Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

פיאסטה 2010 vs סובארו B3 2008.


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני מתלבט כרגע בין 2 רכבים:

 

פורד פיאסטה trend 2010 (מנוע 1400, 97 כ"ס)

סובארו B3 האצבק RX 2008 (מנוע 1500, 107 כ"ס)

 

הצורך שלי הוא נסיעה של 90 קמ ביום בדרך בינעירונית והאוטו אמור להיות אצלי בין חצי שנה לשנה ולהימכר אח"כ. כמובן שמחפש את האמינות והחסכוניות.

 

דיברתי עם 2 מוכרים - המחיר פחות או יותר זהה (בערך 12-13 אלף), שתיהן יד 2, ק"מ זהה (125 אלף), טסט עד לאותו החודש, הסובארו לעומת הפיאסטה עברה טיפול 120 והחלפת טיימינג ומשיחות בטלפון נראה כאילו באופן כללי יש להשקיע בה פחות בטיפול אחרי הקנייה (למרות שהפיאסטה לא זכר ככ מתי החליף וטיפל)

 

לא ראיתי עדיין את הרכבים אלא רק משיחות בטלפון כי שניהם בערך שעה נסיעה ממני בכיוון שונה.

עריכה אחרונה על ידי yulianx
פורסם

אז אם שאלתך היא עם מי כדאי להתקדם ואפילו להיפגש, אז נשמע שעם בעל הסובארו. כדי לא להגיע סתם, הייתי מבקש שישלח לי תמונה של הטיפולים עם חותמת מוסך ברורה ותאריך ופרטי טיפול ברורים.

באופן כללי, הסובארו תתאים יותר לתוואי נסיעה בינעירוני, הואיל והיא בקטגוריה אחת מעל הפיאסטה.

8) ידני זה הכי אחי 8)
פורסם

כל מזמן המליצו לי לוותר על הסובארו הזו בגלל בעיות מנוע או מנוע רגיש,

חכה שמישהו ישפוך אור בנושא, אך תבדוק את זה טוב טוב לפני שתחליט.

פורסם

הסובארו עגלה מביכה שבולעת דלק זו הבעיה שלה.

 

למי שזה לא משנה לו זה אחלה רכב..

 

פיאסטה זה קטגוריה מתחת , רכב נחמד.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

 

×
×
  • תוכן חדש...