ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,560 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 606 צפיות
שלום, מברר עבור חבר. מחפש לשדרג רכב, תקציב עד 130K בעסקת תשלומים (לא חייב חדש) לפי סדרי העדיפויות: 1. רכב גבוה 2. חזק (לא פרארי אבל לא עגלה) 3. בעיקר נסיעות ארוכות, נוחות. 4. בטיחותי 5. אמינות 6. צריכת דלק 7. מהנה לנהיגה אם עונה על שאר הקטגוריות חושב על CX5 או 3008 (לא חדשות) אולי סקודה קארוק או סיאט אטקה. תודה
הודעה אחרונה מאת yuvalsa, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מתכנן לרכוש רכב בקרוב והגעתי לכמה מועמדות אחרונות מחפש את הגרוש וחצי שלכם אחרי שקראתי כאן הרבה, אולי יש בעלי רכבים כאן שיתנו דעה הדרישות הן ידני שנתון 2014 ומעלה דיבורית/מולטימדיה אחזקה נמוכה ואמינה חסכונית אני סטודנט שנוסע בערך 10 אלף בשנה עבודה+לימודים, חצי מהנסיעות בפקקים לא מפריע הידני, אני אישית אוהב ומאמין שפחות מועד לתקלות מגירים אוטומטיים לא אוהב ממש את הכיוון למיני, כמו אלטו או פיקנטו לישורת האחרונה הגיעו 208 ידנית - מראה נהדר, נוחה, יחסית גדולה לקטגוריה מבחינת נוכחות על הכביש רנו קליאו ידנית ספארק LT+ - ממש אהבתי את המראה שלה, חסכונית, מאובזרת היטב, חושש קצת שתהיה "פשוטה" מפחד מעט מהצרפתיות אבל אני יודע שזה מעט סטיגמתי הא…
הודעה אחרונה מאת Jeka88, -
-
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לאחרונה אני מתלבט בין 2 רכבים. אני יודע שהם לא באותה ליגה אבל מבחינת מחירון יד 2 הם לא רחוקים. אני מדבר על גולף מודל 2016-2017 עם מנוע 1.4 בעל 150 כ"ס, לבין bmw סדרה 1 דגם 118 עם 133 כ"ס (אם אני זוכר נכון) מודל 2016. כיום בבעלותי פולו אני מכיר את עלות התחזוקה השנתי של היצרן. השאלה שלי היא כמה שונה עלות האחזקה של ה bmw? האם הרכב אמין או שצריך כיסים עמוקים? ביטוח וכו? תודה לכול היודעים... Sent from my SM-N950F using Tapatalk
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 769 צפיות
מעוניין לקבל חוות דעת על קאיה פיקנטו מנוע 1.25 החדש. צריכת דלק ? נוחות נסיעה ? סחיבה בעליות ? בעיות מיוחדות ? בלימה אוטונומית ? מחירים במבצע היום ? Sent from my SM-G930F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 662 צפיות
שלום רב, מתעניין בקניה של i20 חדשה או קיה ריו גם חדשה עם טורבו. ליונדאי 100 כוס סוס ולריו 120 . אשמח לדעת במה בדיוק מתבטא ההבדל בכוח סוס. האם גם בחיסכון בדלק ? בנוסף אבקש לדעת מי מהן עדיפה לקניה מסוכנות ואם יש חוות דעת מקצועיות על הריו. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
לאחר מתיחת הפנים והוספת מערכות הבטיחות לטוסון, האם יש לספורטאז' יתרון כלשהו עליו, או שזה כבר רק עניין של העדפת המראה. ההורים של אישתי מתלבטים בין שניהם, ולא מתלהבים לשמוע על רכבים עם טורבו וגירים רובוטיים. הדבר שהכי מעניין אותם זה אמינות. כיום הם עם ספורטאז'.
הודעה אחרונה מאת menir1, -
-
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום, הוצע לי קיה סיד סטיישן 2016 דיזל עם 50K ק"מ. בעיקרון חשבתי להתמקד בגרסת הבנזין. אני נהג עם נסועה ממוצעת בסביבות 16K בשנה. בהנחה שהרכב טוב והמחיר הוגן, האם שווה וכלכלי לשקול דיזל או שכדאי לדבוק בבנזין? למה שווה לשים לב בהשוואה בין הדגמים? תודה מראש על הייעוץ!
הודעה אחרונה מאת ramik33, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
היי, יש לי קיה ספורטאז' 2016 ,36000 ק"מ, דגם אורבן צורה ישנה.נקנה בעסקת אפס קילומטר . לפי מחירון יד 2 הרכב שווה 88k ולפי לוי יצחק 78k. בדיוק אותם פרמטרים רק שיד 2 מורידים 5% על אפס קילומטר ולוי יצחק 13%. מה נכון? תודות.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 484 צפיות
יש הבדל משמעותי בין שני הדגמים מבחינת אמינות בסיסית, רגישות, מחלות ידועות, ועלויות אחזקה באופן כללי?
הודעה אחרונה מאת asafasraf, -
- 0 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
הי, בנוגע לרכב אאוטלנדר 7 מקומות עם הנתונים הבאים: - עלייה לכביש 02.2015 - 74,000 ק״מ - טופל לרוב במוסך מורשה י. שקד - טיפולים אחרים נעשו במוסך אסרף הרצליה (החלפת כנף ופגוש קדמי) יש לי היסטוריה מלאה ממוסך שקד. נראה שדברים טופלו בזמן (אחזקה 20/40/80 אלף). הטיפול האחרון היה 02.2019 וכלל טיפול 80,000 וטסט. לגבי טיפולים אחרים, ובפרט טיפול 60,000, הבעלים אומר שטיפל במכון בשם אסרף בהרצליה. אבל, אין לו משם תיעוד ומסתבר שהמוסך כבר לא פעיל (נאמר לי שהיו שותפים שהתפצלו ואין גישה למחשב כרגע). אני מתכנן לקחת את הרכב לבדיקה היום. מה דעתכם? האם מכירים את מוסך אסרף? כמה זה קריטי שאין לי תיעוד לטיפול 60 אלף? פעם ראשונה שאני רוכש רכב...
הודעה אחרונה מאת ejh, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 41 תגובות
- 8.6 אלף צפיות
אהלן חברים. יש לי עסק לניקיון . אחרי שקניתי רכב עבודה שהיה גמור ותוקן ב 8 אלף. מחפש רכב שהמכונה שועוד כמה חומרים וצינור יכנסו לתוכו. ואחרי כחודשיים שחסכתי אקנה רכב עם תא מטען גדול יותר לשאר מכונות. דרישות. 1.חסכוני - אני יכל לנסוע 100-200 ק"מ ביום ויכל גם 80 ביום. 2.אמין. כרגע אני לא במצב שלתקן את הרכב כל יום. מצידי שיחזיק לי שנה וזהו. 3.שיהיה תא מטען יחסית גדול. שלא אצטרך לפרק את המכונה בכל האוטו או לשים על המושבים. 4. מחיר. באיזור 5 אלף. שהרכב יסע פשוט. אבל לא טרנטה. חשבתי על סיטרואן פיאקסו אבל אמרו שיש לה המון תקלות. אמרתי שנחפש אחת ששמרו עליה וגם אחרי בדיקה וזהו ואז נמשיך לשמור עליה ולהיות עדין. או על פולסווגן גולף 2005 ככה שיש …
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
ברשותי רכב שהפסקתי להשתמש בו עקב קבלת רכב מהעבודה. לא חידשתי רישיון רכב והטסט גם הוא פג תוקף. האם אוכל להעביר עליו בעלות כשאמכור אותו? או שאני חייב לחדש רישיון רכב (לשלם אגרה) ולעשות טסט?
הודעה אחרונה מאת Slavian, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 488 צפיות
יש לי קיה ספורטאז' שנקנתה בעסקת אפס קילומטר. שנת 2016 ,דגם urban, ק"מ 36000. לפי ההמחירון של יד 2 שווה 88000 לפי לוי יצחק 78000. פער של עשרת אלפים ש"ח, ובדיוק אותן קטגוריות - רק שביד 3 מפחיתים על 0 ק"מ 5% ובלוי יצחק 13% . מישהו יכול להסביר לי מה פשר הפער ומה המחיר הנכון? תודות.
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 651 צפיות
כיום מחזיק בפיג'ו 107 ידנית עם 64 K שנת 2011 וחושב על שידרוג ל -108 ידנית בעלת נפח 1.2 , האם כדאי? האם צריכת הדלק תשתנה ? , האם המנוע 1.2 שהבנתי שהוא של תוצרת פיג'ו אמין כמו מנוע הטויוטה 1 סמ"ק שיש אצלי? האם הכוח הוא משמעותית הבדל? כי כיום מה שחסר לי זה בעיקר כוח בעליות. לדוגמא כשאני עולה לאריאל מתל אביב בעליות לקראת אריאל צריך להוריד הילוך או שתיים בשביל לשמור על מהירות שפויה אבל הסל"ד עולה לרמות שקצת כואב לי להתעלל במנוע ..
-
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 678 צפיות
אם מישהו עשה זאת, אשמח להבין את התהליך, מתי זה משתלם ומה מפסידים ביבוא כזה. תודה
הודעה אחרונה מאת Michazzz, -
משהו יודע באיזה שנים נמכרה בארץ v60? ידוע אם נמכרה עם הגיר של איסיין כמו s60?
הודעה אחרונה מאת MrKlin, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 536 צפיות
שלום לכולם! אני מחפש רכב בתקציב של עד 30K, חסכוני, אמין ואם אפשר גם מהנה ויפה לעין! חשבתי על רנו קליאו 0.9 טורבו וקראתי לא מעט על בעיות במוח גיר (אשמח לשמוע את דעתכם). כמו כן אני אמור לסוע כ200ק"מ בשבוע מחוץ לעיר ושאר הנסיעות הן נסיעות קצרות בתוך העיר. חשוב לי גם שבעוד כמה שנים אצליח למכור את הרכב במחיר סביר ולא אצטרך להגרר איתו תקופה ארוכה מעבר למצופה(חסרון של רנו לדעתי). אבל בכל מקרה, משהו ברכב הזה מאוד עושה לי את זה, במיוחד בדגם קולקשן. טיפים ברכישת רכב ראשון יתקבלו בברכה, אשמח לשמוע מכם! תודה.
הודעה אחרונה מאת Michaelgir, -
- 1 תגובות
- 620 צפיות
הי חברים, אני מחפש אאוטלנדר 7 מקומות. מתמקד בשנתונים 2014-2015 בגלל תקציב. ראיתי כבר מספר רכבים ואת היסטוריית הטיפולים שלהם. יש 3 דברים שראיתי שחוזרים על עצמם 1. צורך בהחלפת בלמים לאחר שנתיים שהבעלים לא הסכים לעשות במוסך יבואן. 2. תיקון מעבה למזגן ועד רכיבים הקשורים למיזוג אוויר. 3. קריאת יצרן בגלל משהו בבלם יד. בתור אחד שלא מבין כלום ברכבים - האם הדברים האלה אמורים להטריד אותי? האם זה מקרי שהבעלים לא הסכימו להחליף בלמים במוסך יבואן והאם זה מהווה בעיה? אשמח לכל דבר שיכול לשפוך אור. תודה
הודעה אחרונה מאת erez1111, -
- 0 תגובות
- 472 צפיות
היי חברים כמעט שלוש שנים מחזיק סוויפט 2010, שוקל להחליף לרכב יותר חסכוני נוסע 25k בשנה אוטומט חובה חשוב שיהיה אמין כמובן שקלתי מגאן דיזל האצ'בק 13/14 או ג'אז היברידית מה דעתכם ואם כמובן יש הצעות נוספות?
הודעה אחרונה מאת Yoavs8, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
שלום רב, שוקל לרכוש אחד מהרכבים המוזכרים בנושא בשנתונים 2012-2014, אשמח לקבל מידע בנושאים מטה: 1. עלויות ביטוח וטסט שנתי. 2. אמינות: קראתי על בעיות מנועים וריקול שהיה בשנתונים המדוברים (אולי קשורים אחד לשני). האם אכן ישנן בעיות מנוע ודרך להימנע מהן + השלכות הריקול (דרש פתיחת ראשים?). 3. האם ישנן עוד מחלות / בעיות כרוניות. תודה מראש על העזרה.
הודעה אחרונה מאת liav12, -
-
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
טוב אז ככה,אחרי 5 שנים עם פונטו ספייס נאמנה אני חושב שהגיע הזמן להתקדם בעשור שוב אחרי פיאסטה 96. אחרי הרבה מחשבות הבנתי שבעצם,הקפיצה תיהיה כלכך גדולה שכל רכב יהיה קפיצת מדרגה בכל פרמטר-ואני רוצה טורבו. לגבי דרישות אחרות - נסועה ממוצעת,קומפקטי ו3 דלתות יספק אותי,אבל לא מקובע. תקציב- לא ברור,אנחנו לא ממהרים למכור במשפחה,ואני משוחרר טרי שרק עכשיו מתחיל לעבוד כמו שצריך ומתכנן לימודים בשנים הקרובות. אני חושב שסביבות 35 אלף,פשוט כי אני מניח שהכי זול הכי משתלם כלכלית. חיפוש ביד 2 השאיר אותי דיי מאוכזב,איפה 208 טורבו?הייתי לוקח אפילו את הדיזל אם המחיר לא היה הזוי, איביזה וקליאו נחמדות מאוד אבל נהגתי בכאלה יותר מידי. התחלתי לפזול למיטו,אפילו מפנטז על מי…
הודעה אחרונה מאת liav12, -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 957 צפיות
הי, כמה שאלות: 1. בדיקה לפני רכישה: עושים במכון בדיקה או מוסך? 2. יש רשימה של מכונים מומלצים לפי איזור? תודה
הודעה אחרונה מאת punz, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אהלן חברים. מתלבט בין 2 רכבים. אם לוקחים בחשבון ששניהם יצאו מהמפעל באותו יום . שני הרכבים הנ''ל אותה שנה. שנת 2000 פולקסווגן גולף אוטומט מנוע 2000 או פולקסווגן גולף ידני צנוע 1600 מה יותר חזק ויותר טוב
הודעה אחרונה מאת guccii800, -
-
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הי אני מחפש לרכוש אאטלנדר 7 מקומות. תקציב: עד 85,000 ש״ח. הייתי היום בכלמוביל טרייד אין והציעו לי רכב עם הפרטים הנ״ל: - שנתון 2013, עלה לכביש במרץ - גימור Instyle (ללא מסך מגע מולטימדיה) - יד 1 - בעלות פרטית - 82,000 ק״מ - ללא תאונות - טיפולים נעשו במוסך מורשה מיצובישי שקד - טיפלים נעשו ב-20/40/60 ק״מ והם יעשו לפני הטסט עכשיו טיפול 80 ק״מ - ביקשתי פירוט טיפולים שנעשו, לא הסכימו לתת*, רק להתחייב שלא הוחלף מנוע, גיר או שילדה. - אחריות לשנה על גיר ומנוע - טסט עד מרץ 2020 - התחייבות לתיקונים לאחר בדיקה שלי - מערכת מוביל-איי מותקנת - מחיר קצת פחות מ-90,000 ש״ח *לא הסכימו לתת פירוט מלא בטענה שלפי החוק מותר רק לבעל הרכב לתת. ביקשתי …
הודעה אחרונה מאת save, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הבן שלי אמור לגשת לטסט השבוע וכמו שנאמר בכותרת מחפש המלצה לרכב עד 50K ש"ח. רכב קטן ואוטמט בלבד, הרכבים שעלו על הפרק הם רנו קליאו דור 4, רנו מגאן קופה, סיאט איביזה, אלפא מיטו, אאודי A1/A3. מניח שבאאודי במסגרת התקציב הרכב יהיה בסביבות שנת 2010-2011, האם צריך לפחד מהגיר של האאודי בשנתונים האלו, כנ"ל לגבי הגיר בסיאט? איך האלפא לגבי אמינות? עוד אופציה שיכולה לבוא בחשבון למרות שאני ממש לא חסיד של רכבים קוריאנים זה היונדאי ולוסטר. אשמח לשמוע על תובנות/ המלצות לגבי רכבים אלו, או אולי על אופציות נוספות שלא חשבתי עליהם. תודה,
הודעה אחרונה מאת guccii800, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 26 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
הי, מחפש רכב SUV לזוג + ילד (בעתיד מתוכנן עוד ילד) בטווח מחירים של 150K (מקסימום 160K) שיענה על הצרכים הבאים. 1. בעל מערכות בטיחות מתקדמות מקוריות. 2. זריז ובעל כוח. 3. נוח ומהנה לנהיגה בנסיעות ארוכות (רוב הנסיעות שלי הן בכבישים מהירים מחוץ לעיר). 4. שרעשי רקע בנסיעה בינעירונית יורגשו כמה שפחות. 5. תא מטען שיספיק לעגלת תינוק רגילה + אמבטית תינוק וציוד סטנדרטי. 6. שלא יטחן דלק בעיקר בנסיעות בין עירוניות - מכוון ל - 1:14, 1:15 מחוץ לעיר בנהיגה רגועה. (אני עושה היום 1:13.5 עם I30 שנת 2010). הדגמים שחשבתי עליהם וראיתי הם: סיאט אטקה רמת גימור STYLE + שמוצעת ב-150K מיצובישי אקליפס ברמת גימור intense ב- 149K, או רמת גימור instyle ב- 159K קארוק 1.5 ב…
הודעה אחרונה מאת Ron.P, -
-
- 1 תגובות
- 466 צפיות
קיבלתי מכתב ממשרד הרישוי שאומר שהרשיון שלי לא בתוקף וצריך לחדש..כשהגעתי לחדש נאמר לי שעליי לעבור קורס רענון ורק אז אוכל לחדש את הרשיון. השאלה היא האם אני יכול לקנות רכב חדש ולבטח אותו על מנת לשחרר את הרכב מהסוכנות לפני תום התהליך?
הודעה אחרונה מאת Audi-T, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אהלן, זוג פלוס ילד מחפש רכב שני לבית,הרכב הראשון והעיקרי הוא פג'ו 308SW מנוע 1.2 טורבו פיורטק והוא ישרת את האשה שבעיקר נמצאת עם הילד הקטן. מחפשים רכב בשבילי עד הסכום שבכותרת. מבחינת מה אני מחפש ברכב זה קצת יותר כוח ממשפחתומטית 1600,כמה שאפשר חסכון,אמינות ובטיחות כמובן הרכב חייב להיות מרווח כי הגובה שלי הוא 2.07,חשבתי על הונדה סיויק סדאן...אפשר לקנות כזאת משנת 2007-2008 בסכום הנ"ל..מה דעתכם על הרכב? האם יש לכם עוד רעיונות בראש? קטגוריית המיני והסופר מיני לא באות בחשבון כי הן קטנות מידי לצערי.. נ.ב- פתחתי כבר פוסט בנושא בעבר אבל הוא לא רלוונטי כי סכום הרכישה ירד. מצטער מראש....
- 4 תגובות
- 775 צפיות
שלום חברים, אנחנו עתידים להתרחב (יש זמן, אבל עדיין - חושב על אופציות). עד כה, אני נוהג ונהנה מפאביה 2011, 1.4 אטמוספרית. היא אחלה, הייתי נשאר איתה עוד - אבל הבגאז' קטן מידי לצערי. מה חשוב? - נדרש מקום לצמד כיסאות בטיחות, עגלה וטיולון. - קוריאני/יפני או קונצרן וואג. - מנוע אטמוספרי וגיר אוטומאטי (אולדסקול). - עדיפות לצריכת דלק נמוכה. - סופרמיני סטיישן יכולה לבוא בחשבון. תודה ידידיי, מור
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
אני עומד בפני רכישת רכב חדש. צפי קילומטרז׳ שנתי עומד על כ-23,000 ק״מ קיבלתי הצעה ליאריס היברידית 1500 סמ״ק בגימור סטייל, במחיר סופי אחרי הכל, של 111,625 ש״ח ההצעה כוללת 5 שנות אחריות או עד 100,000 ק״מ. הנתונים היבשים הם כ-27 ק״מ/ל׳ כאשר המצוי הוא בסביבות ה-22, להבנתי. בנוסף, קיבלתי הצעה על סיאט איביזה 1000 סמ״ק טורבו בגימור סטייל, ההצעה היא על סכום 102,313 ש״ח, אבל מכיוון שהרכב יגיע לארץ אחרי ה-1/4, המס החדש צפוי לייקר אותו בעוד כ-4000 ש״ח, כך שהמחיר הסופי יעמוד על כ-106,313 ש״ח. ההצעה כוללת 3 שנות אחריות והנתונים היבשים הם כ-21 ק״מ/ל׳ כאשר המצוי הוא בסביבות ה-16 להבנתי. בנוסף, יש אפשרות להזמין סיאט איביזה בגימור אקסלנס שזה אותו רכב עם השינויים הבאים: …
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
מי מחובר 52 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 343 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- אורי מ.
- pooh-bear
- sperial
- מרקורי
- Benor
- רפי לין
- daniel.asu
- mcaspi
- yohai71
- Shaike.Zam
- סידן
- nir eli