Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אם יש אפשרות, נראה לי שהסיאטים יכולים להתאים לך.

באיביזה הבסיסי (רפרנס) יש בקרת-שיוט.

ואם אתה לוקח לאון, אם אפשרי אז 1.5 סטייל (שלא פחות חזק מהקליאו בלשון-המעטה).

מה שכן,אם אתה רציני עליהם, אז קח לנסיעת-מבחן בדגש על העברת-הילוכים במהירות איטית (בעיר/פקקים).

לרכבים אלה יש נטיה להעלות להילוך גבוה במהירות נמוכה, מה שמקשה על נהיגה רגועה (למרות שה- 1.5 פחות סובל מזה כי יש לו יותר כח בסלד נמוך).

ואם אתה קונה בעצמך, אז אתה יכול לרכוש איביזה ידנית כך שלא תהיה לך בעיה עם תיבת ה- DSG.

בהצלחה

עריכה אחרונה על ידי ntd
פורסם

הייתה לי איביזה 2014 כרכב חברה שלא סבלתי את המושב שלה, של החדשה הרגיש פחות צר אבל עדיין קשיח - מפחיד אותי שבנסיעות ארוכות אסבול איתו(הכפול מצמדי לא מפריע לי - כבר שנתיים עם קליאו ועם האיביזה סגרו לי את הבעיה) - בעבר היה בליסינג אצלנו את האיביזה רפרנס אבל היא ירדה לביינתים.

בפרטי אין סיבה לבחון לאון שיש את הגולף לדעתי, ולו רק בגלל מערכות הבטיחות.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אתמקד בליסינג כרגע - אני תוהה האם הקליאו (לייף) אכן עוד תימסר כאן בעוד חצי שנה כשהמחליפה (כנראה) כבר התחילה להימכר באירופה? (התהיה בגלל ההיסטוריה של משיכת מועדי המכירה של הדגמים החדשים על ידי קרסו).

כמובן שהקליאו "הישנה" שאותה אתה מכיר היטב אינה סיבה מספיק טובה להמשיך עם הליסינג.

בנוסף, פיג'ו 208 החדשה גם אמורה להגיע לכאן בתחילת 2020 ומתישהו הפיאסטה. אולי אפשר יהיה לדחות את החזרת הקליאו בכמה חודשים?

בכלל, בעוד חצי שנה מפת האפשרויות יכולה להיראות אחרת לחלוטין.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

בפרטי אין סיבה לבחון לאון שיש את הגולף לדעתי, ולו רק בגלל מערכות הבטיחות.

חבל, נשמע שהלאון 1.0 ידנית מתאימה מצויין לדרישות. הגיר הידני לכשעצמו הוא סיבה מצויינת להעדיף אותה ויש אנשים שיראו בכמה עשרות אלפי השקלים שמפרידים ביניהן כשיקול. כרגע הלאון מצוידת בבלימה אוטונומית בלבד, אך עד מועד ההחלפה ישנה סבירות שהיא תקבל גם סטיה מנתיב שכבר נכנסה לגרסאות אחרות.

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

• תוכן חדש...