ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,555 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
האם צריך להזהר ממשהו? לא מצאתי ברשת שום אזכורים חיוביים ושליליים האם השוק רגיל? מישהו יודע איך הרכב? ובמחיר הזה האם גרנדצ'רוקי חדש או אקס 3 עדיפים?
הודעה אחרונה מאת Itzikthegr8, -
- 11 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
רוצה להחליף את הרכב השני, שבעיקר מסיע ילדים בתוך העיר ולעיתים רחוקות נוסעים בו חמישה. הסיטרואן C3 בדגם Shine PK לעומת הסטוניק בגירסת הביניים, מאמין שבשניהם אפשר לשכנע את המוכרים להגיע לאותו מחיר.
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
היי, פתחתי לפניי כמה ימים את התרד הנ"ל (התלבטות בבחירה בין גולף GTI פרפורמנס לבין M235. בסוף החלטתי לחפשש אחר ה-M140) https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?669366-%D7%92%D7%95%D7%9C%D7%A3-gti-performance-%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%94-%D7%9E%D7%95%D7%9C-%D7%91%D7%9E%D7%95%D7%95-m235-%D7%A9%D7%A0%D7%AA%D7%95%D7%9F-2014-2015 רק התחלתי בחיפושיי אחר M140 ואין כרגע אחת שעונה על התקציב. מה שכן, פניתי למכר שאני סומך עליו והוא במקרה גם מתווך על עיסקה של M135 שמורה שנת 2015. יש לרכב כמה עניינים, ומאחר ואני טירון בבמוו ובדגם הזה בפרט אשמח לדעתכם - על הרכב מותקנת תוכנת jb4, הכנה למתאנול, רזונטור הוסר וגם הממירים(יש שניים? האם עובר טסט?) …
הודעה אחרונה מאת liory931, -
- 5 תגובות
- 827 צפיות
שלום לכולם. לפני שלוש שנים הורי קנו פלואנס דיזל 2013. מאוד מרוצים ממנה, ורוצים להחליף לרכב דומה, שנת 2016 כיום הרכב עם 150 k, והתקציב שלהם הוא מחיר המכירה שלו פלוס 45. מה ההמלצה? יש פלואנס 2016? Sent from my Redmi Note 6 Pro using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Doron_Z, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם אנחנו צריכים לקנות רכב יד 2 והגיעו אלינו כמה הצעות. אנחנו יכולים לשים עד 15000שח כל העולם היד 2 של רכבים מאד מלחיץ, מה כדאי? מה אמין? ולכן הגענו להתלבטות בין מאזדה 6 2005 לבין טויוטה יאריס 2005 שחברים מוכרים. שתיהם 190K קמ, במצב טוב, ובאותו מחיר. השאלה מה עדיף? ועל איזה רכב אפשר לסמוך יותר? תודה רבה לכל העונים
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
היי, אני מחפש לקנות רכב שני למשפחה. התקציב הוא 25-30. מחפש רכב חסכוני בדלק, זול בתחזוקה ובטיחותי שיסע 70 ק"מ ביום (מעדיף יפניות). לאחר מחקר מעמיק בסוף התמקדתי ב 2 דגמים שרשמתי בכותרת שמתאימים לדרישות שלי. אשמח לדעתכם לגבי 2 הדגמים האלה. יתרונות, חסרונות אחד מעל פני השני. גילוי נאות. היתה לי כבר סוזוקי ספלאש שמאד אהבתי לנסוע בה כך שנוחות הנסיעה/ישיבה מבחינתי זה לא אישיו.
הודעה אחרונה מאת dimonk85, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 16 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
היי, מדובר על גרסאות הבסיס הידניות (0.9T מול 1.2 אטמוספרי). אופי הנסיעות: הקפצת הילדה לגן (לכן, גישה נוחה ומספיק מקום לכסא בטיחות+רגליים) ואז 20 ק"מ על כביש מהיר. בסופ"שים כנראה תראה שבילים. סה"כ כ-12,000 ק"מ בשנה. אופי נהג: רחב כתפיים ו-189 ס"מ. מי תהיה יותר זולה לתחזוקה? מי תהיה יותר חסכונית בדלק? מי תהיה יותר מרווחת? יותר נוחה? משהו? מישהו? כרגע עם C4 2009 אוט'.
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
- 1 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
העליתי פרסום לפני כמה ימים על איזה רכב מסחרי כדאי לי ללכת, ולא העליתי כאופציה בכלל את הדאצ'יה. מישהו הגיב והמליץ עליה.. למישהו יש מושג לגבי הרכב? בסכום של מקסימום 35,000, האם הדאצ'יה היא העדיפה מבין המסחריות? אני צריך הרבה אחסון לצורך עבודה, חיסכון בדלק כמובן, ושתהיה אמינה ולא תגרור אותי למוסך שלא לצורך... תדוה רבה לעוזרים!!!!
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום חברים.. אני רוצה לקנות את אחד מהרכבים הנ"ל, לצורכי עבודה, אני צריך תא אחסון גדול, וגם נוחיות משפחתית. התקציב שלי הוא עד 35,000 בגג. רציתי לדעת מי מהם הכי אמין אחרי מינימום 200 K קילומטר, כי לשם התקציב שלי מגביל אותי. אני יודע שבהשקעה כזו, שהיא לא ממש קטנה, אפשר למצוא רכב ספיק אמין שאפשר להחזיק שנים, במיוחד בדיזל, אפילו עם הרבה קילומטר.. בנוסף מי לדעתכם הכי חסכוני בדלק, והאם ההבדלים בכלל משמעותיים.. תודה רבה רבה!!
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 12 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום, אשמח לדעתכם - קיבלתי הצעה לרכישת הרכב הנ"ל. 70K ק"מ, טופל במוסך מורשה של היבואן. קיבלתי ספר טיפולים, היה טיפול ב-35K וב-55K. בטיפול הראשון עודנה גם תוכנת גיר, הוחלפו שמנים, רפידות, מסננים ובטיפול השני הוחלפו דיסקיות קדמיות, רפידות בלם קדמי ושמן, כולל מסנן. אין עדות לעבודות שקשורות לתאונה, אבל כמובן שאקח גם למכון בדיקה. לטענת החברה מדובר בליסינג פרטי. הם מבקשים 70,000 ש"ח. בהנחה שהרכב עובר בדיקה ללא בעיות מיוחדות, ואני מקבלת מהם אישור בכתב שהרכב היה בליסינג פרטי, מה מחיר סביר לסגירת עסקה?
הודעה אחרונה מאת ניצן א, -
- 0 תגובות
- 525 צפיות
היי חברים, אשמח לעצתכם. לפי הכותרת משתמע - אני מתלבט בין שני רכבים, מקטגוריות שונות לחלוטין. המיטו היא מכונית חוויתית, קטנה ומהנה והסיוויק סטנדרטית ואמינה. אני מחפש שילוב של השניים, חווית נהיגה וראש שקט, נוהג כמעט תמיד כיחיד + 1 אך קצת חושש מהקנייה. אשמח לדעתכם ולשמוע קצת חוויות אישיות. שני הרכבים מודל 2016 עם קילומטרז דומה. תודה רבה לכל העונים
הודעה אחרונה מאת Tal Kaptsan, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
ראיתי כי הסיטרואן c5 ממודל 2011 עם הבולמים ההידראולים נכנס לתקציב וקראתי חוות דעת שהוא נוח מאוד למרות הידיעה שישנה נק' חולשה במנועי ה1.6 טורבו במותחן של הטיימינג. רציתי לדעת האם עדיף לפזול לכיוון המנוע האטמוספרי 2.0 עם 143 כ"ס או שמשנה מסויימת או אחרי החלפת המותחן, לא אמורות להיות בעיות? בנוסף אם ידוע לכם עלויות אחזקה, מוסכים שכדאי לבדוק ולטפל אצלם, עלות חלקים.
הודעה אחרונה מאת NP1, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היי. כבר מספר זמן מחפש לקנות רכב אבל מבולבל מהכל כבר... לצערי הדרישות שלי די קפדניות מה שהופך את העניין להרבה יותר מתסכל. אשמח אם יש מישהו שיוכל לייעץ אבל כנראה שתקידו לי שאני חי בסרט אז בגדול הרכב יעבור הסבה לגז ולפי מה שהבנתי רצוי שהמנוע בנזין לא יהיה הזרקה ישירה- כי הזרקה ישירה עדיין ישתמש בבנזין חוץ מזה הדרישות הן: גודל לא קטן מידי אך לא גדול מדי. יחסית חסכוני 1:17 בערך אמין ולא יקר לטיפולים גג נפתח לחצנים בהגה תקציב 30K מקסימום איזה 32 ככה... קמ סביר כי אני נוסע איזה 35 אלף בשנה אשמח אם יש צשהו שאפילו עונה על חלק הדרישות אבל לא כולן. למרות שכולן יהיה עדיף.. תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת yonisi, -
-
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום מבקש חוות דעת על פונטו איבו 1.4 אבארט! אמינות? פוטנציאל שיפורים וכו..
הודעה אחרונה מאת bigmik, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם מחפש רכב משפחתי, שיהיה גדול מספיק להכיל משפחה, עם תיבה ידנית ראיתי שיש הונדה 1.5 ידנית אבל הבנתי שיש איזה שהיא בעיה עם המנוע שלה, אז בנתיים אני נזהר ממנה, איזה עוד רכבים ניתן למצוא בארץ עם אופציה להזמין ידני? תקציב עד 140 אלף בברכה ושבת שלום Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
היי, אשמח לדעת אם במסגרת ליסינג מימוני או תפעולי הרכב רשום על שמי? זה חשוב מהבחינה של קבלת תו חניה. כמובן שאם יש דרך לקבל תו חניה ללא בעלות על הרכב עני מעדיף זאת. יש פה מישהו מהתחום שיכול להאיר ולפרט קצת איך זה עובד? שנית, באופן עקרוני, עם או בלי קשר לליסינג, האם ניתן לרשום בעלות של שני אנשים על רכב אחד? (למשל, אח שלי ואני). תודה מראש, ארז.
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם חבר שלא החליף את רכבו כבר 7 שנים (לאון ידנית) מחפש את הרכב הבא כאשר הדרישה העיקרית היא ידנית. לא מוכן להתפשר על הנושא בשום אופן. בנוסף צריך שיהיה מקום מאחורה לפחות כמו בלאון [2012, הישנה] הוא אוהב רכבים ומותג כמו אלפא קורץ לו מאוד. בנוסף נהג על הג'ולייטה באיטליה בירח דבש שלו ונהנה מאוד. ראיתי שיש כמה ג'ולייטות ידניות למכירה, אני רואה שעד 2016 מגיעות עם 170 כ"ס ולאחר מכן עם 150. האם היתה מתיחת פנים כלשהי? הבדלים רציניים בין 2016 ל 2017? מה מצב המולטיאייר בשנים האלו? הצעות\הערות יתקבלו בברכה
הודעה אחרונה מאת KnowsNothing, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום מחפשת מכונית משפחתית שתהיה בטוחה ואמינה. מאחור אמורים להיכנס 2 כסאות בטיחות וביניהם בוסטר. בתא המטען עגלת תאומים. נסועה שנתית 15 א' ק"מ. תקציב 50 א שח. אשמח להמלצות
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בהנחה שיש לי את הכסף (הגדלת המימון) להפרש, האם ה value for money של הפרימיום שווה את ההפרש? אני מתכוון להחזיק ברכב מעל ל 3 שנים וההפרש פר שנה הוא כמה אלפים Sent from my LM-G710 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Ron.P, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 639 צפיות
שלום לכולם, אני מחפש להחליף את הרכב שברשותי (סיאט איביזה FR שנת 2013) ברכב מיני\סופר מיני חדש יותר (2017 ומעלה) כאשר הדגשים הם בעיקר על אמינות, חסכון בדלק ועלויות זולות יחסית כמו כן חשוב שיהיה אוטומטי, רוב השימוש של הרכב הוא בתוך העיר וישמש כרכב שני במשפחה (הרכב הראשון משמש לנסיעות מחוץ לעיר ורוב השימוש נעשה בו). לפי מחירון שבדקתי אני אוכל למכור את הרכב הקיים באזור ה55K ש"ח, והתקציב המקסימלי לרכב שיחליף אותו - 60K ש"ח (לאחר המכירה כמובן). אשמח לשמוע חוות דעת והמלצות על רכבים שיתאימו לתקציב ולדגשים, (יד 2 עד 25,000 ק"מ או רכבי 0 קילומטר). תודה רבה לכולם!
הודעה אחרונה מאת Cycleman, -
-
רכבי 7 מקומות 1 2
מאת ejh- 28 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
הי לכולם, אני צריך לרכוש רכב. כרגע במשפחה זוג ו-3 ילדים בגילאים 5, 4, 1 - כלומר כולם עדיין במושבי בטיחות/בוסטר עם רתמות. תקציב: 85,000₪ נסועה ממוצעת צפויה: 5000-7000 ק״מ בשנה פרופיל נסיעה: בעיקר סידרוים בעיר ונסיעות יותר ארוכות לטיולים בערך פעם בחודש. דרישות מהרכב: אמינות, בטיחות, מרווח למושבי בטיחות, בגאז׳ גדול מספיק לעגלה + מזוודות, אפשרות לילד נוסף בעוד כמה שנים. לאחר מחקר ראשוני, אני מטלבת בין: 1. טויוטה ורסו 2. מיצובישי אאוטלנדר בבקשה, מה דעתכם ואיזה מידע נוסף דרוש להגיע להחלטה? תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת shha, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי. אני מחפש יונדאי i30 שנת 2014. ((גרסת פרימיום, כי הבנתי שרק בה יש כניסת USB לדיסק און קי עם מוזיקה + דיבורית בלוטות')) קודם כל, קשה למצוא משהו רלוונטי ביד-2 ממוכר פרטי. האם גם הפרטיות נמכרות עכשיו דרך סוכניות? 1. בקיצור, רציתי לדעת בקילומטראז' של עד 100,000 - מה אמור להיות מחיר מקובל לאוטו הזה? ובדר"כ בכמה אחוזים מקובל להתמקח על המחיר? 2. האם יש סעיפים כלשהם שעליהם ניתן לדרוש הורדה במחיר? תודה, צדיקים!
הודעה אחרונה מאת noknok, -
התלבטות בין יפניות 1 2
מאת ariel126- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אני מחפש אחת מבין טויוטה קורולה, מאזדה 3, סוזוקי sx4 והונדה סיווק מחפש משנת 2009 מינימום לא ישנה יותר, לפי המספרים ביד 2 הסוזוקי זולה ונעה על אותם מחירים כמו ההונדה המזדה והטויוטה די יקרות. אין לי בעיה לרדת בשנתון אם תהיה הצדקה, אני מחפש ברכב שיהיה אמין הכי חשוב עם צריכת דלק שפויה ולא מוגזמת ואחזקה זולה. אשמח לשמוע מכם על מה הייתם ממליצים, תודה רבה
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
- 4 תגובות
- 871 צפיות
היי בהמלצת הפורום הלכתי לטרייד אין של היבואנים בירושלים (לובינסקי, קרסו, אוטו דיל, וטרייד מובייל) מה שהמליצו לי במסגרת התקציב שלי 1. יונדאי i25 שנת 2015 70 אלף קמ 2. יונדאי i30 סטיישן 2016 91 אלך קמ מליסינג 3. רנו מגאן 2016 56 אלף קמ מליסינג 4. סקודה אוקטביה 2015 80 אלף קמ 5. יונדאי i30 שנה 2014 עם 90 אלף קמ 6. יונדאי i35 שנה2014 60 אלף קמ 7. טיוטה פריוס 2014 138 אלף קמ אשמח לשמוע מחשבות
הודעה אחרונה מאת YadYad, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם, בגלל שינוי מקום עבודה אני מעוניין להחליף את הרכב הנוכחי שלי. כרגע נוהג בפולסווגאן אפ, ידנית, בעיקר נועדה לנסיעות עירוניות. מחפש רכב אוטומט, צריכת דלק סביב ה-17 לק"מ, משנת 2016, קילומטראז' מתחת ל70K, עדיפות לחברות: פולקסווגן, סקודה, סיאט, סוזוקי, קיה וכל חברה נוספת שתעלה על הדרישות ובו-זמנית תהיה אמינה וחסכונית בטיפולים. תקציב: 40-45K מרחק נסיעה יומי: 110 ק"מ +- אשמח להמלצות. תודה לעוזרים ליאור
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכם, אני לא מתמצא ברכבים- ויחד עם זאת מתכוון לקנות רכב יד שניה. הרכב ברחובות. והמוכר המליץ על בדיקה לרכב במכון הדרום. עד כמה זה בסדר לזרום על ההמלצה שלו, וכפי שהבנתי זו גם המלצת הפורום? או להחפש מקום אחר ''בכוח''?
הודעה אחרונה מאת Zaks, -
- 0 תגובות
- 483 צפיות
שלום חברים אני מחפש מכונית משפחתית יד 2 משלוש השנים האחרונות במחיר של עד 90000 ש"ח. אני נוסע כל יום בתוך העיר, פעם בשבוע נסיעה קבועה מחוץ לעיר ולפעמים נסיעה שבועית נוספת מחוץ לעיר. נוסע גם לבד וגם עם המשפחה. חשובים לי 1. רמת בטיחות גבוהה. 2. אחזקה זולה (כולל דלק, טיפולים תיקונים, ביטוחים) 3.מעוניין באוטו שקט כיוון שנהנה מאד להקשיב למוסיקה בנסיעה ורוצה להתקין מערכת שמע איכותית חשבתי על אחת המשפחתיות הפופולריות, טויוטה קורולה, יונדאי איוניק ההיברידית, מזדה 3 או סקודה אוקטביה. מה לדעתכם הכי מתאים לי מבין אלה או אם יש לכם הצעות נוספות אודה לכל התייחסות
הודעה אחרונה מאת zvi-ka, -
- 10 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום לכולם, מתעניין בנוגע לשברולט קפטיבה 3.2 [בנזין] שנת 2009-8 וברשותכם כמה שאלות. נסועה שנתית שלי תהיה ככל הנראה עד 9000 בשנה. היצרן מצהיר על צריכה משולבת של 8.7 לליטר אבל ברור לי כמובן שמדובר בפנטזיה - אשמח לדעת מבעלי נסיון מה הצריכה בפועל. כמובן כל תובנה נוספת בנוגע לרכב, עלויות תחזוקה: טיפולים, ביטוח ורישוי/זמינות חלפים/אמינות [מנוע/גיר/אלקטרוניקה וכו'] תתקבל בברכה. כמו כן האם ישנם מחלות ידועות/דברים ספציפים שחשוב לבדוק לפני קניה בדגם הזה/מה נחשב ק"מ סביר/מחיר סביר? מבין רכבי פנאי 7 מקומות נראה שהוא בין הזולים בחבורה [הבנזין בפרט] - האם זה מוצדק [כלומר מדובר ברכב בעייתי] או שתופעת העדר פשוט הפכה אותו למציאה כי אנשים פשוט קונים "את מה שכולם קונ…
הודעה אחרונה מאת צפוניאא, -
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם מחפשת רכב 7 מקומות אמין, בטיחותי ולא יקר. 2 הכסאות הנוספים יהיו בשימוש לעיתים נדירות. רק כאופציה. מאחור אמורים להיות חגורים שני כסאות בטיחות ובוסטר. התקציב כ-50 א. לא מעוניינת בגרנד פיקסו, אסמקס ודאציה. על מה הייתם ממליצים? ורסו? גרנד סניק? קיה קרנס? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
היי חברים, אמא שלי רוצה להחליף רכב ואני מחפש עבורה את האופציה הנכונה ביותר. תחילה היא רצתה טיוטה כיוון שהיא אמינה, סחירה ומחזיקה מחיר. כיוון שהיא לא מתכוונת למכור את הרכב בזמן הקרוב, אלא להישאר איתו לשנים הבאות, ייעצתי לה לפנות למותגים אחרים שכן הם זולים יותר והתמורה לכסף תהיה גדולה יותר. הצרכים הם בעיקר לנסיעות עירוניות, לרוב נהיגה יחידה, סכום הוצאה באזור ה 50K, שנת 2015 ומעלה. הפרמטרים שחשובים מאוד עבורנו הם אמינות גיר ומנוע, בטיחות ואבזור. אישית אני חושב שכדאי ללכת על ספארק (2016, צורה חדשה אוטומטית) או פיקנטו מקבילה. אתם יודעים לומר לי מי מבניהן עדיפה? * אני יודע שהטיוטה והמאזדות יקרות יותר, אך לצרכים שלה, אני לא חושב שפער המחיר, שנתון וי…
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
מי מחובר 57 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 821 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- פי
- swish
- Shaike.Zam
- ברווז
- igor8s
- Haim_gds
- ניצן א
- PYA
- גולדן191
- levy
- חד אופן
- Dan___