Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

אמא שלי רוצה להחליף רכב ואני מחפש עבורה את האופציה הנכונה ביותר.

תחילה היא רצתה טיוטה כיוון שהיא אמינה, סחירה ומחזיקה מחיר.

כיוון שהיא לא מתכוונת למכור את הרכב בזמן הקרוב, אלא להישאר איתו לשנים הבאות, ייעצתי לה לפנות למותגים אחרים שכן הם זולים יותר

והתמורה לכסף תהיה גדולה יותר.

הצרכים הם בעיקר לנסיעות עירוניות, לרוב נהיגה יחידה, סכום הוצאה באזור ה 50K, שנת 2015 ומעלה.

הפרמטרים שחשובים מאוד עבורנו הם אמינות גיר ומנוע, בטיחות ואבזור.

אישית אני חושב שכדאי ללכת על ספארק (2016, צורה חדשה אוטומטית) או פיקנטו מקבילה.

אתם יודעים לומר לי מי מבניהן עדיפה?

* אני יודע שהטיוטה והמאזדות יקרות יותר, אך לצרכים שלה, אני לא חושב שפער המחיר, שנתון ויחס מחיר תמורה שווה את הפער.

חושבים אחרת? אשמח לשמוע למה.

תודה לעוזרים.

פורסם

לפי רפרוף וחיפוש קצר ביד2, ניתן למצוא מאזדה 2 בתקציב שציינת+יישאר לך עודף לביטוח הרכב (בערך) :

https://www.yad2.co.il/s/c/dbine4 (אני מציין, שאין לי כל קשר אישי או משהו עם המוכר), חושב שזו עסקה כדאית, אם לא אכפת לאימך שזה מליסינג.

פורסם

בין פיקנטו לספארק הייתי בוחר בספארק, הוא זריזה יותר אבל בעיר גם נוחה יותר עקב מושבים עדיפים,לדעתי סלון מודרני יותר, צריכה להיות חיסכונית יותר עקב גיר רציף.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

אני חושב שאתה אולי צריך להרחיב את החיפוש שלך ללכת לכיוון של צרפתיות גם, יש בשפע צרפתיות טובות (בעיקר בתקציב ובשנתונים שציינת).. למשל זאת :

https://www.yad2.co.il/s/c/40fn6k חוץ מהק"מ הגבוה, שאם היה נמוך, היה שווה את זה. (שוב מציין שאין קשר למוכרים ביד2, הכל בחיפוש קצר).

עריכה:

יש גם קיה ריו 2015, שתיכנס יופי טופי בתקציב, כך שלא ממש תצטרך את הפיקנטו (היא לא סופרמיני לצערי הרב, בעבר היא נקראה מיני והיא בגדר המינימום של הסופרמיני בכל מידה כלשהי) לכן מציע לך קיה ריו האצ'בק (לאחת מהעבודה שלי יש אחת כזו אדומה חדשה מהחברה והיא מרוצה).

עריכה אחרונה על ידי raniAA
פורסם

אירופאיות פחות אטרקטיביות לנו משיקולי החזקה ואמינות.

לגבי הקיה, זו אופציה אולם מחיפוש קצר מצאתי כי מרביתן (אוטומט בלבד) הן 2015 ואילו בפיקנטו / ספארק אני יכול לקבל מודל מתקדם יותר עם אבזור מפנק יותר.

פורסם

ממליץ לך על הספארק.

לטעמי, היא עדיפה ונוחה יותר מהפיקנטו היוצאת.

היא תהיה גם מעט יותר חסכונית.

תתמקדו ברמות אבזור lt+/ltz

לגבי אמינות - לפחות בפורום, אין יותר מדי תלונות או מידע מצד שני היא נמצאית בסהכ כ3 שנים על כבישי ארצינו.

פורסם

כן, גם אני חושב כך כיוון שאני נוטה לאבזור ויחידת הנעה של הספארק.

למרות שחשבתי על הדבר הבא: ספארק 2017 מול פיקנטו 2017

רמות מחיר שוות

ספארק טובה יותר בעיקר בשילוב של גיר ומנוע + אבזור - יש לה גיר מתקדם יותר, אך אמינותו נמצאת במחלוקת, יקר וקשה לתקן אותו.

פיקנטו טובה בהיבט של בטיחות, אמינות וסחירות. מנוע עם אחריות 7 שנים.

מה דעתכם?

פורסם (נערך)

כמה עולה שיפוץ?

לא מדובר על איזה גיר סופר מתקדם וחדש בשוק.

ככה שלגבי אמינות לא ניתן להגיד שהפיקנטו עדיפה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי yulianx

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני לא חושב שמישהו שיפץ עוד את הגיר הזה, מדובר על רכב חדש בשוק.

כך שגם לא אמורים להיות תקלות.

Sent from my iPad using Tapatalk

• תוכן חדש...