Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

מחפש המלצה עבור רכב סופר מיני שיחליף את הפוקוס סטיישן 2011 של אישתי.

התקציב הינו סביבות 50-55K. מה חשוב לנו:

1. אמינות.

2. אמינות.

3. אמינות.

עכשיו קצת יותר ברצינות, אני מחפש רכב סופר מיני אמין מאוד, רצוי יד 2 בין 3-4 שנים (ולכן אני שולל את כל הרכבים עם גיר רובוטי למיניהם - לא מובנת לי העובדה שאנשים היום לוקחים כמובן מאליו רכב יחסית חדש עם גיר/מצמדים/מחשב מנוע/מחשב גיר שמפסיקים לתפקד לאחר זמן קצר מאוד ועוד אומרים שמקסימום תכין בצד כמה אלפים טובים כשתצטרך להחליף - כאילו זה משהו מאוד סביר והיגיוני לעשות).

זה יהיה הרכב לנסיעות יומיומיות של אישתי לעבודה (כביש 4, הרבה פקקים לצערי) - מרחק של 17 ק"מ לערך, ופעם בחודש לנסיעות לביקור משפחה בצפון. יש לנו 2 בנות בגילאים 3.5 ו-5.5 כך שצריך 2 כיסאות (או כיסא ובוסטר).

אני מחפש רכב, כאמור אמין, עם תא מטען סביר לא יותר, צריכת דלק פחות חשובה, בטיחות זה נחמד אך אני סומך יותר על עצמי או הנהג,

ואשמח אם הפעם זה יהיה רכב טיפה חזק שגם יהיה מהנה לנהיגה.

חשבתי בזמנו לחפש איזו מזדה 3 הא'צבק מנוע 2 ליטר אבל הבנתי שהיא כנראה יקרה מידי?

רעיונות נוספים?

"כל מי שנוסע לאט ממני הוא אידיוט, וכל מי שנוסע מהר ממני הוא מטורף"... :lol:

פורסם

בעיקרון מאזדה 2 נשמעת כמו פיתרון סביר, התקציב קצת גבולי לאחת מהדור החדש. בכל אופן להקפיד על אחת עם 6 כריות אוויר.

אם תוריד את עניין הכח וההנאה לגמרי, טויוטה יאריס סביב 14-15 נכנסת בתקציב. ג'אז מהדור החדש (15) גם די גבולית לתקציב, וגם לא תהיה מהנה במיוחד אבל תענה על שאר הקריטריונים.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

יאריס מאוד מבוקשת ולכן המחיר גבוה.

טויוטה אוריס גדולה, מרווחת ונוחה יותר ונמכרת במחירים קרובים ליאריס בגלל שהיא פחות מבוקשת. דגמי הבנזין פחות מבוקשים והייתי מתרכז בהם, העניין הוא שתצטרך להתפשר על רכב קצת יותר מבוגר ממה שאתה מכוון אליו.

טויוטה ספייס וורסו מבוססת על היאריס אבל מרווחת ממנה. גם היא פחות מבוקשת והמחיר נמוך מהיאריס כך שכדאי לקחת גם אותה בחשבון

• תוכן חדש...