ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,564 נושאים בפורום הזה
-
לאחר חיפוש רכב 7 מקומות. היחדי שאני מרגיש שלא "מעניש" אותי מבחינת מחיר/מראה/אבזור/מנוע. היה הפורד הנ"ל. משנים 12-14 מה שמאוד הרתיע אותי זה הדיווחים על חוסר אמינות ומחירי תיקון בשמיים. כמעט לכולם החליפו טורבו להרבה מאוד החליפו מנוע!! וכשצריך שיפוץ גיר זה עסק יקר להחריד. מצאתי אקזמפלר עם ק"מ נמוך. (אזור ה100) אך לא ממש שמור שעבר בשנה האחרונה טורבו+גיר. ולפני חודש מנוע (משומש כמובן אין לי מושג למה) המחיר? הערך 5 אלף יותר מאחד מקביל ללא כל ההחלפות הנ"ל (שבוצעו במורשה בערך 30 אלף ש"ח!) האם זו הזדמנות או שהערך ירד מאוד בגלל ההחלפות.
הודעה אחרונה מאת AloniM3, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 981 צפיות
שלום לכולם, אישתי ואני מתכננים לרכוש רכב בחודשים הקרובים. כרגע אנחנו בלי ילדים אבל בתכנון לרכב ל5 שנים לפחות, כך שיש צורך ברכב משפחתי/מנהלים. התקציב הינו עד 45,000 ש"ח. השנתון המבוקש הינו עד 2013. חובה אוטומט. אני אישית עם נטייה לכיוון היפניות. עדיפות לחסכוני אך גם אם לא, אז לא בזבזני. (הנסיעות שלנו לרוב בתוך העיר, אך שמבקרים את המשפחה יש צורך שיסחוב בעליות) אשמח לחוות דעתכם תודה!
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- 4 תגובות
- 6.4 אלף צפיות
הי, קיבלתי אצל היבואן המקביל של טויטה (אוטומקס) הנחה משמעותית על רכב מסוים מול היבואן הרשמי. כמו כן רמת האבזור שלו גבוהה מהמקבילה ביוניון, ברמה שניתן לתמחר כעוד הנחה. [מדובר על טויטה ג'יפון סי איי צ'אר רמת גימור הגבוהה ביותר שמגיעה אצל המקביל עם תוספות שאין ברשמי כמו חניה אוט' ובהנחה של 12 אלף מול רמת הגימור הגבוהה אצל הרשמי. עכשיתי השוואה מדויקת של מפרט אבזור ואין משהו משמעותי שיש אצל הרשמי שאין במקביל, אבל כאמור להפך יש לטובת המקביל]. יש איזה שרשור ישן בפורום על האם כדאי ומה שמירת השווי של רכב מיבוא מקביל. זה היה שרשור ישן ונק' המוצא שם הייתה מחיר ואבזור זהה ליבואן הרשמי, כמו גם דיברו שם גם על יבואן מקביל שהוא צי ליסינגים וכו'. מה בעצם הפואנטה? אני מודה שהת…
הודעה אחרונה מאת orenweb, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 660 צפיות
שלום אבי מתלבט בין שני רכבים חדשים אלו,לטובת רכב עבודה בהסעות ל4-5 שנים הקרובות. אשמח לשמוע בעד ונגד על שתי הרכבים הללו. תודה מראש לעונים Sent from my SM-N950F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
פג'ו 208 1.2 ידנית 1 2
מאת עמית100-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 26 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
שלום מבקש חוות דעת על הרכב הנ"ל,מבחינת העיצוב והנוחות,מצויין,הדילמה שלי היא רמת האמינות של האירופאיות והצרפתיות בפרט,האם ה208 גיר רגיל,יש בעיות כרוניות כמו באוטומאטיות? הרכב מאד יפה ונוח,והמחיר גם מאד נוח,שנת 2015 יד 1 עם 30 אלף קמ. אודה מראש על כל ייעוץ שלילי או חיובי. תודה ושבת שלום.
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
היי אחרי חפירות רבות בפורום פה, מתלבט קשות בין שלושה דגמים בצד הדרישות יש 3 ילדים (9,7,5) ונסועה שנתית של ~20K (ממוצע של 8 שנים אחרונות) הרכב אמור להיות עיקרי במשפחה, עם נסיעות לצפון פעם בחודש, ומידי פעם טיולים , לא משהו היסטרי. (אני אשמח גם לאוטו מפנק) תקציב של 50-55 ההתלבטות היא בין 308 - שנתונים של 2015-2016 - יש בלובינסקי מבצעים לא רעים שכוללים אחריות לשנתיים. די מפתה (כמובן שאבדוק את עניין רצועת הטיימינג לפי הפורום פה , שכחתי עוד משהו?) לבין פוקוס 2016 (דגם אחרי החלפת גיר גרוע?) - קצת מותח את התקציב, ועדיין לבין סיד - שנשמע שהיא הכי מיינסטרימית שיש. דעתכם? יש משהו אחר שלא בדקתי? דגם שפספסתי? תודה!
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
- 3 עוקבים
- 19 תגובות
- 9.3 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מתכוון לקנות רכב לאשתי, הרכב מיועד לנסיעה יומית לעבודה הלוך-חזור ראשל"צ-פתח תקווה, וכמו כן בעיקר לנסיעות בתוך העיר עם 3 ילדים קטנים, לעיתים רחוקות משהו כמו פעם בשבועיים-שלושה ניסע עם הרכב רחוק יותר לנסיעות ארוכות לביקורי משפחה. מבין כל האפשרויות שבחנתי, ניסאן קשקאי 2017 ויונדאי טוסון 2017 עונים על הצרכים שלי ומתאימים לתקציב שלנו, את שניהם מציעים לי פחות או יותר באותו המחיר במגרשי הרכב של היבואנים בטרייד-אין על הרכב הנוכחי שלי. דבר ראשון שהכי מעניין אותי, האם מישהו יודע לומר לגבי צריכת דלק ממוצעת של שני הרכבים? כמובן שאני לא מתייחס למספרים הרשמיים שמפורסמים ע"י היבואן, אלא מתעניין במספרים שאנשים יכולים לספר מנסיונם האישי. דבר שני שמעניין אותי, ה…
הודעה אחרונה מאת markb205, -
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 768 צפיות
יש דבר כזה בשנתון 2017 ומעלה? כרגע יש ורסו אבל הוא קטן תודה
הודעה אחרונה מאת ST12345, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי חברים, מחר בבוקר אני צריך להחליט האם אני רוכש את הרכב הבא: קיה סיד 2011 95 אלף ק"מ מחיר 23 אלף ש"ח יד 2 (יד קודמת ליסינג). מה דעתכם על הבדיקה? אשמח לשמוע דעות בהקדם מפאת הלו"ז הצפוף. תודה
הודעה אחרונה מאת shlomi88, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם! אציין כי זהו הרכב הראשון שאני מתכנן לקנות, ואני דיי חדש בתחום הרכבים. אז אחרי סקר שוק ממוצע פלוס של מספר ימים קדחתניים, הגעתי למומחי הפורום בתקווה שיעשו לי מעט סדר התקציב של הוא 45,000 ש"ח, עם מעט מאוד התפשרות צפונה עבור משהו משכנע ושווה באמת. אלה הם הרכבים ביניהם אני מתלבט: רנו קליאו 2014-2015 (collection/life) שברולט ספארק 2016 (+LTZ/LT) פולקסוואגן פולו 2013 (comfortline) מיצובישי ספייסטאר 2016 (instyle) מאזדה 2 2015 (יודע שזה מעט גבולי לתקציב, אך מענויין לדעת אם היא שווה עוד כמה גרושים) כל הרכבים בגרסת אוטומט הפרמטרים לשיקול לפי סדר חשיבות: 1) חסכון בדלק 2) אמינות 3) נוחות נסיעה 4) ביצועים אז לגבי 1,2 אשמ…
הודעה אחרונה מאת Benor, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
רציתי לקבל המלצה על פג'ו 208 בתור משפחתית זוג +1 עגלה מאיזה שנה מומלצת דגם? וגם אמינות נכון שכול השמעות על צרפתיות זה בורות וזה אבל עדיין חיפשתי הונדה ג'אז אבל נראה לי מאוד יקר וגם אני לא מוצא דגם קומפורט
הודעה אחרונה מאת save, -
-
שלום, חברים. אני שוקל להזמין הונדה סיוויק 1.5 טורבו ידנית. אשמח לחוות דעת - המלצות או אזהרות - ממי שבבעלותו רכב כזה או מהיכרות קרובה. קראתי מעט, גם בפורום, על ריקול במנוע, שלמיטב הבנתי לא ברור אם רלוונטי לישראל, ושוקל לוותר מסיבה זו. תבורכו וחג שמח.
הודעה אחרונה מאת asafasraf, -
היי חבר'ה, אני מחפש רכב קטן ואוטומטי בלבד, יד שנייה, נאה וספורטיבי שישמש אותי לנסיעות באיזור גוש דן/ השרון בלבד. מהו הסכום המינימלי שבו אפשר לרכוש רכב נחמד, אמין ומתפקד? (ושיהיה אפשר גם למכור בהמשך) אוהב יותר רכבים אירופאים, אז אם ישנה אפשרות, זו העדפה ברורה שלי. אשמח לשמוע המלצות, דגמים וטווחי מחירים, ע"מ שיהיו לי פרופורציות לסכום הנדרש. העדפה היא שלא יחצה את ה-30K, אבל תרגישו בנוח להציע גם עם מעט חריגות צפונה. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת tom26, -
- 1 תגובות
- 730 צפיות
ביצעתי נסיעת מבחן היום בג'ולייטה 1.4 "ספורט", הגרסה שנמכרת עכשיו ע"י סמל"ת. התאכזבתי יחסית מהרכב: חסר כוח. ממש לא מרגיש כמו מנוע טורבו 170 כ"ס. ההרגשה מאוד בטוחה וסטרילית יחסית. אפילו בפיז'ו 308 1.2 של אשתי אני מקבל תחושות "חיות" יותר מיחידת ההנעה (כשהיא במצב ספורט). הסאונד של המנוע סתמי. הרכב מרגיש כבד יחסית. ציפיתי לתגובות היגוי חדות יותר. אז את ה-1.4 פסלתי. הולוצ'ה (לרכישה כשמשומשת) כרגע על השולחן. אבל היא לא זמינה לנסיעת מבחן כי אינה נמכרת יותר. אשמח לחוות דעת האם הדברים שהפריעו לי ב-1.4 עובדים אחרת בולוצ'ה/תלתן או שאני יכול לפסול גם את הגרסא החזקה על הסף. אני מחפש רכב חד יותר - תגובות אגרסיביות במנוע, סאונד טוב ורכב שמרגיש זריז בתגובות להיגו…
הודעה אחרונה מאת bar72, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 22 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום לכולם. אני כבר 3 שבועות מחפש לקנות רכב שני לבית. התקציב שלי עד 30K, אני מחפש אוטו שנסע עד 60K ק"מ וללא תאונות. שנה ויד פחות חשובים לי. אז אחרי 2 נפילות בבדיקה החלטתי לעלות ל 40K שח ולקנות אוטו יד ראשונה שבוודאות לא עבר תאונות וקילומטרז נמוך. אז מה שמצאתי זה: * ספלאש 2014 עם 75000 שמורה. * פיקנטו (1.0) 2016 עם 30000 * איי 10 (1.0) 2016 עם 43000 * ספייס סטאר 2016 עם 45000 * אטראז לצערי לא מצאתי בידיים פרטיות רק מליסינג. אני מחפש רכב חסכוני שיעשה 70 קמ ביום ויעמוד קצת בפקקים (עכו-נהריה). וכולן עונות על התנאי. מה מומלץ מבחינת בטיחות (תנאי הכי חשוב), נוחות נסיעה, אמינות, מרווח פנים, אביזרים ותחזוקה מבין הדגמים? תודה. Sent from my ONEPLUS A…
הודעה אחרונה מאת dimonk85, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 808 צפיות
איך האוטו הזה מצאתי מציאה במחיר וקמ אפשר חוות דעת צריך בעיקר אוטו שיקח אותי מנקודה לנקודה
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
ידידה טובה שלי מוכרת פיג'ו 207,שנת 2010 עם 51 אלף, עקב מעבר לחו"ל רוב השימוש שלה ברכב היה לנסיעות בינערוניות אבל אני יודע שבאופן כללי המצב של הרכב טוב( יצא לי גם לנהוג עליו כמה פעמים). המחיר יהיה באזור 16-17 התייעצתי עם שני חברים ושניהם אמרו לי שלצרפתיות ישנות יש בעיה עם תקלות בעיקר בחשמל והמליצו לי להשקיע מעט יותר( 25K) ולקנות קאיה השימוש שלי ברכב יהיה כנראה לשנתיים הקרובות ובעיקר לנסיעות מחוץ לעיר, אחרי השנתיים האלו אני כנראה ארצה להשתדרג. האם לדעתכם כדאי בכל זאת לשקול לחיוב את הפג'ו( בהנחה שנבצע בדיקת תקינות בכל מקרה) או שאכן כדאי לבדוק אופציות אחרות( רכב קטן, מחיר נמוך, בממוצע נסיעה אחת בשבוע של כ150 קמ)?
הודעה אחרונה מאת ittaig, -
-
- אחראי פורום
- 30 תגובות
- 6.6 אלף צפיות
שלום, לפני מס' ימים רכשתי סקודה אוקטביה 2015 אמבישן מאחת מחברות הליסינג הגדולות והמוכרות. הרכב עם 70000 ק"מ והיה אצל נהג יחיד בחברת הייטק. (וכן אני יודע שזה לא העסקה הכי מומלצת... אבל לא היה לי את הזמן והאנרגיה לחפש ביד 2 רכב פרטי... טעות כנראה) למרות שהציגו לי בדיקה דיי נקיה מטעמם עדיין לקחתי את הרכב למכון מטעמי והרכב יצא דיי נקי מלבד פגמים קלים שתוקנו ע"י חברת הליסינג. מה שקרה בינתיים הוא שאתמול יום לאחר שקיבלתי את הרכב הופיעה הודעת שגיאה (שכבר דובר עליה כאן בפורום...) בהמהלך הסיעה: Error service: leave vehicle only when selector in position p מעבר להודעה לא הרגשתי שום דבר חריג בנסיעה עצמה. לאחר בדיקה כאן בפורום ובגוגל הבנתי שההודעה הזאץ יכולה להו…
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 796 צפיות
אהלן חברים, חדש בפורום אני מגיע מעולם האופנועים והחלטתי לפזול ולהתחיל להינות ממכוניות גם כן. כמכונית כניסה בחרתי באלפא 2010 1.9 אוט' GT. היא מאוד יפה בעיני והמחיר שלה היום יכול לעמוד במחיר כניסה לעולם המכוניות וכרכב שני לרכב המשפחתי. האם מישהו מכם היה בעלים של הרכב הזה ויכול להמליץ? ממה צריך להיזהר? שמעתי הרבה על המנוע הבעייתי... וקראתי על תחזוקה יקרה - מה זה אומר...? ראיתי בלוחות המכירה שהיא נמכרת ממש מתחת למחירון - האם כך נהוג ברכב זה? יש מכון שמתמחה בבדיקת רכבים מסוג זה או כל מכון רגיל? בקיצור אני מת מפחד אך גם מת לקנות אותה ראיתי פוסט מאוד ישן עם סקירה של ניב אבל עבר הרבה זמן... אשמח מאוד לעזרתכם! תודה
הודעה אחרונה מאת guy.a, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 996 צפיות
אהלן אני מחפשת רכב קטן וחסכוני (אוטומט) שמסוגל לעמוד בנסיעות בין עירוניות דיי תכופות (לא צריכה שיהיה מטוס, שיגיע ל100 קמש בלי מאמץ לפחות) דיי נסגרתי על המיקרה שנת 2012 וקיבלתי מקרסו הצעה של אחת מ2 ידיים פרטיות ב27 אלף לאחר מיקוח, קצת יקר. לאחר מכן התקשרו לעדכן שיש גם את היונדאי ב20 אלף, מליסינג. מדובר על דגם ה1.1 INSPIRE הראו לי בדיקות מטעמם של שני הרכבים והיונדאי במצב טוב יותר משמעותית, כמובן שאת הסעיפים הבעייתים הם מסדרים לפני הרכישה. מה שחשוב לי בעקרון זו צריכת הדלק שהבנתי שבמיקרה תהיה טובה יותר אך האם בצורה קיצונית? שמעתי מהיונדאי לפה ולשם. כאלה שיוצא להם פחות מ10 קמ לליטר וכאלה שהגיעו ל16 לליטר משולב וקצת יותר. אני נוהגת רגוע ואנהג לרוב בין עירוני נסיעות ב…
הודעה אחרונה מאת davemustaine87, -
-
citroen c2 vts
מאת goose- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 589 צפיות
טוב חברים החלטתי לחזור לצרפתיות לטובת רכב דיילי..נוסע ביום יום על v8 לא תמיד פרקטי. עבר זמן רב מאז החזקתי צרפתיה אבל הc2 vts עשתה לי חשק לרכב נחמד ליום יום עם קצת פלפל .. מישהו מכיר בעיות תקלות דברים שצריך לקחת בחשבון. תודה ... Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת goose, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם ! אני מוכר בימים אלו פולסווגן גולף 2008,ומחפש רכב פחות או יותר באותו הגדול(נגיד סופר מיני-יש יוצאים מן הכלל) . מה אני מחפש : תקציב - עד 30K ש"ח גיר - אוטומטי (לא רובוטי) מנוע - לפחות 1.4 ( 90 כ"ס ) אני נוסע בערך 15-17K קילומטר בשנה נוסע בעיקר בעיר נהג בודד "אמינות" חשובה חיסכון בדלק חשוב מבחינתי (הערה:לא מחפש רכב פצפון (I10,אלטו,פיקאנטו) שיצדיק את החיסכון בדלק) אני פתוח לכל הצעה שתתאים לצרכי. אחרי ה"מחקר" עשיתי באינטרנט אני אכתוב פה כמה דגמים שזהיתי כמתאימים ואשמח אם תגיבו: יונדאי - 2011 יונדאי I20 - 2010 יונדאי I30 סוזוקי - 2009-2012 סוזוקי סוויפט - 2009-2010 סוזוקי Sx4 (סדאן והאצבק) קיה - …
הודעה אחרונה מאת נהג פולני זהיר, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 701 צפיות
אני דיי סגורה על מיקרה אוטומט, שמעתי על בעיות בגיר בשנתונים מסוימים ונתקלתי גם בבעיה לפני שכמעט סגרתי עסקה על אחת של 2012. עד איזו שנה ידועה הבעיה הנפוצה בגיר הרציף?
הודעה אחרונה מאת levy, -
- 3 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום, בהמשך להצעות שניתנו לי, אני מתעניין ב-C4 גרנד פיקסו (7 מקומות). באחת מחברות הליסינג התעניינתי ברכב שנראה לי רלוונטי מבחינת נתונים (2015, אזור 80K ק"מ) ומחיר (~70K). לטענתם הטיפולים השוטפים התבצעו במוסך מורשה, אבל הם לא יכולים להביא לי את ההיסטוריה (כן הראו לי את הדוח הפנימי שלהם עם טיפולים שוטפים וכו', אבל לא את ההיסטוריה של המוסך). מצורפת הבדיקה הפנימית שלהם. ברור לי שאי אפשר לסמוך עליה. השאלה אם יש טעם לנסות להתקדם לבדיקה משלי, או שחבל על הזמן והכסף. אני בעיקר מנסה להבין האם הליקויים במנוע ובשילדה/מרכב הם אמיתיים או כסת"ח. תודה!
הודעה אחרונה מאת visitor11, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 483 צפיות
הי, ראיתי יש מבצעים על הדגם ואני תוהה האם זה רמז לדגם מחודש שעתיד לנחות ממש בקרוב? לא מצאתי אזכורים למודל 2020 שמתקרב. תודה,
הודעה אחרונה מאת robertf, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 17 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום ותודה מראש לעוזרים! אני נוסע כל יום 140 ק"מ סה"כ, 90% נסיעה בינעירונית רצופה. מחפש רכב חסכוני ואמין, עד 30 אלף ש"ח. כמובן רכב יד 2. חשוב לי מאוד שיהיה חסכוני בדלק, ותחזוקה לא יקרה, כל השאר לא משנה לי. גיר ידני מתקבל בברכה. רעיונות?
הודעה אחרונה מאת zvigolden, -
-
מאזדה 3 2010
מאת liads- 4 תגובות
- 572 צפיות
אהלן, אני מתלבט בקניית רכב התחלתי להתעניין במאזדה 3 2009-2010 (מנוע 1.6) הבנתי מבחינת האמינות הרכב אמין מאוד גם בשנתונים כאלה השאלה שלי איך הצריכת דלק של הרכב ואיך הרכב מבחינת ביצועים לא מחפש רכב ספורט אבל שיהיה לו קצת כוח תודה מראש
הודעה אחרונה מאת AloniM3, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 29 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
עכשיו בידיוק ליפני שבוע הוצאתי רישיון ואני מעל גיל 24 והכנסתי החודשית היא מתחת ל4000 אני צריך רכב ללימודים רחוקים מעט ויש המון קושי עם תחבורה ציבורית קראתי בשעתיים שלוש האחרונות המון תראדים ואני מתחיל לחשוב שלא תיהיה לי היכולת הזאת
הודעה אחרונה מאת yuvalganim, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 512 צפיות
היי חברים, אני מברר בנוגע לאקזמפלר יחסית שמור, קילומטרז של 110 אלף אמיתיים (של חבר) הבנתי שהיו דגמים פחות חסכוניים ומוצלחים של הגטז, האם מדובר בדגם היותר מוצלח? רמת גימור GLS עם סנרוף אם זה משנה. האם ישנן מחלות כלשהן בדגם הזה שכדאי לשים עליהם דגש כשאני בודק את הרכב (לא במכון)? צריכת דלק של נסיעה 50/50 צפויה? עלויות אחרות? יש שרשרת או רצועת טיימינג?
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 13 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום, מתלבט בין 3 רכבי סופר מיני, סיטרואן C3 יונדאי i20 סוזוקי באלנו שלושתם עם בלימה אוטונומית, נראה שלסיטרואן יש יתרון מבחינת רוב הפרמטרים - בטיחות, אבזור ומכניקה, אבל חסרון מבחינת סחירות... כרגע מתלבט בעיקר בין יונדאי לסיטרואן. מבחינת מבחני ריסוק, יודע שהגירסה עם הבלימה של סוזוקי לקחה 4 כוכבים, כמו השאר, אבל מבחינת מערכות בטיחות נראה שהc3 וה-i20 עם יתרון על הבאלנו. הייתי שמח לשמוע המלצות... תודה!
הודעה אחרונה מאת קבוצת כלמוביל, -
-
מי מחובר 43 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 973 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- shlomiko
- Matanb1998
- גולדן191
- David32
- malcishua
- ELIA56
- daniel.asu
- nglancer
- LEGACY 1.8
- GTאי
- earlofbug
- IsraCar