Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היום אנחנו זוג שלא משתמש הרבה ברכב. אנחנו מגיעים לעבודה בתחבורה ציבורית ומשתמשים ברכב לסידורים שונים.

יש לנו סובארו אימפרזה 2003 - ישן אבל סוס עבודה.

בקרוב המשפחה תתרחב ויש לנו הזדמנות לקנות מקרוב משפחה sx4 crossover 2014.

אני מניח שעם ילדים נצא פחות אבל יהיו יותר סידורים ככה שאני מעריך שהשימוש ברכב ישאר פחות או יותר זהה להיום.

ברור שרכב חדש יותר יהיה יותר נוח אבל מה לגבי בטיחות? האם נכון להגיד שהוא יהיה יותר בטיחותי?

האם זה סביר להישאר עם רכב בן 16 וילדים או שכדאי לשדרג?

תודה

פורסם

הרכב יהיה יותר בטיחותי בוודאות . החל מעיגוני איסופיקס, כריות אויר וכו'.

אם האופציה קיימת כדאי להחליף.

אתם תתחילו לנסוע הרבה יותר עם הרכב, לא חסרים סידורים בתחילת הדרך.

לטפס לאוטובוס עם עגלה זה אפשרי אבל ממש לא נוח.

פורסם

אם זה אפשרי כלכלית - להחליף. בעיקר בגלל בטיחות, אבל גם איכות חיים זה משהו.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

אם יש יכולת כלכלית - כן הייתי מחליף.

גם לסוס עבודה יש בלאי טבעי שיצריך תשומת לב וזמן התעסקות. שלא נדבר על להיתקע כשהילדים ברכב.

בטיחות? אין מה להשוות בכלל. מאביזרי בטיחות (7 כריות מול 2,בקרת יציבות, איזופיקס, abs) ועד תכנון איזורי ספיגת אנרגיה בזמן תאונה.

תוסיף לזה רכב גבוה שיהיה מאוד נוח להעמסת הילדים וציודם.

אם הסוזוקי שמורה ומטופלת, לכו על זה.

שיהיה במזל.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

תודה לכולם.

אגב, לסובארו הישנה יש גם איזופיקס אם זה משנה את הדעה של מישהו.

שמעתי גם דעות שאומרות שדווקא המכוניות היותר ישנות יותר עמידות בתאונה (פח יותר עבה ועוד דברים בסגנון).

מה דעתכם?

פורסם

רכבים ישנים יותר "עמידים" בתאונות קלות , בתאונות קשות יש יתרון רציני לרכבים חדשים .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם (נערך)

אם אתם לא נוסעים הרבה - לא הייתי ממהר להחליף.

תלוי כמובן איפה אתם גרים, אבל אם אתם לא נוסעים הרבה - מניח שגרים בעיר לא קטנה.

כאשר נולדה לי בת - בתקופה הראשונה כמעט ולא נסענו, אצלנו הכל קיים במרחק הליכה קצרה מהבית.

לסובארו שלך כבר אין ירידת ערך. למרות שהרכב נוסע ויכול להמשיך לנסוע בלי בעיות עוד כמה שנים טובות - אתה תקבל עליו גרוש וחצי במכירה. בין אם זה עכשיו או עוד שנתיים.

לעומת זאת לסוזוקי בת 5 יש ירידת ערך.

כלכלית, ובמיוחד אם לא נוסעים הרבה (והסובארו במצב טוב) - שווה למשוך כמה שיותר עם הסובארו.

עריכה אחרונה על ידי rolling_stony
  • תוכן חדש...