ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,563 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
שלום לחברי הפורום, הוצעה לי יונדאי i30cw שמאוד מצאה חן בעיני מכל בחינה חוץ מעניין נוחות הישיבה. אחרי נסיעה של כמחצית השעה התחלתי להרגיש כאבים בגב התחתון. ניסיתי לשחק עם המושב אבל אפשר רק להוריד/לעלות ולשנות את זווית המשענת. אין יכולת לכוונן תמיכה החוליות התחתונות. אני חייב לציין שלא מדובר בכאב חזק, אלא תחושה של יציבה לא טובה בישיבה שגורמת למתח בגב התחתון. אני תוהה אם מניסיונכם יש לייחס לכך חשיבות או שזה מסוג הדברים הנפוצים במעברים בין מכוניות, שמתרגלים אליהם עם הזמן? האם יש לכך פתרונות שיכולים להקל? כמו כן אשמח לקבל אינדיקציה איך רכב זה מבחינת נוחות ישיבה לעומת הסטיישן של קאיה או פיזו 308 סטיישן (שנתון 2016)?
הודעה אחרונה מאת Ron.P, -
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 756 צפיות
יש מבצע על אלפא ג'ולייטה 170 כס. מחירון 180. במבצע 155. במבצע של ממברס (עו"ד ורו"ח) 140. כמה שאלות: 1. סקרן האם במומ אפשר להשיג ב 140 גם בלי להיות בממברס. לא שנחוץ לי באמת כי אני עו"ד, אבל סקרן 2. אלו רכבים במלאי כאן שלא נמכרו? ושאר אותיות קטנות שלא שמתי לב אליהן.... אני יודע שזה מודל לא צעיר..... אם אקנה אחזיק הרבה שנים. 3. אפשר לפנטז על הזמנה של ידנית? לא משנה לי זמן המתנה. 4. אשמח גם תובנות אחרות שיש לחברים כאן Sent from my MI 5 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת razi_pazi, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
היי, את שתי הצעות המחיר קבלתי באלבר. 2 הרכבים המדוברים -קיה פיקנטו LX או יונדאי I10 פריים (תנאי עסקה זהים ) . עסקה 1 1.תקופת הליסינג-3 שנים 2.אפשר להפסיק עסקה לפני תום העסקה , במקרה זה ,אנו אחראים על מכירת הרכב ותשלום היתרה לאלבר, אין קנס על הפסקת העסקה 3.בתום 3 שנים ,מחזירים את הרכב הנוכחי וממשיכים לרכב הבא אם רוצים. אם לא, משלמים יתרה וזהו. 4.טיפול ראשון במתנה 5.ביטוח ורישוי הרכב בנפרד . 6.שווי העסקה הרכב שלנו +5500 ש"ח -->בתום 3 שנים יתרה בסך 29000 ש"ח עסקה 2 1-5 כמו עסקה 1 6.הרכב שלנו -->בתום 3 שנים יתרה בסך 37000 ש"ח ההתלבטות בין 2 העסקאות כלכלית פרופר, כאשר ישנה העדפה קלה לזכות היונאי I10 היונדאי פחות קשיחה מהקיה …
הודעה אחרונה מאת Tida-man, -
-
- 3 תגובות
- 8.2 אלף צפיות
אני ממעוניין לרכוש את הרכב ההיברידיים החדשים... בעדיפות הטיוטה סטיישן. מישהו יודע האם יש מניעה להרכבת וו גרירה עליה ? השימוש העיקרי הינו למנשא אופניים ולא מעבר לזה.
הודעה אחרונה מאת orenweb, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, אני מחפש לקנות רכב חדש עד 85 אלף, יד שנייה עד 60 אלף. הצרכים שלי ברכב: - עדיפות לרכב קטן - לא צריך משפחתי - אוטומט - נסיעות יומיות בכביש החוף - סדר גודל של 80 ק"מ ליום, לא רוצה שהרכב יצעק ויהיה על סל"ד גבוה בנהיגה של 100-120 - צריכת דלק טובה - אמינות אמינות אמינות! - עדיפות למערכת מולטימדיה עם מסך ואיבזור טוב תודה!
הודעה אחרונה מאת Benor, -
-
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 830 צפיות
הי, ברשותי רכב לא סחיר שחבל"ז על מודעה יד2, אני רוצה לפנות ישירות לסוחרים כדי לסגור עסקה מהירה במקום. הלכתי לאולמות תצוגה והייתה לחבר'ה שם אפפליקציה שהם העלו צילום רישיון רכב ותוך דקה סוחרים הגיבו עם הצעות (בכפוף לבדיקה במכון). הם אמרו לי שזה לא קשור להאם אני אח"כ קונה מהם רכב ואיזה ("טרייד אין") - הם ישמחו לעזור לי רק במכירה. מן הסתם הישמחו הזה שווה עמלת תיווך. לכן האם יש לי דרך להגיע למשהו כזה לבד (בלי לפרסם ביד2 ולחכות לטלפונים מסוחרים)? אם לא, מגרש/אולם תצוגה מומלץ בירושלים ללכת אליהם שיפעילו עבורי את "המכרז באפפליקציה"? פשוט שמתי לב שבשעתיים של סיבוב עשיתי היו כאלה ש"המערכת" שלהם הייתה יעילה יותר (יותר סוחרים רשומים בזירה). תודה,
הודעה אחרונה מאת pooh-bear, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני חדש פה... קראתי את כללי הפורום – אני מקווה שהפוסט שלי עומד בהם ... אני עובד במדידות שטח ופנים אופי השימוש ברכב הוא נסיעות רבות בתוך העיר וצורך בתא מטען גדול יחסית כדי להכניס כלי עבודה ( למרות תחום העבודה אני לא זקוק לרכב בעל עבירות גבוהה או תא מטען ענק , רכב רגיל יספיק ) הצורך הוא ברכב שיהיה זול ( תקציב בין 10-15 K ) , אמין ( תקלה באוטו = הפסד כספי לא רק מהתקלה אלא גם העבודה עצמה שנפגעת כשהרכב בתיקונים ) וחסכוני בדלק ( חיסכון כספי ישיר ) , וזה גם סדר העדיפויות שלי מהרכב - זול , אמין , וחסכוני בדלק בגלל התקציב והמטרה לחסוך בדלק אני מחפש רכב שבאופן כללי קטן אך עם תא מטען יחסית גדול , תיבה ידנית שלהבנתי תורם גם לחסכון בדלק וגם מוריד ממחיר הרכב…
הודעה אחרונה מאת Geek driver, -
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מחפש רכב למשפחה (זוג + 1-2 ילדים + כלבה), מבחינת דרישות ואופי השימוש: - הרכב חייב להיות אוטומטי - מרווח כך שיהיה אפשר לשים 2 כיסאות לתינוקות + עגלה אבל גם נשמח לא לנהוג על אונייה (: - משמש בעיקר לנסיעות עירוניות (~70%) - מבחינת חוויות נהיגה זה לא קריטי לנו, האוטו ישמש לנסיעת קצרות והכי חשוב שיהיה פונקציונאלי. - אמינות זה אולי הדבר החשוב ביותר, השאיפה היא למלא דלק ולסוע. (להמחשת עניין האמינות על פני נוחות אציין שאנחנו נוסעים כיום על סוזוקי יורוסוויפט 2001 ולא מתלוננים) - בטיחות גבוהה כי ישמש משפחה - חסכוני בדלק יהיה נחמד - שוק אפשרי למכירה פחות קריטי כי השאיפה היא שלא נצטרך להתעסק בלהחליף אותו ב~10 שנים הקרובות. כרגע אנחנו מסתכלים על…
הודעה אחרונה מאת pooh-bear, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום רב, רציתי לשאול האם לפגו 208 ידני יש hill hold? תודה
הודעה אחרונה מאת menir1, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום רב אני מתלבט לגבי רכישת רכב פגו 206 טורבו דיזל שנתונים 2016/7, או דאציה סאנדרו סטאפוואי דיזל. אם אפשר המלצות לגבי הרכישה? מה עדיף? מה יותר אמין? תודה רבה לעונים
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
האם יש חסרונות משמעותיים בדגם 1.4 טורבו עם 135 כ"ס מולטיאייר שנת 2012 ? ראיתי שיש כמה ביד 2 שמוכרים אותם בקילומטרז' ממש נמוך 60000-75000 , האם יש סיבה של אמינות המנוע ? מה הערך טווח מחירי הביטוח הטיפולים השוטפים של הרכב?
הודעה אחרונה מאת Guymito, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום, רציתי לשאול האם שווה לקנות את הרכב הבא? חשבתי לתת מקדמה של 10,000 מהמענק הצבאי ואז לפרוס לתשלומים של 800 ש״ח כל חודש למשך 3 שנים תודה...
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 644 צפיות
היי, אני צעיר נוסע לבד רוב הזמן,נוסע גם בעיר וגם בינעירוני כ 1000 ק"מ בחודש. מחפש רכב אמין חסכוני בדלק, זול להחזקה,אם אפשר לדרוש שיהיה גם מאובזר בטיחותי כמה שניתן ושייראה טוב. רק אוטומט בבקשה. אם יש הצעות מעניינות אשמח לשמוע תודה
-
- 3 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אשמח לייעוץ האם הבדיקה שצירפתי משמעותה שהרכב במצב מצויין יחסית (_שנת 2014, 55,000 ק"מ) והאם כדאי לשלם על רכב כזה עוד כ- 2000 ש"ח מהמחיר שהייתי מוכן לשלם באופן רגיל תודה
הודעה אחרונה מאת markb205, -
אני בן 17, יש לי רישיון לקטנוע ורכב, אני צריך כלי תחבורה כלשהו, מתגייס עוד זמן מה ורוצה ניסיון על הכביש, וגם דרך להגיע מX לY. מצד שני אין לי יותר מדי כסף למרות שאני עובד. אני חושב על להביא קטנוע עם המשכורת שמתקרבת (3+) וביטוח לבקש עזרה מאחד ההורים ולהחזיר לאט לאט. או שאביא רכב ב5 אלף? מה אני יכול לעשות?
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
- 0 תגובות
- 510 צפיות
שלום לכולם אני מתעניין ברכישת סיאט טולדו 1.2 tsi ורציתי חוות דעת בעיקר על אמינות המנוע שמעתי הרבה שמועות (טיימינג.שמן וכו') אני מחפש חוות דעת רצינית מאחד שיש לו מנוע כזה תודה מראש לכל העוזרים.
הודעה אחרונה מאת הראל טמסוט, -
- 1 תגובות
- 598 צפיות
כבר התחלתי להפזר לצערי קבלו בהבנה. המחשבה הייתה לקנות ג'יפון 7 מקומות בסביבות ה80 אש"ח. ירדתי מכך מכמה סיבות המרכזית כרגע אני לא ממש זקוק ל7 מקומות (זוג+3) ויש לאן לנתב את התקציב למטרה שונה. התקציב עודכן ל30 עד 40 לא אכפת לי בפחות. כפועל יוצא החלטתי על רכב גישור לשנה וחצי הבאות. (כרגע נדחסים בB3 עלה לי כבר...) מה בכוונת- משפחתית מרווחת עם עדיפות לסטיישן 1-מגאן סטיישן 2013-14 דיזל לחסכון בדלק. (למרות שרוב הנסיעה עירונית) לאחר קריאת כל שרשור רלוונטי לא הצלחתי לגבש דעה על אמינות הגיר ברכב ועל המשמעות הכלכלית במקרה כשל. 2-סניק מנוע בנזין הבנתי שאמינה עצלה מרווחת וזולה שנתונים 10-12 3-B4 מרווח נוח ומשעמם (היו לי כבר איזה 5 כאלו 2 מהש…
הודעה אחרונה מאת AloniM3, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 17 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
לאחר חיפושים ממושכים אחרי רכב במהלך החצי שנה האחרונה ומספר פספוסים של רכבים שהייתי מעוניין בהם. ראיתי היום סקודה פאביה 2012 מנוע 1.4 ידנית עם 170kkm (לא מעט) טיפולים בזמן כמו שעון שוויצרי במוסך מורשה הוחלף סט טיימינג ב120kkm. הרכב שמור יחסית, נראה שללא תאונות אך מעט שריטות ופגיעות צבע- דרוש קצת דיטיילינג. הבעיה שמצאתי ברכב היא מזגן לא מקרר- או מדחס או פרשוסטט. בעל הרכב מבקש 20k אך מוכן לרדת ל19k. כמה להערכתכם שווה באמת הרכב לפי הפרטים הנ"ל, אציין שיש לקוח נחוש נוסף לעסקה אל מכיוון שאני הראשון נשמרת לי העדפה. כמה יעלה להחליף מדחס מזגן מקורי? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת tomy669, -
-
שלום מתלבט לגבי ג'יפון מפנק. לא פוסל רכב פרייבט אבל מעדיף את הפרקטיות של ג'יפון וגם את תנוחת הישיבה הגבוהה. דרישות: 1. מרווח נורמלי ל-3 ילדים מאחור. לא חובה 7 מקומות. 2. רכב נעים ומפנק מבפנים (מאוד רוצה גג פנורמי מלא ועדיף גג שמש נפתח) ושנראה טוב מבחוץ. לא רוצה לשדר שופוני אבל נחמד לי שהרכב יהיה מעט שונה מהעדר. 3.מערכות בטיחות אקטיביות (בלימת חירום וכדו') 4. אמינות 5. צריכת דלק טובה. שואף לצריכה טובה מ-1/14. אחרי לבטים רבים הגעתי לרשימה קצרה שכוללת את 3 הרכבים הרשומים בכותרת. אני די נעול על אחד מהם, אבל לא פוסל אף אחד מהם וגם פתוח לשמוע המלצות אחרות. היתרון של הניסן זה שאני יכול לקנות מודל 2018 ברמת הגימור הגבוהה (1.6L Tekna) ב…
הודעה אחרונה מאת robertf, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 663 צפיות
שלום לכולם, אחרי שחרשתי על הפורום, עבור כל רכב יש חסרונות ויתרונות, וסטיגמות משלו אשמח אם תמליצו על רכב בתקציב של כ50-60 אלף שקל הדגשים הם שיהיה כמה שיותר חסכוני בדלק, אוטומטי, ואמין. לפי כל הפוסטים ניתן להסיק ש DSG גיר לא אמין אבל חסכוני לכן כל קבוצת VAG לכאורה לא רלוונטי צרפתיות אומרים לא להתקרב אלא אם כן ידני בגלל אמינות ועודף תקלות נשאר יפניות שהן יקרות מעל כל השאר אבל לא אמינות אמריקאיות בכלל לא חסכוניות נשאר לי רק גמלים וסוסים ...
הודעה אחרונה מאת Tom777, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 865 צפיות
היי לכולם מצאתי סיריון שנת 2007 במחיר די טוב ועשתה 185 אלף ק"מ הוא אמר לי שאין איתה בעיות מכניות והוא מתחייב לבדיקה אך ששאלתי אותו על צריכת דלק הוא אמר לי שהוא היה נוסע מתל אביב לקיסריה כל יום והיה מתדלק אחת ל3 ימים (7 כיוונים לפי הטענות שלו) האם זה הגיוני שסיריון 2007 צורכת ככה דלק? הוא שלח לי ספר טיפולים במוסך מורשה ובדיקה אחרונה שלפני שנתיים אם מישהו יוכל להגיד לי איך מעלים לפה תמונות ואני יעלה לפה ותתנו חוות דעת
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
חדש עד 140000
מאת סימונה- 4 תגובות
- 674 צפיות
מחפשים רכב שני בבית שאמור לשמש גם ילדים בוגרים.חשוב שתהיה ישיבה סבירה למבוגרים במושב האחורי. רכב עם מערכות בטיחות אקטיביות, אמין ועם סחירות טובה ,רצוי לא נמוך ולא גדול מדי .לא גיר ידני.תקציב עד 140000 שח אשמח להכוונה והמלצה,הלכתי קצת לאיבוד.. הסתכלתי עד היום על : סיאט אטקה סטייל פלוס גולף פולסווגן -1 טורבו { קצת קטן ונמוך אבל בהחלט אופציה) טויוטה קורולה אקסייט + אשמח לחוות דעת ולהמלצות נוספות- האם רנו קאדגר 2019 זה רכב שיכול להתאים מבחינת אמינות וסחירות ? עד היום לא היו לנו מכוניות אירופאיות...אופציה נוספת עוד שאלה- האם יש דגמים חדשים של רכבים SUV קטנים יותר בדרך ושווה לחכות עם הקניה? האם לסוזוקי וויטרה אמורים להוסיף מערכות אקטיבות השנה ? …
הודעה אחרונה מאת סימונה, -
רכב חדש עד 65K 1 2
מאת RHE- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
רוצה להתחדש ברכב חדש לא יודע בדיוק איזה... הדגשים הם: בטיחות אוטו משפחתי חסכון בדלק מעדיף יפניות עם אחזקה יחסית זולה תודה מראש
הודעה אחרונה מאת ramik33, -
- 0 תגובות
- 693 צפיות
היי מחפש רכב ידני רצוי מנוע 1.4 שהוא לא חלש מדי ולא חזק מדי בשביל לחסוך בדלק . מחפש רכב שהוא לא יקר לאחזקה כי אני חייל משוחרר רצוי סופר מיני . תקציב 25K . מבקש את עזרתכם
הודעה אחרונה מאת Nooki, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 499 צפיות
שלום לכולם מעוניין לרכוש סיאט איביזה 2018 1.0 115HP . איך הרכב מבחינת אמינות?במיוחד בנושא של DSG7 ? האם מנוע ליטר יסחוב בכלל? תודה לעוזרים!!
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום חברים, אני מתלבט לגבי רכישת הרכב. אשמח אם תוכלו לעזור לי בשאלות הבאות: 1. האם המנוע נחשב אמין? 2. אמינות הרכב באופן כללי? 3. עד כמה הביקוש ל5 מקומות נמוך מ 7 מקומות? 4. מהי צריכת הדלק של הרכב? 5. חוות דעת באופן כללי.
הודעה אחרונה מאת eyalkar, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היי, ב2016 עשיתי ליסינג פרטי על סקודה פאביה 1.2 TSI אמבישן. עשיתי עליה 46 אלף קילומטר בכמעט 3 שנים, כל הטיפולים שעשיתי היו במוסך מורשה. סך הכל אני מאוד מרוצה מהרכב עד כה עם 0 תקלות ותאונות. ביוני הקרוב ה-3 שנים יגמרו ואז אני צריך להחליט אם לשלם את השארית או לעשות טריידאין ולקחת רכב חדש. אני לא ממש יודע כמה יעלו הטיפולים העתידיים שלה (60,75,90) ותקלות שיקרו עם בלאי וכ'ו. אם אני אחליף רכב, זה אומר שאני אהיה במעגל תשלומים בלתי נגמר על רכבים שהם כל הזמן "חדשים", בגלל שהרכב הוא DSG, אני לא יודע כמה הטיפולים יעלו לתקלות וטיפולים. אשמח לעצות בנושא.
הודעה אחרונה מאת YogiBear2k, -
-
- 9 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום וברכה. יש לי הצעה לרכישת סקודה סופרב 2012 170 ק"מ במחיר טוב. רציתי לדעת מה צריך במיוחד לבדוק ברכב הזה, אם יש מחלות נפוצות, ובכלל. תודה.
הודעה אחרונה מאת colauti 9, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 9 תגובות
- 776 צפיות
שלום לכולם אני חדש פה ניסיתי לחפש בפורום ולא מצאתי אשמח לקבל סיוע ממכם על רכב סופרמיני מומולץ הרכב בעסקת ליסינג תפעולי כולל דלק ע"י העבודה כיום יש לי ניסאן מיקרה. הנסיעה בה סבירה והביצועים טובים אבל הנוחות קצת פחות חשוב לי בטיחות נוחות וביצועים. וגם אבזור... ההתלבטות שלי עכשיו היא בין טויוטה יאריס, סקודה פאביה, קיה ריו (מנוע 1.0 ליטר), יונדאי I20, תודה לכל העונים והמסייעים
הודעה אחרונה מאת men10, -
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
היי ברצוני לבצע עסקת ליסינג תפעולי פרטי באחת החברות הגדולות, התנאים בשלמה סיקסט אוויס ואופרייט על הנייר מאוד מאוד דומים. הכיוון נוטה לאופרייט כי יש להם את הרכב הספציפי שבו אני מעוניין. סכום מקדמה יש סכום הקמת עסקה יש סכום לאגרת רישוי יש עוש חיובי מאוד, ללא הלוואות. אשראי אין, לא עובר בדיקת bdi בגלל הוצאה לפעול לפני 3 שנים, הכל סגור אין עיקולים. עבודה קבועה משכורת מעל לממוצע...אין הוצאות, דירה בבעלותי. השאלה כזאת... האם בעסקאות מסוג זה מבוצע איזשהו תהליך בדיקת אשראי דומה לכזה שמבוצע בעת לקיחת מימון? האם לאנשים כמוני העסקאות הללו מאושרות? חבל לי לקחת כמה ימי חופש סתם בשביל להתרוצץ בין המגרשים ולהתבאס ולכן ברצוני להתייעץ אתכם? תו…
הודעה אחרונה מאת במבליק,
-
מי מחובר 43 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 484 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- AviorXD
- ANUTKK
- Igalz
- ezuf
- Ron Poh
- Shakëd Nathan
- Aviady001
- DubelBoom
- TurboMan
- sperial
- Coresh
- Son goku