Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 35,000 שקלים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דברים שחשובים לי:

חיסכון בדלק

מכונית חזקה שלא תפחד מהעליות של ירושלים

נוסע לבד בדרך כלל ובדרכים משולבות (ביום חול: פעמיים בשבוע מהר אדר לנתיב המהיר בכיוון תל אביב שאר הזמן בתוך הישוב או לכיוון ירושלים. בסופי שבוע: אזור ים המלח, אזור המרכז, טיולים בטבע)

מתלבט בין:

מיקרה או i10 או פיקטנו

עדיפות מאוד גבוהה לאוטומט.

העצה שאשמח לקבל היא:

1. איזה רכב עדיף?

2. המלצה לאיפה אפשר למצוא רכב עם שנתון גבוהה (2015) קילומטר נמוך ומתאים לתקציב? האם לחפש ביד 2 / האם לחפש דרך סוכנויות רכב.

3. לא לחוץ בזמן ויכול לחכות גם אחרי פסח.

והכי הכי חשוב! תודה לכל מי שמתכוון להגיב ולעזור :)

פורסם

הרכבים שרשמת יעלו את העלייה, אבל יפחדו כל הדרך

מה אתה מחפש חוץ ממה שרשמת? האם קריטי לך רכב בגודל של בימבה? 35 זה קתציב די דינמי ותלוי בשנתון שתבחר ובסגמנט אתה יכול גם להביא משפחתית חזקה יחסית, תרשום עוד כיוונים והעדפות - רכב חזק וחסכוני זה די כללי

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

אם הכיוון לרכב מיני אוטומטי עם מנוע 1200 סמ"ק, מיצובישי ספייס סטאר תהיה הכי חסכונית.

לקיה פיקנטו \I10 היתרון במנוע 4 צילינדרים ( 3 במיצובישי וניסאן ) - פחות רעידות בעמידה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לספייס סטאר יתרון מבחינת צריכת דלק, אך בעליות היא תהיה רועשת יותר.

מוזמן לקרוא את הסיכום שלי:

https://www.carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/3152/סקירת-גולשים/מסכמים---4-שנים-עם-מיצובישי-ספייס-סטאר

למיקרה היו תלונות ברשת לגבי הגיר שלה.

השאלה לאיזה צריכת דלק אתה מצפה?

מה נסועה שנתית שלך?

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לדעתי, מאזדה 2 תרגיש הכי זריזה ותעלה את העליה בכבוד במחיר של אי חיסכון בדלק למרות שאיננה מוגדשת. יתרון נוסף למאזדה מגיע בדמות אמינות טובה.

אתה גם יכול לרכוש סופר מיני מקונצרן וואג (פאביה/איביזה/פולו), הן מצוידות במנוע TSI שלא מפחד מעליות. החסרון היחידי איתן שתצטרך להשאיר כסף בצד למקרה של החלפת מצמדים או מכטרוניקס.

לגבי הרכבים שהצעת, נהגתי בשלושתם והייתי אף בעלים של מיקרה ו-i10 ואני יכול לומר שהם לא חובבי עליות.

בהצלחה !

8) ידני זה הכי אחי 8)
פורסם

אני הייתי נשאר עם הפיקנטו, חיסכון אין שם אבל לא נראה לי שהיא עושה פחות מ11 ק"מ לליטר

ביום יום בממוצע... אני עם הרכב של חמתי (פיקנטו 1250 סמ"ק) נוסע בממוצע על 11 קמ לליטר.

אבל לא עולה עליות של ירושלים שיורידו כמובן את הממוצע.

ולדוגמא פיזו 208 (יש לי 2012) עושה ברגיל 10.4 ק"מ לליטר ומנוע 1.6 ליטר אוטו, מאוד נוחה וקצת

יותר זריזה וחזקה מהפיקנטו (קצת הרבה נראה לי) ואם יש רגל עדינה (שלי מאוד כבדה) אז אפשרי

לצפות ממנה ל11.5 קמ לליטר לדעתי.

מה שכן אמינות קצת פחות, אבל נסיעה רכה ונעימה ונהיגה חלומית ושקטה עד 120 קמ"ש וכמובן

הרבה יותר גדולה לנהג ולנוסעים. אני מדבר על 2013 אולי 14 ומנוע 1.6.

פורסם

תודה רבה לכולם!

בהתלבטות שבין מיקרה 2015 לבין יונאי i10 2015. מה עדיף ביחס לנתונים שציינתי? (פעם-פעמיים בשבוע נוסע מהנתיב המהיר להר אדר/מבשרת ציון)

פורסם

מבחינת צריכת דלק יתרון למיקרה, אך היונדאי לדעתי עם מושבים תומכים יותר, סלון נעים יותר בזכות שילוב צבעים והיא תהיה שקטה יותר.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
מבחינת צריכת דלק יתרון למיקרה, אך היונדאי לדעתי עם מושבים תומכים יותר, סלון נעים יותר בזכות שילוב צבעים והיא תהיה שקטה יותר.

בדיוק אני מתלבט בין היונדאי I10 1.2 לבין המאזדה 2 , מה מהם יותר זריזה ?

ראיתי סרטונים של אוטו שרואים שהיונדאי 1.2 יש לה כח , האם באמת היא תעלה עליות בהרים בכיף כמו המאזדה ?

ואשמח לשמוע עוד יתרונות \ חסרונות בין השתיים ?

פורסם

אם אתה יכול למתוח תקציב ל 40, תוכל להשיג ספארק 2016 LTZ (לפי המחירים ביד 2 זה אפשרי). אתה מקבל רכב בשנתון גבוה, מנוע 1.4, שקט יחסית ואיכותי. צריכת דלק לא תהיה שונה מ I10 או פיקנטו בכל מקרה, אתה פשוט מקבל יותר אוטו לכסף, לדעתי.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם
אני הייתי נשאר עם הפיקנטו, חיסכון אין שם אבל לא נראה לי שהיא עושה פחות מ11 ק"מ לליטר

ביום יום בממוצע... אני עם הרכב של חמתי (פיקנטו 1250 סמ"ק) נוסע בממוצע על 11 קמ לליטר.

אבל לא עולה עליות של ירושלים שיורידו כמובן את הממוצע.

ולדוגמא פיזו 208 (יש לי 2012) עושה ברגיל 10.4 ק"מ לליטר ומנוע 1.6 ליטר אוטו, מאוד נוחה וקצת

יותר זריזה וחזקה מהפיקנטו (קצת הרבה נראה לי) ואם יש רגל עדינה (שלי מאוד כבדה) אז אפשרי

לצפות ממנה ל11.5 קמ לליטר לדעתי.

מה שכן אמינות קצת פחות, אבל נסיעה רכה ונעימה ונהיגה חלומית ושקטה עד 120 קמ"ש וכמובן

הרבה יותר גדולה לנהג ולנוסעים. אני מדבר על 2013 אולי 14 ומנוע 1.6.

בויכוח עם חבר שמחפש רכב שני שישמש נהגת צעירה.

הוא בעד i10 כאשר באותו מחיר ניתן לרכוש רכב עדיף ובטיחותי יותר כמו 208.

נושא ירידת הערך של הפיג'ו ידוע לי. וזה ממש לא מעניין בסכומים האלה לדעתי.

השאלה היא מה התקלות שחווית עם הדגם (1600 אוטומט?).

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם (נערך)

הרכב אצלי לא הרבה זמן, אני יודע להגיד שהוחלף שסתום הVTI אצל הבעלים הקודם.

מעבר לזה הרכב שאצלי לא הוחלף בו כלום מיוחד.

היסטוריה מלאה שאצלי וכל הקבלות מיום הוולדו של הרכב אצלי, אז לא נראה שברכב

הוחלף איזה חלק אחר חוץ מהשסתום הנ"ל.

אני הלכתי על בטיחות ונוחות קודם כל, אני משווה לפיקנטו של חמתי שהוא גם רכב

לא רע בכלל עם אמינות מאוד גבוהה, אבל הפיזו פשוט כמכונית טובה יותר בכל התחומים

למעט אמינותה של היונדאי I10 או הפיקנטו שפה הן מנצחות, אבל רק באמינות מנצחות.

בכל השאר הפיזו יותר מאובזרת והרכב מרגיש כמו רכב גדול בהרבה ולא צפוף בה כלל.

הרכב עושה 10 קמ לליטר והסביבה היא עירונית ב 80 אחוז מהזמן ,הפיקנטו ומנוע 1250

סמ"ק עושה 11 ק"מ לליטר, אצלי בכל אופן. ברור לי שצריכת הדלק אצלי היא גבוהה מהרגיל,

כי אני נהג תזזיתי והדוושה אצלי לוחצת יותר מהרגיל, אני פשוט לא נוהג רגוע ולא מלטף דוושה.

הבחירה שלי היתה מכוונת לרכב פשוט יחסית ולא מתוחכם, ללא טורבו,ללא גיר רובוטי לא הזרקה

ישירה שמוסיפה פיח שצריך לנקות כל כמה שנים ולא בולמי זעזועים מיוחדים.

רכב פשוט במבנה שלו ושיהיה אמין כמה שניתן ושלא יהיה רכב מ2010 ועוד ב25 אלף שח.

בסכום שאתה מחפש אפשרי לקנות רכב מ2014 וזה יתרון גדול אם לוקחים בחשבון שרכב ישן

יותר מתקלקל יותר.

עריכה אחרונה על ידי bigmik
פורסם

מצד אחד אתה מראה שהרכב שלך לא סבל מתקלות עד היום. ומצד שני אתה טוען שהוא לא אמין?

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

פיזו 208 תהיה אמינה פחות מיונדאי I10 או קיה פיקנטו... את זה חשוב להבהיר

לפותח שירשור, הוא יכול לחשוב שדעתי משוחדת על ה208 וכאילו זה הרכב הכי

הכי בעולם.

פיזו 208 תהיה אמינה פחות מקיה פיקנטו או יונדאי I10 וכנראה תכנס למוסך מעט יותר...

לא הרבה יותר, אבל קצת יותר.רשמתי פעמיים.

פורסם

כמה זה קצת יותר?

3 תקלות בשנה לעומת שתי תקלות בפיקנטו?

2 תקלות לעומת תקלה אחת?

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

• תוכן חדש...