Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיפון יד שנייה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח מאוד להמלצה לרכב יד שנייה עם גיר אוטומטי רגיל (לא רציף ולא רובוטי):

מה חשוב לי?

1.רכב גבוה בסגנון של סוזוקי קרוסאובר וגיפונים אחרים.

2.אמינות - אני מתכוון להחזיק ברכב הרבה שנים (7 שנים לפחות) ורוצה רכב אמין שלא ייכנס למוסך אלא ובעיקר לטיפולים.

2. גיר אוטומטי רגיל (פלנטרי נדמה לי שקוראים לו)

3. דגם עם חלון בגג - מאוד נחמד ואשמח למצוא כזה.

4. צריכת דלק טובה.

4. התקציב שלי הוא כ- 60,000 ש"ח.

אני נוסע בעיקר לבד.

לא צריך רכב לשטח

לא צריך מעל 1600

לא קריטי לי חדש מדי ועדיף לי 2011 ברמה גבוהה מאשר 2014 עם סיכוי משמעותי לתקלות בעתיד.

פורסם

מתי, היועץ האוטומטי שלנו, אומר שיכולים להתאים לך כמה רכבים:

סוזוקי ויטארה (אם אהבת את הקרוסאובר אבל אתה לא רוצה גיר רציף)

קיה סול

סאנגיונג טיבולי

שלושתם עם מנועי 1.6 וגירים פלנטריים, אז לא תקבל צריכת דלק מדהימה, אבל כל הרכבים שיתנו צריכת דלק טובה משמעותית מגיעים עם תיבות רציפות או רובוטיות.

אתה מוזמן לבדוק בעצמך (יש שם עוד שאלות שיכולות למקד את התשובה עוד יותר), אבל קח בחשבון שהוא עדיין בתהליכי אימון והוא לא יודע להבדיל בין סוגי תיבות הילוכים (יש רק אוטומטי או לא) ובין סוגי מנועים (טורבו/אטמוספרי וכו').

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...