr
- yoav911gt2
- T_A
- גולדן191
- SlowRide
- bogib
- AviorXD
- garicho
- carsgo
- BRAVO_SX