Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לחברי הפורום,

אני מעוניין להחליף את המאזדה 3 ששירתה אותי נאמנה בשלוש השנים האחרונות.

תקציב: 200,000+-

הרכב משמש לנסיעות לעבודה כ50 ק״מ לכיוון ולימודים פעם בשבוע - נסועה של כ 25000 ק״מ בשנה. (אם כי אני רוצה בעתיד הקרוב לעבור קרוב יותר לעבודה).

דרישות מהרכב:

1) חזק, אני רוצה רכב עם מנוע חזק ומהנה לנהיגה (אמנם לא מתכוון לעשות מסלולים, אך, עליות בצפון הן חלק מהיום יום).

2) טכנולוגי, (ללא התקנות מקומיות) - בקרת שיוט אדפטיבית היא מאסט. Apple car play - חובה (אם כי זה מגביל מאוד את הדגמים, אם יש משהו מעניין ללא CarPlay אשמח לשמוע הצעות..) בקרת שטח מת, בלימה אוטונומית, זיהוי תנועה חוצה, מראה מתכהה.

3) אמין - כמה שפחות מוסכים.

4) לא זללן בדלק.

5) ירידת ערך סבירה.

בדקתי כמה אופציות:

סקודה אוקטביה vrs - הזמנתי נסיעת מבחן, חורג מעט בתקציב (ההצעה שקיבלתי 220 אש״ח, האם אפשר להוריד?) היות ואני לא מתכוון לעשות מסלולים, אולי זה יותר מדי? מאובזרת ברמה גבוהה.

אוקטביה 2 ליטר - הזמנתי נסיעת מבחן, להבנתי מספיק כח (אם כי לא נהגתי עדיין), בתקציב + עודף. על הנייר, תאוצה טובה, מומנט טוב. מאובזרת מאוד.

במוו 330e - שנת 2016 אולי 2017. מאובזרת בצורה טובה, אם כי אין car play, הבנתי שניתן להתקין. נהגתי בה. כח זמין בשפע, לוקחת עליות ופניות בקלות. למה צריך לשים לב בקנייה כיד שנייה? מה המשמעות של סוללה בת 3/4/5?

אאודי A3 - הבנתי שהדגם עומד להתחלף ולכן ביטלתי את נסיעת המבחן (האם זה נכון?). מאובזרת די טוב, אם כי אין apple car play.

190 כ״ס אמורים להספיק בהחלט. או שאולי כדאי ללכת על ההיברידי?

אשמח לשמוע הצעות.

פורסם
שלום רב לחברי הפורום,

אני מעוניין להחליף את המאזדה 3 ששירתה אותי נאמנה בשלוש השנים האחרונות.

תקציב: 200,000+-

הרכב משמש לנסיעות לעבודה כ50 ק״מ לכיוון ולימודים פעם בשבוע - נסועה של כ 25000 ק״מ בשנה. (אם כי אני רוצה בעתיד הקרוב לעבור קרוב יותר לעבודה).

דרישות מהרכב:

1) חזק, אני רוצה רכב עם מנוע חזק ומהנה לנהיגה (אמנם לא מתכוון לעשות מסלולים, אך, עליות בצפון הן חלק מהיום יום).

2) טכנולוגי, (ללא התקנות מקומיות) - בקרת שיוט אדפטיבית היא מאסט. Apple car play - חובה (אם כי זה מגביל מאוד את הדגמים, אם יש משהו מעניין ללא CarPlay אשמח לשמוע הצעות..) בקרת שטח מת, בלימה אוטונומית, זיהוי תנועה חוצה, מראה מתכהה.

3) אמין - כמה שפחות מוסכים.

4) לא זללן בדלק.

5) ירידת ערך סבירה.

בדקתי כמה אופציות:

סקודה אוקטביה vrs - הזמנתי נסיעת מבחן, חורג מעט בתקציב (ההצעה שקיבלתי 220 אש״ח, האם אפשר להוריד?) היות ואני לא מתכוון לעשות מסלולים, אולי זה יותר מדי? מאובזרת ברמה גבוהה.

אוקטביה 2 ליטר - הזמנתי נסיעת מבחן, להבנתי מספיק כח (אם כי לא נהגתי עדיין), בתקציב + עודף. על הנייר, תאוצה טובה, מומנט טוב. מאובזרת מאוד.

במוו 330e - שנת 2016 אולי 2017. מאובזרת בצורה טובה, אם כי אין car play, הבנתי שניתן להתקין. נהגתי בה. כח זמין בשפע, לוקחת עליות ופניות בקלות. למה צריך לשים לב בקנייה כיד שנייה? מה המשמעות של סוללה בת 3/4/5?

אאודי A3 - הבנתי שהדגם עומד להתחלף ולכן ביטלתי את נסיעת המבחן (האם זה נכון?). מאובזרת די טוב, אם כי אין apple car play.

190 כ״ס אמורים להספיק בהחלט. או שאולי כדאי ללכת על ההיברידי?

אשמח לשמוע הצעות.

מה לגבי 308 GT החדשה?

כ 220 כס, גיר 8 הילוכים יפני, הרכב מאובזר מאוד ומתומחר ב 175?

Sent from my Note 9

פורסם
שכחתי לציין שאני לא רוצה צרפתי.
כי סקודה / אודי עם dsg זה שיא האמינות [emoji2]

צא מהשבלונה ותהנה מרכב מדהים ותמורה נהדרת

Sent from my Note 9

פורסם

אולי הוא שולל צרפתי בגלל שחושש מירידת ערך.

מסכים שלא הגיוני לשלול צרפתי על סעיף אמינות אבל בו זמנית לרצות אודי או וואגיות למיניהן, זה די אבסורד.

פורסם

אם אתה כבר מכיר את המאזדה מבחינת האמינות, אז לך לראות את ה6 החדשה ברמת איבזור הכי גבוה שלה - Signature.

רכב מפנק בטירוף עם כל מערכות הבטיחות מקורי, אפל קאר פליי, מצלמות 360, לך תראה.

מקס

<-- זה היעד :evil:

פורסם
אולי הוא שולל צרפתי בגלל שחושש מירידת ערך.

מסכים שלא הגיוני לשלול צרפתי על סעיף אמינות אבל בו זמנית לרצות אודי או וואגיות למיניהן, זה די אבסורד.

ירידת ערך זה בהחלט פרמטר חשוב.

אמנם וואגיות נופלות בקטגוריית האמינות לטווח הארוך, אם כי אני לא מאמין שב3 שנים יהיו תקלות רציניות.

הקלאץ׳ לא ישרוד 3 שנים ו75000 ק״מ?

בכל מקרה צרפתי לא בא בחשבון.

פורסם
אם אתה כבר מכיר את המאזדה מבחינת האמינות, אז לך לראות את ה6 החדשה ברמת איבזור הכי גבוה שלה - Signature.

רכב מפנק בטירוף עם כל מערכות הבטיחות מקורי, אפל קאר פליי, מצלמות 360, לך תראה.

מקס

ראיתי באתר שלהם את המאזדה.

כמה דברים שמפריעים לי: ראשית, זה רכב ענק. לא יודע עד כמה הוא יתאים לי כנהג יחיד.

שנית, מנוע אטמוספרי. אחרי המאזדה 3, חוששני שבא לי קצת טורבו וזמינות כח בסל״ד נמוך. ללא נקיפות מצפון על רעש מנוע ב6000 סלד.

פורסם

אם אתה מחפש משהו קטן יותר ממאזדה 6 ומטורבת אז הייתי בודק את סיאט לאון או פולקסווגן גולף. הן מתקדמות טכנולוגית, חזקות למדי ובעלות צריכת דלק סבירה. אם אתה רוכש עם אחריות יבואן אז יש לך שקט לשנתיים או שלוש.

8) ידני זה הכי אחי 8)
פורסם
אם אתה מחפש משהו קטן יותר ממאזדה 6 ומטורבת אז הייתי בודק את סיאט לאון או פולקסווגן גולף. הן מתקדמות טכנולוגית, חזקות למדי ובעלות צריכת דלק סבירה. אם אתה רוכש עם אחריות יבואן אז יש לך שקט לשנתיים או שלוש.

ברמת המחירים של הגולף, בתוספת 10 אש״ח, אפשר לקנות את המנוע 2 ליטר 190 כ״ס של האוקטביה. לא עדיף?

מה דעתכם על ההונדה סיויק 1.5 182 כ״ס? מבחינת אמינות? עשיתי עליה נסיעת מבחן. הרגיש לי קצת אנמי מעמידה, או שזה רק אני..

פורסם

תן לאנשים להתגלח על המנוע 1.5 של הונדה. יש שם איזו תופעה מוזרה שהשמן נמהל עם דלק. לא ברור למה. יש על זה שרשור נפרד.

פורסם
ברמת המחירים של הגולף, בתוספת 10 אש״ח, אפשר לקנות את המנוע 2 ליטר 190 כ״ס של האוקטביה. לא עדיף?

מה דעתכם על ההונדה סיויק 1.5 182 כ״ס? מבחינת אמינות? עשיתי עליה נסיעת מבחן. הרגיש לי קצת אנמי מעמידה, או שזה רק אני..

אני בעלים של סיויק כזאת.

אחלה רכב עם אחלה מנוע שאני מאוד אוהב את הצליל שלו.

הרכב מאובזר מאוד הרבה מערכות בטיחות מקוריות, מולטימדיה מקורית אפל ואנדרואיד קאר. ואני נורא אוהב את הנראות אבל זה עניין של טעם אישי.

• תוכן חדש...