ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,558 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 6.5 אלף צפיות
אהלן! מעולם לא קניתי רכב יד שניה. לכן, גם לא יצא לי לעבור את שלב הבדיקה במוסך. במידה ואני נעול על i30 שנת 2014, ורוצה לפקוח עיניים מעבר למה שהמוסכניקים יפקחו: האם ישנן תחלואות ידועות ב-i30, שכדאי לי לוודא ולבדוק בעצמי. או לעשות דאבל צ'ק עם המוסכניק? נגיד, תחלואות בגג הפנורמי?\ בבגאז'?\ במערכת השמע אפילו? בתחום האפור הזה, שאף אחד לא בודק?...בכדי שלא אתבאס ואמצא משהו תקול רק לאחר הרכישה. (נ.ב- האם מקובל לעשות חוזה קטן בין הקונה למוכר, שמבטיח שהקונה לא ישלם את עלות הבדיקה במקרה והרכב נמצא לא תקין?) תודה!
הודעה אחרונה מאת eladbari, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היי כרגע אני עם הקורולה gli 2014 אני מעוניין להחליף אותו לרכב משפחתי בסביבות ה90 אלף שמתי עין על היונדאי אלנטרה 2018 אבל אני לא בטוח עד כמה זה אוטו טוב עוד אופציה שחשבתי היא לשדרג לקורולה 2017 אשמח להמלצות לרכב למשפחה בתקציב שציינתי
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, מחפש רכב עד 50k. עדיפות לגיר אוט' אבל יכול להסתדר עם ידני. הדרישות הן שיהיה חסכוני (יחסית), לא חלש ואמין (יחסית). הרכב לא יחרוש את כל הארץ, לפי הערכה הרכב יעשה בשנה כ 12-14k קמ. בדרכ רק אני אסע על הרכב ומידי פעם יתווספו עוד 2 אנשים. רצוי שיהיה בגודל של סופר מיני. שמתי עין על סקודה פאביה צורה חדשה אבל קצת הרתיעו אותי לגבי הבעיות בגיר, אשמח לעוד הצעות. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היי, אני מחפש רכב חדש שישמש כ-שני במשפחה, כלומר יסיע במקסימום מבוגר + שלושה ילדים. חשוב לי: מרווח מאחור. שני ילדים ללא אמצעי ריסון + אחד בבוסטר. כיום בפולקסוואגן ג'טה - צפוף לנו. בלי מובילאיי - מערכות בטיחות מקוריות, רצוי חכמות - כאלו שיודעות לשמור על נתיב וכו'. מולטימדיה טובה - מסך גדול, Waze. מעניין פחות: ביצועים. שיסע כמו רכב מודרני, אבל לא צריך להיות ראשון בכל רמזור. לא מעניין בכלל: תצרוכת דלק. נסועה שנתית נמוכה מאוד. בשיטוט מהיר באתרי ה-0 ק"מ צדו את עיני הקדג'אר (מובילאיי?), ספורטאז' (1.6 בנזין 2019, לא ידעתי שעדיין מוכרים אותה. מסמנת V בנושאי הבטיחות והמולטימדיה, לא סגור על המרווח) והקשקאי החדשה (מפרט מאוד לוט בערפל. יש מערכות בטיח…
הודעה אחרונה מאת Doron_Z, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 908 צפיות
היי אני סטודנט מחפש לקנות רכב ראשון בתקציב של עד 10K מקסימום לנסיעות של 30 קילומטר לכל כיוון ביום סהכ 60 בערך ראיתי שבשנתון 2004+ יש בעיקר פיאט פנדה השאלה שלי האם כדי לקנות רכב בשנתון לדוגמא 2010 במחיר 10K או אותו רכב שנתון 2005 שהם בעלי אותו קילומטראז אבל המחיר הרבה יותר זול 5/6 ככה שגם אחרי בעיות שיכולות לצוץ גם ברכב חדש הוא לא יעקוף את ה העלות של הרכב הראשון חשוב לציין שכרגע אני לא עובד שנה ראשונה אז אני מאמין שזה רכב לשנה /שנתיים וכנראה אקנה רכב אמין וחדש לאחר מכן האם יש הבדל מהותי בשנתניןם לדוגמא יש פיאט פנדה 2011 וגם 2012 של סוכניות רכב וגם בעלות פרטית קילומטראז בערך 120 במחיר 10K או 2005 שמוכרים ב 6 אלף כמובן שאני לא נעול על דגם…
-
- 13 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
היי חברים, אני פחות בקיא בשוק הקרוסים/ג'יפים ולכן זקוק ליעוץ. אבא שלי היום נוהג בטריוס 09, נוהג לצאת לטיולים וחובב שביל ישראל ושות', הטריוס די מספק אותו אבל הוא מעוניין להתחדש קצת ובנוסף רוצה רכב בעל עבירות טובה מהטריוס או לכל הפחות משתווה לה. התקציב הוא סביב 100k, הוא די ננעל על הויטארה 1.6, אני לא בקיא ברמות גימור ובעבירות והייתי שמח לקבל עוד מידע והמלצות. חשוב לו 4x4, פחות מעניין אותו 0-100 הוא נוסע סביב 5000-8000 ק"מ בשנה ולא עובר 90 קמ"ש במהיר. לרוב יהיה לבד/עם נוסע נוסף לידו, מידי פעם עוד אחד מאחורה, עדיפות לרכס בעל מימדים של משפחתית קומפקטית ולא ג'יפ גדול, עם זאת לא קטן כמו הג'ימני. תודה
הודעה אחרונה מאת shaharper, -
- 12 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אני מחפש גיפון עם הנעה 4X4, מנוע 2.0 או טורבו אבל עם מערכות בטיחות אקטיביות. מצאתי רק 2, אחד זה הונדה CRV שנמכר מאד יקר ולא מתאים לי. והשני זה ספורטאז 2016 ומעלה אבל הם רק עם 1.6 ובלי הנעה 4X4. האם קיימות עוד אופציות שלא ראיתי? תודה.
הודעה אחרונה מאת Crow6578, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
שלום. אני מחפש בימים אילו לקנות סקודה רומסטר. הבעיה העיקרית שאני מחפש רכב שיכול לסחוב נגרר שהמשקל שלו נע בין 650-800 ק"ג. עכשיו ראיתי באתרים באנגלית שהסקודה יכולה לסחוב עד 1000 ק"ג ( רוב הסוגים של הרכב ), אך כשאני מחפש כאן אני מוצא שהיא יכולה לסחוב עד 750 ק"ג. הבנתי שהחוק בנוגע לגרירה השתנה ומה שהוראות היצרן רשם זה מה שתקף. כאשר הגעתי למישהו שמכר רכב יד 2 של סקודה, היה רשום אצלו שהרכב יכול לגרור עם בלמים עד 750 ק"ג. השאלה האם אני יכול לשנות את זה? האם הסוגים של הסקודה שיש בארץ שונים מבחול בהקשר לכושר הגרירה? ואם מישהו ממליץ לי לקנות רכב אחר שיכול לגרור עד משקל של 1000 ק"ג? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום לכולם התחלתי להתעניין בעסקת ליסינג פרטי ויצא לי לדבר עם שלמה סיקסט ואויס (עסקת אויס אקספרס). ממה שאני קורא פה לא מעט בפורום לגבי אויס אקספרס ובשונה משלמה סיקסט בסוף תקופת העסקה ( אצל אויס מדובר ב 30 חודש) אפשר להחזיר את הרכב בלי שום התחייבות ובלי כאבי ראש. האמת שגם משיחה שלי עם הנציגה שלהם לא צוינה שום מגבלה לעניין החזרת הרכב וסגירת הסיפור איתם בתום התקופה. עם זאת משיחה ארוכה עם סוכן של שלמה סיקסט, הוא דאג לציין שאצלם בתום העסקה (3/4/5 שנים) אם אני רוצה להחזיר את הרכב, אז מבוצעת בדיקת שמאי /ק"מ/מצב הרכב שבסופה יחושב מחיר הרכב ומול זה בודקים מה יתרת החוב שיש לי בעסקה ( כלומר במילים פשוטות אם המחיר המשוקלל של הרכב יהיה גבוה מיתרת החוב אז אני מחזיר את הרכב בל…
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 723 צפיות
אהלן חברה בדיוק מכרתי את הרכב שלי והחלטתי לקנות רכב חדש.. אני מחפש רכב מיני או סופר מיני עד 80 אלף חדש מהניילונים הבקשות שלי לרכב זה התנעה + פתיחה ( חשוב גם הפתיחה! ) , מסך מולטימדיה עם מצלמת רוורס וחיישנים.. אין לי בעיה לחרוג במעט מהתקציב מעדיף ידני אבל לא חובה, הסתכלתי על סוויפט ראיתי שמגיעה עם כל הנ"ל וגם עם נורות LED ראשיות שזה פלוס קטן שראיתי שלא מגיע בטווח מחירים הזה.. עוד המלצות חוץ מהסוויפט ? חוות דעת על הרכב או סיבה למה לא כדאי? אשמח להמלצות וחוות דעת , תודה רבה
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 24 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
ערב טוב חברים, חברים שלי נמצאים ממש על סף רכישת סוזוקי סוויפט יד 2 שהם מצאו. יש להם מספר שאלות, שאשמח אם תוכלו לשתף את התשובות שלכם אליהם. להלן הפרטים שידועים לי: - הרכב תמיד היה בבעלות פרטית, דגם 2014. - קילומטרז' הרכב - כ-48,000 ק"מ. - מדובר על דגם GLX (למיטב ידיעתי המפואר יותר). - אין תאונות ולאחר בדיקה קצרה הרכב נראה ונוסע בצורה תקינה. - יש מסמכים של טיפולי מוסך - אך ורק מוסך מורשה עם טיפולים שוטפים ללא בעיות מיוחדות. - זוג צמיגים קדמי הוחלף לפני מספר חודשים, אחורי לא הוחלט (לצערי לא יודע פרטים נוספים אודות דגמים וכדומה). לפי מה שהם בדקו, מחיר המחירון לרכב הזה (לוי יצחק) עומד על 42,000 ש"ח, כאשר ביד 2 הוא עומד על 49,500 לאחר שכלול קילומטרז'. …
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 24 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
מישהו התנסה ברכישת רכב איתם? איך הרכבים? לגבי ה 208- איזה דגם הכי מומלץ, ממה להיזהר? תודה!
הודעה אחרונה מאת KipodYam, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
מישהו יכול לעשות לי סדר עם דגמי מיצובישי לנסר ספורטבק 1.8? האם יש הבדל בין 2015 ל 2014? הבנתי שמשנת 2008 זה בעצם אותו דגם, מה בכל זאת ההבדלים? ואיך יתכן שיש לא מעט דגמי 2015 למכירה ואין כמעט בכלל דגמי 2012 עד 2014 למכירה?
הודעה אחרונה מאת chaimv, -
שלום לקראת החלפת רכב לאשה,דיי נסגרנו על מאזדה 3 מנוע 2 ליטר משומשת עדיפות לדגם ההאצבק אבל ההצע נמוך יותר בשוק המשומשות אז זה לא חובה. מנסה להבין מה ההבדלים ברמות האבזור והבטיחות בין דגמי האקטיב,ספורט וקומפורט.מדגם הפרימיום מעדיף להמנע עקב מושבי העור. מחיפושים ברשת יצאתי דיי מבולבל וראיתי שיש גם הבדלי אבזור גם בין ההאצ'בק לסדאן. תודה
הודעה אחרונה מאת AloniM3, -
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום, בקרוב אנו מצפים ללידת ילדנו הרביעי. כיום יש לנו ניסאן טידה 5 מקומות מודל 2009, עם כ-100,000 ק"מ (נקנתה ב-2015 עם 40,000 ק"מ). אנחנו מחפשים רכב קטן נוסף, אוטומט, בתקציב של עד 25K, כאשר הדגש העיקרי מבחינתי זו האמינות של הרכב. שייתן עבודה כמו הטידה. אשמח להתייעץ האם כדאי לי לרכוש טידה נוספת (רכב זול יחסית), או שיש מציאות יותר טובות בסכום הזה (25K). תודה רבה והמשך יום טוב.
הודעה אחרונה מאת ST12345, -
- 6 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
היי, הסכמתי על קניית רכב לפני שבוע. החלפת רכב ליתר דיוק. טריידמוביל בדקו את הרכב שלי ואני את שלהם במכון בדיקות. הסכמתי להוסיף סכום. בבדיקה נראה שיש עליהם לתקן משהו ואז למסור את הרכב. אמרו יום אחד - כבר האוטו אצלם שבוע במוסך. מה אני מפספס פה? אני חושד במשהו. המוכרים נראים אמינים ונחמדים ללא ספק. ובכל זאת - לא סוחר פשוט אלא חברה גדולה עם מוניטין - טריידמוביל. אבל שבוע על תיקון קטן?? אולי אני אובר חשדן? אולי מחליפים לי שם את כל החלקים בתוך הרכב? כבר עשיתי בדיקה ולא אעשה שוב.. מה אני מפספס פה? בדרך כלל אני חושב על כל הפרטים הקטנים - אבל פה אני מפספס. תודה!
הודעה אחרונה מאת Shaike.Zam, -
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
טוב מחר אני נוסעל בדוק רכב ובשיחה בפלאפון מתברר שיש על הרכב שיעבוד,המוכר אמר שהוא יסע לבנק לפני שאני אבוא לבדוק את הרכב כדי לסדר את כל העיניין של השיעבוד בבנק . עכשיו השאלה היא אם הוא נוסע ועושה הכל כמו שצריך ואני בודק ואכן הוא עשה הכל זה אומר שמאותו הרגע הרכב נקי ואין לי צרות לעתיד? כי לפי מה שהבנתי למשכון והשעבוד לוקח לרדת 4 שבועות אבל כן אפשר לעשות העברה האם זה נכון? ובעט הקניה חוץ מבכון בדיקה,ובדיקת משכון במשרד המשפטים מה עוד עלי לעשות כדי לוודא שהכל בטוח ונכון ? אשמח לעצות ?
הודעה אחרונה מאת מולטיפלה 05, -
- 1 תגובות
- 868 צפיות
נגיד לדוגמה פיקנטו שעולה 66 אלף מליסינג מה צפוי מחירה החדש? סיאט איביזה?
הודעה אחרונה מאת or tesler, -
שלום לכולם אחרי עשור שבו היה לי רכבים מהעבודה השתנה הסטאטוס ועליי לרכוש רכב, בפני עומדות 3 אופציות אפשריות: 1. לקחת רכב מהעבודה החדשה - 3500 אלף מהנטו 2. לקנות רכב חדש ולספוג את הירידת ערך 3. לקנות רכב יד שניה ולהתעסק עם קניה ואחרי זה מכירה 4. ליסינג מבין 4 האופציות נשארתי רק עם אחת לאחר ששיקללתי את כל ההיתרונות והחסרונות התייעצתי עם אנשים וקראתי מספר רב של אשכולות פה בפורום. האופציה שבחרתי הינה אופציה מספר 3 - רכב יד שניה שעשה כבר את ירידת הערך שלו יד ראשונה פרטי עם קילומטרז' נמוך. הפרמטרים החשובים לי הם (לא לפי סדר חשיבות,על כל אחד מהפרמטרים אני מוכן להתפשר במידה ויצדיק): 1. שיכנס בתקציב 2. רכב עם אבזור מפנק 3. רכב בטיחותי 4. רכב מרווח …
הודעה אחרונה מאת green, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
הי, המשפחה עומדת להתרחב ואני צריך להחליף את הרכב שלי (סיויק 2005) לרכב 7 מקומות. אני מתלבט בין: מיצובישי גרנדיס (2010-2011) מוסבת לגז (הכי מרווחת ותתמוך גם בהרחבת המשפחה ל 7 נפשות) הונדה FRV (2008-2009) - 6 מקומות בלבד טויוטה ורסו 2010-2011 קצת נתונים עלי: נוסע כ 25,000 ק"מ בשנה, רוב הנסיעה היא בינעירונית ולבד. מחזיק ברכב לטווח ארוך. (את ההונדה יש לי 8 שנים) עקב צבירת קילומטראז' מכובד - קשה מאוד למכור בסוף את הרכב - וזה גם שיקול של עלויות האחזקה. זה שיקול לא קטן, היום הרכב שלי = 0 בינתיים כי אין קונים (מחירון 10K) ולכן גם פסלתי פריוס פלוס שעולה כ 85,000, אני פשוט יתקע איתה בסוף עקב הקילומטראז' חשוב לי: אמינות! - כמה שפחות הפתעות במו…
הודעה אחרונה מאת צפוניאא, -
-
- 15 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
אני מדבר כמובן על הדגם של השנים האחרונות,לאחר מתיחת הפנים והחלפת הפווארשיפט בגיר אוטמטי רגיל. האם יש פה מצב שאתה מקבל אוטו מעולה במחיר רצפה בגלל שהשם של המותג נהרס ?
הודעה אחרונה מאת AloniM3, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 553 צפיות
שלום אשמח לקבל המלצות אני מחפשת עבורי רכב בטיחותי אמין וחסכוני לנסיעות עירוניות בעיקר שימוש שלי ברכב כ10,000 קילומטר בשנה רכב עם תא מטען גדול על מנת לשים עגלה וציוד מחיר עד 40000ש"ח תודה מראש על העזרה
הודעה אחרונה מאת Ifat Harris, -
- 26 תגובות
- 35.1 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום אני אמור לקבל רכב מהעבודה (עלות הרכב דרגה 3 מגולמת בשכר) אני בוחן שתי אופציות: 1. גיפון בינוני/קטן 2. רכב סדאן כיום נוסע בסוזוקי קרוסאובר 2016 נסועה צפויה: 70 ק"מ ליום +- רוב הזמן, נוסע יחיד או שניים לעיתים נוסעים נוספים מאחור (ילדים) קיים רכב נוסף בבית המשמש לרוב הנסיעות. מחפש רכב נוח, מפנק, בעל ביצועים טובים (לא רכב מרוצים אבל זריז מספיק כשצריך) שמרגיש איכותי התנאי היחיד: לא לעבור לקבוצה 4 , כל השאר פתוח בונוס לתוספות כגון מערכת אודיו טובה, חיבור לאנדרואיד אוטו וכד' הצעות/המלצות תתקבלה בברכה תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת lesles, -
- 0 תגובות
- 470 צפיות
הי המנכלית שלי נוסעת הרבה, בערך 25000 בשנה, ואחרי 3 שנים וקצת עם הטויוטה רוצים להתחדש קצת, הרכב.הוא רכב שלה בעיקר נסועה כפי שציינתי, חשוב אמינות, בטיחות, חסכון בדלק, ושיסחב. תקציב עד 60k, ראיתי ספארק החדשה LT 2018 מליסינג (15000 ק"מ) עם קצת שריטות רוצים 47000 ש"ח. איך היא מול ספייסטאר 2017? מול ספלאש 2015? מפורסם בפורום SX4 2014 קלומטרג' נמוך יש למישהו נסיון אייתי עם צריכת הדלק? מהטויוטה היא מאוד מרוצה מהמרחב והנוחות פחות מהסחיבה. תודה.
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 923 צפיות
היי אני בן 23 מחפש רכב בין K35 ל 40K כרגע אני עם סוזוקי ספלאש 2010. מעוניין למכור אותה להשתדרג באיכות הנסיעה וברכב עצמו. כעיקרון אני אהיה סטודנט שנה הבאה מחפש רכב לטווח הארוך. שגם יראה טוב אמין. הנסיעות כרגע הם לעבודה 23 קילומטר לכיוון בערך. פתוח להצעות המליצו לי לחפש איביזה/קליאו מה דעתכם? תודה!
-
- 6 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
היום הציעו לי מסוכנות ליסינג את הרכב מיצובישי לנסר ספורטבק 2015 1.8 יד ראשונה נהג יחיד מליסינג עם 130,000ק"מ. בבדיקת רישוי ניתן לראות את ההערה ל"מנוע רועש" שבעקבות זה הם עשו לו פלאשינג דבר שדי מרתיע אותי, האם אני צריך להיות מודאג מהעובדה שהיה רעש למנוע או שעשו לו טיפול פלאשינג? האם הטיפול יכול לפגוע במנוע או לגרום לתקלות עתידיות? האם אני צריך לרדת מהרכב הזה בעקבות זה? אני לא יודע היכן הם עושים את התיקונים, אם יש להם מוסך מרכזי משלהם או שהם שולחים למוסך מורשה מיצובישי? האם המחיר של 42.000ש"ח הוא מחיר סביר? ובכלל אשמח לישמוע חוות דעת לסוג הרכב הנ"ל עלות טיפולים, תקלות ידועות, צריכת דלק
הודעה אחרונה מאת system_x, -
מצאתי ב1 המגרשים ברחובות אופל קורסה שנת 2016 עם 69000 ק"מ , כמובן שאקח את הרכב לבדיקה משלי למרות שזה מגרש מכוניות מאד אמין ברחובות למי שמכיר רכב הרצל קאר איך הוא מבחינת אמינות,דלק, והאם באמת הרכב עגלה? אגב הוא דורש עבורה 60 אני מביא את השברולט שלי כמקדמה שזה יוזיל לי תמחיר
הודעה אחרונה מאת lze22, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 954 צפיות
שלום רב אני תושב חיפה ועד היום התניידתי עם קטנוע וחשבתי לעבור לרכב. אני מעוניין ברכב ידני עד 15000 שח,לא ממש חשוב לי המראה שלו רק שאוכל להגיע מנקודה א' לנקודה ב',שיהיה זול בתחזוקה ובצריכת דלק. אין לי בעיה שיחזיק אצלי רק שנתיים ואז למכור לברזל. ראיתי ביד 2 שיש יונדאי גטס ידניים בשניים 2005 2006 ובאזורים האילו שבמחירים של פחות מ10 אלף שח. ראיתי כמה סוגים של רמות גימור ומאיזו מהן להתרחק? אשמח להמלצות לגבי עוד רכבים תודה
הודעה אחרונה מאת scott12, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
הדרישות לרכב עדיפות לסופר מיני חסכוני יחסית. אחיזת כביש טובה. בטיחותית. כח חשוב וזריזות, נוסע בשומרון אחת לשבוע. משנתון שנתון 14 /15 ק''מ שנתית 15 עד 20 נסיעות בחודש באזור המרכז בינעירוני גג 40 km ביום וקצת עירוני. אז ככה הייתה לי עד עכשיו מאזדה 2 שנתון 15 צורה ישנה, מנוע 1.5 ואהבתי אותה ממש, פשוט הלכה לי בטוט לוס. מחכה לכסף מהביטוח. אשמח להצעות! איך האיביזה מול המאזדה 2 בכח, יציבות, בטיחות, אמינות, וחסכון בדלק. ומחלות? הייתי שמח למצוא שוב מאזדה 2 כמו שהייתה לי אבל קשה למצוא עם נתונים של ק''מ נמוך ושמורה כמו שהייתה לי. תודה. Sent from my SM-G950F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Eldad Tzabari, -
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
בודק את שלושת האופציות הללו ופתוח להצעות נוספות. לכאורה ה CX3 אינה במשחק אבל בהצעות יד 2 0 ק"מ המחיר דומה מאוד לשתיים האחרות. כמובן שיבוצעו נסיעות מבחן על כל אחד מהרכבים , על פי נטיית הלב ובמבחן סוכנות הרכב הסיטרואן פשוט נראית רעננה וכפית הרבה יותר... מדובר על רכב שני בבית...
הודעה אחרונה מאת CX25GTI,
-
מי מחובר 45 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 361 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- roeecohen01
- hgilad123
- גולדן191
- אליה
- shahar188
- santiago
- דניאל1983
- srool
- דוצקוט
- lanosforce
- EliC25
- itamar_by