Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוגר שנתיים עם ג'ולייטה תלתן.

מתחיל לחשוב על מחליפה.

תקציב בכותרת, יכול להימתח עוד.

חזקה ויפה לפחות כמו הג'ולייטה(לא בגלל מקדם דאווין, רוצה שתהיה יפה עבורי ובעיניי in and out).

מתנהגת, מהירה ועושה משהו בבטן, יחד עם זאת שתהיה נעימה ונינוחה כשצריך(עד כמה שאפשר במגבלת הדרישות).

הדבר היחידי שחשוב לי מאד באבזור זה קרוז קונטרול.

2016 ומעלה

לא קבריולט.

גיר-מה שבא ברוך הבא. ידני או אוטומטי.

צריכת דלק, תא מטען, הובלת משפחה-לא מעניין.

לא ואג.

#נהגתי ב M1 של חבר. אמנם יותר חזקה ואולי גם איכותית אבל לא עשתה לי כלום, הרגישה לי סטרילית לגמרי.

חשבתי על ג'וליה 280.

אולי בכל זאת בימרית שכן תיתן פלפל?

אם לא אדלק על משהו אשאר עם התלתן, היא ממש סבבה...

רעיונות אחרים יתקבלו בברכה.

תודה

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מניח שהתכוונת ל1M ולא M1...

ה1m רכב נדיר אגב שנמכר בערך בפי 2 מהמחירון שלו...

האינסטינקט הראשון שלי היה להציע לך M240, אבל אני לא יודע אם גם היא תהיה ״סטרילית״ מדי עבורך.

אישית אני חושב שהיא מדהימה ואוכלת את הג׳ולייטה בלי מלח. לגבי ג׳וליה, דווקא הרגילה 200 כ״ס מהנה יותר מה280 כפולת ההנאה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

אכן תודה על התיקון.

אוכלת בלי מלח זה לא העניין, אני צריך שהיא תרגש אותי והחשש שהבימריות לא נותנות את הערך המוסף הזה, אשמח אם טועה כי הן מועמדות ראויות.

אשמח להרחבה בעניין הג'וליות, זה בגלל ההנעה הכפולה?

על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

הנעה אחורית זה תנאי?

ואם לא אז אפשר להמליץ על יונדאי I30N, הונדה טייפ R וגם 308 GTI

כולן עונות על הדרישות (מבחינת מראה פנים/חוץ אתה צריך לבחון בעצמך) וכולן אוכלות את הג'ולייאטה בלי מלח

פורסם

טוב, תיקון,

הבימרית של החבר היא M135.

הסיוויק וה 308 מוחצנות מדי עבורי. תודה.

•  

פורסם

אז לך על ה I30N, רחוקה מלהיות מוחצנת וע״פ ביקורות ורשמים היא אחת הטובות בקטגוריה. אולי הבעיה היחידה מבחינתך זה שהיא יותר מדי לא מוחצנת, בשביל זה שווה לך לקפוץ ולראות אותה אם היא מוצאת חן בעינייך.

פורסם
אז לך על ה I30N, רחוקה מלהיות מוחצנת וע״פ ביקורות ורשמים היא אחת הטובות בקטגוריה. אולי הבעיה היחידה מבחינתך זה שהיא יותר מדי לא מוחצנת, בשביל זה שווה לך לקפוץ ולראות אותה אם היא מוצאת חן בעינייך.

לצערי לא מוצאת חן וגם על עניין הסמל אני לא מצליח להתגבר...

ראית את הטייפ אר בלבן ?

לא אבל בכל מקרה היא פשוט בולטת מדי בעיניי. לא אוהב.

מישהו יכול לעשות סדר בדגמי ה M? מה טוב יותר ופחות? איזה דגם יעניק יותר חוויה?

מזכיר, לא מוגבל כמעט לכלום. חדש או פחות, אוטומט או ידני. מרווח או לא. אני שפגט של נדיה קומנצ'י!! העיקר שהרכב יעשה לי גירודים במקומות הנכונים...

מישהו יכול לחלוק תובנות על ההבדלים בין ג'וליה 200 ל 280?

•  

• אחראי פורום
פורסם

איזה ריגוש נותנת לך החולייטה שלא קיבלת מה-135?

אם זה בגלל עניינים נלווים של סמל ומראה אז קשה להתווכח עם זה, אבל אם זה בגלל יכולות - זה לא אותו ספורט. הבמוו עולה עליה בכל פרמטר.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
איזה ריגוש נותנת לך החולייטה שלא קיבלת מה-135?

אם זה בגלל עניינים נלווים של סמל ומראה אז קשה להתווכח עם זה, אבל אם זה בגלל יכולות - זה לא אותו ספורט. הבמוו עולה עליה בכל פרמטר.

יכול להיות שהבמוו רכה לו מדי?

פורסם
לצערי לא מוצאת חן וגם על עניין הסמל אני לא מצליח להתגבר...

לא אבל בכל מקרה היא פשוט בולטת מדי בעיניי. לא אוהב.

מישהו יכול לעשות סדר בדגמי ה M? מה טוב יותר ופחות? איזה דגם יעניק יותר חוויה?

מזכיר, לא מוגבל כמעט לכלום. חדש או פחות, אוטומט או ידני. מרווח או לא. אני שפגט של נדיה קומנצ'י!! העיקר שהרכב יעשה לי גירודים במקומות הנכונים...

מישהו יכול לחלוק תובנות על ההבדלים בין ג'וליה 200 ל 280?

אני לא יודע כמה סאונד אגזוז/מנוע חשוב לך אבל הג'ולייה נשמעת הרבה יותר אנמית מהג'וליאטה שלך

פורסם (נערך)
יכול להיות שהבמוו רכה לו מדי?

הכל יחסי אמנם, אבל גם חובב המתלים הקשיחים הגדול ביותר לא ממש יוכל להאשים את הM135 ברכות.

Sent from my iPhone using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי robertf

• תוכן חדש...