Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 מודל 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדרישה הכי חשובה לרכב שיהיה אמין, בתקציב עד 20K, נקנה לאדם מבוגר.

מצאתי כמה מאזדות שנתון 08 עם ק"מ נמוך, השאלה אם הרכב מומלץ?

אם יש המלצות טובות יותר מבחינת אמינות אשמח לישמוע... תודה מראש.

פורסם

בולמים אחוריים מתעייפים,פנסים קדמיים דוהים ואחוריים "מזיעים",נזילה מהמחזיר שמן שבין המנוע לגיר,מזגן עובד חום וקור.

תקלות אופייניות למאזדה3(חוץ מהאחרונה שכדאי לבדוק כי יקר לתקן).

אם הכל תקין-אפשר לקנות,אם לא לקבל הצעת מחיר להחלפה ולקזז במחיר(מחזיר עולה המון כסף להחליף).

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

1.6 - מאוד אמינה, הייתה לי כזו שנתיים, טיפולים וזהו, קצת עגלה אבל עושה את העבודה.

2.0 - גם הייתה בבעלותי שנה ומשהו שהאכילה אותי מרורים - רכב נחמד שאוהב מוסכים.

מדובר על שנתון 2008 בשתיהן.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם (נערך)

יש לי כרגע אחת כזאת 2009 (צורה ישנה) 5 דלתות מנוע 1.6.

מצאתי את שלי עם ק"מ יחסית נמוך 98500. ושילמתי מחירון, כי לא היה על מה להוריד במחיר בתכלס וזה לא שלא ניסיתי, הרכב ממש שמור. והק"מ לא הולך להשתנות באופן דרסטי שכן אני עושה כ5K ק"מ בשנה :)

חסרונות :

יש רק 4 הילוכים לגיר, מה שגורם לשיוט במהירות גבוהה בסל"ד יחסית גבוה אבל זה לא נורא כ"כ.

קצת זללן בדלק אבל לא היסטרי. 1:8-9 בעיר, 1:13-14 מחוץ.

המערכת המקורית ממש עלובה. אין aux (מהמפעל) ואין USB, ובטח שאין bluetooth.

משדר FM ודיבורית כרגע מונעים ממני להתפרע ולקנות מערכת נורמלית. יש אפשרות להוסיף Aux למערכת המקורית אבל אף פעם לא השתמשתי בזה ואני לא מתכוון לפרק את המערכת בשביל זה.

בידוד רעשים לא מהמובחרים שיש. רעש מנוע נוכח בהאצות, ורעשי כביש גם כן מורגשים (אם כי יש לי צמיגים די זולים ופשוטים). רעשי רוח כמעט שאין במהירויות חוקיות.

קרקושים ממש מעצבנים מכמה כיוונים, שאני הולך לנטרל אותם אחד אחד שיהיה לי קצת זמן פנוי.

אין מחשב דרך משום סוג. OBDII הוא הפתרון היחיד.

יתרונות:

המזגן מקרר סביר +, היו לי מזגנים עדיפים אבל עושה את העבודה בסה"כ.

שליטה מההגה עובדת סבבה.

כיסאות יחסית נוחים, לפחות לי. יש גם Isofix

אחזקה זולה (יישור קו -ברקסים ומשולשים לא קרע לי את הכיס)

יש ביטול כרית אוויר לנוסע.

ביטוח וטסט יחסית זולים.

זריז יחסית בסביבה עירונית (יציאה זריזה מהמקום).

עיצוב נחמד, דש פשוט ושימושי, ולוח שעונים לבן שנותן טאצ' ספורטיבי לרכב לא ספורטיבי בעליל.

על פניו, נראה שהחסרונות עולים על היתרונות אבל בסה"כ אישית מרוצה מהקניה, הרכב משרת אותי היטב, ואני בטוח שימשיך לשרת גם בעתיד. מה גם שאני סופר פדנט בכל הנוגע לאחזקת הרכב ומי שיקנה ממני בעתיד את הרכב ירוויח.

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם (נערך)

אני מחזיק מעל 9 שנים מודל 2005

ראה שרשור אחזקה שלי

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?619591-%D7%90%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%94%D7%9E%D7%90%D7%96%D7%93%D7%94-3-2005-%D7%A9%D7%91%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%AA%D7%99&highlight=%D7%90%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%95%D7%AA+%D7%94%D7%9E%D7%90%D7%96%D7%93%D7%94+%D7%A9%D7%91%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%AA%D7%99

בגדול - רכב אמין אבל לא חף מתקלות ובלאי

מוזמן לפנות בפרטי לשאלות ספציפיות

עריכה אחרונה על ידי zvigolden
פורסם

ברשותי מאזדה 3 - 5 דלתות הצ’בק שנת 2007

עברה כבר 225,000 קמ

רכב מאוד מאוד אמין , לא היו תקלות ( פרט לזה שבמסגרת טיפול שותף הוחלף מיכל מי קירור)

טיפולים זולים, ביטוח זול

פורסם
ברשותי מאזדה 3 - 5 דלתות הצ’בק שנת2007

עברה כבר 225,000 קמ

רכב מאוד מאוד אמין , לא היו תקלות ( פרט לזה שבמסגרת טיפול שותף הוחלף מיכל מי קירור)

טיפולים זולים, ביטוח זול

בוקר טוב חבר

הק״מ לא הרתיע אותך קצת מלחפש רכב אחר?

אצלי מאזדה 3 2005 עם 198 קמ חשבתי בגלל שאני מתקרב ל200000 קמ להחליף,אבל היא נוסעת כאילו היא על 100000

imprza new age

פורסם

ברשותי מאזדה 3 מנוע 2 ליטר 5 שנים.

האוטו מפגין אמינות מוחלטת, טיפולים שוטפים בלבד.

מי שאמר שצריך תחנת דלק צמודה- שטות מוחלטת צריכה של 1-11/12 זה לגמרי סביר.

פנסים קדמיים אכן דוהים והאחוריים צוברים מים אבל עשיתי חור קטן בפנס למטה וזה פתר את הבעיה.

סה"כ הרכב הכי אמין שהיה לי עד כה.

😈Seat Leon Cupra 280😈

פורסם
בוקר טוב חבר

הק״מ לא הרתיע אותך קצת מלחפש רכב אחר?

אצלי מאזדה 3 2005 עם 198 קמ חשבתי בגלל שאני מתקרב ל200000 קמ להחליף,אבל היא נוסעת כאילו היא על 100000

ראשית כמובן תיקון טעות הקלדה - טיפול שוטף במקום

טיפול שותף

גם שלי נוסעת כמו חדשה, כל יום אני עושה כ-100 ש''ח בינעירוני .... אין קרקושים, פרט לזמזום כלשהו מחגורת בטיחות.

כבר קרוב לשנה יש לי מחשבות לרכוש רכב חדש, אך אני עדיין לא מצליח להינעל על דגם ספציפי כלשהו.

בנתיים במוסך שלי (שאפט - תל אביב) אומרים לי שהרכש במצבו הנוחכי יכול לסחוב עוד די הרבה זמן

פורסם

תוספת קטנה - צריכת דלק ממוצעת 12.55 ש''מ לליטר (מחושב על בסיס הזנת כל תדלוק לאקסל במשך שנה וחצי האחרונות)

פורסם

זה תלוי איפה ואיך אתה נוסע, תכלס מדובר בצריכה לגיטימית למכונית משפחתית 1.6 אוטומטית מאותו שנתון,

לפי שמועות דגם ה2.0 חסכוני יותר מ1.6 באותם שנים, שוב זה מה ששמעתי מלא מעט מקורות, אך לא ניסיתי.

פורסם

סתיו , כנראה אלוהים נגע לך ברכב.

תושבות מנוע מעייפות מהר

בולמים קדמיים גם

חיישן maf רגיש

שני חיישני חמצן שהחלפתי

תרמוסטט שנפרץ פעמיים

שסתום פורק לחץ דלק שנדפק והחלפתי

וזה היה בשנה אחת... מזדה 3 2 ליטר 2008

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

או אולי השטן נגע לך ברכב אלוני :)

המאזדה הזאת היא סוג של מונדאו, ואני לא מכיר מידע כלשהו על כך שהמונדאו כ"כ מחלתית. (למעט העניין עם התושבות, שחייב ​לשים מקוריות)

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
  • תוכן חדש...