Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הבנאדם נוסע לבד... מה אתם מציעים לו מאליבויים ו-CTSים? מי צריך את זה?! הוא כתב מפורשות שהוא לא צריך מקום מאחורה ולא בגאז'... מה נסגר אתכם?

בוא נבדוק הבנת הנקרא:

לדוגמא אבא שלי נתן לי לנהוג בפיג'ו 407 נפח מנוע 2000 שלו ומאוד נהנתי בנהיגה בה.. הרבה יותר מהאוטו שלמדתי עליו לנהוג.

הוא המליץ לי בתקציב הזה להשיג פיג'ו 508 אבל אני לא מבין גדול במכוניות אז רק יכול להסביר שאני מחפש אוטו בסטייל הזה ולא מיני חסכונית שיותר מותאמת לנסיעות ארוכות בעיר לפי מה שאני מבין.

לפי הקטעים המודגשים, הבן אדם מחפש רכב לא מיני (ואני מניח שכנראה גם לא סופר מיני) ומציין שהוא נהנה מנהיגה מרכב מנהלים והומלץ לו רכב מנהלים חדיש יותר. זה יותר קרוב למאליבו מאשר לוולוסטר.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

הוא גם רשם "

אז רק יכול להסביר שאני מחפש אוטו בסטייל הזה

ולא מיני חסכונית

שיותר מותאמת לנסיעות ארוכות בעיר לפי מה שאני מבין."

מה שאומר שהוא כן מחפש ספינת שיוט - הוא לא זקוק לאחת אבל זה מה שהוא מחפש.

אלפא 159 בהחלט אופציה חביבה אבל רק ה2.2

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
בוא נבדוק הבנת הנקרא:

לפי הקטעים המודגשים, הבן אדם מחפש רכב לא מיני (ואני מניח שכנראה גם לא סופר מיני) ומציין שהוא נהנה מנהיגה מרכב מנהלים והומלץ לו רכב מנהלים חדיש יותר. זה יותר קרוב למאליבו מאשר לוולוסטר.

או שקיימת האופציה (כמו שהוא כתב), שהוא נהנה לנהוג ב-407 אבל הוא לא צריך מקום לעוד נוסעים או משהו בגודל דומה ומחפש משהו שיתן לו אופי (עיצוב/כוח/אבזור/נוחות) דומה, רק באריזה יותר קטנה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם (נערך)

תודה רבה חברים על תשובות המקצועיות והמפורטות והסבלנות, זה לא מובן מאליו.

עברתי על הרכבים שהוצעו באתר ביד2 וממש מצאו חן בעיני האלפא רומיאו והמאליבו .ולוסטר יונדאי גם מדהימה אבל אני רואה שזה למעלה מ 40 אלף להצעה הכי זולה... שאלה אם שווה למתוח בשבילה את התקציב.

בקשר לקאדילק וביואיק במבט שני אני מקבל הרגשה שזה " Too much " וגם הבנתי מכם שההחזקה מאוד יקרה ולא ישתלם לי.

אז אני חושב שאתמקד בלבדוק לעומק את האפשרויות של מאליבו למרות שהיא קצת גדולה, אלפא רומיאו והולסטר שאם אני מבין גם נכון גם יותר יתאימו לי בתור נהג חדש.

וכן אני יודע שבגלל החוסר נסיון המעשי שלי זה לא נשמע הכי ממוקד אבל אם אני מצליח להסביר אז כמו כמו ש SPIRE כתב

אני נהנתי מהנהיגה מ 407 אז האם רק רכב מנהלים אחר כמו המאליבו ייתן לי חויה דומה או גם רכב באריזה קטנה יותר יכול לתת פתרון טוב.

עריכה אחרונה על ידי Jon bones jones
פורסם
הבאופן כללי, לגבי סיבוב ראשים ודייטים - עדיף אוטו סתמי שיביא אתכם הביתה כדי לתת עבודה מאשר אוטו מגניב ויוקרתי שיתקע בדרך. קשה מאוד לעשות סקס ליד הנהג של הגרר.

מצד שני יהיו לו לפחות 3 שעות עד שהגרר יגיע. אני מאמין שזה יספיק לו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אחלה כיוון, מאליבו רק 3.5 ואלפא חפש דגם 2.2 jts

יש 3.2 יקרות יותר ו1.8 טורבו עוד יותר יקרות ונדירות.

אממ, עוד משהו שחשבתי עליו, לנציה דלתה...... מנוע 1.8 טורבו 200 כח נוסע חזק מאוד, רכב בהחלט שונה ולדעתי נראה מגניב ,יש במחירי זנות ביד 2 ויש מקום לסקס מאחורה..ספייר העלה את הצורך.. :)

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם
אז כמו כמו ש SPIRE כתב

אני נהנתי מהנהיגה מ 407 אז האם רק רכב מנהלים אחר כמו המאליבו ייתן לי חויה דומה או גם רכב באריזה קטנה יותר יכול לתת פתרון טוב.

תודה רבה לכולם, אני הייתי זה שהבין את פות"ש.

giphy.gif

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...