ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,561 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום. אני חייל בן 20 שבוע בבית שבוע בבסיס. מחפש רכב ידני בלבד עם ערך מוסף - רצוי מאוד עם טורבו בתקציב שלי 20k הסתכלתי בנתיים על פיאט בראבו, רנו קליאו בי מנוע 2000, וbmw i318 (וכל שאר הדגמים שבסגנון). בנתיים בדגמים האלה אני לא מוצא רכבים שמורים ביד 2 ולכן אני פונה אליכם לעצות לעוד דגמים בסגנון. בונוס גדול שיהיה האצ׳בק + קופה. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת יהונתן שלמה, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
את הסוזוקי אני מכיר... אפשר לקבל קצת תובנות על השברולט טראקס? האם זה רכב אמין וטוב? האם יש חסרונות בולטים ? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
פורסטר 2016
מאת David@M- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 848 צפיות
שלום, בחיפושי אחר רכב, נתקלתי בפורסטר 2016 עם 160,000 ק"מ! הרכב נראה שמור, לטענת בעל הרכב מטופל בזמן ובמורשה סובארו עם חלפים מקוריים בלבד. חיצונית יש פה ושם שיפשופים ומכות קלות, לא מפריע לי, מה שכן שתי דלתות שמאל הוחלפו בעקבות תאונות, אחת לפני חודש ואחת לפני שנה+, לטענת בעל הרכב לא תוקן אלא הוחלף לדלת מקורית ע"י כיסוי ביטוחי. שאלותיי: כמה צריך לפחד מהקילומטר, ולמה? האם יש מחלות ידועות לפורסטר שצריך לתת את הדעת עליהם? מה המשמעות של החלפת הדלתות חוץ מירידה בערך ובמחיר? אשמח לשמוע גם נקודות נוספות.. כמובן שהכיוון הוא לקחת לבדיקה אם אחליט לקנות.
הודעה אחרונה מאת David@M, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מחפש רכב בשבילי, שישמש אותי לנסיעה לעבודה, יום יום, וחברים. אני גר בעיר, אז אין צורך במשהו מטורף. חשוב לי שיהיה חסכוני בדלק אני מתכונן ללמוד בקרוב ולכן חיסכון זה ערך עליון. בנוסף חשוב לי שיהיה אמין ולא יראה מוסך. אני מעוניין להחזיק ברכב הזה 5 שנים קדימה, אז במידה וצריך, שהחלפים יהיו זולים. - חסכוני בדלק - עדיפות גבוהה רכב יפני\קוראיני. - חלונות נפתחים למטה מאחורה. - אבזור גבוה. - שנתון 2013+ סך הכל תקציב 30K עם גמישות של 3K תודה.
הודעה אחרונה מאת pooh-bear, -
-
מאזדה 3 מודל 2008 1 2
מאת pingvin- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
הדרישה הכי חשובה לרכב שיהיה אמין, בתקציב עד 20K, נקנה לאדם מבוגר. מצאתי כמה מאזדות שנתון 08 עם ק"מ נמוך, השאלה אם הרכב מומלץ? אם יש המלצות טובות יותר מבחינת אמינות אשמח לישמוע... תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת AloniM3, -
- 3 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, אני מחפש כרכב שני לבית כבר הרבה זמן דגם סופר מיני. בגלל זה שלא ככ לחוץ,ויש לנו במה לנסוע , חשבתי וביררתי וראיתי שהשוק מתחיל להיות מוצף ברכבים היברידיים מכל החברות ועתיד להיות כזה. אז האם בכלל שווה לקנות רכב שהוא לא היברידי גם אם אחזיק אותו מספר שנים רב? בטח הערך שלו יירד בצורה יותר קיצונית ממה שקורה בשנים האחרונות. האם צודק אני ?
הודעה אחרונה מאת none77, -
- 3 תגובות
- 759 צפיות
שלום לחבריי הפורום, אנחנו זוג סטודנטים שמעוניינים לרכוש רכב עד 25 אלף, קראנו, שאלנו, השוונו ואיכשהו הגענו למסקנה שהדגמים של יונדאי I20 וקיה פיקנטו הם המומלצים. לאחר השוואות בין סוגי רכבים שהיו מיועדים למכירה תוך מתן דגש על תת-דגם, ק"מ וכמובן שנה נתקלנו ב2 הצעות שנראות לנו כדאיות: א' - קיה פיקנטו יד 2 מפרטי ,אוטומטית ,2012 עם 98,000 ק"מ, מסוכנות עם התחייבות בבדיקה, ללא תאונות עם ספר טיפולים עבור 26000ש"ח ב' - יונדאי I20 יד 3 (יד 00 מליסינג 0 ק"מ ועבר בירושה) אוטומטית 2012 עם 42,000 ק"מ אבללללל...לאחר החלפת מנוע לאחר שהוא התחמם עקב מים, משתמע כי לא היו תקלות היקפיות שגרמו לבעיה אלא חוסר תשומת לב למים ברדיאטור שגמרו אותו. רק ב 20000ש"ח עכשיו, מצד אחד קיה י…
הודעה אחרונה מאת AlphaBear, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 557 צפיות
שלום לחברי הפורום, אשמח לדעת מה השיפורים במתיחת הפנים של הקליאו בדגם שנמכר מ2017 בארץ. לפי מה שראיתי בעיקר שינויים קוסמטיים ( הגה, גלגלים, איכות הרכבה לפי מה שכתוב). האם יש שיפור בנוחות, צריכת דלק, אמינות, ועוד דברים חשובים ? אם יש פה כאלו שעברו מהדגם שנמכר משנת 2013 לדגם לאחר מתיחת הפנים - האם אתם מרגישים הבדלים ? אשמח לחוות דעת, תודה מראש
הודעה אחרונה מאת ramik33, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 16 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום, הרכב יש שניה מ0 ק''מ בעל הרכב דורש 35, יש טיפולים מסודרים במוסך מורשה, מתחייב למנוע גיר שילדה, יש צורך בטיפול זאת אומרת שהוא צריך לעשות ועדיין לא בוצע בטח נתקזז על זה. גם טסט יש עוד שנה בערך, הצמיגים כנראה לא חדשים, עכשיו הוא ממכבים רעות ואנחנו ממש יודעים את הבדיקה על הבוקר מחר והוא רצה שנעשה את זה במודיעין בגלל שזה קרוב. אשמח לדעת מה עוד לשים לב? איך להתמקח על הכסף? Sent from my SM-G950F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת KipodYam, -
-
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
חבר ביקש לעצתי וכדי להיות אובייקטיבי אני נמנעתי מלייעץ ומעדיף לשאול פה. רכב לזוג + ילד (תינוקת בדרך) עד 30k ש''ח עיקרי הדרישות: אמינות, עדיפות להצ'בק, כסאות אחוריים מתקפלים, לא רכבי מיני, אוטומט, תא מטען גדול+-. פחות התחום שבו התמקדתי אי פעם לכן פחות יודע מה להמליץ. Sent from my MI 8 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת system_x, -
- 13 תגובות
- 7.9 אלף צפיות
היי, אני חושב לקנות אופל מריבה שנת 2014 מאחת חברות הטרייד אין הגדולות, אהבתי את הרכב ואת המחיר. העניין הוא שכשלקחתי אותו לבדיקה התגלו תקלות במחשב. שאלתי את איש המכירות והוא אמר שזה קורה כי הם מנתקים את המצבר והמחשב טועה וסתם מראה תקלות, והם יאפסו לי את המחשב. מה דעתכם? נשמע לי קצת מוזר.. לגבי נזילת מים אפשרית - אמרו שיבדקו. את הצמיגים יחליפו. צירפתי את דוח התקלות ותוצאות הבדיקה: תודה!!
-
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אהלן בעקבות התרחבות המשפחה מחפש רכב שיוכל להכיל בנוחות יחסית את משפחתי היקרה: אמא אבא שני כסאות תינוק (או כיסא ובוסטר) מאחורה וכלב נחמד ששוקל 30 קילו שבא איתנו כמעט לכל מקום. עד לא מזמן (עם כיסא תינוק אחד) היינו בבית עם ספארק (אני) ואוריס (אשתי) וזה יחסית היה סבבה. כשהיינו צריכים לנסוע עם העגלה אז הסתדרנו עם האוריס. בלי העגלה הסתדרנו עם שני הרכבים. עכשיו חוזרים לעגלה... אשתי החליפה את האוריס ב CHR.... רכב נחמד אבל לדעתי תא המטען קטן יותר אפילו משל האוריס. הספארק כבר לא מתאימה. אז אחרי כל ההקדמה הזאת... חשוב: בטיחות כמובן מרווח מאחורה ל2 כסאות ומבוגר, או 2 כסאות וכלב (למרות שהכלב בדרך כלל מקדימה). ושיהיה נוח להכניס את הילדים. תא מ…
הודעה אחרונה מאת bigmik, -
Audi A6 2004 מנוע 2.4 יד שישית 290,000 קמ מערכת גפ״מ טסט עד חודש 7 אומר שהרכב אצלו כבר שנתיים ללא שום בעיות מתחזק אותו כמו שצריך. מחיר - סביבות 14k שברולט מאליבו 2008 יד שלישית מנוע 3.5 מערכת גפ״מ 370,000 עם הרבה תוספות של מערכת מולטימדיה החליף ראש מנוע כי הלך לו וברקסים הטסט עד מרץ20 מחיר - סביבות 14k רנו פלאונס 2011 יד ראשונה 144,000 מערכת גפ״מ סביבות 20-25k טסט עד ינואר20 הצרכים שלי הם נסיעה ממוצעת של 80km שלוש פעמים בשבוע (הלוך חזור 40+40) ומדי פעם אולי נסיעות יותר ארוכות או גם בתוך העיר פה ושם
הודעה אחרונה מאת AloniM3, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 917 צפיות
בתקופה הקרובה מאוד אני רוצה לקנות רכב אני בן 27 גר בנס הרים למכירים... מטרת הרכב היא הנעה אחורית לדריפטים ובנוסף הרכב ישמש אותי ביום יום בית עבודה. התקציב עומד על 100K והאלטרנטיבה שחשבתי עליה זה מיאטה 2008 NC1, הבעיה שהרכב הזה נמכר בכ 15K מעל המחירון במקרה הטוב ואני תוהה לעצמי אם קיימת אופציה זהה למאזדה ולא יודע אם אפסיד עליה מלא כסף בעוד 3 שנים או שהיא תשמור על המחיר, ומה לגבי מקיף במקרה של גניבה/טוטלוס אני מפסיד הרבה כסף... חשבתי על BMW סדרה 1 ידנית אבל מהר מאוד אמרו לי שהביטוח שלה יקר ולכן ירדתי ממנה. אופציה נוספת זה BRZ 2012 שהיא טיפה מעל התקציב שלי וכאן אני לא יודע אם מבחינת סחירות אני אפסיד על הרכב הזה פחות מהמיאטה בעוד 3 שנים כשאמכור אותו, וגם א…
הודעה אחרונה מאת GTI33, -
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
בבקשה עזרתכם המלומדת חברים יקרים אני רגע לפני רכישת הונדה ג'אז דגם קומפורט, מעדיף יד 1 מפרטי, עם קילומטרז' נמוך והיסטוריית טיפולים מסודרת... מצאתי 2 אפשרויות : אפשרות א') רכב שעשה 36K מאדם פרטי (משדר אמינות) והמחיר הוא 66/67 על פניו לרכב יש כמה "פגמי חניה" שעשתה אמו המבוגרת (פגשתי אותה) : כמה קילופי צבע, שריטות ושפשופים, שקע קטנטן ופגוש קדמי עם רווח קטן בחיבור... לא נראה כמו תאונה אלא כמו משהו לא רציני, על פניו נראה שפחחות וצבע יספיקו... יש לו היסטוריית טיפולים מלאה, ואפילו בדיקה שעשה השבוע במכון בדיקה "המבדק" (כי היה לו ואוצ'ר חינם) ושם מצויין : שלדה ומרכב : ליקויים בעלי משמעות נמוכה - פגיעות בתחתית, פגיעות פח ופגמים בצבע, פגושים פגומים…
הודעה אחרונה מאת mosh78, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אהלן, אני מחפש לקנות רכב משומש, שכבר מותקנת בו מערכת גז. אני מתלבט בקשר לרכישה של רנו פלואנס בנזין, שנת 2010 גרסת ה 1600. הרכב עבר 240,000 ק"מ, בעל הרכב אומר שהרכב בריא ותקין לגמרי, מטופל כמו שצריך ורק במוסכים מורשים, וגם עבר טיפול לאחרונה. ברכב מותקנת מערכת גז, שזה מה שאני מחפש. המחיר שהוא מבקש הוא 14,000 ש"ח, מאמין שאפשר יהיה לסגור איתו ב 10,000. מה אומרים ? שווה או שכל שני וחמישי אני יהיה איתה במוסך ? חשוב לציין רק שהרכב יסע בערך 75 ק"מ ביום (הלוך וחזור מירושלים למודיעין).
הודעה אחרונה מאת EliC25, -
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 905 צפיות
שלום, היום אנחנו זוג שלא משתמש הרבה ברכב. אנחנו מגיעים לעבודה בתחבורה ציבורית ומשתמשים ברכב לסידורים שונים. יש לנו סובארו אימפרזה 2003 - ישן אבל סוס עבודה. בקרוב המשפחה תתרחב ויש לנו הזדמנות לקנות מקרוב משפחה sx4 crossover 2014. אני מניח שעם ילדים נצא פחות אבל יהיו יותר סידורים ככה שאני מעריך שהשימוש ברכב ישאר פחות או יותר זהה להיום. ברור שרכב חדש יותר יהיה יותר נוח אבל מה לגבי בטיחות? האם נכון להגיד שהוא יהיה יותר בטיחותי? האם זה סביר להישאר עם רכב בן 16 וילדים או שכדאי לשדרג? תודה
הודעה אחרונה מאת rolling_stony, -
- 2 תגובות
- 559 צפיות
שלום מחפשת רכב משפחתי מרווח (מאחור אמורים להיכנס 2 כסאות בטיחות ובוסטר) עם בגאז שיכול להכיל עגלת תאומים, שיהיה אמין ולא יראה הרבה מוסך, בטיחותי ועדיף עם צריכת דלק סבירה. נסועה שנתית 15 א' ק"מ. תקציב 45,000. מתכננת להחזיק האוטו לטווח ארוך. קיה סיד? יונדאי i30cw? פורד פוקוס סטיישן? הצעות נוספות? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת khalil, -
- 3 תגובות
- 610 צפיות
שלום ותודה מראש לעוזרים, ברשותי סיאט איביזה FR 2017 1.0 ששירתה אותי ואת אשתי נאמנה כמעט שנתיים, מאוד נהנה ממנה אך לא נראה לי שהיא תהיה פרקטית עם תינוק. אין לי בעיה לרדת בשנתון קצת בשביל רכב משפחתי שיתאים לזוג +1 בתקציב של עד 80 אלף.(לא ממש גמיש). הייתי שמח אם הרכב גם יהיה זריז אבל מוכן להתפשר תמורת אמינות ובטיחות. חשבתי אולי על המאזדה 3 ספיריט שנתון 15, מישהו יכול לתת ביקורת על הצריכת דלק? אולי ראפיד 15-16, עם המנוע 1400 טורבו, זה השנים עם הבעיות גיר? מה אומרים על ויטרה? אמרו לי שקצת חלשה אבל מוצלחת. בקיצור מבולבל ואשמח להכוונה. תודה
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 488 צפיות
יש לי שני אופציות בטווח מחיר של 35 אלף, סוויפט 2011 או מגאן דור 3 2013 האצ'בק. שניהם קילומטר נמוך. חוות דעת\המלצות?
הודעה אחרונה מאת amirmoshe, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לאור התרחבות המשפחה התחלתי לחפש רכב שיכנסו בו 3 כסאות בטיחות במושב האחורי. נותרתי עם 3 רכבים, הסיטרואן בהחלט מושכת , המחיר אטרקטיבי, אבל כולם מזהירים שלא להתקרב, בצדק או שלא, וזה די מטריד. אני יכול לומר שבאזור ירושלים לא נתקלתי כמעט בסיטרואן , יש הרבה מאוד טויטה. הבנתי שגם מוסכים לא אוהבים לטפל בה ולהיות תלוי במוסך המרכזי של סיטרואן זה בעיקר יקר... הנטיה היא לטויוטה שנחשבת אמינה, יותר מרווחת מהקיה ויש לה 3 איזופיקס מאחור. המחיר שלה די דומה לקיה. אשמח לשמוע דעות נוספות, האם יש בעיות כלשהן במכוניות וכו'. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת save, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 23 תגובות
- 12.1 אלף צפיות
שבת שלום לכולם. אני ואישתי מעוניינים ברכישת אאודי Q5 משנת 2015-2016, רוצים לדעת פרטים על אמינות ואחזקת רכב,וכן מצב השוק של הרכב הזה. בתקציב הזה אני יכול לקנות גם CX5 החדשה אך אנחנו יותר מתעניינים ביוקרה ובשופוני,עד כמה כדאי ללכת על זה?
הודעה אחרונה מאת asafasraf, -
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
יצא לי בבדיקה שעשיתי בדינמומטר בסעיף שלדה את השורה הזאת .. הייתם קונים את הטויוטה : תקוני מרכב משמעות נמוכה =תקוני מרכב וצבע מעיכות שריטות בצבע + פגמים , נזק לפגושים , סימני תיקון בפנלים + חומר לרשם המשכונות לגבי הספייס סטאר היא משועבדת לבנק הפועלים , כתוב ברישיון , מישהו יכול להגיד איך אני בודק שהכל בסדר , הבנתי לרשם המשכונות אבל הבעלים הם חברת שלמה סיקסט אז מי עושה את זה
הודעה אחרונה מאת Dan12377, -
- 16 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום, מעוניין לקנות רכב לזוג +ילד (כנראה שהרכב יהיה אצל האישה) אחרי המון בדיקות נשארתי עם 3 מועמדים הונדה סיוויק האצ'בק 2011-2012 מיצובישי לנסר 2013-2014 פורד פוקוס אותם שנתונים רק לא יודע איזה גרסה עדיפה. הבנתי שהיו בעיות עם הגיר של הפורד מישהו יודע אם נפתרו.? לגבי המיצובישי נראה לי מאוד משעממת ולא חדשנית אבל תעשה את העבודה במחיר זול יחסית! והאם הונדה האצ'בק נוחה כמו הסדאן? קראתי איפשהו שהיא פחות נוחה. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת lze22, -
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שבוע טוב, הציעו לי עכשיו סקודה פביה אמבישן 2015 יד 1מליסינג. עם 120k ב40k. הדרישות שלי לרכב הם: זריז קטן כמו מאזדה 2 חסכוני, ועדיפות גם לטורבו. אשמח לדעה שלכם ולשמוע עוד הצעות Sent from my SM-G950F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת eldadtzabari, -
- 3 תגובות
- 743 צפיות
אני נכנס לעסק של משלוחים של כרטיסי אשראי וחבילות מחול. ההתלבטות הייתה בין לקנות רכב מסחרי בסגנון של ברלינגו לבין סטיישן. החלטתי לקנות סטיישן, אני לקראת קנייה של פוקוס 2014, ועליה אני מתכנן לשים מערכת גז. דעתכם? יש בעיה בהתקנה של מערכת גז לפוקוס?
הודעה אחרונה מאת motior, -
- 0 תגובות
- 613 צפיות
האם יש משהו מחברי הפורום שהינו הבעלים של הרכב הנ"ל ? אשמח לקבל חוות דעת בנוגע ל: צריכת הדלק ממוצעת בעיות או תקלות למינהן שנתקלתם בהם. אמינות עד כה..... הדגמים שווקו בשנים 2015-2017 בלבד לא הצלחתי לאתר מיידע רב בנושא תפקוד תגבור הסופר צ'ארג'ר החשמלי. תודה
הודעה אחרונה מאת yossil07, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
היי אנשים , אז ככה יש לי התלבטות בין הרכבים יונדאי I20 \ וקיה ריו שנים 2010-2011 חשוב לי שהרכב יהיה חסכוני מבחינת דלק ותחזוקה , אמין , ולא עגלה של סופר (אמנם לא מחפש רכב מירוצים אבל כן חשוב לי שינוע טוב על הכביש) אשמח אם תעזרו לי לבחור מה משני הרכבים האלה מתאים יותר לדרישות שכתבתי ערב טוב שיהיה
הודעה אחרונה מאת CarFreak, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
שלום לכל חכמי הפורום , אודה לעצתכם בקניית רכב לנסיעות ארוכות לירושלים מהמרכז בערך 110 ק"מ ביום. הדרישה הכי חשובה היא שיהיה חסכוני. הדרישה השניה בחשיבותה שיהיה לרכב קל יחסית ולא יתאמץ מידי בעליות . מובן לכולנו שכל רכב יעלה לי-ם אבל איני רוצה רכב חלש ולא נוח ליום יום. התקציב עד 70 אלף אך אם יש רכב ששווה התאמצות אז יש אפשרות ל 80 גג. ספייס סטאר - חסכוני ויחסית נוח למרות השדרוג של החדשות אך לשלילה לא הכי יציב וממש לא יהיה לו קל בעליות משמע הצריכת דלק תושפע, לניסיונכם - האם הצריכה תושפע מעט או הרבה? חשבתי בכיוון של האיביזה 1 ליטר אוטומטית - האם שווה את ההתאמצות ? כמה שנים אחרויות יש להן, שנתיים או שלוש ? הגיר מרתיע מאוד והשאלה הכי חשובה בנוג…
הודעה אחרונה מאת Benor, -
-
- 5 תגובות
- 865 צפיות
היי כולם , קיבלתי הצעה בשלמה סיקס 2016 עשה 67 אלף ק״מ יד ראשונה מהשכרה . ( אמרו השכרה ארוכה ולא קצרה ) בגדול נסיעות שלי יהיו בתוך ירושלים בסופש למרכז עכשיו חבר קצת מלחיץ אותי לגבי הבדיקה שלה בכל הקשור למילה ״חומר״ ??האם הבדיקה טובה כולל השורה על חומר כתוב ככה : ״ תקוני מרכב משמעות נמוכה =תקוני מרכב וצבע מעיכות שריטות בצבע + פגמים , נזק לפגושים , סימני תיקון בפנלים + חומר . עשיתי חיפוש על זה בפורום וחלק רשם שמדובר בתאונה האם זה המצב ?? תודה .
הודעה אחרונה מאת Dan12377,
-
מי מחובר 60 משתמשים רשומים, 3 אנונימיים, 264 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Liquidator
- נהג מירוצים ותיק
- עוזי ל
- stum
- Shay Shd Dave
- לירון .ה.
- RedLabel
- Pavlik
- PASHUT
- גולדן191
- falou
- Cycleman