Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אני נהג חדש ואהיה מאוד שמח אם תעזרו לי במציאת דגם לפי המאפיינים שאני מחפש ברכב.

הרכב מיועד לנסיעות מאוד מאוד קצרות ( חדר כושר ובחזרה , קניות בסופר, דייטים בסופ"ש וכו' ) לא מתכוון להיכנס איתו לתל אביב לשם יש לי אוטובוס ישיר לעבודה, מכאן שלא חשובים לי דברים כמו חסכוני בדלק, מתאים לנסיעות בפקקים בעיר ומקום לנוסעים מאחורה או תא מטען גדול.

חשוב לי שיהיה חזק, ביטיחותי ובמידת האפשר במסגרת התקציב של 35 אלף מרשים ויזואלית.

לדוגמא אבא שלי נתן לי לנהוג בפיג'ו 407 נפח מנוע 2000 שלו ומאוד נהנתי בנהיגה בה.. הרבה יותר מהאוטו שלמדתי עליו לנהוג.

הוא המליץ לי בתקציב הזה להשיג פיג'ו 508 אבל אני לא מבין גדול במכוניות אז רק יכול להסביר שאני מחפש אוטו בסטייל הזה ולא מיני חסכונית שיותר מותאמת לנסיעות ארוכות בעיר לפי מה שאני מבין.

תודה על כל עזרה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

508 מסובבת ראשים? לא.

407 מנוע 3.0 כבר הייתה גורמת לי להסתכל ולהתעניין בה, אבל הסיכוי לאתר אחת כזו נמוך.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

כן אולי ההגדרה מסובבת ראשים קצת מוגזמת.. הכוונה שתיהיה יותר מרשימה מהמכוניות מיני הקטנות שרוב החברים שלי קונים גם בסביבות ה 35 אלף.

אבל להם צרכים אחרים כנראה.

פורסם

לא 508 בתקציב הזה. אפילו לא בצחוק. 508 קונים מ-2015 והלאה, ורק אחרי מתיחת הפנים. היא עדיין די רחוקה מהתקציב שלך.

אם ידני זו אופציה, מגאן קופה (1.2 טורבו) יכולה לענות על מה שאתה מחפש. היא גם הרבה יותר "צעירה" מכל מיני מכוניות מנהלים של זקנים, וגם תהיה חדשה יותר ואמינה יותר.

אם בכל זאת אתה מחפש רכב גדול, מונדיאו עד 2011 (2.3 ל', אטמ') יכולה להיות מעניינת. יש אחת כזו כרגע למכירה בפורום אאל"ט.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם (נערך)

מאליבו 2010 מנוע 3.5. יש את הדגם עם כל התוספות (סאנרוף ועוד שטויות), אפילו תשאיר לך עודף מ 35K. כמו כן זה רכב אמין לא פחות מיפניות מקבילות. צריכת דלק עירוני 1/6.5-7 בינעירוני 1/11-12, לא שונה בהרבה מכל רכב מנהלים מנוע 2000-2400 שתמצא.

השנתון רק עד 2010 כי הפסיקו לייצר את המנועים האלה, יצאו דגמי ה 2400 אז במקומם. גם 2400 יכולה להיות אופציה בשבילך, אני חושב שעם 35K אפשר להשיג אפילו 2013 אבל עדיין אם הייתי צריך לבחור הייתי הולך על ה V6, למרות שיותר ישן הוא יותר חזק והנסיעה יותר איכותית.

עריכה אחרונה על ידי yonisi

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

ולוסטר ידנית משנתון 2011 יכולה להיכנס לתקציב.

יש לה עיצוב מרשים וצעיר לדעתי, הביצועים פושרים מאוד אבל למראית עין הרכב נראה טוב ואפילו מפנק למדי מבחינת אבזור.

אציין גם שהרכב סביר מבחינת אמינות.

8) ידני זה הכי אחי 8)
פורסם (נערך)

או שלא הבנתי אותך או שאתה לא סגור על מה אתה רוצה כי הבקשה שלך מלאה בסתירות.

מצד אחד אתה רוצה רכב דאווין מסובב ראשים לנסוע לבד לחדר כושר ואולי לחזור עם בחורה ומצד שני אתה רוצה משפחתית גדולה שמתאימה יותר להורים שרוצים להכניס 3 בוסטרים ואף פעם לא סובבה שום ראש של בחורה גם לא כשהיתה חדשה בניילונים.

דווקא נראה לי שמתאימה לך מכונית ספורטיבית או לפחות עם מראה ספורטיבי.

הוולוסטר שהציעו פה יכולה להתאים בול ואני לא הייתי פוסל מכוניות קטנות כמו המיני של ב.מ.ו כל דגם של אלפא רומיאו שנכנס בתקציב יעשה את העבודה. פיאט 500 אולי אפילו הדגם עם הגג הנפתח.

אם מה שבאמת מרשים אותך זה גודל ראיתי שקרייזלר 300C פחות או יותר נכנסת לך בתקציב, מכונית שתפורה על מי שמחפש רושם וגודל רק קח בחשבון עלויות אחזקה גבוהות מאוד.

אל תשלול מכוניות קטנות בעיקר "כאילו ספורטיביות" 3 דלתות (כמו למשל איביזיה) כי דווקא הם יענו לך בול על הצורך ותוכל לקנות שנתון הרבה יותר מתקדם.

עריכה אחרונה על ידי orenweb
פורסם

אתה מעיד שאתה נהג חדש אז קודם כל אתה צריך רכב סלחני לטעויות ובטיחותי.

מרכבי ספורט שכח בשלב הזה כי אתה עדיין לא שם מבחינת כישורים (אל תעלב, כולנו היינו נהגים חדשים שחושבים שהם אלופים וככל שהתקדמנו בוותק ובניסיון הבנו כמה לא ידענו בהתחלה). אם רכב חזק זה מה שעושה לך את זה אז המאליבו שהוצעה קודם תענה לדרישות. היא חזקה, סלחנית יחסית ובטוחה. בנוסף היא אמינה ולא יקרה לאחזקה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מרשים ויזואלית זה לעיני המתבונן

מרגיש קצת כמו פוסט חופש גדול חייב לציין אבל נשמע שאתה רציני השאלה היא אם לקחת בחשבון תקציב ליישור קו, תחזוקה - מה באמת התקציב הכולל שלך.

לאמריקאיות יש יתרון שהקונצרנים לרוב משתמשים באותם החלקים ואותם המנועים בהרבה מאוד רכבים ואז קל מאוד למצוא חלפים ובזול.

אתה יכול למצוא רכבים כמו קדילאק CTS אפילו שיכנסו לך בתקציב

או למשל לעשות רכישה דומה לזו שאני עשיתי בקיץ האחרון - דודג' ניטרו - זה בכלל SUV, מנוע 3.7 חזק מאוד והמון סטייל עם מראה "בייבי האמר" שהוא לא כל כך "בייבי" למען האמת - יש שיגידו שהרכב מכוער אבל תרצה או לא תרצה אני יכול לשמוע איך נתפס לאנשים הצוואר כשאני נוסע ברחוב עם הדבר הזה ובטח ובטח כשאני לוחץ על הגז.

יש לך קרייזלר 300C כמו שציינו כאן

אם אתה ממש נועז אתה יכול אפילו למצוא S CLASS בתקציב הזה אם נעבור לרגע לגרמניות - השאלה רק אם תהיה לך תקלה משביתה - איך תצא ממנה.

אין בעיני שום דבר "מסובב ראשים" ב508 דרך אגב - כבר הייתי מעדיף בעשרות מונים פיאט 500 0.9 טורבו ידנית עם חבילת סטייל מפה ועד הירח ובשנתון הרבה יותר גבוה - או אולי ביואיק לה קרוס או לוצרן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא הייתי ממליץ לך רכב חזק בתור רכב ראשון, במיוחד כשרק לאחרונה הוצאת רישיון. רכבים כמו איביזה (1.6) או ולוסטר יספיקו לצרכים שלך.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם (נערך)
מרשים ויזואלית זה לעיני המתבונן

מרגיש קצת כמו פוסט חופש גדול חייב לציין אבל נשמע שאתה רציני השאלה היא אם לקחת בחשבון תקציב ליישור קו, תחזוקה - מה באמת התקציב הכולל שלך.

לאמריקאיות יש יתרון שהקונצרנים לרוב משתמשים באותם החלקים ואותם המנועים בהרבה מאוד רכבים ואז קל מאוד למצוא חלפים ובזול.

אתה יכול למצוא רכבים כמו קדילאק CTS אפילו שיכנסו לך בתקציב

או למשל לעשות רכישה דומה לזו שאני עשיתי בקיץ האחרון - דודג' ניטרו - זה בכלל SUV, מנוע 3.7 חזק מאוד והמון סטייל עם מראה "בייבי האמר" שהוא לא כל כך "בייבי" למען האמת - יש שיגידו שהרכב מכוער אבל תרצה או לא תרצה אני יכול לשמוע איך נתפס לאנשים הצוואר כשאני נוסע ברחוב עם הדבר הזה ובטח ובטח כשאני לוחץ על הגז.

יש לך קרייזלר 300C כמו שציינו כאן

אם אתה ממש נועז אתה יכול אפילו למצוא S CLASS בתקציב הזה אם נעבור לרגע לגרמניות - השאלה רק אם תהיה לך תקלה משביתה - איך תצא ממנה.

אין בעיני שום דבר "מסובב ראשים" ב508 דרך אגב - כבר הייתי מעדיף בעשרות מונים פיאט 500 0.9 טורבו ידנית עם חבילת סטייל מפה ועד הירח ובשנתון הרבה יותר גבוה - או אולי ביואיק לה קרוס או לוצרן.

חשבתי אם להציע לוצרן, אבל אז ויתרתי כי הלוצרן נראית לי "ממלכתית מידי" (אם יש דבר כזה). למרות שהיא מאוד מרשימה ומאובזרת, היא נראית (לדעתי, אולי אני טועה) פחות צעירה מנניח מאליבו. הלה קרוס צורה חדשה אולי באמת אופציה ששכחתי ממנה ואני רואה עכשיו ש 2010 ואולי אפילו 2011 כן בתקציב, אבל לדגם ה 4 צילינדרים 2.4.

C300 2006 זה קצת הימור אני חושב, כנ"ל CTS, לא יודע בדיוק אבל ממה שאני מכיר התחזוקה יכולה להיות יותר יקרה ביחס לאמריקאיות העממיות יותר של GM, ובוודאי שעם שנתונים נמוכים הסיכון גבוה יותר.

עריכה אחרונה על ידי yonisi

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

רכב מסובב ראשים..אממ... אולי אלפה רומאו? 159 מנוע 2.2... על אחזקה אפשר לדבר הרבה, אבל רכב יפיפה וגם נוסע חזק.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

הבנאדם נוסע לבד... מה אתם מציעים לו מאליבויים ו-CTSים? מי צריך את זה?! הוא כתב מפורשות שהוא לא צריך מקום מאחורה ולא בגאז'... מה נסגר אתכם?

פותש, לשאלתך - מה שנשמע שהכי מתאים לך זה משפחתיות 2-3 דלתות כמו לאון, אסטרה GTC, וולוסטר או מגאן. אבל ממה שראיתי, הן עולות יותר ממה שהתקציב שלך מאפשר ולא באמת נותנות הרבה מעבר לגרסאות הרגילות של אותן מכוניות. בהינתן זה, הייתי כנראה שולח אותך לכיוון של מכוניות סופרמיני 3 דלתות כמו אלפא מיטו, אופל קורסה, פולקסווגן פולו יאנג.

באופן כללי, לגבי סיבוב ראשים ודייטים - עדיף אוטו סתמי שיביא אתכם הביתה כדי לתת עבודה מאשר אוטו מגניב ויוקרתי שיתקע בדרך. קשה מאוד לעשות סקס ליד הנהג של הגרר.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

הגזמת עם הלהיתקע חחח :) והבחור רוצה רכב מגניב ולא איזה בימבה בארבעה שקלים וחצי..

ולתת עבודהעל מושבי עור כמו באלפא....קלאסס

היא נכנסת בתקציב, נשאר עודף לבלתמים... והיא שונה מהשאר בפער..

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

• תוכן חדש...