Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יונדאי סונטה\קיה אופטימה

קיה אופטימה ויונדאי סונטה הגיעו עם קירור מושבים , אבל לא יודע אם יש עכשיו במחיר הרצוי.

הסתכלתי במפרט של קיה אופטימה ולא ראיתי קירור/אוורור מושבים. אתם בטוחים? :|

פורסם (נערך)

בפורד אקספלורר יש אוורור מושבים. בתקציב בשנתונים 2016-2017

עריכה-

אני מבין שאתה רוצה חדש מהניילון, לא מכיר...

חדש עם אוורור עולה 310K

עריכה אחרונה על ידי AsafRS
פורסם

בגלל העניין של מרכז תל אביב אישית הייתי יורד מהרעיון של "אוניות" כמו מאזדה 6, יונדאי סונטה, פג'ו 3008 וכד' לא בגלל שהם רכבים לא טובים, אלא בגלל חוסר הנוחות היחסי של לנהוג ולחנות אותם בעיר צפופה.

הייתי מתמקד ברכבי האצב'ק של שלושת היצרנים הגרמנים המובילים (אודי A3, מרצדס Aקלאס, ב.מ.וו סדרה1) או אולי גולף GTI? נשמע שיכולה להתאים.

לגבי אורור מושבים - כמו שכתבו, לא חושב שקיים בתקציבים האלה, יש רכבים של 350-400 K שלא מגיעים עם האופציה הזאת. בכל מקרה לא הייתי פוסל או קונה רכב רק בגלל העניין הזה.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

• תוכן חדש...