ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,560 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מה זה ה PLUS ? זה לא מופיע כדגם באתר שלהם ....
הודעה אחרונה מאת dor_xd, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 10.8 אלף צפיות
היי, אני שוקל לרכוש יטי ידנית שנת 2012-2013 וחושש קצת מענייני אמינות. האם גם בדגמים אילו יש בעיות ברצועת הטיימינג?
הודעה אחרונה מאת system_x, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אהלן בשעה טובה פתחתי עוסק מורשה ואני רוצה גם להחליף את הרכב שאוכל להכניס אליו ציוד. עד היום עבדתי עם מאזדה 3 ובאלי קצת לגדול. מה שחשוב זה שיהיה רכב אמין (שהוא באמת יוכל להיות רכב עבודה ולא רכב שהמוסך עובד עליו ) חסכוני בדלק (כמה שאפשר) שאפשר לטפל בו לבד בבית ( יש ידע וכלים לטיפולים קטנים בינוניים) שישרת אותי לכ5 - 7 שנים. תקציב עד 50K (אם ממש יש מציאות אפשר להתגמש) חג שמח, סתיו.
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
התעניינתי לאחרונה בלאון קופרה החדשה. אני בקבע ויש מבצע עליה ב״חבר״, 208,900 .. הלכתי לאולם תצוגה והופתעתי לגלות שהמחיר לא כולל כלום.. עוד 1500 שקלים על צבע (כי המחיר מתייחס לרכב בצבע לבן רגיל ואין לבן רגיל בקופרה אלא שהכל צבע מטאלי) עוד 3337 רישוי (הגיוני) ועוד איתוראן 1880 שקלים ועוד שנה אחריות 1000 שקלים הגעתי כבר ל216 אלף ש״ח.. וזה עוד בלי הכיסאות באקט ב10 אלף.. מה דעתכם על הרכב? יש אופציה למיקוח ולהגיע למחיר יותר נורמלי? מה לגבי הצריכת דלק שלו בנסיעה רגועה? כי הבנתי שההבדל בין הנתונים באתר לנתונים האמיתיים שמיים וארץ.. אשמח לעזרה כאן..
הודעה אחרונה מאת asafasraf, -
- 2 תגובות
- 462 צפיות
הורים + 3, מחפשים רכב שיהיה מרווח וחסכוני בדלק לנסיעה עירונית. בגלל שזהו רכב ראשון לא רוצים להתחיל עם תקציב גדול. ומכיון שכך ברור שמדובר ברכב לא מהשנים האחרונות. ממש זקוקים לעיצה תודה רבה מאד
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 750 צפיות
הי, ברשותי פיג'ו 308 שנת 2010 (מנוע 5FW) שרכשתי רגע לפני שמלאו לה 4 שנים. הרכב מושלם!!! רק מה, המנוע גוסס. הרכב תמיד "אכל שמן" ובחצי שנה אחרונה התחיל לפלוט עשן לבן. במוסך פיג'ו אמרו שצריך להחליף מנוע, ובירורים נוספים שעשיתי עם עוד מוסכים, אמרו שזו בעיה ידועה בדגם הזה של המנוע, וב 2011 החליפו דגם מנוע לדגם שאין בו את הבעיה הזו (משהו שקשור לאטמי שסתומים שנשחקים וזולגים שמן). מחפשת רכב אחר. מה שחשוב לי: בטיחות נוחות וישיבה גבוהה משפחתי עם מרכב האצ'בק – משפחתי בשביל המרחב הפנימי והנוחות (וגם כי אני גדולת מימדים), האצ'בק בשביל החניה הקלה ונוחות הגישה לתא המטען אוטומט/טיפטרוניק... לא רובוטי התקציב – 30-40 אלף ש"ח מעדיפה: יד נמוכה, ק"מ נמוך, לא צב…
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 20 תגובות
- 7.7 אלף צפיות
שלום לכולם, סתם מתוך סקרנות רציתי לבדוק אם ניתן לרכוש אינפיניטי בעד 100K בשנתון מעל 2010. מצאתי שמוכרים G37 2011-2012 ב-80-90K. על פניו נשמע דיל טוב, לא? למה המחירים כאלה? היעדר סחירות? אחזקה מאוד יקרה ביחס לאלטרנטיבות? תקלות? יש למישהו אינסייט? תודה
הודעה אחרונה מאת guy.a, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 663 צפיות
מחפש רכב בסגנון 107 ,206 , פיקנטו , אלטו , ספארק. איזה רכב מומלץ מבין הרשימה ? ממה להתרחק ? ומהן המחלןת של הרכבים הנל שצריך להקפיד עליהם בבדיקה ? הנסיעות הם בעיקר בתוך העיר והרכב הןלך לשמש רק אותי לנסיעות לעבודה . ומידי פעם יציאה לנסיעה בבינעירוני . חשוב בעיקר אחזקה זולה .
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי, כמו שרשמתי בכותרת אני מתכוון לרכוש את הרכב הראשון שלי והתקציב הוא 30K חשוב לי לציין שהידע שלי ברכבים ובמה צריך לחפש נמוך מאוד (אני יודע שזה יכול להקשות וליצור בעיות אבל חשוב לי קודם לדעת מה ההמלצות שלכם ולאיזה רכבים כדאי לי יותר לכוון). אני מחפש רכב יחסית קטן בגודלו (כמו i20 למשל), שצריכת הדלק תהיה בינונית ומעלה (אך זה לא הפקטור הכי חשוב) ושהביצועים יהיו טובים עד כמה שאפשר בהתחשב בתקציב כמובן אני מניח שזה לא היה כל כך מפורט ומובן כמו שצריך אבל כמו שאמרתי, הידע שלי ברכבים לא משהו. ממש אודה לעזרה לשלכם!
הודעה אחרונה מאת pooh-bear, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 741 צפיות
שלום לכולם, אני מתעד לקנות סובארו פורסטר 2008 2.0 דגם x. לרכב כיום 184000 ק״מ ושלושה בעלים לפניי. אשמח לשמוע רשמים, מחשבות המלצות והימנעויות מהרכב. האם שווה להסב לגז? למה לשים לב במנוע ובגיר? עלויות חלפים ודברים שמתקלקלים. כמה זמן המנוע יחזיק? . החליפו טיימינג ב150000.
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
כיום נוהג ב206XS, מרוצה מאוד וחושב על שדרוג עתידי. עקרונית הרכב משמש כרכב שני, לרוב נוסע רק בסופי שבוע או בערב (ללא פקקים) ממוצע של 5 אלף ק"מ בשנה. לא מחפש גרסת קצה, אבל בהחלט מחפש רכב עם ערך מוסף, של כוח ואבזור, וכמובן התנהגות כביש טובה (ואם לא תיפול מזו של הXS אז מעולה) הרכב יגרור אחריו גם עגלה ככה שחייב רכב עם אופציה להתקנת וו גרירה, ורצוי שיוכל גם לסחוב אותה בלי להתאמץ יתר על המידה. האופציות שעלו: פונטו איבו 1.4 טורבו 135 כ"ס (מולטי אייר) על פניו חושש מאמינות. (וזה בא ממישהו שבעברו 2 פיג'ו זקנות ופיאט קשישה) סקודה פאביה ספורט 1.2 TSI 105 כ"ס (על פניו החלשה ביותר) פיג'ו 208 דגם אקסס עם 120 כ"ס (על פניו המאובזרת פחות) מיטו, אפשר גם למצוא 155 …
הודעה אחרונה מאת pooh-bear, -
- 2 תגובות
- 685 צפיות
שלום לחברי הפורום זו פעם ראשונה שאני כותב כאן למרות שבחודשים האחרונים נעזרתי המון בפורום תוך כדי חיפוש בהיסטוריה. בקצרה אני מחפש רכב 7 מקומות כאשר כעת הרצוי הוא טויוטה ורסו או מאזדה 5 התקציב בין 50 ל 60 אלף. כבר עברתי 2 רכבים שעשיתי בדיקה ולא קניתי כי הבעלים "שכחו / לא ידעו" על תאונות, החלפות מנוע וכו. הרכב ה-3 שעשיתי לו בדיקה ועליו אני מבקש לשאול הוא טויוטה ורסו שנת 2013 שעבר כ-100,000 ק"מ תוצאות הבדיקה היו תקינות למעט חשש לנזילת שמן, אני לא מבין גדול ברכבים אך אני מבין שזה יכול להיות נזילה לא רצינית אך יכול להיות שזה מעיד על בעיה רצינית יותר במנוע? לבעל הרכב יש קונה נוסף והוא פחות סבלני בלקחת את הרכב למוסך אחר לבדיקה. אבקש את התרשמותכם והמלצתכם במידת…
הודעה אחרונה מאת green, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היי, מחפש רכב למשפחה צעירה עם שני ילדים בני 8, שיענה לדרישות הבאות: אוטומטי, עד 25,000₪ שלא יהיה גדול מידי (בשביל להצליח לחנות בתל אביב) אבל שיהיה מספיק מרווח מבפנים, אנשים גבוהים. שיהיה קל לתחזוקה - כלומר חסכוני בדלק, טיפולים לא יקרים, ביטוח סביר ושנתון כמה שיותר גבוה בהתאם לדרישות הקודמות תודה!
הודעה אחרונה מאת Jeka88, -
- 0 תגובות
- 787 צפיות
אהלן. אני מחפש מעל חצי שנה רכב שיתאים לצרכיי ולא מוצא. הצרכים הם כאלה: רכב לעבודה לעסק קטן. חסכון בדלק - עדיפות. לא אכפת לי איך נראה או איזה גיר(רק לא רובוטי)... חשוב לי במיוחד : אמינות והרבה מקום (לא צריך סוואנה כן?[emoji846]) התקציב עד 30 אלף מוכן לשלם גם יותר עבור רכב במצב טוב אבל לא להשתגע יותר מידי... מה אתם ממליצים? כל רכב שאני חושב עליו יש חסרון קריטי - רומסטר - מעל 2011 dsg מלא הוצאות ברלינגו - דור חדש יקרות ישן גמורות... קנגו 2010-2014 - דיזל עם קמ נמוך אין ובנזין גיר בעייתי? פיאט קובו ידני בנזין2012-2014 אמין? או שאבקר כל יום במוסך? פיאט פיורינו - מנוע ט.ד בעייתי? - רואה הרבה שעשו מנוע באיזור ה 170-180.. דובלו -גדול מידי ויקר לאחזקה קי…
הודעה אחרונה מאת eliran135, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
כידוע לכם, הזמנתי טויוטה קורולה סטיישן (ספייס פלוס) ורק שילמתי מקדמה. העלות היא 137 אלף ₪. אבל בדיוק קיבלתי היום עלון של מבצע ״חבר״ על דגמי סיאט והוא הכניס לי התלבטות. המחירים לא רק שלא עלו בגלל שינוי המס אלא יש הנחות יפות. מעניין אותי דגם סיאט אטקה סטייל פלוס. מחיר מחירון 143 אלף ₪, אבל יש הנחה של 10 אלף ₪ כך שהמחיר לאחר הנחה הוא 133 אלף ₪. אנחנו זוג + 2 (גילאי בית ספר יסודי). ההתלבטות היא: מצד אחד הקורולה רכב יפני אמין עם שמירת ערך מצויינת וצריכת דלק נמוכה במיוחד ומצד שני האטקה רכב אירופאי מתוצרת קונצרן פולקסווגן עם טכנולוגיה שהאמינות שלה מוטלת בספק, שמירת הערך דווקא לא רעה מבדיקה שערכתי פעם (ויש כאמור גם את ההנחה הנ״ל) וצריכת הדלק ר…
הודעה אחרונה מאת meir_gi, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 460 צפיות
היי, מעוניין ברכב עבורי, לאשתי יש פאביה 2012, לכן מעוניינים במשפחתית. צפי למשהו כמו 20,000 ק"מ בשנה, אני הנהג היחיד, כמובן שעדיף בטיחותית וחסכונית ככל שניתן, אך ברור לי שנתפשר במידה מסויימת על משהו בתקציב הזה. כאמור התקציב הוא 30K אלא אם זו מציאה של ממש אפשר גם 35K. מתלבט מאוד על שברולט קרוז 2014, הבנתי שהיתה איתה בעיה בשנתונים קודמים, למישהו יש חוות דעת? בנוסף יודע שיונדאי וקיה אחלה, אך עוברות מעט את התקציב. המלצות נוספות?
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
https://ibb.co/TRZKWyj זוהי בדיקה מטעם קרסו לפני קניה של מיקרה 2012. כמובן שמבטיחים לסדר הכל ואני אקח גם כן לבדיקה לפני הקניה. רוצה לדעת שאין משהו חריג ממה שמופיע. תודה.
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
שלום לכל חברי הפורום. ברשותי טויוטה אוונסיס 2008. מעוניין להתחדש באוונסיס 2009 או מרצדס b class 2009. דרישות אמינות בטיחות צריכת דלק והאם עלויות האחזקה משמעותיות גבוהות יותר במרצדס.
הודעה אחרונה מאת Tair, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 454 צפיות
היי, קיבלתי כמה הצעות מהמוסכניק ורציתי לראות מה דעתכם או האם יש לכם הצעות טובות יותר. suzuki (לא ממש אמר דגם) יונדאי i20, i25 בגדול זה רכב למשפחה (משפחה קטנה של 3 אנשים) אשמח אם יהיה חסכוני בדלק (1:10+), כמה שפחות טיפולים יותר טוב וצריך להיות אוטומטי התקציב זה עד 20 אלף שקל אבל אפשר לחרוג ל25 אם יש משהו ששווה את החריגה. בנוסף אעדיף מאוד אם יהיה בשנתון 2009-2010+ תודה רבה על העזרה!
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
מחפש לקנות רנו קליאו דור 4 עם המנוע 900 טורבו ידני רציתי לדעת כמה הוא חסכוני ואמינות הרכב כל השאר נסתדר...
הודעה אחרונה מאת amirbs21, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 795 צפיות
אשמח מאוד להמלצה לרכב יד שנייה עם גיר אוטומטי רגיל (לא רציף ולא רובוטי): מה חשוב לי? 1.רכב גבוה בסגנון של סוזוקי קרוסאובר וגיפונים אחרים. 2.אמינות - אני מתכוון להחזיק ברכב הרבה שנים (7 שנים לפחות) ורוצה רכב אמין שלא ייכנס למוסך אלא ובעיקר לטיפולים. 2. גיר אוטומטי רגיל (פלנטרי נדמה לי שקוראים לו) 3. דגם עם חלון בגג - מאוד נחמד ואשמח למצוא כזה. 4. צריכת דלק טובה. 4. התקציב שלי הוא כ- 60,000 ש"ח. אני נוסע בעיקר לבד. לא צריך רכב לשטח לא צריך מעל 1600 לא קריטי לי חדש מדי ועדיף לי 2011 ברמה גבוהה מאשר 2014 עם סיכוי משמעותי לתקלות בעתיד.
הודעה אחרונה מאת סאפיר, -
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
אהלן חברים אחרי המון זמן של חיפושים ככל הנראה אקנה ג'ולייטה הבנתי מחיפוש בפורום שצריך לוודא שהרכב עבר טיפול כל 15K ק"מ ולא כל 30K ק"מ כמו שהיצרן ממליץ. כמה העניין קריטי? כשאני שואל כל כמה ק"מ הרכב טופל, רוב המוכרים עונים את אותה תשובה: "טופל בזמן". מה שאומר כל 30K אם אני מבין נכון. מה עוד צריך לבדוק? ואיפה מומלץ לקחת את הרכב לבדיקה באזור המרכז (ראשל"צ)? האם כדאי לקחת למכון בדיקה רגיל? למוסך מתמחה באלפא? לשניהם? תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת כוכב השחר, -
סוגר שנתיים עם ג'ולייטה תלתן. מתחיל לחשוב על מחליפה. תקציב בכותרת, יכול להימתח עוד. חזקה ויפה לפחות כמו הג'ולייטה(לא בגלל מקדם דאווין, רוצה שתהיה יפה עבורי ובעיניי in and out). מתנהגת, מהירה ועושה משהו בבטן, יחד עם זאת שתהיה נעימה ונינוחה כשצריך(עד כמה שאפשר במגבלת הדרישות). הדבר היחידי שחשוב לי מאד באבזור זה קרוז קונטרול. 2016 ומעלה לא קבריולט. גיר-מה שבא ברוך הבא. ידני או אוטומטי. צריכת דלק, תא מטען, הובלת משפחה-לא מעניין. לא ואג. #נהגתי ב M1 של חבר. אמנם יותר חזקה ואולי גם איכותית אבל לא עשתה לי כלום, הרגישה לי סטרילית לגמרי. חשבתי על ג'וליה 280. אולי בכל זאת בימרית שכן תיתן פלפל? אם לא אדלק על משהו אשאר עם התלתן, היא ממש סבבה... רעיונו…
הודעה אחרונה מאת RK, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 642 צפיות
שלום מבקש עזרת הפורום מהמומחים אני צריך להחזיר תשובה עד יום שלישי (2 לאפריל 2019) לכוח אדם האם אני לוקח רכב ליסינג או במקום מקבל תחזקה/ביטול שווי רכב - אני רוצה רכב פרמיום ברמת כניסה (עד 230K) - חסכוני בדלק והחזקה נמוכה יחסית (פחות מתקלקל, יבואן לא חזירי במיוחד) - העדפה ל: אודי, מרסדס - לא צריך רכב גדול: מרחב של מזדה 3 מספיק לי - לא משוגע על הגה, מעדיף נוחות נסיעה ופינוקים. גם איכות בניה חשובה לי - רכב אמין. אני קונה רכב לפחות ל-5 שנים - אבל לא יודע מה עלות תחזוקה וביטוחים איזה דגמים ראיתי? - לקסוס IS300 היברידית - מרחב גדול מאודי Q2 עד A4 בסיסית - מרסדס A200, GLA200 העדפה לדממים חדשים יותר ולר למתיחת פנים, ןגם לא רוצה את mobile…
הודעה אחרונה מאת michael12345, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 770 צפיות
שלום, ראיתי רכב יונדאי i20 insight שנת 2012 שעשה 58 אלף קילומטר. ברישיון רכב רשום השכרה/הכרח ( ממה שהבנתי זה ליסינג) והאוטו יד 3. יד 1 - ליסינג. 2 + 3 - פרטית כאשר היד ה2 הייתה אישה מבוגרת שכמעט ולא נסעה ברכב. עוד לא ראיתי את הרכב או שלחתי אותו לבדיקה אבל ממה שנראה בתמונות הרכב נראה במצב ממש טוב. האם הייתם ממליצים לרכוש רכב כזה במידה והכל תקין מבחינה חיצונית ומכנאית ? ואם כן אשמח גם המלצה על המחיר שהייתם דורשים. תודה!
הודעה אחרונה מאת kobii8, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היי אני מתכנן לקנות קורולה היברידית חדשה, הייתי בסוכנות, הם לא מוכנים לדבר על הנחה במחיר בכלל!! והציעו לי תוספות לרכב במקום ... מה לדעתכם כדאי יותר לבקש ?? הם לא פירטו מה בדיוק מה אפשר לתת רק הזכירו חיישני רוורס וספוייליר .. גם שמעתי (לא בטוח) על ימי מכירות של טויוטה במהלך אפריל עכשיו, האם זה נכון ?? והאם כדאי לחכות כי זה דגם חדש ולא בטוח שיעשו הנחה בכל זאת .. ?? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת orenweb, -
-
- 12 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היי. אני עומד להחליף השנה את הרכב שלי. כרגע הוא מטעם העבודה. האם גם רכב הבא יהיה כזה עוד לא החלטתי, ממתין לכמה נתונים שחסרים לי. אך אני זקוק לייעוץ בנושא אחר. עוקב זמן מה אחרי האתרים השונים שיש בהם רכבי אוריס בכמויות מכובדות וראיתי שרכבים עם ק"ם סביר (עד 100 אלף ק"ם) מתחילים באיזור ה-70 אלף ש"ח. מצד שני יש למשל כעת רכב ביד2 עם 230 אלף ק"ם במחיר 38 אלף שקלים. האם זו מציאה שיש לקפוץ עליה או שבעצם כדאי להתרחק? האם בדגם הספציפי הזה יש פוטנציאל הוצאות של כ-30 אלף ש"ח על תיקונים כתוצאה מתקלות בעקבות קילומטרז' גבוה? בעיקרון אני מעוניין בדגם עם גג פנורמי וזה לא, אבל אם באמת מדובר במציאה, אשקול. ובכלל הייעוץ הדרוש הוא לא רק לרכב ספציפי הזה, אלא לכל רכב מסוג אוריס …
הודעה אחרונה מאת orenweb, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי, היום הלכתי לקבל הצעת מחיר בסוכנות של אחד מיבואני הרכב (כרגע לא חשוב איזה) ולאחר שהובהר לי שלא רק שלא אקבל שום הנחה על מחיר הרכב(שיש לו גם רשימת המתנה) אלא גם במידה וארכוש צריך לשלם על: מרימי שמשות, מערכת איתור, וסכומים גבוהים על תוספות אבזור, וו גרירה לדוגמא כ 3000 ש"ח. השאלה האם יש מה לעשות בנדון?האם על הדברים שציינתי נהוג לשלם? תודה
הודעה אחרונה מאת shha, -
-
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום, עשיתי אתמול בדקה לפני קנייה לרכב מסוג סוזוקי קרוס אובר 2014. הפענוח מצורף. טרם השלמתי את העסקה אשמח לקבל חוות דעת לגבי מצב הרכב לפי הבדיקה וכדאיות הרכישה תודה רבה אדיר בדיקה לרכב - 28-3-19.pdf
הודעה אחרונה מאת search, -
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מחפש רכב משפחתי, אנחנו זוג + 2 (2 כסאות בטיחות), בתקציב עד 60 אש״ח. הדבר שהכי חשוב לי ברכב זה בטיחות הדבר השני זה תא מטען מספיק גדול וכל השאר זה דיי בונוס. אשמח להצעות תודה רבה Sent from my iPhone using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת itamarg,
-
מי מחובר 42 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 360 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yoav911gt2
- mikk
- ezuf
- garicho
- LEGACY 1.8
- Arielz2405
- sperial
- אורי מ.
- itaysamurai
- Pavlik
- davemustaine87
- mcaspi