ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,563 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, מאזדה 3 אקטיב 1.5 או סוזוקי ויטרה 2X4 ? שניהם 2016, מאזדה מליסינג עם אחריות וסוזוקי מיד פרטית ללא אחריות, בשניהם סביבות 80 אלף קמ ורכבים ללא תאונות. מיועד עבור 1-2 אנשים, בעיקר לנסיות בין ירוניות... מאזדה מורגשת יותר מרווחת עם הנדסת אנוש יותר טובה ומורגשת יותר זריזה. עלות מאזדה 71 אלף ש"ח ויטרה מן הסתם יותר גבוהה עם סלון הרבה יותר פשוט , אך יותר חסכונית. עלות 75 אלף ש"ח מה שחשוב זה אמינות, עלות החזקה (טיפולים, ביטוח , צריכת דלק וכולי) ושוק כדי שאוכל למכור את הרכב אחרי מספר שנים ללא הפסד רציני מדי. מה דעתכם איזה רכב כדי יותר ?
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
אופל אסטרה
מאת liads- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 6.3 אלף צפיות
אהלן, אני נהג חדש אני מעוניין לקנות רכב בערך ב30k התעניינתי באופל אסטרה 2011/2012 מנוע 1.4 (140 כ״ס) רוצה לשמוע ממכם חוות דעת על הרכב צריכת דלק דינמיות אמינות ביצועים ובכללי מה חושבים עליו תודה מראש בנוסף אם יש הצעות לרכבים בסגנון הזה אשמח לשמוע (דגש על האצבק)
הודעה אחרונה מאת CRuzer669, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 785 צפיות
היי, מצאתי את הרכב הנל, 2009, 88000ק"מ, דגם אמריקאי עם 201 כ"ס, יד2 בעלות פרטית בלבד, מטופל במורשה, טוען שיש ספר מלא, נראה מעולה ושמור, מבקש .50 יודע לגבי דלק, אני עושה 12000 בשנה, נהג יחיד, מחפש רכב יפני בלבד עם מנוע מעל 2000 סמ'ק, חווית הנהיגה חשובה מאוד, ולא התלהבתי מהאקורד הרגילה. מתלבט, מבחינת זמינות חלקים בארץ, עלות טיפולים, והגיל, מה אתם חושבים? תודה.
הודעה אחרונה מאת billhicks, -
- 1 תגובות
- 519 צפיות
היי חג שמח לכולם. ראיתי שקיה יצאו בימי מכירה מיוחדים האם מישהו ביקר לאחרונה בסוכנויות החברה וקיבל מידע עדכני לגבי המבצע? באופן כללי אני לא מאמין בימי מכירה כאלה. מעניין מה המבצע שיש לפיקנטו?
הודעה אחרונה מאת שםמשתמש, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, אני מחפש מכונית חסכונית, עם ביצועים טובים, אם אפשר ישיבה גבוהה יחסית/גג גבוה (אני גבוה. בקליו הבנתי שזו בעיה). לא צריך משפחתית (עדיין). בונוס - מערכת שמע מובנית טובה. לא חשוב: תא מטען, רווח ספסל אחורי. תקציב - 25-30k אני סטודנט שנוסע בערך 50 ק"מ ביום (הרוב בין-עירוני מלא רמזורים, במישור) והאאוריס כמשפחתית מרגישה גדולה עליי. לאחר מעבר בפורום וביד2 רציתי לדעת אם שווה לי להחליף טויוטה אוריס 2011 במיני או סופר מיני סטייל clio 2013 / מזדה 2/ spark (לא חייב דווקא אותן). אני מרוצה מהאאוריס אבל חושב שאני יכול לחסוך יותר בדלק (10 ק"מ לליטר מדוד). אני לא יודע מה קורה במכוניות אחרות תכל'ס. תודה מראש, חן
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
שלום לכולם מתענינים ב 3008, רצינו מאוד את הדיזל.הגיענו לסוכנות ושם שטפו הראש על ה 1.2 סמ"ק בטענות שאין מלאי לדיזל ועוד דוגמאת כגון נסועה נמוכה לשנה ועוד אגדות ישנות על דיזל. אמרו שיש מלאי של 1.2 סמ"ק ושהמנוע מספיק. עשינו נסיעת מבחן סה"כ המנוע מספק הסחורה אבל זו נסיעה קצרה ובלי רכב עמוס...הרכב מרשים נוח ומאובזר. משום מה המחיר של 1.2 שווה למנוע החזק שהיה לפני כמה חודשים שזה מכעיס. נכון להיום מחיר מחירון הדיזל שווה כמעט לבנזין. האם שווה להתעקש וללכת על הדיזל ובכלל האם יש הבדל ששווה את ההשקעה בין האקטיב לפרימיום. קראתי המפרט ומה שמעניין אותי אלו הם מערכות בטיחות אקטיביות. יש בדגם האקטיב מערכות אבל ניראה שבפרמיום השקיעו יותר. אז מה אומרים? דיזל או בנזין 1.2? אקטי…
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 712 צפיות
אהלן. בדקתי היום יונדאי I30 CW 2013. לא נהגתי על הרכב מעולם, בעלת הרכב נראית לי אדם אמין (תשלח היסטוריית טיפולים ממורשה במייל). האוטו הרגיש לי ספינתי ומתנדנד, וחוץ מזה ההאצה מעצירה מוחלטת הייתה איטית כאילו המנוע לא סוחב. לא הרגשתי משהו חריג בהעברת הילוכים. אופייני? אני בא מרכבים קשים וזריזים יותר. תודה עומר
הודעה אחרונה מאת sbaranes, -
- 3 תגובות
- 854 צפיות
שלום חברים מזמן לא הייתי פה , אשמח אם תעזרו לי בקניית הרכב הבא שלי . אני מחפש רכב טורבו מנוע 1.8 ומעלה עם גג נפתח בסכום עד 50 אלף בערך .מעל 2010 אלה הרכבים שהכי אהבתי אבל אין לי שום ידע עליהם - אאודי א4 2011 - פאסאט 2011 אשמח אם מישהו יודע מה החסרונות של כל אחת מהן אם יש בעיות ספיציפיות ואשמח גם תציעו לי כל רכב אחר
הודעה אחרונה מאת AloniM3, -
האם הביקוש לקיה ספורטאג' 1600 2015.2016 כל כך טוב שמוצדק לשלם מחיר מחירון לוי יצחק משוקלל? (בהנחה שהאוטו במצב טוב ללא תאונות ועשה כ 60,000 ק"מ). או האם נסחר מתחת למחיר מחירון משוקלל לוי יצחק? תודה
הודעה אחרונה מאת guy.a, -
- 0 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היי לכולם. אני אצטרך רכב לתקופה של כ 5 -6 חודשים. לא משהו מיוחד, קטגוריה של מאזדה 2 או 3. יצא לי לקחת הרבה רכבים להשכרה משלמה סיקסט כי הם הכי זולים- מציעים את הקבוצה של היונדאי I20 בכ 2500 לחודש. מאזדה 3 בכ 3200 לחודש. ביקשתי גם הצעה לBMW סדרה 1 שלהם לחודש הציעו בכ 4100 לחודש. לחילופין חשבתי על עסקת ליסינג קצרת טווח (ראיתי בהייטקזון ליסינג פרטי תפעולי משלמה סיקסט). אין לי בעייה בהנחה והעסקה תהיה ממש אטרקטיבית להיות שנה עם הרכב- או עם הדמי יציאה סבירים להחזיר ולשלם "קנס" אחרי כחצי שנה. אשמח לעזרתכם ולכן אני שואל. האם מישהו מכיר דרך או סוכנות שניתן לקחת רכב להשכרה לתקופה ארוכה במחירים זולים יותר? או האם מישהו מכיר או התנסה בעסקת ליסי…
הודעה אחרונה מאת RoKro, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
שלום חברים מחפש לאישתי דיזלית חסכונית אוטומטית. הנסועה היא כ30,000 בשנה. ייתכן ואף יותר. איך מזדקנת הc3 או הc4? כל מה שבלוח הן על 170,000 קמ וצפונה. אשמח לחוות דעת
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם, מחפש רכב לאשתי - משומש שכבר ספג את ירידת הערך הראשונית (בן שנתיים-שלוש). חשוב שיהיה בטוח (פסיבית ואקטיבית), נוח (ספיגת זעזועים ומהמורות) ועם בגאז' גדול (עגלת תינוק) וכמובן אמין (דהיינו שאין סיפורים ידועים על תקלות כמו DSG או רצועות טיימינג). פחות חשוב (ועדיין שיקול) שלא יהיה עגלה מוחלטת וצריכת דלק סבירה. בסוף - עלות אחזקה וסחירות. מעדיף להוציא סביבות 50-60 שישאר קצת ליישור קו אבל יכול להגיע ל-80 ואפילו קצת יותר אם זה חדש (בעברית - לא סגור על עצמי בשלב זה). אשמח מאוד לעצותיכם. אין רתיעה משום רכב כולל צרפתי/קוריאני/יפני וכו' - כל עצה תתקבל בברכה. תודה רבה וחג פורים שמח!
הודעה אחרונה מאת Ziv, -
-
- 3 עוקבים
- 11 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום אני נמצא בהתלבטות בין 2 הרכבים הנ"ל בפועל אני ממתין לנסיעת מבחן בNX, את הוולוו מאד אהבתי. קצת מפחיד אותי נושא האמינות של הוולוו, וסחירות עתידית (אף אחד לא נביא,אבל מניסיון העבר) כמו כן האם מישהו יודע בערך האם ניתנות הנחות בלקסוס? כמה בערך? אני ממש בהתלבטות. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Ron.P, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
ברשותי מיצובישי כריזמה 2002 שתכל'ס נמאס לי להיות איתה במוסך. בדיעבד לאחר הרכישה נאמר לי שזה רכב עם מנוע חזק ובעיות לידה לא קטנות כמו: בעיות חשמל, פלסטיק שמתפרק בדשבורד ובגלל שישן אז גם חלקי חילוף שקשה להשיג. אני מחפש רכב שיענה על הצרכים הבאים: מתאים ל-2 אנשים ו-2 כיסאות בטיחות אמין שלא רואה מוסך חסכוני בדלק ככל הניתן שנתון גם גבוה ככל הניתן אוטומט ביטוחותי ככל הניתן בלי בעיות פלסטיק לא עובר את ה-30K ועדיף כמובן כמה שפחות אני גר במרכז ומרבית הנסיעות שלי הינן בתוך עיר ובין ערים בתווך של 10 ק"מ לכיוון אבל לפעמים גם יש נסיעות של 45 ק"מ לכיוון ויותר. אני וזוגתי גם אוהבים לנסוע אחת ל-לירושלים וכו' אז צריכים שיסחוב ולא ירגיש מתאמץ כל כך. מה את…
הודעה אחרונה מאת lze22, -
-
- 4 תגובות
- 921 צפיות
שלום, מחפש לרכוש רכב שטח, לא עם יכולות פראיות, שרוב הזמן נוסע בין עירוני, קצת עירוני, ויתאים גם לטיולי סוף שבוע בדרכי עפר בלי לפחד מהרס. חשוב שיהיה אוטומטי או רובוטי. נסועה שנתית כ 25K-30K, מתוך זה אמור להיות עד 3K בשטח. כיום ברשותי פלואנס דיזל 2014 , הנוסעת כ 17.5-17 ק"מ לליטר. בעבר הציעו לי באתר הזה סובארו פורסטר, אבל אז לא היה הדאסטר. אשמח לשמוע הצעות והתיחסויות. תודה אמש
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום מחר כניראה אני מתחדש בפיאט בראבו 2011, הרכב נמצא בנתניה בסוכנות עולם הרכבים, הוא אמר שהוא מסכים לבוא לבדיקה רק באיזור נתניה. איך מוסך/ מכון הכי מומלץ לקחת באיזור נתניה? תודה
הודעה אחרונה מאת discoTD5, -
-
שלום היום הייתי בסוכנות יונדאי עשיתי 2 מבחני רכב 1 יונדאי i30 רכב מדהים, מראה יפה מבפנים הרבה יותר, מאובזר ומלא דברים מבחינת בטיחות, והקינוח גג שמש פנורמי נפתח! 2 יונדאי קונה הדגם פרסטיג הנעה 4/2 מנוע נדיר, 1.6 סוס עבודה מראה נדיר מבחוץ מנקר עיניים כמו ג’יפ סקסי מבפנים קצת משעמם . לכן ההתלבטות אני ממש לא יודע מה לקחת , זוג ללא ילדים הסכום כמעט אותו דבר מישהו יכול לעזור לי פלוסים מינוסים??? שניהם קבוצה 3 מאמין גם בביטוח אין כמעט הבדל תודה למי שעוזר Sent from my iPhone using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת roy007, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 990 צפיות
אני מחפש להחליף רכב התקציב הוא נניח 40 הדרישות זה הרבה מקום בעיקר בבגאז׳ ואמינות אשתי מאוד רוצה סובארו אאוטבק אבל כל מי שאני שואל מזהיר מ׳עלויות גבוההות׳ נניח שבתקציב הזה אנחנו מדברים על אאוטבק 2010 עם 160 אלף קילמטר לאומת נניח יונדאי I30 2014 עם 100 אלף (נדמה לי שזה הרכב הכי טוב בתקציב ודרישות שלנו אבל אולי אני טועה) אז מה צפוי להיות ההבדל בהוצאות החודשיות? שנתיות? אני מנחש שההבדל בדלק יהיה בערך פי 1.5, מה עוד? ומה אם אני מסב לגז? חוץ מזה אתם מוזמנים להציא רכבים אחרים
הודעה אחרונה מאת showndamty, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם.רציתי לשאול האם יש למישהו נסיון עם s1 ספורטבק 5 דלתות כרכב משפחתי עם 2 ילדים קטנים. מרחב מאחורה ? נוחות נסיעה? עד כמה רועש בבין עירוני? לא נהגתי ברכב לצערי ואין גם ממי לבקש , כמו כן מפחתית גדולה יותר הנעה קדמית לא בא בחשבון ו s3 יקרה משמעותית גם לקניה וגם לתחזוקה. לכן שאלה מיועדת אך ורק כלפי s1. תודה למגיבים. Sent from my SM-G955F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת TDI, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היי, אז כמו שהכותרת אומרת, אני חייל משוחרר, ומחפש לקנות את הרכב הראשון שלי. מניסיון עבר עם רכבים של המשפחה, או של חברים - נראה שבאמת רכב יפני הכי מוצלח. אנסה לפרט כדי שתבינו טוב יותר איזה סוג של רכב אני מחפש: - קטן (לא סדאן, אלא מיני או משהו) - אמין (שלא כל שני וחמישי במוסך, שלא סובל מבעיות רציניות כמו חשמל / גיר וכו', וכמובן שיטופל בזמן) - חסכוני (לא מצפה ל-1:20, אבל עד כמה שאפשר) - זול (יחסית, בסדר גודל של עד 15,000₪, בשאיפה לפחות.. בכל זאת, רכב ראשון וההון העצמי שצברתי "לא בשמיים") - שנתון (מן הסתם השאיפה לכמה שיותר חדש, אבל הבנתי שיש רכבים ישנים שדווקא יוצא מוצלחים, כמו 2005-6-7, אז לא קריטי) מבחינת אופי שימוש: נטו נסיעות לחברים, לעבודה (של גג…
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי, אז אחרי כמה שנים טובות עם היונדאי גטס GLS 1.6 2005 הגיע הזמן להתחדש. אני מחפש רכב באותו סגנון - אוטומט, שלא יהייה חלש (לא מנוע מיני 75 כ"ס, אפשר טורבו), שלא יהייה גדול יותר מהיונדאי, כמה שיותר חסכוני (בניגוד ליונדאי) ואמין. נוסע סביב ה6K בשנה בלבד, הרבה מהנסיעות הן בפקקים. התקציב הוא עד 50K, ניתן לחריגה אם כדאי. חשבתי על איביזה 2015, אשמח לדעות.
הודעה אחרונה מאת noknok, -
-
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום, לאחר סקירה של רכבי הפנאי התלבטתי בין 3 דגמים: מאזדה CX5, יונדאי טוסון, פיגו 3008 (דגמי 2019) פסלתי את הטיוטה בגלל חוות הדעת שראתי/שמעתי על תיבת הילוכים רועשת ולא מוצלחת. פסלתי את המיצובישי בגלל הפשטות ואת הספורטאז בגלל החלל הפנימי הקצת קודר ולא מעניין כמו המתחרים. לא שקלתי דגמי ניסאן או דגמי סובארו כי אינני רוצה להתפזר (גם כך התפזרתי יותר מדי). החולשות של הטוסון (דגם PANORAMIC), מנוע 2000 בנזין לא חסכוני ותיבת 6 הילוכים סטנדטית עם דרגת זיהום 14!!!! לעומת הפיגו 3008 גירסת ה BLU HDI 1.5 דיזל, חסכונית ועם דרגת זיהום 2 (שאפווו) + עיצוב פנימי יותר מעניין ואבזור מקורי. המאזדה CX5 איפהשהו באמצע, אך מבעס שאין לו גג פנורמי. גם קצת יותר יקר מכל השאר. …
הודעה אחרונה מאת zmoodi, -
- 1 תגובות
- 618 צפיות
מישהו יודע מתי גולף דור 8 (לא 7.5) מגיעה לארץ? ומה יהיו אם בכלל ההבדלים? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת daniel.gri, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 711 צפיות
היי, צריך את הייעוץ שלכם. אם הייתם עכשיו במהלך חיפוש רכב והייתם סגורים על הדגם ומוצאים כזה דגם עם קילומטרז נמוך (72000), יד נמוכה (2) אבל שנתון נמוך (במקרה הזה 2010). הייתם הולכים על זה? האם שנתון משנה משהו לאוטו שלא נסע הרבה?
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
-
- 2 עוקבים
- 17 תגובות
- 5 אלף צפיות
https://imgur.com/a/3d1orI8 47 אלף קילומטר. טסט לשנה. היסוטריית טיפולים מסודרת. רוצה עליה 55K. רעש חריקה בזמן בלימה. אחרי הבדיקה נדלקה נורה של "SERVICE". המוכר יצא מהרכב ונכנס כדי לכבות אותה (לא נדלקה שוב), התעצבן ואמר שהמכון בדיקה עושה מה שהוא רוצה והם שינו משהו. אשמח לחוות דעת. תודה.
הודעה אחרונה מאת galbh, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אהלן להורים שלי פורד פוקוס הצ'בק 2012 שהאכילה אותם מרורים. כרגע מעוניינים ברכב חדש בעסקת 0 קילומטר. מחירון לוי יצחק של הרכב הוא 34,000. באלבר הציעו להם 27,500 בתנאי שלוקחים רכב בעסקת 0 ק"מ. הדרישות מהרכב: אמינות גיר אוטומטי שירגיש גדול יחסית אפילו שהם זוג - לדוגמא יונדאי I20 זה בסדר. ללא שכלולים מיותרים אין צורך בטורבו או בתיבה רובוטית - שוב, דגש על אמינות רכב נפוץ בעסקת 0 ק"מ
הודעה אחרונה מאת bv12, -
-
Toyota Select
מאת dman86- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום חברים, למישהו יש ניסיון ברכישת רכב מהתוכנית של טויוטה - Toyota Select? - האם הרכבים באמת עוברים בדיקות? - מה הטעם באחריות של טויוטה? מה היא כוללת (מעבר למה שרשום במדיניות שלהם)? זו למשל עסקה ממש שווה, לא? תודה,
הודעה אחרונה מאת rolling_stony, -
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום, אני מתלבט בין קורולה 2015 או 2016 לבין טויוטה פריוס 2015. הנהיגה היא מעורבת גם עירונית וגם בינעירונית 20K קמ בשנה. להערכתי אם פרטי צריכת הדלק נכונים אחסוך כ2500 שקל בשנה על דלק. בהנחה שאני קונה בטויוטה סלקט עם אחריות של שנתיים או 30K (כלומר בשבילי אחריות שנה וחצי) האם כדאי לקחת את הפריוס? ה"חשש" העיקרי שלי זה שיש עוד מערכת שלמה ומורכבת באוטו שתתקלקל ואצטרך לשלם על לתקן אותה (מערכת המנוע החשמלי והסוללה) טויוטה מציעים אחריות על הסוללה תמורת 400 שקל בשנה עד 12 שנים. מה אתם יכולים לספר לי על החסרונות של פריוס שכזאת לעומת קורולה? תודה!
הודעה אחרונה מאת נר4, -
רכב בטוח לאישה? 1 2
מאת splesh- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום לכולם, אני רוצה להחליף את הרכב של אשתי (סיוויק 2012 ) לרכב חדש יותר, התקציב בין 80-100 אש"ח. מצד אחד המלצתי על הג'אז שנמצא בטווח, הבעיה שלה חלש מידי (אפילו לאשתי..) ולי חלש מן הסתם,בכל זאת אני נוהג עליו גם כ 50 אחוז מהזמן, שנית לא "מרגיש לי כזה בטוח" רואה אותו בכביש ונראה פגיע למרות שהציון במבחני ריסוק גבוה. אופציה שנייה, וולוו xc 60 משנתון קרוב לסיוויק מרגיש לי יותר בטוח, חושש מטיפולים ותיקונים. אופציה שלישית, פחות מתלהב ממנה אבל ככל הנראה הכי פרקטית אחד מהג'יפונים הקוריאנים/יפנים שנים 2015. אשמח לקבל דעתכם, ובנוסף האם התחושה שג'יפ וולו משנתון שכזה בטוח יותר מיפני/קוריאני חדש,( נניח שלשניהם אין מערכות בטיחות) היא רק תחושה? תודה
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
שלום, כבר תקופה שאשתי ואני מתכננים להחליף את הרכב הישן והחלטנו ללכת על קורולה. מצאתי בטויוטה סלקט את הרכב הבא: קורולה 2016, יד 1 מפרטי. תאריך עליה לכביש: ינואר 2016. הרכב עשה 26,000 ק"מ. המחיר המבוקש לפני התמקחות: 99K. אחרי משא ומתן מולם קיבלתי הצעה סופית של 90K. המחיר הוא מחיר סופי וכולל שנה אחריות מלאה על הרכב. ממה שהבנתי אין הנחות נוספות גם על הנחת מזומן. כמו כן, הבנתי שמאמצע-סוף 2016 הוסיפו לקורולה מערכות בטיחות נוספות - האם לדעתכם זה קריטי שהן לא כלולות בדגם זה? מה דעתכם באופן כללי, הייתם הולכים על העסקה?
הודעה אחרונה מאת Crazy motorcycle,