ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,563 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
מה חשוב לבדוק ברכב זה לפני קנייה? הרכב עשה 110 אלף ק"מ. טיפול גדול שהיה צריך להיות? ובכללי חוות דעת על הרכב, לזוג+1 עוד מעט. מחפשים רכב גדול ובטיחותי.
הודעה אחרונה מאת trhetrhe123, -
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם, מתלבט לגבי רכישת אוקטביה 2.0 ליטר חדשה מול 1.8 יד2 (2018 סביר להניח) העניין העיקרי הוא החשש מאמינות תיבת ההילוכים, אשמח אם בעלי נסיון (בעלי מוסכים, בעלי הרכב בהווה או בעבר) יוכלו לחוות את דעתם גם על אמינות התיבה החדשה (DSG7 עם מצמדים רטובים) וזו המוחלפת תודה רבה מראש, אוהד
הודעה אחרונה מאת AloniM3, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אהלן חברים, אני מחפש לרכוש רכב שישמש לרוב לנסיעות עירוניות (טירת כרמל, חיפה, קריות), לוד, (ירושלים מקסימום) לעיתים רחוקות. האם אלטו שנת 2014, מצרף לינק: https://www.yad2.co.il/item/6ptg4j היא בחירה טובה? הרכב הנ״ל מציג נתונים טובים = יד 1 + 18,000 ק״מ. קראתי אודות היתרונות והחסרונות של רכב זה, אך מה שגורם לי להתלבט היא השאלה של הסכום. האם 30,500 זה סכום ריאלי עבור האלטו למרות הנתונים הנל או שיהיה עדיף להשקיע *קצת* יותר ואני יודע שניתן יהיה למצוא רכב טוב, איכותי, וגדול לעומת האלטו? רכבים כגון מאזדה 3 ספיריט שנתונים 09-10 ועוד.. אני נוסע יחיד ובמקרים רחוקים עוד נוסע, רווק, ולא חושב על הרחבה משפחתית באופק. וגם אם כן, אישה + ילד 1 נניח, זה ממש קריטי בכל הנוגע לאלטו? …
הודעה אחרונה מאת Benor, -
-
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
- הרכב הקודם היה מאזדה 3 שנת 2008, שהלכה טוטאל לוס עקב תאונה. - מחפשים רכב חדש, רוב הנסיעות הן עירוניות ( כ- 10 ק"מ ביום למקום העבודה ). - חשוב ברכב: אוטומט, אבזור, ביצועים, חיסכון בדלק (בהתאמה לחשיבות). - שיהיה מקום ל- 4-5 אנשים. - עשיתי את השאלון שיש באתר, יצא לי מאזדה 2 2009, סוזוקי CX4 2009, סיאט איביזה 2010, קיה פיקנטו 2012. המלצות / טיפים / הכוונות?
הודעה אחרונה מאת יוסי 10, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 20 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
היי אני מחפש לקנות רכב חדש בתקציב של עד 200,000 ש"ח, להלן רשימת הדרישות שהגעתי אליה: - אמינות - לא רוצה לראות מוסך מלבד טיפולים תקופתיים עפ"י הוראות היצרן. לא רוצה תקלות. - ציון גבוה במבחני ריסוק, כריות אוויר לכולם. - מינימום רעידות, גם לא בעצירה מלאה או פקקים. - שיכוך מהמורות - לא רוצה להרגיש זעזועים מבורות או פסי האטה, עד כמה שאפשר. - תגובת דוושה מהירה, גם אחרי בלימה ומיד תאוצה. - מושבים נוחים לישיבה לנסיעות ארוכות של 5 שעות. - קירור מושבים. - תאוצה מהירה, ליציאה מהירה מנתיב פקוק/איטי. - מזגן שמתחיל להקפיא מההתחלה. - שלא יתקמט בקלות מכל מכה הכי קטנה. - מערכת מולטימדיה מקורית, רצוי אנדרואיד, עם בלוטוט' ורמקולים איכותיים עם באס טוב. - שקע מ…
הודעה אחרונה מאת Matanel, -
-
- 8 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
ערב טוב, רציתי לעשות שדרוג לרכב הנוכחי שלי (מאזדה 3 2.0 ספיריט 2009 - צורה ישנה) המאזדה כיפית מאוד, זריזה יחסית, אמינה ונוחה סה"כ אבל לאחרונה התחלתי לחפש משהו חדש יותר ואולי גם טיפה חזק יותר לא מצאתי הרבה אפשרויות שנותנות תמורה טובה יותר לכסף (סביבות ה80K) ואז ראיתי את שני הדגמים האלה, המקסימה שנראת חיה, אבל לא ראיתי יותר מדי אנשים שמוכרים אותה. האולטימה קצת יותר זמינה וחייב להגיד שניראת לא רע בתקציב שלי ראיתי שאני יכול למצוא במצב לא רע שנתונים של 2014-2016 אבל רציתי לשמוע מכם, חוויות , אזהרות מה לחפש? האם אמינות? האם מהנות ? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת שמואל, -
14 ימי עסקים
מאת salih- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 665 צפיות
שלום היום עברו 8 ימי עסקים מרגע שסגרתי עסקה לרכב שלי החדש יונדאי i30. וגם היום קיבלתי במייל מספר רכב סוף סוף ושלדה מישהו יכול להגיד מהיום כמה ימים עד שאקבל את הרכב?תודה Sent from my iPhone using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי אני כבר תקופה ארוכה שוקל לקנות רכב חדש, אך מרוב שאני קורא פה על דגמים, אין לי מושג כבר על איזה רכב אפשר ללכת ואיזה נכון לגבי השמועות שיש לגביו. ארשום חלק מהדגמים שהתעניינתי ומה כתבו עליהם פה בפורומים השונים. אופל אסטרה - בעיות גיר, אחותה של הקרוז קרוז - בעיות גיר, בעייתית מאוד במכירה שלה, אמינות לא משהו בכלל (אני מדבר על דגמי 2011 ומעלה) פיגו'/סיטרואן/רנו - צרפתיות אל תיגע, אמינות זבל, בעיות חשמל וגירים. צ'מפיון מוטורוס - בעיות גיר DSG בכל החברות (סיאט, סקודה וכו') אל תתקרב אלא אם כן אתה לוקח סיכון על תיקון ושיפוץ גיר קיה /יונדאי - אמינות מעולה, נוחות הנסיעה לא טובה, שותות דלק, לא בטיחותיים כמו האירופאיות ה ש ת ג ע ת י יש לכם אי…
הודעה אחרונה מאת itaysamurai, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
שלום רב, אשמח לשמוע חוות דעת על הרכב שברולט ספארק LTZ אוטומטי 2016. הקתציב הוא עד 42-45 אלף ש"ח. מצד אחד הוא מרגיש לי בול הרכב בשבילי, יש לו עוצמה, אפשר ליסוע מהר ולא לשמוע את המנוע זועק, הוא חסכוני ובטיחותי. אך אנשים אמרו לי שלא בהכרח אמין ורואה הרבה מוסך. מה דעתכם עליו? תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת AsafRS, -
-
רכב משפחתי
מאת asher1994-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום. אני מחפש לקנות רכב מרווח מספיק לעגלה ומזוודות אמין חזק חסכוני בדלק ולא רגיש לקילומטראז' מרובהנוסע בעיקר בין עירוני נהג יחיד. גם לפעמים מלא עם משפחה וחפצים. צפון דרום מידי פעם. 25,000 - 30,000 ממוצע שנתי תקציב עד 60,000 אופציות שעלו - אוקטביה 2014 קורולה 2014 סיטרואן פיקאסו C3 דיזל אשמח להמלצתכם וחוות דעתכם על הרכבים האלה ועוד הצעות שיכולות להתאים לבחירה נכונה וכדאית. תודה!
הודעה אחרונה מאת save, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 767 צפיות
שלום, נתקלתי במודעה יחסית אטרקטיבית של קליאו ידנית 0.9 2014. לטענת המוכר, לא נגעו ברכב שלושה חודשים( הרכב כוסה על כיסוי ), רציתי לשאול אם יש השלכות רציניות על המצב הטכני של הרכב? השמנים מתייבשים? הצמיגים מתבלים?
הודעה אחרונה מאת discoTD5, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 916 צפיות
אהלן חברה, אז לאחר מכירת הרכב הישן (יונדאי i10) וקצת הסתכלות כאן בפורום עדיין בהתלבטות לגבי הרכב הבא, מחפש רכב סופר מיני/משפחתי מיני אמין,זריז, חדש יחסית (2015 ואילך), מאובזר (מולטימדיה ושאר הירקות) עדיפות לאוטומט אך אין בעיה גם עם גיר רגיל (תלוי בסוג הרכב) חשבתי על סיאט איביזה החל משנת 2015 (לאחר מתיחת הפנים והמנוע 1000) גם הפולו מרמת גימור קומפורטליין באוטו שנתון עלתה באוויר. אשמח לחוות דעתכם ועוד הצעות בנושא.
הודעה אחרונה מאת noknok, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 708 צפיות
מעוניין לקנות רכב יד שניה שישמש אותנו לנסיעות יומיומיות, בעיקר בינעירוניות (בערך 30 ק"מ ביום, 8500 ק"מ בשנה). הנסיעות הן בשומרון, כלומר יש יחסית הרבה עליות. אין לי צורך לטוס אותם במהירות 120 קמ"ש, מבחינתי רכב שיהיה על 80 קמ"ש, ולא יתפרק אחרי שנים בודדות. צריך שיהיה: - אמין, שיחזיק לעוד 5-7 שנים, כנראה עם עוד ילד או שניים. - תא מטען סביר שייכנס בו עגלה + קניות וכדו'. (כלומר לא מיני) - כמה שיותר חסכוני בדלק. - תקציב בכותרת. אין צורך לאבזורים, נוחות נסיעה, ביצועים וכדו'. רכב שלוקח אותנו מא' לב' נטו ולא רואה מוסך. המליצו לי על ריה ריו דור שני (2013), אך בתקציב שלי אפשר רק את הישנה (עד 2012). האם היא אמינה וטובה? כמו"כ הבנתי שיונדאי i20 תעשה את העבודה. אי…
הודעה אחרונה מאת zvigolden, -
- 3 תגובות
- 566 צפיות
היי, הגיע הזמן להחליף את האיביזה שנת 2008 הידנית שלי. תקציב 65K רצוי לא לחרוג. נסיעות בעיקר בתוך העיר בחיפה. צריך שיהיה 3 דלתות ורצוי ספורטיבי לא משנה לי אוטומט או ידני. חשבתי על סיאט לאון FR שנתונים 2014-2015, מה שמפחיד אותי זה עלויות האחזקה והביטוח. אשמח להמלצות נוספות
הודעה אחרונה מאת Cycleman, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 559 צפיות
אשמח לשמוע חוות דעת על הרכב, בעיקר מבחינת אמינות המנוע והגיר ובכלל, אשמח לכל מידע. ספציפית אני מדבר על גרסת ה7 מקומות, מנוע 1.6 90 כ"ס רובוטי. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 933 צפיות
אני חייל בקבע שמשרת במרחק 100 ק״מ מהבית שעה וחצי נסיעה בערך.. מחפש רכב נוח לנסיעות ארוכות ולהנות ממנו גם באותה הזדמנות.. והכי חשוב לא עגלה. מצאתי 2 אופציות רנו קליאו 2016 1.2 טורבו או אלפא מיטו 1400 155 כס ידני אשמח לקבל עצות מה לדעתכם עדיף כאן Sent from my iPhone using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת robertf, -
-
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 11.8 אלף צפיות
שלום רב, לאחרונה הצטרפתי לפורום באופן רשמי וזהו הפוסט הראשון שלי . לאחרונה שמתי לב לביקורות טובות כאן בפורום על פיג'ו 308 דגם ACTIVE שנת 2015 אשמח לשמוע את דעתכם (אשמח לדעת אם היה ברשותכם רכב כזה או שאתם עדיין איתו). כיום אני נוסע בסוזוקי אלטו שנת 2010 ידני וברצוני להחליף לרכב קצת יותר גדול לשני מבוגרים עד שני ילדים (חשיבה לעתיד). אני רוצה לציין שזהו רכב שני במשפחה ולא הרכב הראשון. כידוע לקהל ההישראלי יש דעה שלילית על רכבים מצרפת עקב בעיות חשמל וגיר שהיו פופולריות בעבר. יש לי מספר שאלות שאשמח לקבל עליהן תשובות מפורטות מלבד ההמלצה האישית שלכם : 1. שמתי לב שלאוטו יש משענת יד בעלת שני מצבים קדמית יותר או אחורית יותר אך רציתי לדעת האם ניתן להגביה את המשענת…
הודעה אחרונה מאת adrakin, -
מה דעתם על רכישה של הרכב הנ"ל? 93 אלף ש"ח. https://www.carbay.co.il/heb/peugeot/308station2018/ בכוונתנו להחזיק את הרכב 7 שנים. נסועה של כ-12 אלף ק"מ בשנה, בעיקר עירוני ובעליות. משפחה עם 2 ילדים+כלב גדול (ולכן צורך בסטיישן) אמינות חשובה לנו מאד, אחרי נסיון לא מזהיר עם סיטרואן בעבר...
הודעה אחרונה מאת רועי5, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי, לצערי נאצלתי למכור את הג'ולייטה 14 ידנית שלי כי הוא לא נוח לאישתי ולעבור למשהו קצת יותר משפחתי ונוח בשבילה. אני מחפש רכב אמין שישמש אותנו כמה שנים יחד עם תינוק (כסא תינוק גדול של ברייטקס) וכלב עד 100K. אשמח שיהיה לו גם קצת פלפל ולא אפור מדי. שקלתי את הרכבים הבאים: 1. מאזדה 3 האצ'בק 2.0 - למרות שלפי מה שאני מבין היא יותר קטנה מהג'ולייטה אפילו. 2. מאזדה CX5 2015. 3. מיצובישי אאוטלנדר 2015 ידנית שנמכר מאוד בזול סביב ה70, למרות שגם האוטומט לא יורד מהפרק 4. פורד פוקוס 2016 1.5 - הבנתי שמדובר בגיר שונה מהדגם הישן ומנוע לא רע בכלל ואמין. 5. סוזוקי קרוסאובר 1.4 טורבו - ידני או אוטומט. 6. סוזוקי ויטרה 1.6 ואולי אצליח לקנות בהנחה יפה את ה1.4 החדש. אש…
-
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 947 צפיות
היי, אני מחפש רכב צעיר, אמין ויחסית חזק, בעד 40,000. משנתון כמה שיותר גבוה, רוצה קצת לגדול, יש לי סי 1 שנת 2013, שהוא חלש ולא נוח, אני מחפש רכב כגון, פולו, פאביה, אלפא מיטו (?), קיה פיקנטו ספורט, מבקש המלצה ועצה לרכב כזה, חזק יחסית, נוח, אמין, צעיר, מחפש עם קילומטרז נמוך בסכום הזה עד כמה שאפשר, רכב שישמש אותי לנסיעות לעבודה וכו׳ (50 ק׳׳מ ליום בערך)לפעמים טיולים (120 ק״מ) תודה.
הודעה אחרונה מאת bigmik, -
-
פיז'ו 3008
מאת alzv89- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מעוניין ברכישה של פיג'ו 3008, יש לי כמה התלבטויות ולכן אשמח לעזרה/ייעוץ בנושא. 1. ביצעתי נסיעת מבחן על דגמי ה1.6 ו1.2 בנזין בסוכנות. שני הדגמים הרגישו טוב באופי נסיעה אשר מתאים ליומיום, אבל בנסיעה מעט מאומצת יותר (עליות וסחיטה "קלה" של דוושת הגז ) - העליונות של ה1.6 באה לידי ביטוי ובפער. השאלה שלי היא - אם יש מישהו בקהל, שיש ברשותו את דגם ה1.2 והוא מרגיש שחסר לו כוח מדי פעם (למשל בעקיפה בדרך בינעירונית או נסיעה בדרך תלולה)? 2. אני לא פוסל אפשרות של יד שניה (במידה ואמצא משהו סביר). ההבדל בהספק של 165 כ"ס מול 180 כ"ס לא כל כך מטריד אותי, אך האם יש הבדל מהותי בין תיבת ה6 הילוכים בדגמי ה17-18 ולבין תיבת 8 הילוכים בדגם החדש? 3. הדגם יחסית …
הודעה אחרונה מאת Amit Hershko, -
- 2 תגובות
- 631 צפיות
במסגרת חיפושי לרכישת רכב מיני/סופר מיני איתרתי ספייס סטאר יד שניה, עם ק"מ נמוך יחסית הרוכש של היד ה1 קנה את הרכב עם תוצאות הבדיקה הללו: ליקויים בעלי משמעות נמוכה "תאונה לפנים, הוחלפו חלקי מרכב ומגן קידמי, תיקון דופן קדמי ימין וחלקי מרכב+ הלחמה בתומך. לפי דעתי.... מדובר בפגיעה "בקצה שילדה" בשפת השמאים, האם צודק ?
הודעה אחרונה מאת yossil07, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 960 צפיות
היי, תקציב 55K גמיש (עד 60 כולל יישור קו סביר, אבל עדיף שלא). נהגת או נהג יחיד ברכב בד"כ ומקסימום 4 באופן מאוד לא תדיר וגם אז הנוחות של כולם חוץ מהנהג לא חשובה (שיהיו סרדינים). אוטומט בלבד. נסועה צפויה של 15K בשנה. הדברים הכי חשובים: 1. בטיחות. הרכב ייסע לא מעט בבין-עירוני (עדיף סופר מיני ומעלה). 2. אבזור ספציפי: מצלמת רוורס, כמה שיותר אבזור בטיחותי (רצוי מקורי ולא מוביל איי אבל אם אין ברירה). 3. אמינות (לא לקפוץ למוסכים 5 פעמים בשנה כשכל תיקון יעלה אלפי שקלים). דברים פחות חשובים, אבל הייתי שמח שיהיו: 1. מושבים נוחים ותומכים לנסיעות ארוכות. 2. מחיר טיפולים, ביטוח וחלפים לא של רכב יוקרה. 3. שנתון 15 וצפונה וק"מ 5 ספרתי, אבל זה כבר ספציפי למודע…
הודעה אחרונה מאת yonisi, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 843 צפיות
שלום, אנחנו מחפשים לקנות רכב יד ראשונה עם 35-50 ק"מ, אוטומטי, שיהיה קטן אך עם כוח ושלא ירגישו את המנוע צועק שנוסעים על 130. השימוש העיקרי שלו הוא 70-80 ק"מ ליום בנסיעה בעיקר בין עירונית. אנחנו גרים בתל אביב ולכן חשוב שיהיה די קטן אך שוב עם כח, שאוכל להנות מהנסיעה הבין עירונית ולא ארגיש שהאוטו לא סוחב. חשבנו על שברולט ספארק LTZ אבל כמה אנשים אמרו לי שהוא לא כל כך אמין. אשמח מאוד לעזרתכם פה ידידיי! תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת Benor, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מתלבט בין 2 הרכבים האלה הצרכים שלי: רכב ספורטיבי משפחתי שמתאים למשפחה של 2 ילדים קטנים וכמה שיותר מהנה לנהיגה. מאוד אוהב את הצורה של הגולף ויש לי כרגע גולף לא gti ומרוצה מאוד מצד שני. בהשוואה לסקודה הגולף מאוד קטנה והמרווח אין מה להשוות בכלל. יש את הנושא של השוק של הרכב אשמח להמלצות ואם יש עוד רכב בסגנון גם אפשר לשמוע.. התקציב באזור ה 190
הודעה אחרונה מאת אייל, -
-
ממה שהבנתי זה הורס כל מנוע של כל רכב שמתקינים בו את המערכת. השאלה היא למה אנשים ממשיכים לקנות רכבים עם גפ"מ ולהתקין מערכות כאלה?
הודעה אחרונה מאת yonisi, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היי, שמעתי איזו שמועה שמוכרים פוקוס 2015 סטיישן בסביבות ה20,000 שקל רב סרן שמועתי או אמת לאמיתה. אם יש לכם הצעות לסטיישן בטווח המחירים של הפוקוס כמובן אשמח לשמוע. (הסטיישן אמור להחליף פרטנר 1.4 בנזין ישמע קצת מצחיק אבל המטרה כמה שפחות להוסיף עד לראש בראש) אה הכי חשוב אוטומט בלבד! Sent from my SM-N960F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Shay Shd Dave, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 661 צפיות
אהלן חברים שבת שלום, מעוניין לרכוש פולקסווגן פולו 1.2 tsi 105 כ"ס הרכב מאוד שמור יד 1 עם 50000 קמ. האם יש איזשהי בעיה בגיר בשנתון הזה ? המוכר דורש בעדה 53000.
הודעה אחרונה מאת MikMan, -
-
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 845 צפיות
בעבר היה 206 שהלכה קפוט בתאונה כרגע מחפש משפחתית בשביל עצמי שתהיה אמינה ככל שאפשר ומאובזרת. חשבתי על מזדה 3 רמות גימור קומפורט או ספיריט אזור 2008 נכנס בתקציב(המחירון הוא אפילו פחות אבל אנשים עדיין חושבים שזה רכב חדש וחיים בסרט מציעים הרבה מעבר.) או סובארו אימפרזה B3 גם באזור 08 09 עם מנוע 2000 בלבד. שהוא לא פחות אמין אך יותר שתיין בדלק. לא נעול על הרכבים האלה האם יש עוד משהו שיכול להכנס בתקציב?
הודעה אחרונה מאת markb205, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 763 צפיות
בהנחה שאני קונה רכב חדש מהיבואן (הרכב נמצא כבר במחסנים של היבואן בארץ) בחודש אפריל והשנתון של הרכב הוא 2019. האם ה״עלייה לכביש״ תחשב 4/19, כלומר הרכב מגיע עם טסט לשנה, או שהטסט לרכב נספר מהרגע שהוא נמצא כבר בארץ? כלומר אם הרכב הגיע לארץ ב1/19 אז הפסדתי כבר 3 חודשי טסט? תודה.
הודעה אחרונה מאת mrraz,
-
מי מחובר 40 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 415 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- לירון .ה.
- Itaiosh
- eyalgr
- yoav911gt2
- T_A
- גולדן191
- SlowRide
- bogib
- AviorXD
- garicho
- carsgo
- BRAVO_SX