Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אולי המיאטה תרגיש לא סטרילית ותרגש עם המראה שלה? סתם זורק משהו שעוד לא הוזכר פה..

אחד הלאו היחידים שלי, לא לקבריולט.

איזה ריגוש נותנת לך החולייטה שלא קיבלת מה-135?

אם זה בגלל עניינים נלווים של סמל ומראה אז קשה להתווכח עם זה, אבל אם זה בגלל יכולות - זה לא אותו ספורט. הבמוו עולה עליה בכל פרמטר.

אין עניין עם סמל וברור שהיכולות של הבימר גבוהות יותר. תחושה! הבימר הרגישה לי סופר סטרילית, גרמניה קרה שעושה הכל מעולה ו...זהו. אפילו החבר כשעלה על הג'ולייטה התחיל לקלל את הגרמנים. אגב, הוא מוכר...

ובגלל זה אני שואל אולי אחד מדגמי ה M האחרים כן משלב את עניין הרגש? מזכיר שיש לי 330i ידנית אי שם בנכר והיא דווקא ממש מרגשת, מנוע 6 מדהים שמנגן מוזיקה, התנהגות נפלאה וכ"ו.

אני לא יודע כמה סאונד אגזוז/מנוע חשוב לך אבל הג'ולייה נשמעת הרבה יותר אנמית מהג'וליאטה שלך

דווקא חשוב לי(לא מדי, בכל זאת לא ילדון רמזורים). תודה.

סובארו STI או BRZ ואולי נהיגת מבחן באבארט בגירסה הקיצונית שלה?

STI יכולה להיות רעיון מעניין, נמכרו בכלל כאלה? משער שצריך יד 2 בתקציב.

BRZ עד כמה שמתנהגת המנוע האנמי הורג אותי(רוכב ביום יום על אופנועים כבדים, חייב מעט כח לרכב).

אבארט צעצועית מדי לגילי.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ה-STI לדעתי יושבת בול על מה שאתה צריך, ודורשת כחדשה מתיחה לא עצומה מהתקציב, במיוחד אם תזמין את הגרסא בלי הכנף. תתחדש!

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אין עניין עם סמל וברור שהיכולות של הבימר גבוהות יותר. תחושה! הבימר הרגישה לי סופר סטרילית, גרמניה קרה שעושה הכל מעולה ו...זהו. אפילו החבר כשעלה על הג'ולייטה התחיל לקלל את הגרמנים.

אני איכשהו יכול להבין את עניין הסטריליות/גרמניה קרה, אם כי זה הכל בראש. הג׳ולייטה נראית פשוט מעולה (גם אחרי כל השנים האלא) וכלכך יותר טוב מסדרה 1, והמנוע בתילתן נהדר, אבל היא לא מתקרבת ביכולות שלה לבימרית, לא מתגמלת כמוה, והמנוע בבימרית (זן הולך ונכרד) פשוט מדהים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם (נערך)

אגב, אם תחליט שבא לך תילתן חדשה, אתה תוציא אותה היום בסביבות ה180 אלף. מצד שני, יכול להיות שאני במקומך הייתי מתפתה לחכות לחדשה (שתהיה הנעה/הנאה אחורית אגב).

עריכה אחרונה על ידי robertf
  • אחראי פורום
פורסם

אין עניין עם סמל וברור שהיכולות של הבימר גבוהות יותר. תחושה! הבימר הרגישה לי סופר סטרילית, גרמניה קרה שעושה הכל מעולה ו...זהו. אפילו החבר כשעלה על הג'ולייטה התחיל לקלל את הגרמנים. אגב, הוא מוכר...

ובגלל זה אני שואל אולי אחד מדגמי ה M האחרים כן משלב את עניין הרגש? מזכיר שיש לי 330i ידנית אי שם בנכר והיא דווקא ממש מרגשת, מנוע 6 מדהים שמנגן מוזיקה, התנהגות נפלאה וכ"ו.

זה נכון שיש יותר סקס באוויר עם האלפא (והכיעור של הסדרה 1 בטח לא מוסיף), אבל הנעה אחורית, פלוס 100 כ"ס, הגה טוב, מושבים מעולים ואחד המנועים הכי טובים שיש - זה מאפיל על כל מה שיש לאלפא לתת.

אבל אני מבין שאתה מחפש יותר רוע ובקטע הזה נראה לי שתכוון ל-STI.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

הSTI ברוטאלית וכיפית לטעמי, לא מאוזנת מדי ודי בועטת בנהג מדי פעם וזה הכיף שלה, מנוע שבועט בקצה העליון בלבד.

רכב לא הגיוני ביום יום ומבצעת לא רע מנקודה לנקודה. רכב מאוד קשיח ליום יום, אז נהיגת מבחן רצויה בכל מקרה.

היגוי כבד והגה קשיח מושב לוחץ וחובק מלחיץ כאילו אתה עכשיו יורד לסיבוב ברינג... אבל שוב , זה כיף שבה.

את האבארט רשמתי כי אותי היא מגניבה ומאוד מאוד אהבתי לנהוג בה, יכולה להיות מעניינת וזהו. לא קשור לגיל הנהג,

מספיק שאתה אוהב לנהוג ולהשתעשע , גם לא הגיונית, אבל זה הכיף שבה.

פורסם
ה-STI לדעתי יושבת בול על מה שאתה צריך, ודורשת כחדשה מתיחה לא עצומה מהתקציב, במיוחד אם תזמין את הגרסא בלי הכנף. תתחדש!

אם כבר אז ברור לגמרי בלי הכנף, זוועה! מפריע הפנים הספרטני...

אני איכשהו יכול להבין את עניין הסטריליות/גרמניה קרה, אם כי זה הכל בראש. הג׳ולייטה נראית פשוט מעולה (גם אחרי כל השנים האלא) וכלכך יותר טוב מסדרה 1, והמנוע בתילתן נהדר, אבל היא לא מתקרבת ביכולות שלה לבימרית, לא מתגמלת כמוה, והמנוע בבימרית (זן הולך ונכרד) פשוט מדהים.

הג'ולייטה(ובמיוחד שלי בצבע החוץ והפנים שלה- כמובן לטעמי), כאמור יש לה מנוע נהדר וסה"כ היא נעימה לעין, לגוף ובעיקר לאוזן! הכולרות בנו כונס מתא המנוע לתא הנוסעים, זה נשמע וואו!, לא מטריף אותי יכולות סופניות, כאמור רוע עושה לי את זה יותר.

אגב, אם תחליט שבא לך תילתן חדשה, אתה תוציא אותה היום בסביבות ה180 אלף. מצד שני, יכול להיות שאני במקומך הייתי מתפתה לחכות לחדשה (שתהיה הנעה/הנאה אחורית אגב).

תלתן חדשה לא יקרה, שלי לגמרי סבבה.

יש פרטים לגבי התלתן החדשה חדשה עם ההנעה האחורית? לא אכפת לי לחכות אם הצפי סביר.

זה נכון שיש יותר סקס באוויר עם האלפא (והכיעור של הסדרה 1 בטח לא מוסיף), אבל הנעה אחורית, פלוס 100 כ"ס, הגה טוב, מושבים מעולים ואחד המנועים הכי טובים שיש - זה מאפיל על כל מה שיש לאלפא לתת.

אבל אני מבין שאתה מחפש יותר רוע ובקטע הזה נראה לי שתכוון ל-STI.

כאמור. רוע.

הפיאט 500 אבארט יכלה להתאים אם היא לא הייתה נראית צעצועית בעיניי. אני זקוק למשהו שיצמיח לי קרניים.

אגב, זה קורה לי גם באופנועים, כל דבר מהונדס לעילא שפשוט נותן לך לעוף עם אוזן ברצפה ב 200 קמ"ש וצפונה בלי שתחשוב שזה היה ביג דיל פשוט לא עושה לי את זה... אני זקוק לטוזטוז שיילחם, שלא יתן ישר, שיגרום לי לאלף אותו תוך כדי שהוא זועק ונאנח...

על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
סובארו STI או BRZ ואולי נהיגת מבחן באבארט בגירסה הקיצונית שלה?

עם כל החיבה לאבארט - אי אפשר לרשום אבארט עם STI ו BRZ באותו משפט [עצם זה שעשיתי את זה עכשיו מרגיש לי לא טוב].

פורסם

אינפיניטי q50 עם מנוע 3.0 ו 400 סוסים. רכב משוגע . המון כוח והמון תיקוני הגה.אבל מאד נדירות בלוחות. מוסטנג 5.0 גם בהמה וגם יפה.

ואפשר פרטים על 135 שחבר שלך מוכר? שנה? יד?

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

אינפיניטי q50 עם מנוע 3.0 ו 400 סוסים. רכב משוגע . המון כוח והמון תיקוני הגה.אבל מאד נדירות בלוחות. מוסטנג 5.0 גם בהמה וגם יפה.

ואפשר פרטים על 135 שחבר שלך מוכר? שנה? יד?

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

אינפיניטי מעניינת, לא בטוח שזה כוס התה שלי.

מוסטנג לא בא בחשבון.

שלחתי לך טלפון שלו בפרטי. בהצלחה.

•  

פורסם

לאינפיניטי מנוע פנינה אמיתית, אבל שאר האוטו לא ברמה של המתחרות. מה שכן, המנוע הזה יכול להצדיק רכישה בזכות עצמו.

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לאינפיניטי מנוע פנינה אמיתית, אבל שאר האוטו לא ברמה של המתחרות. מה שכן, המנוע הזה יכול להצדיק רכישה בזכות עצמו.

לא שיש בכלל משהו כזה למכירה...

•  

פורסם

נמכרו מעט מאד והייבוא הופסק מהר.

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...