ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,563 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
שלום לכל חכמי הפורום , אודה לעצתכם בקניית רכב לנסיעות ארוכות לירושלים מהמרכז בערך 110 ק"מ ביום. הדרישה הכי חשובה היא שיהיה חסכוני. הדרישה השניה בחשיבותה שיהיה לרכב קל יחסית ולא יתאמץ מידי בעליות . מובן לכולנו שכל רכב יעלה לי-ם אבל איני רוצה רכב חלש ולא נוח ליום יום. התקציב עד 70 אלף אך אם יש רכב ששווה התאמצות אז יש אפשרות ל 80 גג. ספייס סטאר - חסכוני ויחסית נוח למרות השדרוג של החדשות אך לשלילה לא הכי יציב וממש לא יהיה לו קל בעליות משמע הצריכת דלק תושפע, לניסיונכם - האם הצריכה תושפע מעט או הרבה? חשבתי בכיוון של האיביזה 1 ליטר אוטומטית - האם שווה את ההתאמצות ? כמה שנים אחרויות יש להן, שנתיים או שלוש ? הגיר מרתיע מאוד והשאלה הכי חשובה בנוג…
הודעה אחרונה מאת Benor, -
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
היי כולם , קיבלתי הצעה בשלמה סיקס 2016 עשה 67 אלף ק״מ יד ראשונה מהשכרה . ( אמרו השכרה ארוכה ולא קצרה ) בגדול נסיעות שלי יהיו בתוך ירושלים בסופש למרכז עכשיו חבר קצת מלחיץ אותי לגבי הבדיקה שלה בכל הקשור למילה ״חומר״ ??האם הבדיקה טובה כולל השורה על חומר כתוב ככה : ״ תקוני מרכב משמעות נמוכה =תקוני מרכב וצבע מעיכות שריטות בצבע + פגמים , נזק לפגושים , סימני תיקון בפנלים + חומר . עשיתי חיפוש על זה בפורום וחלק רשם שמדובר בתאונה האם זה המצב ?? תודה .
הודעה אחרונה מאת Dan12377, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 23 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום, אני מחפש רכב שני במשפחה, כרגע עם גולף 2008. אופציה 1: לרכוש רכב חדש, חשבתי על סיטרואן C3 החדשה. אופציה 2: לרכוש רכב יד שניה שנת 2016. באופציה 1, אני משלם תשלום חודשי כל חודש, מקבל רכב עם אחריות ל-5 שנים ובעוד מספר שנים( עד 5) אני יכול לשדרג לרכב אחר בלובינסקי, במקרה הזה אני די משועבד ללובינסקי. באופציה זו אני מקבל רכב חדש מפנק ומאובזר. באופציה 2: התקציב הוא כ-60K, אני משלם לאותה תקופה של 5 שנים סכום טיפה יותר גבוה כל חודש ואני מקבל רכב פחות מפנק ( למשל פג'ו 208) אין כפתורים על ההגה, אחריות רק שנה. מדובר ברכב שלא יעשה יותר מ-20000 ק"מ בשנה. אני לא מעוניין בקיה, סקודה וכו'. ראיתי שסיאט חדשה יקרה יותר. מה דעתכם? לא יודע כל כך מה לעשות. …
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 12 תגובות
- 9.9 אלף צפיות
היי, יש לי כ-30 אלף ועוד רכב (סיטרואן סי 1) שעלייה אקבל בין 10-14 אלף, התקציב הכולל הוא 40 (אחריי טרייד), אני מחפש איביזה/פולו עם בערך 50 אלף קילומטר, במחיר הנ״ל, יש מגרש מומלץ שבו כדאי לרכוש (טריידאין מומלץ)? הרכב שלי לא נמכר לכן אני מעדיף טריידאין.
הודעה אחרונה מאת Max.M, -
- 3 תגובות
- 664 צפיות
אני מתלבט כרגע בין 2 רכבים: פורד פיאסטה trend 2010 (מנוע 1400, 97 כ"ס) סובארו B3 האצבק RX 2008 (מנוע 1500, 107 כ"ס) הצורך שלי הוא נסיעה של 90 קמ ביום בדרך בינעירונית והאוטו אמור להיות אצלי בין חצי שנה לשנה ולהימכר אח"כ. כמובן שמחפש את האמינות והחסכוניות. דיברתי עם 2 מוכרים - המחיר פחות או יותר זהה (בערך 12-13 אלף), שתיהן יד 2, ק"מ זהה (125 אלף), טסט עד לאותו החודש, הסובארו לעומת הפיאסטה עברה טיפול 120 והחלפת טיימינג ומשיחות בטלפון נראה כאילו באופן כללי יש להשקיע בה פחות בטיפול אחרי הקנייה (למרות שהפיאסטה לא זכר ככ מתי החליף וטיפל) לא ראיתי עדיין את הרכבים אלא רק משיחות בטלפון כי שניהם בערך שעה נסיעה ממני בכיוון שונה.
הודעה אחרונה מאת AloniM3, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, אבא שלי מחפש לקנות רכב משפחתי נוסף, שישרת את כל המשפחה. אחת ההמלצות החמות שקיבלנו (בתקציב הזה, ובכלל) הייתה טויוטה קורולה (שנתונים 2005-2007). אשמח לדעת מה דעתכם על ההמלצה הזו, ומעבר לזה, הייתי שמח לקבל המלצות נוספות לרכבים אם אפשר. קצת פרטים: מחפש רכב יד 2 כמובן, עד תקציב של 16,000₪, אוטומט, אמין (יפני?), שנתון לא משנה (עדיפות לכמה שיותר מתקדם). אין דרישות רציניות מהאוטו, אלא מספיק שיוכל לסחוב 4 בני משפחה בנסיעות בינעירוניות (גרים בצפון, ויש גם עליות פה ושם). סך הכל מחפשים רכב טוב שיחזיק מעמד עוד תקופה מסויימת, עד שנשתדרג קצת יותר מבחינת תקציב. אם יש רכבים בסגנון, אשמח נורא להמלצות. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת Potato, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 721 צפיות
נסיעות עירוניות, חשוב שיהיה בטיחותי עם מקום לעגלה+בוסטר. על מה הייתם ממליצים? יונדאי i20 לדוגמא יכול לעשות את העבודה?
הודעה אחרונה מאת Asaf-R, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 619 צפיות
אהלן, מתכוון לרכוש רכב שני, בו בעיקר נוסעת האישה. כרגע יש לנו דייהטסו סיריון, שהיא אחלה, אבל רצינו להתקדם למשהו חדש ובטיחותי יותר. הרכב צריך להיות בטיחותי, ומרווח ל3 ילדים מאחורה. מעדיף יפני או קוריאני. תקציב עד 60K, עדיף משנת 2016. תודה מראש אלכס
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 792 צפיות
שלום לכולם ושבוע טוב יש ברשותי מאזדה 3 2005 עם 198000 אצלי שנתיים,לאחרונה הוחלף חיישן חמצן קד ולאט לאט אני מרגיש שהרכב מתעייף,יש באפשרותי למכור אותו היום במחיר טוב ולהתקדם לרכב אחר אבל באותו מחיר. האפשרוית שלי הם סובארו b4 2004 עם 82000 קמ או יונדאי גטס 2006 1.6 עם 42000 קמ. האים אני מחליף סוס בחמור? האים המאזדה תמשיך להפגין אמינות ? מה עושים?
הודעה אחרונה מאת robertf, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
הכוונה ליד שנייה כמובן אפשר גם ידני, אפשר מיני אבל לא פיצפון, שאפשר לשבת מאחורה 2 אנשים בסבבה אשמח להמלצות והכוונות, במיוחד ממי שיש לו רכב שעונה על הדרישות ומבסוט! תודה רבה
הודעה אחרונה מאת khalil, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 10 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום מה המתאים מבין האפשרויות בכותרת, לפי הפרמטרים הבאים : נסיעה בין עירונית כ 40 קמ ליום אוטומט צריכת דלק אמינות ביצועים (מענה סביר - שלא יזחל בעליות) מרווח במושב האחורי שמירת ערך הערה : הונדה גאז לא היברידי.
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום, מצאתי סוזוקי sx4 GLA שנת 2010 למכירה (מחירון 26,800) ואני שוקל לרכוש אותה לאחר שתעבור בדיקה במכון. הבעלים מוכן להתחייב שהשילדה נקיה מפגיעות. חיצונית יש עליה כמה מכות קטנות על הדלתות בחצי הימני של הרכב (לא ממש בולט), כמה שפשופים ושריטות. בנוסף, נאמר לי שהרכב עבר תאונה זניחה מקדימה במהירות נמוכה מאוד ולא קרה כלום למעט תיקון הבגוז’ בחלק שקיבל מכה. שאלותי: האם על תאונה קטנה או מכות קטנות מסוג זה, נהוג להוריד ממחיר הרכב ? איך קובעים כמה צריך להוריד מהמחיר ? הכל נופל על המוכר או מתחלקים חצי חצי ? האוטו עובר עוד חודשיים וחצי טסט, מה שאומר שאני אצטרך לשלם אוטוטו על טסט חדש. האם נהוג להוריד על זה כסף ? האם מקוב…
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שלום מתלבט אם לרכוש 2008 או 3008 שנת 2014. לכל מי שממליץ על משהו אחר, אלה שני הדגמים שבחרתי לכן דגם אחר לא רלוונטי. בהנחה שאני יכול לרכוש את שניהם בכמעט אותו מחיר מה עדיף מבחינת נוחות, בטיחות, עלויות טיפולים ותקלות? 2008 הוא מדגם active 3008 הוא מדגם premium pk חסרון בולט אך לא משמעותי הוא שב-3008 אין מערכת מולטימדיה מובנית וכנראה אתקין אותו. תודה
הודעה אחרונה מאת pooh-bear, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
בבעלותי כיום הונדה ג'אז בת 6, והתחלתי לבדוק חלופות. האם הבאלנו החדשה מומלצת לזוג+2? הבנתי שבקרוב היא תחוזק בטיחותית
הודעה אחרונה מאת Shay Shd Dave, -
-
יונדאי או Jeep
מאת גולדרס- 5 תגובות
- 893 צפיות
שבוע טוב לכולם! אני מתלבט בין רכישת יונדאי טוסון 2.0 Cardi SE 4WD שנת 2015 עם 48,000 קילומטר ובין רכב של חברת Jeep דגם צ׳ירוקי 2.2 M-Jet Longitude שנת 2015 שעשה 36,000 קילומטר. אשמח לכל עתה או תובנה בנושא. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת ST12345, -
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שלום. לאחר התייעצויות רבות, חלקן במסגרת הפורום (שחבריו עזרו לנו המון!) החלטנו שהרכב הגדול שאנחנו רוצים לקנות לא יהיה רכב ישן וזול, אלא מהשנים האחרונות (מ-2016 נניח). רכב שיוכל להיות נאמן לנו לשנים הבאות. מטרת הרכב להסיע בצורה מרווחת משפחה עם 4 ילדים צעירים, כולם על כסאות ובוסטרים למיניהם. הוא ישמש כרכב שני, ומיועד בעיקר לנסיעות המשפחתיות, כך שהנסועה המשוערת היא פחות מ-10,000 ק"מ בשנה. שני הפרמטרים שהכי חשובים לנו: אמינות - רכב אמין ללא תקלות אופייניות. מרחב - מספיק מקום להניח כסאות (אבל האוטו לא חייב להיות ספינה...). אז לסיכום, נודה להמלצות על דגם 7 מקומות, בן 3 ולא יותר, מרווח יחסית ומעל הכל - אמין. התקציב גמיש (70-100 אלף ש"ח). תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת ST12345, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מחפש רכב חסכוני ואמין. לא מעוניין בi10, alto אשמח להכוונה והמלצות. החשיבה כרגע היא ללכת או על מאזדה 2 2008 או על יונדאי I30 2008. יש למישהו ניסיון עם הרכבים הללו?
הודעה אחרונה מאת Tommy Latipov, -
-
רכב עד 35,000 שקלים 1 2
מאת elinna-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
דברים שחשובים לי: חיסכון בדלק מכונית חזקה שלא תפחד מהעליות של ירושלים נוסע לבד בדרך כלל ובדרכים משולבות (ביום חול: פעמיים בשבוע מהר אדר לנתיב המהיר בכיוון תל אביב שאר הזמן בתוך הישוב או לכיוון ירושלים. בסופי שבוע: אזור ים המלח, אזור המרכז, טיולים בטבע) מתלבט בין: מיקרה או i10 או פיקטנו עדיפות מאוד גבוהה לאוטומט. העצה שאשמח לקבל היא: 1. איזה רכב עדיף? 2. המלצה לאיפה אפשר למצוא רכב עם שנתון גבוהה (2015) קילומטר נמוך ומתאים לתקציב? האם לחפש ביד 2 / האם לחפש דרך סוכנויות רכב. 3. לא לחוץ בזמן ויכול לחכות גם אחרי פסח. והכי הכי חשוב! תודה לכל מי שמתכוון להגיב ולעזור
הודעה אחרונה מאת bigmik, -
-
- 3 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום רב לחברי הפורום, אני מעוניין להחליף את המאזדה 3 ששירתה אותי נאמנה בשלוש השנים האחרונות. תקציב: 200,000+- הרכב משמש לנסיעות לעבודה כ50 ק״מ לכיוון ולימודים פעם בשבוע - נסועה של כ 25000 ק״מ בשנה. (אם כי אני רוצה בעתיד הקרוב לעבור קרוב יותר לעבודה). דרישות מהרכב: 1) חזק, אני רוצה רכב עם מנוע חזק ומהנה לנהיגה (אמנם לא מתכוון לעשות מסלולים, אך, עליות בצפון הן חלק מהיום יום). 2) טכנולוגי, (ללא התקנות מקומיות) - בקרת שיוט אדפטיבית היא מאסט. Apple car play - חובה (אם כי זה מגביל מאוד את הדגמים, אם יש משהו מעניין ללא CarPlay אשמח לשמוע הצעות..) בקרת שטח מת, בלימה אוטונומית, זיהוי תנועה חוצה, מראה מתכהה. 3) אמין - כמה שפחות מוסכים. 4) לא זללן בדלק. 5) …
הודעה אחרונה מאת gabib231, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אהלן, אני מאוד דל בתקציב ומאוד דל בניסעות (צריך רכב לנסיעה/שתיים קצרות בתוך העיר בשבוע ועוד נסיעה של כ-100 ק"מ פעם בשבועיים או שלוש). נתקלתי בשברולט ספארק 1L משנתון 2013 שנראית מעולה חיצונית ובעל הרכב טוען כי היא במצב מצויין ללא תאונות וללא בעיות ואין לו בעיה שנבצע בדיקה בכל מוסך שאבחר. הרכב הוא יד שנייה ועם קילומטראז מאוד גבוה כ 163,000 (אחרי 2 ידיים פרטיות). המחיר שהוצע נשמע משתלם (13.5 אלף). מה דעתכם? האם שווה לקנות או שזה סיכון גדול מידי? האם כדאי למקד את הבדיקה במוסך לפני הקנייה בנקודות ספציפיות? תודה!
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 13 תגובות
- 2 אלף צפיות
שבוע טוב, הגיע הזמן למצוא מחליפה לסונטה שלי (שנת 2000), שמשרתת אותי בנאמנות 5 וחצי שנים. דרישות: 1) נוחות, רכב יציב על הכביש, מרחב פנימי גדול ולא מעייף בנהיגה ארוכה. 2) תא מטען, כמה שיותר גדול. 3) התאמת הרכב לגפ"מ. 4) אמינות. 5) זריז בהאצות. 6) מחיר החלפים. 7) קילומטראז' כמה שיותר נמוך, הולך להיות בבעלותי לפחות 6 שנים. מינימום שנת 2006 (נגמרה לי הסבלנות לטסט כפול ). תקציב: 21,000 ש"ח. המועמדים כרגע (שניהם מתאימים לגפ"מ): יונדאי סונטה שנת 2007. מבחינתי החיסרון בתא מטען קטן יחסית. סובארו B4 שנת 2007 סטיישן. יקר יותר מהסונטה, אבל לא בהפרש משמעותי. אני פתוח לעוד הצעות, רק לא צרפתיות וגרמניות! השאלה שלי - מי מהן יותר נוחה / אמינה / …
הודעה אחרונה מאת haimkm, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 671 צפיות
שלום לכולם, קרובי משפחה של בת זוגתי מתכוונים לעשות עלייה לארץ בקרוב מאוד והם מחפשים רכב בתקציב של עד 32 אלף שקל עם חריגה עד 35 אלף שח. הם זוג צעיר בני 29 עם תינוק בן שנה. חשוב שיהיה מספיק מקום בשביל עגלת תינוק, שהאוטו יהיה מרווח יחסית וכמה שיותר חדש בשנתון. עדיפות לרכב כמה שיותר חסכוני. אודה לעזרתכם, סוף שבוע נפלא
הודעה אחרונה מאת חולגי, -
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם רציתי לשמוע דעות על אלפא ג'ולייטה QV שנים 2014 -2015 ( נמכרות באזור ה 100 אלף עם קילומטראז שפוי ב Yad2 ) כרגע נוסע במאזדה 2 בת 10 ומחפש להחליף לרכב שיתן קצת ריגוש בנסיעה ויעלה חיוך שרואים אותו אחרי יום עבודה אם זה רלוונטי הנסיעה היומית שלי לעבודה היא באזור ה 24 ק"מ סה"כ כשרוב הנסיעה בפקקים אבל מחפש רכב שישמש לנסיעות וטיולים בסופ''ש מדיון בפורום מ 2014 וביקורות באיטרנט הג'ולייטה QV סה"כ נותנת תמורה טובה למישהו שמחפש רכב ספורטיבי בסיסי חשוב לי לשמוע על עלויות טיפולים ( או אם דומות לג'ולייטה הרגילה ) וצריכת דלק צפויה \ פחות חשוב לי כל העניין איכות החומרים בפנים הרכב או מערכות בטיחות שכנראה לא קיימות בשנים האלה בנוגע למכוניות אחרות ( מאזדה 3 …
הודעה אחרונה מאת pasparto, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 816 צפיות
היי שלום לכולם ברצוני לשמוע חוות דעת של המומחים לגבי סוזוקי בלנו הדגם המאובזר אוטומט עניין הנוחות,ביצועים ביחס למנוע הקטן ,אמינות השימושים הם בעיקר עירוני מבקש תשובות מניסיון ולא מקריאת ביקורות ממומנות תודה לכולם
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 667 צפיות
שלום לכולם אני מתעניין ברכישת איביזה, והגירסה המשתלמת ביותר היא האקסלנס המוצעת רק באונליין. הייתי שמח לשמוע אם יש מישהו שרכש באונליין ויכול לספר קצת על העניין והחוויה, יתרונות, חסרונות, בעיות, וכו'.. תודה לכולם
הודעה אחרונה מאת noknok, -
- 0 תגובות
- 476 צפיות
היי שלום אני מחפש חוות דעת על פיאטו פונטו איבו 2010 ידנית מנוע 1.4
הודעה אחרונה מאת Nooki, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 960 צפיות
שלום לחברי הקבוצה, אשמח לעזרתכם המקצועית (עד כמה שאפשר) אנחנו זוג הורים עם ילד בוגר, ילדה קטנה ואחד נוסף בדרף, מחפשים רכב משפחתי שישמש אותנו בהתחלה (שנה) כרכב עיקרי לעבודה ונסיעה קבוצתית. אז מה באמת חשוב לנו: 1. בטיחות מבחינתי היא מעל ומעבר 2. שהיה 5-7 מקומות עם זה 5 שהיה מושב אמצעי מרווח היות ואנחנו צריכים 2 כסאות תינוק 3. תקציב 80-90 אלף 4. נסיעה לעבודה ופגישות (רכב מכובד - אם קיים דבר כזה בארצנו הקטנטונת במחיר הזה) עד עכשיו מה שהיה נראה לי הכי נכון, זה המיצובישי אוטלנדר שנת 2015 5 מושבים או 2014 7 מושבים בעיקר בגלל רמת הבטיחות, גודל וחסכון בדלק לעומת שאר המתחרים בקטגוריה השכילו אותי, תודה וחג שמח לכולם
הודעה אחרונה מאת Krd, -
-
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
רציתי אם אפשר חוות דעת מפורטת על אמינות וצריכת דלק תודה לכל העוזרים.
הודעה אחרונה מאת yonisi, -
- 5 עוקבים
- 18 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
היי חברים אני רוצה לשתף בהתלבטות, בנובמבר נגמר לי החוזה ליסינג על הקליאו(מה שאומר שבספטמבר אצטרך כבר להחליט) - בגלל שאני אדם לא החלטתי(שעד עכשיו בחר/קנה כל רכב בצורה אימופלסיבית לחלוטין - בניגוד לחוסר החלטיות שלי) התחלתי לחקור את השטח, להחליט מה אני עושה קדימה. - נוסע לרוב לבד, מידיי פעם עוד אדם-2 איתי ברכב. - עושה בערך 25,000 בשנה(נמצא גבולי במשתלם/לא משתלם ליסינג) - מקום בעיקר לקניות בבגאז' הדרישות שלי מהרכב?: Must: - בקרת שיוט זה מבחינתי אוויר לנשימה בנהיגה (העדיפות בכללי היא אפילו לאדפטיבית). - שיהיו ביצועים טובים לפחות כמו בקליאו. - התנהגות טובה(לא חייב ספורטיבי) לא רוצה רכב שרוכן את עצמו למוות בכל פניה. - מושב נוח ותומך, עדיפות לרך. עד…
הודעה אחרונה מאת שי, -
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
עיקר הנסיעות שלי בינעירוניות ואני הולך על האוקטביה בגלל החוזק החיסכון בדלק ותא המטען המרווח אפשר המלצה על דגם או תת דגם שבו תקלת הגיר פחות שכיחה? אם יש כזה דבר התקציב הוא עד 60,000 זה אומר שנתון 2014/2015
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2,
-
מי מחובר 40 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 415 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- לירון .ה.
- Itaiosh
- eyalgr
- yoav911gt2
- T_A
- גולדן191
- SlowRide
- bogib
- AviorXD
- garicho
- carsgo
- BRAVO_SX