Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מפורסמת פה בפורום פרטנר במחיר שהוא לא מאוד רחוק מהמסגרת שלך.

חוץ מפריצת התקציב (הרבה באחוזים ומעט באלפים) עונה לדעתי על כל הדרישות.

כל רכב ישן או חדש עלול להזדקק לטיפול יקר גם לאחר זמן קצר, אבל זה נדיר יחסית.

אני שוב מציע לך להזהר מפרטנר ברלינגו קנגו דובלו ושות' ב 5000 שקל. רוב הסיכוי שבשנה הראשונה תשקיע בהם עוד 10K לפחות וזה לא כולל ימי עבודה מבוזבזים. וזה גם מניסיון עם פרטנר ישנה שהיתה לי ובין היתר התחילה להשפריץ סולר מהמשאבה תוך כדי נסיעה ובמזל לא נדלקה

ב 95% מהמקרים אלו מכוניות שעברו חיים קשים מאוד ומראש ממש אין להם את האמינות שהייתי מצפה מרכב עבודה קשוח.

(אמינות כזו תמצא בעיקר בטויוטה היילקס אבל גם הם עברו חיים קשים ביותר).

יש פה ושם ברלינגו ששימשו כמישפחתיות בעיקר הדגמים הארוכים ובעיקר אצל משפחות חרדיות מרובות ילדים, אחת כזו יכולה להיות במצב הרבה יותר טוב אבל מאוד קשה למצא.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סובארו dl זו מכונת עבודה,רכב שמסרב למות רק שים דלק וסע,ממה שהבנתי צריכת דלק סביב 1:6,אחזקה זולה

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חפש מיצובישי כמו שהיתה לך.

Sent from my LG-H820 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

נראלי בסוף אני אלך על הפולסווגן גולף.

נראת אחלה. יש לה תא.מטען גדול וגבוע. ואפשר לקפל את הכיסאות ואחלה

פורסם
אני שוב מציע לך להזהר מפרטנר ברלינגו קנגו דובלו ושות' ב 5000 שקל. רוב הסיכוי שבשנה הראשונה תשקיע בהם עוד 10K לפחות וזה לא כולל ימי עבודה מבוזבזים. וזה גם מניסיון עם פרטנר ישנה שהיתה לי ובין היתר התחילה להשפריץ סולר מהמשאבה תוך כדי נסיעה ובמזל לא נדלקה

ב 95% מהמקרים אלו מכוניות שעברו חיים קשים מאוד ומראש ממש אין להם את האמינות שהייתי מצפה מרכב עבודה קשוח.

יש פה ושם ברלינגו ששימשו כמישפחתיות בעיקר הדגמים הארוכים ובעיקר אצל משפחות חרדיות מרובות ילדים, אחת כזו יכולה להיות במצב הרבה יותר טוב אבל מאוד קשה למצא.

תזהיר שוב... אני לא המלצתי ללכת ולקנות את הפרטנר הראשונה שימצא ב-5000 ש"ח.

אני המלצתי על פרטנר ספציפית שמפורסמת פה בפורום, תוך פריצת תקציב (משמעותית באחוזים).

אמנם אני לא מכיר את המפרסם, אבל אם התאור נכון (בין היתר מטופלת במוסך מוכר בפורום, מה שניתן בקלות לברר בשני טלפונים) אז בסיכוי טוב ועם המשך טיפול נכון, יזכה לרכב שישרת עוד עשרות או מאות רבות של אלפי קילומטרים, והוא המתאים ביותר למשימה מבין החלופות שהוצעו פה.

הרכב אמין ומוצלח, לא יודע בדיוק מה זה "רכב עבודה קשוח", בכל אופן מדובר בטנדרון עם נפח העמסה גדול על שלדה אחודה ומיועד למשקלים נמוכים יחסית.

כל רכב, גם יפני משפחתי, בתנאים קשים והזנחה עשוי לשבוק במוקדם או מאוחר.

נכון שחלקי מערכת הזרקת הסולר יקרים לטיפול והחלפה, אבל הניסיון שלך לא בהכרח מעיד על הכלל. לדעתי הסיכון שווה בהתחשב שכך שכאמור לדעתי זה הרכב המתאים ביותר לצרכים בהפרש ניכר.

מסכים בהחלט שצריך לברור היטב מבין ההיצע בשוק!

פורסם

ניתן למצוא ברלינגו ב-5000 ש"ח אבל רק עם מנוע דור קודם ללא טורבו בנפח 1900 סמ"ק. זה מנוע אמין מאד וזול לאחזקה וחסכוני מאד בצריכת סולר. היה לי רכב כזה לפני שנה מודל 2007 שנרכש ב-5000 ש"ח .הרכב היה עם 200000 ק"מ.

פורסם
נראלי בסוף אני אלך על הפולסווגן גולף.

נראת אחלה. יש לה תא.מטען גדול וגבוע. ואפשר לקפל את הכיסאות ואחלה

לא הייתי קונה גרמניה ב5 אלף שקל, אבל זה רק אני..

לדעתי חפש את זה שיהיה במצב הכי טוב.

פורסם

שברולט מאליבו שנת 2005-2006 - תמצא אחד שאתה יכול לבוא למוכר לעלות עליו להניע ולראות שהוא נוסע טוב (גיר מחליף הילוכים כמו שצריך, מנוע מגיב טוב וכו').

יתרונות:

מנוע 3.5 שלא מתפרק בלחץ ושנסע רוב החיים שלו בסל"ד נמוך, ז"א יש סיכוי טוב שיחזיק יותר מאשר מנוע קטן לאורך זמן

המון כוח - לא פחות מרוב הרכבים המשפחתיים\מנהלים עם ניילונים 2019

רכב מרווח לציוד שלך

צריכת דלק מחוץ לעיר תהיה סבירה - סביב ה 1/11 אם לא יותר טוב (הדגם הזה יחסית חסכוני מכל האמריקאיות הגדולות)

חסרונות - צריכת דלק עירונית, צפה למשהו כמו 1/7 בעיר שזה לא נורא לרכב אוטומט ישן

ורק כדי לסבר את האוזן - אני נוסע יותר מחמישה חודשים בשברולט אימפלה 2005 (יותר גדולה וכבדה ומיושנת מהמאליבו הנ"ל) כל יום כ 110 ק"מ והרכב אפילו לא מצייץ, ואני די קורע אותו, לוחץ מתי שבא לי.

דוגמא טובה:

https://www.yad2.co.il/s/c/ormds3

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

אתה סתם מבלבל לבן אדם את המוח וזורע פחד מיותר באנשים תמימים.

איפה אמרו לו לקנות מסחרית ב 5000 שקל ?

הפרטנר שמפורסמת כאן בפורום היא האופציה הטובה ביותר שקיימת על הלוחות כרגע.

זה רכב עבודה קשוח שיודע לשמור על אמינות מעולה גם בזיקנה.

פותח השירשור, לך לראות !

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

נכון רציתי לכתוב פה. אבל כבר לא היה קשור.

בכל מקרה הרכב נוסע תקין הכל בסדר .הכל חזק.

רק נשאר כנראה לסדר את המצערת

• תוכן חדש...