Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חייב לתקן אותך.

לפני כחודש . מכרתי את המיצובישי לנסר שלי

2001

260 קמ

הרכב בובה !

נוסע למרכז מהדרום כל יום.

נוסע איתו כמעט 150-200 קמ

והרכב מרביץ. חזק ואמין. ושום תקלה לא הייתה לו

אומנם כל שנה עושה בדיקות והחלפת שמנים ופילטרים.

ויעל לציין שזה הרכב הכי מהנה שהיה לי עד עכשיו במחיר הזה.

ומכרתי אותו ב 5 אלף

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חשבתי על אופציה מצויינת בשבילך.

תבדוק ניסן אלמרה. מכונית מצויינת ומאוד אמינה אבל בגלל חוסר מודעות בשוק הישראלי למותג ניסן המחירון שלה מאוד נמוך.

אני חושב שבקלות תמצא אחת במצב מעולה ב 5000-7000 שקל אפילו משנת 2003 -2004

שוב ממש לא אידאלית בתור רכב עבודה אבל כמו שאמרו אתה לא במצב להיות בררן.

למיטב זכרוני היה גם דגם 5 דלתות נדיר אבל הרבה יותר נוח להעמסה מאחורה.

פורסם

ואחרי כחודשיים שחסכתי אקנה רכב עם תא מטען גדול יותר לשאר מכונות.

אז לך קח הלוואה של כמה אלפים בודדים ותקנה רכב נורמאלי שישרת אותך ואת העסק שלך.

אם יש לך תוכנית להצליח לחסוך בחודשיים הקורבים כתוצאה מרווחים אז אין בעיה לקחת הלוואה קטנה.

כן יש בעיה לבנות על רווחים שתלויים ברכב ב5K שנוסע 100K ביום.

אני ממש מחפש רכב כרגע. מפחד לעשות טעות שוב לאחר 3 רכבים גמורים.

אתה כותב אחרי 3 רכבים גמורים, מצד שני כותב שלפני חודש מכרת רכב מצוין שעונה על הדרישות העכשוויות שלך. אז מאז ועד שכעיו הצלחת לקנות 3 רכבים גמורים?

לפני כחודש מכרתי את המיצובישי לנסר שלי

הרכב בובה !

ומכרתי אותו ב 5 אלף

שום מילה לגבי סוג הרכב שתקנה לא אכתוב. כן אכתוב לך כמה מילים על ניהול העסק שלך:

אם אתה מהמר, אין לך שום כוונות להתפתח ואתה ממש לא מאמין בעצמך אז תקנה כל כמה חודשים רכב בכמה אלפים שיש לך ותסע עם הרכב עד שיתפגר. בשלב זה תזמין גרר, תסחב מהמוסך עם המכונת שטיפה שלך כל פעם מחדש וסביר להניח שהעבודות של הימים הקרובים יבוטלו.

אם אתה קצת מאמין בעצמך, כן יש לך איזשהוא קהל לקוחות, יש לך תוכנית ואתה לא סטלן מת שחי בפנטזיות-

אל תחסוך חודשיים שלושה כדי שיהיו עוד כמה אלפים ואז תמכור נבלה אחת כדי להשתדרג מעט.

לך תקח הלוואה של 10K (מינימום) ותקנה משהו שסביר להניח שבאמת ייסע. כמו שלא היית נוסע לעבודת נקניון עם מכונת שטיפה שלא בטוח עובדת ככה גם הרכב הוא כלי עבודה שלך. תקנה משהו שעובד ותן לראש לדאוג לעבודה ולא לתקינות הרכב.

זהו, שחררתי :), בהצלחה.

פורסם
עכשיו עשיתי קצת סיבוב בפורום והוא אכן אמין מאוד וזול לתחזוקה אך הוא בקושי סוחב.

רעידות ממהירות מסויימת.

ותאוצה איטית. כל אלה כמובן שפחות קריטים בנושא אבל שלפחות יהיה חסכוני.

כי יש רכבים הרבה יותר זולים שהם אמינים.חסכונים. וחזקים

אתה רוצה שגם יסחוב? אתה מגזים קצת.

הרכב יכול לשייט על 100 קמ"ש בלי שום בעיה ויביא אותך מ A ל B שזה מה שאתה צריך.

רוצה ש"יסחוב"? קנה גרמניה עם טורבו ותבלה במוסך שוב.

אתה צריך רכב פשוט.

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם

חייב להגיד.

שקניתי מסוחר פיאט דובלו 2011 . שלא עשיתי לה בדיקה. לאחר שעשיתי בדיקה ל 6 רכבי עבודה וכולם היו גמורים.

הפיאט הייתה בעיני בסדר. 14 אלף עלתה

בתור אחד שבא מאוטומט הרכב התכסה כל פעם אז הוא שיחק על זה שיום יומיים אני אחזור לזה. חידונים כמו שצריך.אחרח שכבר שילמתי. הוא אמר שיש בעיה עם הקלאץ והגיר.

מסנן חלקיקים סתום 170 אחוז.

מנוע חלש. מיכל רדיאטור. קיצר הכל שחוק ותיקון שעשיתי עלה 8 אלף.

אחריה נהגתי במיצובישי שלי אבל אחרי זמן מסוים לקחתי רכב של חבר שישב שנה. סקודה רומסטר שבתמונה. הייתה בעיה בהנעה. ממוסך למוסך עם גררים ותיקונים הכל ב 3 אלף בסוף אין צריך להחליף מנוע.. פרשתי ממנה. ואז באותו זמן אבא שלי מכר את במיצובישי אז נשארתי בלי רכב. ובלי עבודה. אז התחלתי לעבוד שכיר.

עכשיו מנסה לקנות רכב פשוט. להחזיר לי את הכבוד מה שנקרא. ולהתחיל לשפר ללקוחות שלי את האיכות החיים שלהם על ידי העסק שלי.

פורסם

שכחתי לציין

לנטרה סטיישן מסוף שנות ה90 תפורה לזה.

רכב אמין מאוד, פשוט לתחזוקה וחלפים זולים

ויש לא מעט כאלו שנמכרחת בפחות מ5 אלף.

מי שכתב פה שרכב ב5 אלף הוא חצי רגל בקבר-עצוב שזה המצב.

הרכב הראשטן שלי נקנה ב3300 שקל, נמכר לאחר שנתיים עם 315 אתף קמ ב2700 שקל, ונסע עוד קצת עד שהאידיוט שקנה אותו הרס אותו (לא ראה שחסר שמן), אני חושב שהוא תיקן אותו בסוף כי ראיתי את האקסנט ממשיכה לנסוע תקופה...

קניתי פה גם מחבר פורום בזמנו לנטרה ב1400 שקל... ותאמינו לי שהיא נוסעת עד היום (שנת 99)

פורסם

פות"ש, מה שמנסים להגיד לך פה זה שבעסק יש הרבה דברים חוץ מהעסק עצמו. אם לא תיקח אותם בחשבון מראש ותקווה שהם פשוט יקרו מעצמם בעלות אפסית אתה תמשיך שוב ושוב ליפול עליהם.

כבר ניסית כמה פעמים לקנות רכבים בכלום כסף ובסוף שילמת הרבה יותר מאשר היית משלם על רכב סביר. אל תעשה את זה שוב, הסיכוי שלך ליפול שוב הרבה יותר גדול מהסיכוי שלך להצליח.

אם העסק שלך לא מצליח להחזיר גם עלויות של רכב סביר, אז העסק שלך לא כלכלי. זה זמן מצויין להבין את הנקודה הזו.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

זה לא העניין.

נפלתי כספית דרך חברה גדולה שעסקה אותי.

אני כרגע בתביעה נגדם.

מנסה בכסף שנותר להרים את העסק.

עם רכב שלא מתאים לעבודה. אבל כן יזיז אותי ממקום למקום. עם כמה שפחות תקלות. ודלק סביר.

אני רואה שהרבה חברה צעירים לוקחים את הגולף ואת הסיוויק.

מה דעתכם עליהם? אלה ב 5 אלף

פורסם

מפורסמת פה בפורום פרטנר במחיר שהוא לא מאוד רחוק מהמסגרת שלך.

חוץ מפריצת התקציב (הרבה באחוזים ומעט באלפים) עונה לדעתי על כל הדרישות.

כל רכב ישן או חדש עלול להזדקק לטיפול יקר גם לאחר זמן קצר, אבל זה נדיר יחסית.

פורסם (נערך)

לך על הסוזוקי ליאנה סטיישן, תתאים לך בול עם בגא'ז שנוח להעמיס ציוד ואופציה לקפל מושבים ויהיה לך אקסטרה מקום , גולף וסיויק זה לא לעבודה נקודה.

עריכה אחרונה על ידי CRuzer669

פורסם
לך על הסוזוקי ליאנה סטיישן, תתאים לך בול עם בגא'ז שנוח להעמיס ציוד ואופציה לקפל מושבים ויהיה לך אקסטרה מקום , גולף וסיויק זה לא לעבודה נקודה.

נכון אבל כרגע אני נטו עם מכונה אחת שהיא גם העיקרית ..

אז רק מקום בשבילה וואלה לדרך.

חייב משהו בזריז. עוד שניה פסח מלא מתקשרים

פורסם (נערך)

מנסיון שהיה לי עם יונדאי לנטרה מודל 99 ידנית! קניתי עם 238000 ב4000 ש"ח נסעתי שנתיים וחצי עד 300000 ק"מ היה נפלא. כוח, מזגן בקיץ, עליותת ירידות לא התחמם אף פעם ולא נתקעתי איתו אף פעם ותאמין לי, התעללתי בו...

היה כיף. גדלה המשפחה ונפרדתי ממנו בצער רב. מומלץ בחו אבל רק הידני. יש כאלו סטיישין עם בגז' גדול מאד.

אגב בדלק למרות שקרעתי לה את הצורה אף פעם לא תדלקתי פחות מ 1/11 בדוק

עריכה אחרונה על ידי צפוניאא
פורסם
חשבתי על אופציה מצויינת בשבילך.

תבדוק ניסן אלמרה. מכונית מצויינת ומאוד אמינה אבל בגלל חוסר מודעות בשוק הישראלי למותג ניסן המחירון שלה מאוד נמוך.

אני חושב שבקלות תמצא אחת במצב מעולה ב 5000-7000 שקל אפילו משנת 2003 -2004

שוב ממש לא אידאלית בתור רכב עבודה אבל כמו שאמרו אתה לא במצב להיות בררן.

למיטב זכרוני היה גם דגם 5 דלתות נדיר אבל הרבה יותר נוח להעמסה מאחורה.

יש גם ניסאן נוט וטידה האצ'בק ואולי אפשר למצוא משהו מ 2007 / 2008 עם עלייה קטנה בתקציב

מובן שבתקציב הזה אין כמעט מציאות ועל כל אחד שמצא רכב שמור ב-4000 שקל יש עשרה אחרים שקנו גרוטאות

• תוכן חדש...