Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

peugeot 2008 or 3008 2014

peroxide
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מתלבט אם לרכוש 2008 או 3008 שנת 2014.

לכל מי שממליץ על משהו אחר, אלה שני הדגמים שבחרתי לכן דגם אחר לא רלוונטי.

בהנחה שאני יכול לרכוש את שניהם בכמעט אותו מחיר מה עדיף מבחינת נוחות, בטיחות, עלויות טיפולים ותקלות?

2008 הוא מדגם active

3008 הוא מדגם premium pk

חסרון בולט אך לא משמעותי הוא שב-3008 אין מערכת מולטימדיה מובנית וכנראה אתקין אותו.

תודה

פורסם

אז אתה ממליץ על 2008? או שבכלל לא?

מה הבעיה עם המנוע? אני כבר מחפש ביקורות ימים ולא שמעתי על זה, תוכל לפרט.

תודה

פורסם

אידאלית היה עדיף 2008 2015עם מנוע 1.2 טורבו וגיר 6 הילוכים.

2014 מערכת ההנעה קצת מיושנת.

ב3008 לך על המנוע עם ה165 כ"ס ולא ה156 כ"ס.

פורסם (נערך)

לגבי ה 3008 מודל 2014 : תריץ חיפוש על צמד המילים THP 156 . לא תמצא בשנתונים הללו את מנוע 165 כ"ס .

לגבי ה 2008 : לדעתי שווק עם אותו מנוע רק ללא הטורבו (לכן רק 120 כ"ס) וגיר AL4 4 הילוכים , דיי עגלה .

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
אידאלית היה עדיף 2008 2015עם מנוע 1.2 טורבו וגיר 6 הילוכים.

2014 מערכת ההנעה קצת מיושנת.

ב3008 לך על המנוע עם ה165 כ"ס ולא ה156 כ"ס.

מבחינת 3008, אתה ממליץ על החזק יותר בגלל הכח שלו או בגלל שיש תקלה נפוצה בדגם החלש יותר?

פורסם
לגבי ה 3008 מודל 2014 : תריץ חיפוש על צמד המילים THP 156 . לא תמצא בשנתונים הללו את מנוע 165 כ"ס .

לגבי ה 2008 : לדעתי שווק עם אותו מנוע רק ללא הטורבו (לכן רק 120 כ"ס) וגיר AL4 4 הילוכים , דיי עגלה .

תוכל להרחיב על

THP 156? חיפשתי ומצאתי כל מיני ביקורות רעות וטובות שמתחייסות בעיקר לכח של הרכב ולא לאיזה תקלה ידועה.

פורסם

למשל פה: https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?669313-סיטרואן-c5-2011-1-6-או-2-0

אפשר בכל זאת לשאול למה דווקא שני אלו? אם תגדיר תקציב ודרישות תוכל לקבל עוד הצעות, אולי אחת מהן אפילו תהיה רלוונטית. אף אחד כמובן לא מכריח אותך לקבל אותן, אבל למה לפסול מראש?

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
למשל פה: https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?669313-סיטרואן-c5-2011-1-6-או-2-0

אפשר בכל זאת לשאול למה דווקא שני אלו? אם תגדיר תקציב ודרישות תוכל לקבל עוד הצעות, אולי אחת מהן אפילו תהיה רלוונטית. אף אחד כמובן לא מכריח אותך לקבל אותן, אבל למה לפסול מראש?

לגבי השני דגמים, כבר מחפש דיי הרבה להחליף את האופל קורסה 2011 שלי ברכב גדול יותר, בטיחותי עם נוחות נסיעה טובה בהוספה של עד 40.

עם כל ההצעות והחיפושים תמיד חזרו 2 דגמים, 3008 שאותו מצאתי באופן פרטי שמור מאוד ו-2008 שעליו השגתי טרייד אין.

עשיתי נסיעות מבחן ו-2008 מרגיש ממש טוב.

יכולתי ללכת על משהו ישן יותר יפני אבל נראה ומרגיש לי שזו ממש סטיגמה כל הקטע של האירופאים כי אני נוסע כבר 8 שנים על רכב גרמני ומבחינת תקלות ואמינות אין שם ממש ואם היית שואל מישהו על אופל לפני זה אז היו אומרים לך להמנע מזה.

חוץ מהקטע של ירידת ערך שברור לי שלא יהיה טוב אני רוצה לדעת אם יש משהו אחר שצריך לצפות.

3008 נראה ממש טוב, מרווח וחוץ מהקטע של המערכת מולטימדיה הוא מאוד מתאים. החששות שלי הם בעיקר מהמנוע,גיר וצריכת הדלק.

חיפשתי מלא ביקורות ומצאתי לפה ולשם. אבל גם כשעשיתי את זה על דגמים אחרים מצאתי תגובות דומות. נראה כאילו הרבה אנשים שאין להם ידע או את האוטו הזה מגיבים.

2008 בנסיעת מבחן היה מעולה, ההתלבטות שלי עליו היא בעיקר בגלל שאת הדגם היוקרתי יותר 3008 premium pk אני יכול להביא באותו מחיר ולכן נראה לי מוזר לקנות דגם פחות יוקרתי באותו מחיר.

אז מה אתה ממליץ?

פורסם

תראה, כל חובבי PSA ענו לך פה שכדאי להמנע מהמנוע הספציפי של ה-3008. אתה מוזמן לבדוק במוסכים שמתמחים בצרפתיות ולראות בעצמך.

בתקציב של 40-50 הייתי מחפש דוקא 308, מ-2014 וצפונה (הדגם הנוכחי). אם אתה לא מחפש דווקא ג'יפון, ומבין שיש שם בעיה עם רצועת התזמון ואיך להימנע ממנה (כמה שאפשר). חיפוש קצר ייתן לך מידע לגבי הבעיה הספציפית.

אני מסכים איתך

פורסם
תראה, כל חובבי PSA ענו לך פה שכדאי להמנע מהמנוע הספציפי של ה-3008. אתה מוזמן לבדוק במוסכים שמתמחים בצרפתיות ולראות בעצמך.

בתקציב של 40-50 הייתי מחפש דוקא 308, מ-2014 וצפונה (הדגם הנוכחי). אם אתה לא מחפש דווקא ג'יפון, ומבין שיש שם בעיה עם רצועת התזמון ואיך להימנע ממנה (כמה שאפשר). חיפוש קצר ייתן לך מידע לגבי הבעיה הספציפית.

תודה, אבדוק. ולגבי 2008? זה לא אותו מנוע.

הוא טוב יותר? לא מפריע לי שאולי הוא קצת עגלה יותר. אני לא נוסע הרבה.

פורסם

ה-2008 (עד 2014) חלש ופחות חסכוני מה-308. בנוסף, הגיר שלו לא תמיד מעביר הילוכים חלק, וזה עלול להיות מעצבן. מ-2015 הוא קיבל את המנוע והגיר של ה-308 (בהספק מופחת קצת) וזו גרסה הרבה יותר מומלצת.

מנוע ה-1.6 ב-2008 שאתה מדבר עליו הוא הגרסה האטמוספרית של המנוע ב-3008. הוא משמעותית אמין יותר, וגם אם לא ינצח מנועים של טויוטה הוא כנראה די סביר.

ה-308 מודרנית יותר, ונחשבת קטגוריה מעל ה-2008. לדעתי היא עדיפה, אבל במקומך פשוט הייתי מנסה את שתיהן ורואה מה אני מעדיף באופן אישי.

אני מסכים איתך

פורסם
ה-2008 (עד 2014) חלש ופחות חסכוני מה-308. בנוסף, הגיר שלו לא תמיד מעביר הילוכים חלק, וזה עלול להיות מעצבן. מ-2015 הוא קיבל את המנוע והגיר של ה-308 (בהספק מופחת קצת) וזו גרסה הרבה יותר מומלצת.

מנוע ה-1.6 ב-2008 שאתה מדבר עליו הוא הגרסה האטמוספרית של המנוע ב-3008. הוא משמעותית אמין יותר, וגם אם לא ינצח מנועים של טויוטה הוא כנראה די סביר.

ה-308 מודרנית יותר, ונחשבת קטגוריה מעל ה-2008. לדעתי היא עדיפה, אבל במקומך פשוט הייתי מנסה את שתיהן ורואה מה אני מעדיף באופן אישי.

תודה, היית מנסה אולי דגם אחר של חברה אחרת? האצבק סטייל 2008 חמש דלתות, עד 45, בטיחותי, שקט, נוחות, חסכוני מאוד.

פורסם

פרט לעניין החיסכון, סוזוקי sx4 יכולה להתאים. אבל אם אתה נוסע מעט זה לא כל כך משנה.

אם גיר ידני בא בחשבון, הייתי שוקל גם את הקקטוס.

אני מסכים איתך

פורסם

לא ידני, כרגע נוסע על ידני ורוצה לעבור לאוטומטי.

הציעו לי באותה עסקה גם רנו קפצ'ור 2015 בתוספת קטנה מ2008 2015.

הפרש המחיר בין 2008 2014 לבין 2015 זה 12000.

זה שווה בשביל לקפוץ שנה עם הגיר הטוב יותר? או שזה כבר מיותר.

כל המחירים זה אחרי טרייד אין של הרכב שלי כרגע. תודה

• תוכן חדש...