Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Giulietta Quadrifoglio 2014 - 2015 ( 100K ~ )

A.Peretz
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

רציתי לשמוע דעות על אלפא ג'ולייטה QV שנים 2014 -2015 ( נמכרות באזור ה 100 אלף עם קילומטראז שפוי ב Yad2 )

כרגע נוסע במאזדה 2 בת 10 ומחפש להחליף לרכב שיתן קצת ריגוש בנסיעה ויעלה חיוך שרואים אותו אחרי יום עבודה

אם זה רלוונטי הנסיעה היומית שלי לעבודה היא באזור ה 24 ק"מ סה"כ כשרוב הנסיעה בפקקים אבל מחפש רכב שישמש לנסיעות וטיולים בסופ''ש

מדיון בפורום מ 2014 וביקורות באיטרנט הג'ולייטה QV סה"כ נותנת תמורה טובה למישהו שמחפש רכב ספורטיבי בסיסי

חשוב לי לשמוע על עלויות טיפולים ( או אם דומות לג'ולייטה הרגילה ) וצריכת דלק צפויה \ פחות חשוב לי כל העניין איכות החומרים בפנים הרכב או מערכות בטיחות שכנראה לא קיימות בשנים האלה

בנוגע למכוניות אחרות ( מאזדה 3 האצב'ק 2 ליטר , פורד פוקוס 2016 + , סיאט לאון וכו' ) כרגע מבקש להתמקד בג'ולייטה ולא בהצעות אחרות ואשמח לשמוע דעות ( גם שליליות ) מאנשים בעלי ניסיון או ידע

תודה רבה

פורסם (נערך)

נסיעה בפקקים תצריך לך נסיעה במצב ידני אחרת תשרוף את הקלאצ'ים ברכב(יש 2), אחרת העלות בערך סביב הדו סיפרתי. מדובר ברכב אמין יחסית עם אחלה עלות תועלת, בנוסף מחיר הביטוח שלו גבוהה מאוד לפי מה שזכור לי. עלות טיפולים במוסך לא מורשה לקטן סביב ה700 וגדול סביב ה1400. מומלץ לעשות טיימינג כל 3 שנים או 90, ז"א שהרכב שאתה קונה תבדוק שעבר אחרת המחיר סביב 3500.

דלק תלוי תגיע בעיר לבערך 1-8 מחוץ לעיר סביב 1-12 הכל תלוי כמה אתה אוהב ללחוץ.

מחלות של הג׳ולייטה זה צינור טורבו שנוטה להקרע, ידיות פנימיות בדלתות שנשברות סתם ככה, צמה אחורית שנקרעת וגורמת לרכב קצץ להשתגע. חפש אחת שמורה עם היסטוריה ותתאהב

עריכה אחרונה על ידי aleXtc
פורסם
שמעתי מספרים הזויים בנושא הדלק ברכב הזה. תבדוק כמו שצריך.

בנוסף הייתי מחפש ידנית.

עושה אצלי לאורך שנתיים ממוצע של 1:10.3 ואני לא נהג רגוע.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

תודה לכם על התגובות

לגבי הקלאצים - מדובר על גיר בעייתי ברמה של ה DSG ? נסיעה במצד ידני ברכב אוטומטי ( מחפש רק אוטומטי ) הכוונה שמעבירים ידני את ההילוכים ?

המחלות הידועות של הרכב נשמעות יחסית סבירות וכמובן שאקח לבדיקה כל רכב שאתעניין בו ( ראיתי כמה מוסכים שממליצים פה תמיד )

כנ׳׳ל הצריכת דלק במיוחד לרכב כזה נשמע יחסית סביר ובערך דומה למה שאני מקבל עם המאזדה הנוכחית :\

הביטוח לאחר בדיקה ב Wobi באמת יוצא גבוה באזור ה 9 אלף עם הנתונים שלי וזה משהו שאני באמת צריך לקחת בחשבון ...

תודה לכם על העזרה

פורסם
תודה לכם על התגובות

לגבי הקלאצים - מדובר על גיר בעייתי ברמה של ה DSG ? נסיעה במצד ידני ברכב אוטומטי ( מחפש רק אוטומטי ) הכוונה שמעבירים ידני את ההילוכים ?

המחלות הידועות של הרכב נשמעות יחסית סבירות וכמובן שאקח לבדיקה כל רכב שאתעניין בו ( ראיתי כמה מוסכים שממליצים פה תמיד )

כנ׳׳ל הצריכת דלק במיוחד לרכב כזה נשמע יחסית סביר ובערך דומה למה שאני מקבל עם המאזדה הנוכחית :\

הביטוח לאחר בדיקה ב Wobi באמת יוצא גבוה באזור ה 9 אלף עם הנתונים שלי וזה משהו שאני באמת צריך לקחת בחשבון ...

תודה לכם על העזרה

הגיר לא בעייתי בכלל ובטח אין שם את סיפורי הזוועה של DSG.

חושב שיש בלאי לאחר שנים/קילומטרים. בלאי טבעי.

שלי עם 85000 ק"מ והכל מקורי בלי בעיות.

לא יודע מה הנתונים שלך, לי הביטוח עולה הרבה הרבה פחות. יש למועדון אלפא סוכן שנותן מחירים טובים.

על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

יש כמה מחלות מוכרות לרכב, כגון: התנפחות כרית אוויר צד נוסע לאחר כמה שנים, החלפת תושבת מנוע כל 30,000-60,000. אבל, תסתכל על זה כהוצאה שוטפת, ותהנה מהרכב. לאחר הקנייה, קח סדנת נהיגה מתקדמת, ותהנה עוד יותר.

גילוי נאות: אני בעלים של ג'וילטה "רגילה" (לא QV) ידנית, ומרוצה מאוד. רכשתי את הרכב למרות המחלות הנ"ל. קח סיבוב ברכב ותבין...

__יהבי:

פורסם

תודה לכם על התגובות

pasparto - לגבי הביטוח אני נהג יחיד עם וותק נהיגה של 14 שנה ללא עבר של שלילה אבל עם תביעת נזק בשנה - שנתיים האחרונות ( לא גוף ) והמחיר שקיבלתי הוא לאחר השוואה ב Wobi אבל אני שמח לשמוע שהמחירים אמורים להיות זולים יותר ( כמובן שכל אחד והנתונים שלו )

yehavi - הייתה לי מחשבה לחפש ג'ולייטה ידנית בשביל למצוא אחת קצת זולה יותר אבל לא יודע אם קיימת QV ידנית בשנים האלה בארץ ובכל מקרה אחרי כמה שנים טובות שלא נהגתי במכונית ידנית + כל הפקקים בארץ אני החלטתי לוותר

לגבי הסדנת נהיגה מתקדמת זה בדיוק הכיון אחרי רכישת הרכב ;)

שוב תודה לכולם ושיהיה אחלה סופ''ש

פורסם
תודה לכם על התגובות

pasparto - לגבי הביטוח אני נהג יחיד עם וותק נהיגה של 14 שנה ללא עבר של שלילה אבל עם תביעת נזק בשנה - שנתיים האחרונות ( לא גוף ) והמחיר שקיבלתי הוא לאחר השוואה ב Wobi אבל אני שמח לשמוע שהמחירים אמורים להיות זולים יותר ( כמובן שכל אחד והנתונים שלו )

yehavi - הייתה לי מחשבה לחפש ג'ולייטה ידנית בשביל למצוא אחת קצת זולה יותר אבל לא יודע אם קיימת QV ידנית בשנים האלה בארץ ובכל מקרה אחרי כמה שנים טובות שלא נהגתי במכונית ידנית + כל הפקקים בארץ אני החלטתי לוותר

לגבי הסדנת נהיגה מתקדמת זה בדיוק הכיון אחרי רכישת הרכב ;)

שוב תודה לכולם ושיהיה אחלה סופ''ש

תלתן עד 2013 רק ידנית

2014 והלאה רק אוטומט.

כמו שכבר נאמר יש מספר חולשות קטנות כגון דש מתנפח(אין את הבעיה הזו בגרסה הבכירה עם הדש משולב עור) עם הרחבת אחריות לחמש שנים.

תושבות מנוע(הבאתי באיביי ב 600+500 עבודה).

ידיות דלתות פנים חלשות(לא נתקלתי).

ועוד מספר שטויות מינוריות שחלק מהבעלים נתקלים וחלק לא.

בכל מקרה לא תקלות משביתות או יקרות.

למיטב זכרוני אני משלם ביטוח באזור 6000-

•  

• תוכן חדש...