ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,560 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
מתלבט איזה רכב לקנות נהג חדש עד 30K בעיקר כדי להוזיל עלויות ביטוח אוטומט רכב קטן (גר בתל אביב)
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי, אני מחפש רכב חדש למשפחה של 5 אנשים. רוב הזמן ייסעו ברכב 1-2 אנשים. התקציב הוא 70K, השנתון שאני מחפש הוא לפחות 2016. מה שחשוב ברכב הוא בטיחות ואבזור.
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
אשמח לשמוע איך השירות הרכבים האמינות מקרסו התאכזבתי Sent from my SM-G955F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Transporter, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
היי, אני נהג חדש ואהיה מאוד שמח אם תעזרו לי במציאת דגם לפי המאפיינים שאני מחפש ברכב. הרכב מיועד לנסיעות מאוד מאוד קצרות ( חדר כושר ובחזרה , קניות בסופר, דייטים בסופ"ש וכו' ) לא מתכוון להיכנס איתו לתל אביב לשם יש לי אוטובוס ישיר לעבודה, מכאן שלא חשובים לי דברים כמו חסכוני בדלק, מתאים לנסיעות בפקקים בעיר ומקום לנוסעים מאחורה או תא מטען גדול. חשוב לי שיהיה חזק, ביטיחותי ובמידת האפשר במסגרת התקציב של 35 אלף מרשים ויזואלית. לדוגמא אבא שלי נתן לי לנהוג בפיג'ו 407 נפח מנוע 2000 שלו ומאוד נהנתי בנהיגה בה.. הרבה יותר מהאוטו שלמדתי עליו לנהוג. הוא המליץ לי בתקציב הזה להשיג פיג'ו 508 אבל אני לא מבין גדול במכוניות אז רק יכול להסביר שאני מחפש אוטו בסטייל הזה ולא מיני ח…
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
-
שלום חברים, מחפש רכב עבור אשתי. רכב ראשון בבית הוא ליסינג משפחתי ומשמש אותי לנסיעה לעבודה וישמש אותנו לכל הנסיעות בסוף שבוע וכו' נדרש רכב עבורה לנסיעה של 17 ק"מ לכל כיוון (35 ק"מ ביום +/-) נסיעה בין עירונית בד"כ ללא פקקים. נדרש רכב אמין, בטיחותי וחסכוני יחסית. חשבתי על פיקנטו 1.2/ I-10 1.2/ ספארק 1.4 אוטו' בלבד לא רוצה לשמוע על גיר ידני. לא נדרש רכב גדול יותר. אשמח לשמוע המלצות נוספות, ראיתי שחלק ממליצים על הספייס סטאר אני פחות אהבתי את הנוחות והרעש בנסיעה. מנוע 3 צילינדר עם גיר רציף זהה לאטראז' שיצא לי לנהוג מס' פעמים פשוט לא נעים. תודה.
הודעה אחרונה מאת moti_shalev, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 918 צפיות
אני מעוניין לרכוש סופר מיני כשהתקציב הוא 90K פחות או יותר. אני מתלבט בין יונדאי I20 לסוזוקי באלנו, מה עדיפה? אולי עדיפה סופר מיני אחרת? בנוסף, יש שבוע מחירות ביונדאי וקיה, בד"כ מה מוצע בימים האלה? מה סדר גודל ההנחות? ד"א, בנוגע למס הירוק, האם מחירי רכבי סופר מיני(לא היברידיים) צפויים לעלות? במידה ואני מזמין רכב כעת אבל אין אותו במלאי, האם אני נדרש לשלם את המס החדש? ואם אני משלם מקדמה? מהו התהליך בנושא? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Doron_Z, -
-
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 6.6 אלף צפיות
שלום הוצעה לי פורד מונדאו טרנד 2000 סמ"ק טורבו (203 כ"ס) סטיישן שנת 2012 215K יד מחבחת ליסינג במחיר סביר מאוד אשמח לקבל חוות דעת ולשמוע מה אתם אומרים עליו, ואולי בכלל כדאי אותו דגם משנת 2010 2300 סמ"ק (161 כ"ס) עם 150K או שברולט קרוז 1600 סמ"ק שנת 2011 140K, שלושתם בערך אותו מחיר. תודה לכל המגיבים
הודעה אחרונה מאת ramik33, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 29 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
הרכב יחליף סיטרואן C4 דור שני 2011 (נמכרה כבר עם 63000KM). בגדול הנהגת העיקרית ברכב תהיה אמא שלי ועד היום היא הייתה מרוצה מהסיטרואן. התקציב בכותרת עדיף להיות יותר קרוב לצד הנמוך. עשיתי איתה סיבוב בכמה סוכנויות (לא בהכרח לראות רכבים שמתאימים אלא רכבים שמצאו חן בעייניה) סיבוב 1 סיטרואן ראינו את הC3 אירקרוס לחיוב נראה טוב. לשלילה אחרי בעלות על 3 סיטרואנים בשנים האחרונות היא לא מוכנה לשמוע על סיטרואן מהניילונים (האמינות לא גרועה כמו שמספרים אבל המחירון פשוט מתרסק). הכיסא צר ולא נוח. סיבוב 2 קיה לקחתי אותה לראות את הסטוניק אבל בכניסה עמדה הנירו וזה מה שעיניין אותה בכל מקרה אחרי ישיבה בשני הדגמים היא לא התחברה אליהם. סיבוב 3 סובארו XV לחיוב אמא…
הודעה אחרונה מאת psxr, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היי, כיום בבעלותי סוזוקי אלטו ידנית שנת 2015 שנקנה כרכב 0 ק״מ מהחברה. לאחרונה אני מתעניין בהחלפת הרכב (בעיקר מהיבטי כח ואבזור שחסרים לי באלטו) וחשבתי על האפשרות של לרדת קצת בשנתון במטרה להרוויח רכב קצת יותר ׳חזק׳. אין בעיה עם ידני ואולי אפילו עדיף.. כיום אני סטודנט והכוונה היא כמובן לקנות רכב שיוכל לשמש אותי לפחות ב5-6 שנים הקרובות אז אמינות היא פקטור די משמעותי בהחלטה. האפשרויות שדיברו אליי עד היום: פולו 2012 ידנית (זו עם המנוע 1400 אטמוספרי)... בדילמה אם אפשר לסמוך עליהם בשנתון הזה, כי מעבר לכך היא הכי מושכת אותי מבחינת איכות חומרים בפנים וכו׳ קיה פיקנטו בשנתונים 2013+ (למרות שכאן להבנתי לא ארוויח יותר מידי מבחינת כח) שברולט ספארק ידנית בצורה החדשה (ש…
-
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 3 אלף צפיות
אני עובר להולנד בקרוב וחושב על איזה רכב לקנות. בארץ נוסע על גולף 2016, די מרוצה באופן כללי אבל הוא קצת משעמם (אני בן 28 ). הדרישות: 1. נוח בנסיעות ארוכות - רכב שיהיה כיף לעשות איתו טיולים ביבשת. 2. ידני - זה יהיה רכב לסידורים וטיולי סופ"ש בלבד, לא צופה עמידה ממושכת בפקקים, אז מעדיף הנאה מנהיגה על פני גיר אוטומטי. 3. כיף בtwisties - הנעה אחורית וlimited slip diff יהיו אידאלים. 4. מרחב אחסון ומושבים אחוריים לא כל כך רלוונטיים, אין לי מה\מי לסחוב. התקציב הוא 30K יורו, גמיש. האופציות כרגע: 1. mx-5 ND 2 liter - אני 1.90 וקצת חושש מהמרחב לנהג, הבנתי שהRF עוד יותר צפופה מבחינת מרווח ראש. אין לי משיכה מיוחדת לנסיעה עם גג פתוח וגם מזג האויר בעייתי ככה שאהיה…
הודעה אחרונה מאת Michazzz, -
- 0 תגובות
- 512 צפיות
שלום קיבלתי ממוכר הרכב הסטוריית הטיפולים המצ"ב על רכב פריוס + לי נראה תקין (ללא בעיות ותקלות ברכב) אשמח לשמוע ממי שמבין האם אכן הכל תקין
הודעה אחרונה מאת Eyal Ohrenstein, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 640 צפיות
בדיקה של המגרש (לובינסקי ) ולא שלי אשמח מאוד לעזרה ולהבין איך קוראים את פגיעות השלדה (מה רמזים לתאונה וכו? )
הודעה אחרונה מאת YadYad, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
התקציב שלי הוא 10 אלף והתלבטתי בין כמה רכבים הראשון זה הונדה סיוויק (שנותנים 2001-2004) טויוטה קורולה (2001-2002 הפנסים המרובעים) או מאזדה לנאטיס (2001-2004) עכשיו מצאתי כמה שמורות היטב מכל הרכבים שהצעתי. המחיר גם זהה (400-300 שקל פה ולשם) אבל השאלה היא מה הכי שווה לי לקחת? עדיף לי לקחת קורולה שנתון יותר נמוך 2001 מאשר סיוויק 2004? ומה הכי עדיף מבחינת נוחות, צריכת דלק - אמינות חלקים זולים וזמינים. וגם שתהיה זריזה קצת בחנתי גם יונדאי גטס יש לאחי אבל וויתרתי.. מרגיש כמו לנסוע על קופסת סיגריות היתה לי יונדאי אקסנט בעבר (2001) עשתה לי ים בעיות אז לא מתכוון לחזור אליה
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 525 צפיות
אז ככה : מנוע : בלוק מנוע רעש יתר נקישות יתר שמן לא תקין בדוק תצרוכת שמן בנסיעה . מכסה פגום תיבת הילוכים : נזילת שמן ציריות/גר הינע : החלף גומיות מגן לציריות מערכת מתלה : מתלה קידמי לתקן זוויות מתלה אחורי : בולם זעזועים ימני פגום /מערכת היגוי לכוון שילדה תקינה חוץ ממכות קטנות וצבע כסתח או משהו חריג?
הודעה אחרונה מאת Or Simon Ex, -
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
הי מישהו יכול לעזור? -באופן כללי - האם עלויות האחזקה השוטפות של קיה ספורטאג סבירות.גבוהות.נמוכות'? (חלקים? טיפולים?). -כמה צריכים לעלות צמיגים ומצבר סבירים לקיה ספורטאג'? -כמה בערך צריך לעלות טיפול 75000 ? תודה רבה על העזרה
הודעה אחרונה מאת oripa, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 711 צפיות
שלום חברים, מחפש המלצה עבור רכב סופר מיני שיחליף את הפוקוס סטיישן 2011 של אישתי. התקציב הינו סביבות 50-55K. מה חשוב לנו: 1. אמינות. 2. אמינות. 3. אמינות. עכשיו קצת יותר ברצינות, אני מחפש רכב סופר מיני אמין מאוד, רצוי יד 2 בין 3-4 שנים (ולכן אני שולל את כל הרכבים עם גיר רובוטי למיניהם - לא מובנת לי העובדה שאנשים היום לוקחים כמובן מאליו רכב יחסית חדש עם גיר/מצמדים/מחשב מנוע/מחשב גיר שמפסיקים לתפקד לאחר זמן קצר מאוד ועוד אומרים שמקסימום תכין בצד כמה אלפים טובים כשתצטרך להחליף - כאילו זה משהו מאוד סביר והיגיוני לעשות). זה יהיה הרכב לנסיעות יומיומיות של אישתי לעבודה (כביש 4, הרבה פקקים לצערי) - מרחק של 17 ק"מ לערך, ופעם בחודש לנסיעות לביקור משפחה בצפון. יש לנו…
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, בעבר נעזרתי בפורום זה בהצלחה מרובה להחלפת הרכב הראשון במשפחה. רכשנו קיה סיד סטיישן 2015 מליסינג שמשמש את אשתי. לקראת התרחבות המשפחה, אצטרך להחליף את מכונית הפאר שלי (קורולה ידנית, 98) לרכב דומה. א. הבנתי שתוך חודשיים המיסוי על רכבים חדשים עומד לעלות. בהנחה שאני יודע שאצטרך להחליף רכב תוך 4 חודשים (לרכב משומש, שנתונים 2015-2016 וכדומה), האם כדאי להחליף כבר עכשיו או להמתין? כנראה שלא אקנה רכב היברידי, אני נוסע כ-20-30 דק בממוצע ביום בדרכים עירוניות. ב. ואם אנו דנים בנושא, איזה רכב ישלים בצורה טובה לקיה סיד המשפחתית? אצטרך תא מטען מספיק גדול כדי לאחסן עגלה, אבל כנראה שלא הרבה יותר מכך. נסיעות משפחתיות כנראה ניסע עם הקיה. עדיפות לרכב רחב (מספיק רחב לסלקל +…
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מחפש רכב משני לבית, עדיפות לפחות החל מ2012 . גיר ידני בהחלט בא בחשבון, במיוחד בדגמים עם גיר רובוטי. התקציב הינו 20-30 אלף ש"ח הרכב ישמש לנסיעות עירוניות בלבד, לא מחפש כוח או ביצועים מיוחדים. אשמח אם עגלת תינוק תכנס לתא מטען. כרגע הרכבים שאני פוזל אליהם הם: 1. רנו קליאו 2013/2014 ידנית- איזה מנוע עדיף מבחינת אמינות? 2. יונדאי i30 1400 ידנית 2014/2013 - מאוד קשה למצוא , דגם לא כל כך נפוץ. 3. קיה פיקנטו/ יונדאי i10 ידנית משנים קצת יותר מתקדמות אשמח לשמוע חוות דעת על הרכבים הנ''ל ומה נחשב קילומטראג סביר לשנים הללו. כמו כן אם יש הצעות יותר מעניינות מהרכבים האלו אשמח לשמוע.
-
-
- אחראי פורום
- 29 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
שלום אנשים, עומדת בפניי התלבטות - חיפשתי גולף יד שניה, אבל לאחר זמן מה הבנתי שזה לא מה שאני מחפש. הייתה בבעלותי לאון קופרה אז אני רק יכול לנחש שהגולף עם הדפרנציאל תהיה מעניינת יותר מהרגילה וקרוב יותר לאיכות הנהיגה שאני מחפש. מנגד - נכנסת בתקציב הבימר והיא קורצת לי מאוד כבר הרבה זמן. בגדול אני מחפש רכב ספורטיבי חצי משפחתי, אבל מחפש ראש שקט מאוד. כמה שפחות ביקורים במוסך. מחפש רכב ל3+ שנים. האם לבימר יש תקלות/בעיות/מחלות מיוחדות שאולי מישהו כאן יודע אליהן? אני יודע שהן שונות מאוד, אבל בכל זאת מחפש את עצתכם ועצות למה לשים לב בחיפוש אחר במוו משומשת. תודה.
הודעה אחרונה מאת bigmik, -
-
רכב משומש ב-45K
מאת Adish-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 569 צפיות
היי, אשמח לקבל המלצות על דגמים שעונים על דרישת התקציב ועל רשימת הדרישות/צרכים שהכנתי: 1. תקציב 45 אלף, מוכן לחרוג ל-50 אם מדובר במציאה של ממש 2. עדיפות לידני 3. רכב שניתן יהיה למכור בעוד כ-4 שנים, גם מבחינת ביקוש וגם מבחינת שימור ערך כפונקציה של קילומטרז' וגיל 4. לא "זולל דלק" אבל לא קריטי לי שיהיה מהחסכוניים במיוחד 5. בטיחותי 6. עדיפות לרכב קטן אבל לא מהקטנים ביותר (אני בחור לא קטן ולפעמים יהיו 4 נוסעים) 7. רכב לא מקרטע שיסחוב עליות או כביש מהיר 8. אמין ועם עלות תחזוקה נמוכה 9. לא "סנוב" מבחינת חברות ולא מחפש רכב מסובב ראשים, פתוח להצעות 10. גם מודלים יחסית ישנים הולך כל עוד אין היסטוריית טיפולים חשודה או קילומטרז' מפלצתי 11. לגבי רכישה מחברות ליסינ…
הודעה אחרונה מאת Cycleman, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום אני מחפש לרכוש בזמן הקרוב volvo s 60 t5 2014 אשמח לדעת (רק אם יש לך כזאת כמובן) מה הצריכת דלק הממוצעת שלה... (רוב רוב נסיעותי הם בינעיורניות) ועוד שאלה לכולם כמה אחוזים מתחת למחירון אתם חושבים שכדאי להתמקח ולהצליח לרכוש אותה? בדקתי אתמול במחירון לוי יצחק עומד על 73 אלף (לגירסה הבסיסית) ? בברכה גיא פלד
הודעה אחרונה מאת asafasraf, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש צורך ברכב 7 מקומות 4x4, איכותי, אחזקה זולה ואמין. ישמש כרכב עיקרית בעיקר לנסיעות יומיומיות ומדי פעם לטיולי שטח. כך שעדיפות לרכב עם בטיחות טובה לכלל המשפחה ונוחות נסיעה בכביש טובה. תקציב עד 30,000 ש״ח כולל תיקונים אם נדרש. בהתסכלות רחוקה, הרכב צריך להחזיק ל5 שנים הקרובות לפחות. אני מתלבט כרגע בין 2 הרכבים בכותרת, סביב שנתונים 2005-2008. על הרקסטון שמעתי דברים טובים, רק שהוא פחות מוכר בשוק. את הקפטיבה אני רואה הרבה אבל לא שמעתי עליו יותר מדי. והוא נראה די קטן במרחב הפנימי שלו(לא בדקתי). איזה רכב עדיף מבניהם? יש רכב אחר מומלץ יותר?
הודעה אחרונה מאת yagelk, -
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
אהלן אני נוסע המון ... כמעט 60 אלף בשנה. נוסע היום ב c4 שעושה סביב ה 1:14/16. מחפש לשדרג לרכב חדש שיעשה לפחות 1:22 ומעלה .. יש דבר כזה בכלל ??? כאמור, מחפש לשדרג לרכב חדש,, להחזיק אותו 3 שנים ולהחליף. רוב הנסיעות שלי בין עירוניות ללא רמזורים בכלל.. כן יש עליות וירידות. בדרכ אוהב לנסוע רגוע עם קרוז קונטרול. גודל רכב שיספיק לשני מבוגרים ללא צפיפות ועוד 2 נערים מאחורה. עדיפות לסטיישן אם יש.. הסתכלתי על המגאן גרנד טור ועל הקליאו לא הרשימו אותי .. וגם הבנתי שהן לא עושות יותר מ 1:16 בקיצור חייב את הרכב הכי חסכוני ומניסיון ולא בתנאי מעבדה של היצרנים.. תודה
הודעה אחרונה מאת farkash7, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי, אני מחפש רכב שיחליף את הרכב המזדקן שאני נוהג בו כיום. נהג יחיד ונוסע לבד, מעט יחסית (500-600 ק"מ בחודש), בעיקר בעיר עם נסיעות בין עירוניות קצרות פעמיים בשבוע. חשוב לי שהרכב יהיה בטיחותי ואמין, לא אכפת לי שיהיה "מעניין" או עם "ביצועים", מבחינתי אני צריך את הרכב הכי אפור ומשעמם שיביא אותי מ A ל B במינימום תקלות לאורך זמן (עד כמה שאפשר להבטיח את זה...). כנראה שלאור הק"מ הנמוך שאעבור גם צריכת דלק תהיה בחשיבות משנית. משמעותית מעדיף אוטומט בגלל אופי הנסיעה, אבל יכול לשמוע על ידני אם לדעתכם זה ממש מתבקש. אשמח לעזרה, בינתיים חשבתי על סופר-מיני כלשהי אבל אין לי כיוון ספציפי. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת pooh-bear, -
-
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 867 צפיות
בדיקה של המוכר, אני צריך לעשות אחת שלי. חוצמז, יש למישהו נסיון עם חברת הליסינג של לובינסקי (פריים-ליס ניהול ציי רכב)?
הודעה אחרונה מאת YadYad, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היי כרגע עם קורולה דור 8 - שנת 2000 מעוניין להשתדרג ומתלבט מה לקחת מה ההבדלים בין הדור ה9 לדור ה10? תודה
- 5 תגובות
- 819 צפיות
הי, מישהו יכול לעזור עם מידע לגבי השוק של קיה ספורטג' 1600 שנת 2015.2016.2014? בהנחה שהרכב הספציפי בסדר האם נמכרת במחיר מחירון? או פחות ממחיר מחירון ? (לפי מצב השוק שלה היום). תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת niv, -
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
אני מחפש לקנות רכב מסחרי לעבודה. אני מדבר אגב על רכב מסחרי גדול בסגנון פורד טרנזיט/פיאט דוקאטו, אני לא מדבר על הרכבים הקטנים בסגנון של סיטרואן ברלינגו... התקציב הוא עד 70,000₪ הסתכלתי קצת ביד 2 ואני התעניינתי יותר בפיאט דוקאטו מכיוון שזה מהמסחריים הנמכרים ביותר, רק לפני שאני מקבל החלטה רציתי לשמוע את דעתכם מה אתם חושבים. בגדול הרכב ישמש לסחיבת סחורה וגם סחיבת עגלות ומכירת אוכל מתוך הרכב (רכב שיעבוד רק בשבתות). תודה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת Hod135, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 497 צפיות
לזוג + ילד בעתיד, אוטומטית. חשוב (בסדר הזה): בטיחות, נוחות,נסיעה, אמינות ותחזוקה - מוכן להכנס למוסך מדי פעם, לא מעוניין לחתום על ה"ק למוסכניק. לא חשוב: הסמל מקדימה, פסי כרום בצידי הרכב ועיטורי מלמלה על המושבים. רצוי 2015 ומעלה, מוכן לשקול משפחתיות. הרכב ירכש מטרייד כזה או אחר, מיציתי את ההתעסקויות עם מוכרים פרטיים. לא 208 / קקטוס, הן לא ירדו לגמרי מהפרק אבל אין לי כוח להרפתקאות טיימינג. ג'אז 2015? אחר? נקודת בונוס למי שיציין מוסך מומלץ לבדוק את הרכב תודה!
-
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
שלום. אני מחפש רכב משפחתי. דרישות 1)יפני 2)אמין 3)בטיחותי 4)חסכוני בדלק אז ככה לא מעט חיפושים, התמקדתי בשני רכבים 1) פריוס 2) גאז - לא היברדית הבנתי שהגאז מאוד חסכונית לפחות 1-15 הבנתי שהפריוס מאוד חסכונית לפחות 1-20 עכשיו מבחינת האמינות, שני הרכבים מאוד אמינים. אך בטיוטה יש מערכת היברדית שמוסיפה עוד תקלות פוטנציאלית. מבחינת הבטיחות הבנתי ששני הרכבים בטוחים. ומבחינת האיבזור ההונדה מציודת ביותר מערכות בטיחות built in של הונדה בטיוטה פריוס, אין מערכות כאלה. בנוסף שני הרכבים מאוד סחירים, וסובלים פחות מירידות ערך דרסטית. השאלה היא, מה יותר עדיף, הונדה גאז או פריוס? מבחינת חיסכון, איבזור, בטיחות ואמינות. …
הודעה אחרונה מאת yakir_23,
-
מי מחובר 8 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 353 אורחים (הצג רשימה מלאה)