Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה אוקטביה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עיקר הנסיעות שלי בינעירוניות ואני הולך על האוקטביה בגלל החוזק החיסכון בדלק ותא המטען המרווח

אפשר המלצה על דגם או תת דגם שבו תקלת הגיר פחות שכיחה?

אם יש כזה דבר

התקציב הוא עד 60,000 זה אומר שנתון 2014/2015

פורסם

בתקציב שלך אין, הדגם 2 ליטר הוא חדש וגם אי אפשר לצפות עדין שהוא יהיה יותר עמיד, אלו גירים מאד עדינים אז רק נסיעות בין עירוניות פחות יזיקו להם.

פורסם (נערך)

כוונתי : אוקטביה משומשת מסדרת דיזלגייט . 2 ליטרים. Dsg6

הרכב בנוי לנסיעות ארוכות.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

אם אני מוצא אוקטביה 2015 שעברה כ100k והוחלפו עכשיו מצמדים והכל תקין

יש על מי לסמוך שלא אתקל שוב בתקלה הזאת ולמעשה הרכב מגיע עם כל יתרונותיו וללא החיסרון של בעיות הגיר?

פורסם

רק אל תקפצו עלי כאן בפורום, אבל פותח השרשור מדבר על חיסכון בדלק ומתעלם מכך שאת כל מה שיחסוך בדלק, ישלם ביג טיים בעלויות תיקון על הגיר הרובוטי, ושאר מכלולים לא אפויים כגון טורבו, מותחני טיימינג וכו'.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תוכן חדש...