Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

תקציב 55K גמיש (עד 60 כולל יישור קו סביר, אבל עדיף שלא).

נהגת או נהג יחיד ברכב בד"כ ומקסימום 4 באופן מאוד לא תדיר וגם אז הנוחות של כולם חוץ מהנהג לא חשובה (שיהיו סרדינים).

אוטומט בלבד.

נסועה צפויה של 15K בשנה.

הדברים הכי חשובים:

1. בטיחות. הרכב ייסע לא מעט בבין-עירוני (עדיף סופר מיני ומעלה).

2. אבזור ספציפי: מצלמת רוורס, כמה שיותר אבזור בטיחותי (רצוי מקורי ולא מוביל איי אבל אם אין ברירה).

3. אמינות (לא לקפוץ למוסכים 5 פעמים בשנה כשכל תיקון יעלה אלפי שקלים).

דברים פחות חשובים, אבל הייתי שמח שיהיו:

1. מושבים נוחים ותומכים לנסיעות ארוכות.

2. מחיר טיפולים, ביטוח וחלפים לא של רכב יוקרה.

3. שנתון 15 וצפונה וק"מ 5 ספרתי, אבל זה כבר ספציפי למודעה. מציין את זה כדי לא לקבל המלצה על מרצדס עם 500 מיליארד קילומטר שנכנסת בתקציב.

דברים לא חשובים בכלל:

1. מהירות/כוח/האצה/סאונד.

2. ספורטיביות, הנאה מנהיגה וכל מה שקשור לפורום הזה. גם אחיזה (כל עוד הרכב לא עף באוויר מכל כיכר).

3. צריכת דלק.

4. שופוני, פוזה, סטאטוס.

5. מראה חיצוני (קצת שקר, אבל בעיקרון לא משנה כל כך כל עוד זה לא שיקוץ).

מקווה שפירטתי מספיק.

אודה להמלצותיכם איזה רכבים לבדוק ולהתחיל לחפש.

אין לחץ של זמן, בכלל.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

למה שאתה מחפש קוראים הונדה ג'אז צורה חדשה דגם קומפורט (ואז תצטרך להתקין מצלמת רברס רק אם אין) או אלגנס שלמיטב זכרוני יש שם מצלמת רוורס.

לי יש דגם קומפורט ואני מאוד מרוצה ב"ה.

חסכונית, מרווחת מאוד, בטיחותית (5 כוכבי בטיחות במבחן האירופאי, ציון טוב באמריקאי iihs כולל בדיקת חוזק הגג ו small overlap ) מערכות התראה מקוריות, זיהוי תמרורים ובלימה אוטומומית עירונית. מחירי ביטוח זולים ועוד.

מוזמן לקרוא סקירה שלי כאן:

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?664748-הונדה-ג-אז-2015-שרשור-סקירה-ותחזוקה-מתעדכן

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

מצרף לך את המבחן שבוצע לגאז באתר:

https://www.carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/2366/מבחנים/מבחן-דרך--הונדה-גאז'

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

תודה לכם!

זה באמת היה הכיוון שלנו בהתחלה.

מאיזה שנתונים לחפש? מאיזה שנתונים נכנסו כל מערכות הבטיחות והאבזור? 15? 16?

ושאלה נוספת: יש טעם לפזול לסיוויק?

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

החל מ -2015 ורמת אבזור קומפורט ( לא טרנד! ).

סיוויק - תצטרכו להתפשר על שנתון/ להגדיל תקציב/ רכב עם נתונים לא טובים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שים לב שב 2015 נמכרו גם מהדגם ההיברידי שלא כולל מערכות בטיחות אקטיביות וגם קיבל ציון נמוך במבחן ה small overlap של iihs (אבל ציון טוב ו 5 כוכבי בטיחות בשאר המבחנים).

מציע גם לבדוק את מצב המצבר ולהחליפו בחדש מקורי כדי "לאפס" את הרכב.

פורסם

ספסיבה כולם. הג'אז האלו כרגע קצת מעל התקציב ממה שאני רואה (אלגנס ו-קומפורט) אבל אני אחכה קצת עד שתצוץ מציאה.

פורסם

עוד אופציה לא רעה לדעתי: פוקוס 2016

אמנם בתקציב ייכנסו בעיקר יוצאות ליסינג אבל ממה שראיתי יש לא מעט לא טחונות (למשל 70K ל 2016, לא מעט אבל גם לא כזה נורא).

יצא לי לנהוג בשל חבר מהעבודה פעמיים נסיעות ארוכות:

לדעתי רכב די נוח

אמינות טובה ומחיר נמוך בגלל הדגם עם הגיר הרובוטי

אמנם לא דרשת אבל כוח לא חסר

צריכת דלק סבירה ממה שהבנתי.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

• תוכן חדש...