Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עובר להולנד בקרוב וחושב על איזה רכב לקנות.

בארץ נוסע על גולף 2016, די מרוצה באופן כללי אבל הוא קצת משעמם (אני בן 28 ).

הדרישות:

1. נוח בנסיעות ארוכות - רכב שיהיה כיף לעשות איתו טיולים ביבשת.

2. ידני - זה יהיה רכב לסידורים וטיולי סופ"ש בלבד, לא צופה עמידה ממושכת בפקקים, אז מעדיף הנאה מנהיגה על פני גיר אוטומטי.

3. כיף בtwisties - הנעה אחורית וlimited slip diff יהיו אידאלים.

4. מרחב אחסון ומושבים אחוריים לא כל כך רלוונטיים, אין לי מה\מי לסחוב.

התקציב הוא 30K יורו, גמיש.

האופציות כרגע:

1. mx-5 ND 2 liter - אני 1.90 וקצת חושש מהמרחב לנהג, הבנתי שהRF עוד יותר צפופה מבחינת מרווח ראש. אין לי משיכה מיוחדת לנסיעה עם גג פתוח וגם מזג האויר בעייתי ככה שאהיה עם גג סגור 90% מהזמן. בדגם 2019 שיפרו משמעותית את המנוע וההגה גם מתכוונן לעומק אך זה מחוץ לתקציב.

2. bmw 2 series 220/230 - הרכב נראה מעולה לטעמי, אמור להיות די נוח וגם פאן. לא כל כך מתמצא ברמות האבזור והמנועים, מה אמור להכנס בתקציב?

3. cayman ישנה - חלום, יכול למצוא 2009~ שנכנסת בתקציב, אין לי מושג לגבי עלויות אחזקה ואמינות, אשמח לשמוע דעות.

פתוח גם לכל הצעה אחרת.

אני מסתכל על רכבים בעיקר ב

http://www.ooyyo.com/netherlands

https://www.autoscout24.com

תודה!

פורסם

בהולנד תתקשה למצוא רכב שאינו ידני, אלא אם אתה מחפש בסגמנטים יקרים.

תביא בחשבון שהולנד ארץ שטוחה לגמרי, לא תהיה לך שם נהיגה "מהנה" - אבל תוכל למצוא כזו בבלגיה וגרמניה, לא בדיוק מעבר לפינה, אלא במרחק של סופ"ש ארוך ומעלה. אבל, ושים לב היטב - שום מדינה באירופה, בודאי לא הצפונית, אינה סובלת נהיגה שאינה לפי כל הכללים שלמדת בבית הספר. זה כולל מצלמות מהירות בכל פינה עם סף ענישה שנע בין 2-8 קמ"ש, הצמדות אדוקה לימין וכמובן ציות לכל תמרור.

ופקקים - עד כמה שזכור לי לא חסרים בהולנד גם בסופ"ש (גם הם חוזרים מהצפון\דרום\מזרח לקראת החזרה לעבודה ביום ב'), והפקקים האיומים ביותר שבבהם נהגתי מעולם היו בבלגיה, כולל בסופ"ש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בהולנד תתקשה למצוא רכב שאינו ידני, אלא אם אתה מחפש בסגמנטים יקרים.

תביא בחשבון שהולנד ארץ שטוחה לגמרי, לא תהיה לך שם נהיגה "מהנה" - אבל תוכל למצוא כזו בבלגיה וגרמניה, לא בדיוק מעבר לפינה, אלא במרחק של סופ"ש ארוך ומעלה. אבל, ושים לב היטב - שום מדינה באירופה, בודאי לא הצפונית, אינה סובלת נהיגה שאינה לפי כל הכללים שלמדת בבית הספר. זה כולל מצלמות מהירות בכל פינה עם סף ענישה שנע בין 2-8 קמ"ש, הצמדות אדוקה לימין וכמובן ציות לכל תמרור.

ופקקים - עד כמה שזכור לי לא חסרים בהולנד גם בסופ"ש (גם הם חוזרים מהצפון\דרום\מזרח לקראת החזרה לעבודה ביום ב'), והפקקים האיומים ביותר שבבהם נהגתי מעולם היו בבלגיה, כולל בסופ"ש.

כן הכבישים בהולנד די משעממים ופקוקים, לגבי הציות לחוק אני רואה את זה כיתרון, גם בארץ אני נצמד לימין. מצד שני אני מקווה מדי פעם לצאת לטיולים למדינות השכנות שבהן אפשר למצוא כבישים די מגניבים והייתי רוצה שהרכב יהיה מהנה בהם.

פורסם

מחירי המכוניות בהולנד מאוד יקרים. אני חושב שדי תואם לארץ.

עם כל אהבתי למיאטה, לא נראה לי שהיא הרכב האופטימלי להולנד, או לנסיעות ארוכות. מה שכן היא זולה לאחזקה ביחס לאלטרנטיבות.

ב.מ.וו - כנראה תתאים יותר, גם ליום-יום. יקרה יותר לאחזקה אבל יותר מפנקת. לא יודע להעריך מה נכנס לתקציב - בדוק באתרים שקישרת אליהם...

קיימן - מציע לוותר עקב גיל ועלויות אחזקה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אם המחירים יקרים בהולנד, יש אפשרות לרכוש רכב במחיר אחר במדינה שכנה ובעצם לעבוד על המערכת או שגם שם יש את הצורך לשלם מס בזמן היבוא?

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
מחירי המכוניות בהולנד מאוד יקרים. אני חושב שדי תואם לארץ.

עם כל אהבתי למיאטה, לא נראה לי שהיא הרכב האופטימלי להולנד, או לנסיעות ארוכות. מה שכן היא זולה לאחזקה ביחס לאלטרנטיבות.

ב.מ.וו - כנראה תתאים יותר, גם ליום-יום. יקרה יותר לאחזקה אבל יותר מפנקת. לא יודע להעריך מה נכנס לתקציב - בדוק באתרים שקישרת אליהם...

קיימן - מציע לוותר עקב גיל ועלויות אחזקה.

מחירי הרכב בהולנד זולים מבארץ וכך גם עלויות האחזקה. אבל הם אכן מהגבוהים (או הגבוהים ביותר) באירופה.

אם כבר פות"ש מעוניין ברכב משומש, אפשר תמיד לבדוק את האופציה של רכישה מגרמניה. המיסים ההולנדים הם אלה שמייקרים את הרכב, ועל פי הידוע לי הם לא חלים על רכבים משומשים.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

אם כבר פות"ש מעוניין ברכב משומש, אפשר תמיד לבדוק את האופציה של רכישה מגרמניה. המיסים ההולנדים הם אלה שמייקרים את הרכב, ועל פי הידוע לי הם לא חלים על רכבים משומשים.

הם כן חלים (אחרת אף אחד לא היה קונה רכב משומש בהולנד והשוק היה קורס), אבל יש הנחות בכל מיני מקרים. יש מחשבונים ברשת כדי לחשב את זה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תחפש גם כאן:

https://www.mobile.de/

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

• תוכן חדש...